Novinky
0
Že si amíci půjčili nějaký eurobyrokraty, aby jim nějakou nesmyslnou směrnici vymysleli >😒]
F430 je typický dopravní prostředek na přepravu dětí... ;-\ F*CK OFF USA :no: 😉
Dětí nebo dospělých, to je putna. Jednou je to dopravní prostředek. Mě by jen zajímalo, jestli by takovou výjimku dostal třeba Hyundai...
Prdlajs. Kolik jsi viděl dětí v kupé, resp. supersportu? K tomu počítání ti budou stačit prsty jedné ruky, i když jsi kdysi na$ral Yakuzu 😉
Tady jde o princip. Dokud máš možnost nakurtovat do sedačky haranta, musíš zabezpečit jeho bezpečnost dle platného zákona. Nemá to co dělat s tím, jestli tam toho prcka rvát budeš nebo nikoliv. Ale jinak chápu Your point made.
No, smradi se vepředu do 12ti let jejich věku a min. 150 cm vozit nesmí, pokud si to pamatuji dobře. Takže se bavíme o zadních sedačkách u F430??? To by tam nejdřív nějaké musely být, ne? Tak o čem se tu vlastně bavíme? O výjimce pro smrady na předních sedadlech, kteří tam vlastně ani nemají, co dělat? Nebo je to o smradech na přední sedačce v dětské autosedačce? Nejsou ti snad pak ve výšce posezu dospělých = jaký je sakra rozdíl mezi účinností AB na smrada a na adulta?
I have no f*ckin' idea. Nevím jaké maj' yankeeové předpisy. Důležité je, že pokud znáš správné lidi na správných místech a máš na převodném příkazu napsané správné číslo účtu a správnou sumu aktuálního obeživa, můžeš dosáhnout čehokoliv. Třeba výjimku ze zákona, i když jsi obyčejný výrobce spotřebního zboží. Long live the american dream!
Takže jsme se oklikou opět dostali k poslední věte mého prvního příspěvku 😉
Fuj hnusny antiami! Kdo bude branit vasi svobodu ,blbouni, kdyz padne posledni basta demokracie?
Chápu Váš povzdech, máte sice pravdu, ale vývoj je v podstatě degenerativní. Viz entropie. 😉
Smradi? :no: to ti něco nějak docela dost ujelo, ne? Jestli usiluješ o to, napsat něco stylově se slangem... trénuj si to doma na toaletní papír... možná až popíšeš tři role, že se to bude dát číst :yes: :yes: Zatím je to ZZoufalství...
Hele, strejdo, běž se přicmrndávat do jiné diskuze 😄 Tady se bavěj mladý lidi, ztuhlej mozku 😄
Mladý, Zajíčku, neznamená automaticky hloupý. Znám mnoho mladých (i zde) kteří umí formulovat krásné myšlénky. Ovšem vždy (i zde) se najde ZZoufalec usilující o originalitu, kterému to nejde a nejde... jako tobě :no: P.S. Pokud se domníváš, že je stylové nazývat děti smrady... pak tvůj rozhled opravdu končí někde u pat většini diskutujících zde.
Je vidět, že jsi mě nezklamal = viz. naše emailová korespondence.
Podíve se Zajíčku, tvé menstruační psychické cykly tu známe všichni... Je to sice tvůj problém, ale neměl bys nás do toho zatahovat. Napsaljsem ti to nahoře. Když se nemůžeš dnes ovládnout, vypisuj se na toaletní papír, pak to můžeš po sobě spláchnout.
Když neumíš zvládnout základní domluvené principy, tak mi nepiš. Před týdnem mě zveš na oběd a teď tu zase používáš již dávno vysvětlené. Možná se zeptej toho malýho kuřbuřta na pár lekcí. Prý teď vede ta o pokrytectví. Ta by se ti mohla hodit. Tvé sračkoidní názory plné zapšklého maloměšťáctví spojeném s obstarožním světáctvím jsou tu jen na obtíž. Baví se jimi jen partička řiťolezců (Lones, Charger, Paul, jirka, lowkick a další chudáci) PS: Nezapomeň zase napsat nějaké rudé slohové cvičení o ZZajíčkovi, menstruaci - už se na něj všichmi moc těšíme.
Ano, menstruuješ, máš, jak vidím zatemněný mozek a píšeš nesmysly... snad si tě kolegové, které teď zmiňuješ přečtou, aby věděli s kým tu mají čest. To, že jsem tu na obtíž... tedy tobě, viď >😒] to si můžeš napsat do deníčku... Zajíčku. Dokud se nenaučíš slušně chovat a zvládat svou psychiku, dokud nebudeš znát míru, počítej s tím, že ji vždycky chytíš... Na primitivy tvého kalibru jsem vysazenej. Už dlouho. Tak se nad sebou zamysli, případně to prober s nějakým psychiatrem (menstruujou opravdu jen žensky) a zkus to tu pak jinak.
Tak především, chraňme děti... ty největší poklady, jaké vůbec můžeme mít. Skutečnost, že je někdo schopen si zapnout za volantem bezpečnostní pás a své dítě nechá sledovat jízdu ze zadního sedadla nezajištěné v dětském sedadle... to je zločin. Sporťáky... to je problém. Vedle řidiče sedí malé děti zpravidla proti směru jízdy a ovšem je nutno vypnout pytel... abys je nevystřelil střešním oknem jako ze stíhačky... Velmi by mě zajímal obsah té připravované americké normy... koneckonců, tam z toho směru se můžeme stále učit... vždyť koho z nás tu zajímá, zda pyžamo v němž náš potomek spí má nehořlavou úpravu... tak jak to vyžaduje předpis právě v Americe.
😄 :yes: :yes: :yes: Uvědom si, že tady se nevede diskuse o předpisech. 😉 Oni ti pánové tady ty předpisy vůbec neznají. I přesto jistojistě vědí, že je to projev byrokracie. Kdyby byl přísnější předpis u nás, bude to podle nich projev vyspělosti. >😒] Stejně tak zároveň nadávají, že podobný předpis je skoro zbytečný u supersportu a v souladu s touto tezí by dali Ferrari výjimku, u nich by to dokazovalo zdravý rozum. Ale když se úplně stejně zachová americký úřad, dokazuje to u něj zkorumpovanost. >😁 >😁 >😒] Je jedno vlastně jaký je to zákon, jaká výjimka, jaké důvody, my jsme vždycky ti chtřejší. Fajn pocit ne? 😉
To ti to trvalo, než sis vyndal taťkovo ptáka z huby 😄
Spletl sis server? Pokud hledáš partnera na vršení vulgarismů a osobních urážek, spletl ses podruhé. Tady se debatuje o autech. Nikoho nezajímá tvá obsáhlá databáze invektiv. Jsi tady suverénně nejvulgárnější pravidelný přispěvatel. Což ti nebrání, kdykoliv proti tobě použije někdo nadávku jako první, pronášet moralizující odsudky a s tlemícími se smajlíky pronášet něco o úrovni projevu a o tom, že se nebudeš snižovat. To z tebe činí kromě sprosťáka navrch i nehorázného pokrytce. Zamysli se nad sebou, přestaň systematicky vymýšlet, jak koho "dostat" a začni debatovat bez postranních úmyslů.
Můžu Vám gratis rozšířit obzor. Pták je rodu mužského, nikoliv středního, jak jste se zřejmě dosud domníval. 😄
,,Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.`` -- Voltaire
Zkuste se nad tím zamyslet, třeba Vám dojde, že děti není třeba označovat slovem ,,smrad`` (nebo jste nikdy dítětem nebyl?) a už vůbec není třeba nikoho urážet proto, že má jiný názor.
Zkuste se nad tím zamyslet, třeba Vám dojde, že děti není třeba označovat slovem ,,smrad`` (nebo jste nikdy dítětem nebyl?) a už vůbec není třeba nikoho urážet proto, že má jiný názor.
Neprestava me prekvapovat, s jakou vervou se poustis do obhajoby veci, o kterych nemas zadnou paru. Uz jsem to tady psal nekolikrat, hodne tvych nazoru mimo auta uz na kilometry krici "ja tam nebyl, ale vsechno vim a oni jsou nejlepsi". Takhle nejak se sveho casu chovali Cesi, kdyz lezli do zadku SSSR a tak nejak se ted chovaji nasi politici vuci Bruselu. Nic neni cernobile a USA nejsou zadna vyhra, stejne jako sveho casu nebyl zadna vyhra Sovetsky svaz. Takovych nadsencu jako ty ale bylo i v te dobe dost, zazili toho malo, ale meli ve vsem jasno. Jen koukali za Ukrajinu, ne za Atlantik. 8-s
Vůbec nechápu, o čem píšeš. Své vyprávění si prožíváš moc pěkně, slyším ho od tebe už poosmé, ale odpověz přímo: kde přesně ve svém příspěvku někde něco obhajuju? Žádný vytáčky, žádný obecný plky o lezení do zadku sovětskýmu svazu mě nezajímají. O tom píšeš jenom ty. Já reagoval na absurdní příspěvky výše zplozené. Nikoliv přímo na článek sám. Já se narozdíl od těch "odborníků" nahoře píšících vůbec k tomu zákonu nevyjádřil! Protože o něm nic nevím! Neznám! Tak ho nesoudím. Narozdíl od jiných tady, kteří mají plnou hubu a ví houby. Takže dneska si hodně přestřelil Skyline, hodně. Skoro všichni tu kritizují zákon a výjimku, o které nic neví. Já jediný tu nepíši o věci, kterou neznám, ale to ti asi uniklo, viď? 😄 :no:
"Takže dneska si hodně přestřelil Skyline, hodně." Úúúúúplně jsem se začal bát... úúúúúú jsi tak drsný, Lonýsku :yes: :yes: Taková americká rozhodnost a tvrdost. Ještě jsi zapomněl připsat, že s tebou přijde zákon :yes:
Uplne vedle. Ja nepsal o zadnem zakonu, ale o tvem bezbrehem uctivani USA. Na me dela stejny dojem, jako drivejsi uctivani SSSR. Sam pises, ze zakon neznas, ale to ti nebrani ironizovat ty ostatni a automaticky predpokladat, ze je spravny (viz ty reci o byrokracii a o vyspelosti). Takze klid, ja nikde neprestrelil, Lonestarstate.
A jak dlouho budeš psát pod každý můj příspěvek o mém vztahu k USA? >😁 I když je to úplně od tématu a navíc si očividně vůbec nepochopil smysl mého příspěvku. Mně je totiž úplně jedno, jestli Ferrari odpovídá nějakýmu předpisu nebo ne a narozdíl od jiných nesoudím bez dalších informací zda je předpis špatný či nikoliv. A právě ty, co píšou bez argumentů, jsem kritizoval. A neznamená to automaticky, že hájím ten zákon.
Tak dlouho, dokud nepochopis. Nema cenu se ted snazit tvrdit, ze jsem nepochopil tvuj prispevek. Pochopil jsem ho velmi dobre, ale chapu, ze se ti nehodi to sem rozepisovat. Takze toho nechame, oba dobre vime, ze ty nic neuznas a ja na hru o nepochopeni nepristoupim a o 10 prispevku dal budem tam, kde ted.
GTI už si slyšel, že budou přiostřovat Golfa GTI na 230 koní? Mělo by se to jmenovat edice 30, nebo nějak tak. No myslím, že Focus ST má docela problém.. :yes:
To jsem neslyšel :yes: Je to dobrá zpráva... tedy nikoliv pro ST >😁 😉 :yes:
[odkaz] ////// přečti toto.. 😉
ST je v klidu, druhá GTIliga na Ligu MiSTrů nemá 😉 Tady je viděte to zoufalství GTI, holt ten vzadu musí vždy dotahovat, ale na špičku to zatím není >😒]
😄 Počkej... 😄 Vidím z toho hlavně ten souboj... Bylo to 200:220 a teď to bude 220:230 >😁 Tohle už ST nedohoní... 😉 :yes: (Liga miSTrů - 😉 :yes:
V americe je holt možný všechno. Je fatk, že taková Britney Spiercová je schopná svýho potomka noložit v sedačce do spideru a vyrazit na nákáupy.....
zase jedna diskuze, ktere se radsi neucastnim...
Primitiv typu Zajíčka... do toho se vždy opřu. Že bych tu četl ta slova o dětech, jako o smradech a nechal to bez reakce, to tedy nehrozí. Zajíček má svou menstruační periodu... tak se bude muset ovládat... O primitivismu to tu snad není.
...dokazete si predstavit, jak nekdo vozi batole v F430, nebo jinem supersportu? Na druhou stranu, neexistuji uz i v nejmensich tridach vypinace airbagu spolujezdce?
Nahoře to píšu. Z článku bohužel nevyplývá co je problémem a co je obsahem té normy...
Automobilka Ferrari narazila se svým modelem F430 na americké úřady a jejich předpisy. Přestože se jedná o ryze sportovní vůz, musí projít běžným homologačním řízením, aby se mohlo prodávat na tamním trhu. Jenže tento model neprošel testy bezpečnosti, když úřad NTSH, který má toto na starosti oznámil, že ochrana dětí a malých pasažérů je malá z důvodu systému airbagů, který pro ně není dimenzován. Ferrari sice dostalo krátkodobou výjimku, a tak může tento model v Americe prodávat, tato výjimka je ovšem udělena pouze na pár měsícům, během nichž musí Ferrari nedostatek odstranit. !!!!!Prejato z jineho e-magazinu!!!!!
K čemu chtějí upravit sedačky aby se v tom mohli vozit špunti. Stačí, když tomu autu naložíš a malej by vlivem odstředivejch sil radši zalezl do mámy. Je to blbost pánové. to by tam museli dát i omezovač výkonu.
Nahoře už se neovládl ZZ dokonale a označuje kolegy - Lonese, Chargera, Paula, jirku, lowkicka bez jakéhokoliv důvodu za chudáky. ZZajíčku, dnes ses tu sám odstřelil. :no: :no: :no:
I muzi maji sve dny...ja, Ty, ZZ...vsichni, proc to komentovat? navic bychom se meli drzet nicku, ne?
Ty máš nějaké "své" dny... v aktuální souvislosti? Já ne. Tedy, aby bylo jasno... když jsem si nahoře přečetl to slovo - smrad - tak se mi na deset vteřin rozmazal text... Ale hned jsem to vybalancoval 😄 😉 Ten nick, jo, souhlasím. :yes:
Ano, priznavam, ze i ja jsem u nekterych "obliben" 😉 S temi smrady je to jako treba...se slovem preverzni. Kdyz v poklesle debate odkaze nekdo na oblibeny styk se zviraty a ja ho nazvu perverznim, asi to v dobrem nebude. Kdyz mi napises, jak by jsi protahl Carreru po silnickach rychlosti, za niz se odebira i rodny list a ja te nazvu preverznim, pak to bude v ramci naseho vnimani pochvala. Takze smradi, nebo smradi. Snazim se vzdy vybrat to lepsi...
Klid. Ze smrada (přečti si to nahoře, co ZZ napsal) si žádnou lepší variantu vybrat nemůžeš. To je jen jedna část ZZ problému... ta druhá je ta jeho dnešní menstruace... ta sprostota směrem ke kolegům... Takhle se tu odstřelit... to vyžaduje velkej talent. Je to fakt k smíchu (či k pláči), ale ZZ asi opravdu zažívá cykly jako ženská...
...lehko na bojišti. Já beru ZZ jako nepravidelnou přípravu na srážku s blbcem. Podle hladiny se těžko pozná, jak je žumpa hluboká. Ale tady jde trénovat bez omezení. Žádné obavy, že bych se praštil o dno. Nejspíš není. 😄
vzhledem k tomu, ze ZZ znam osobne se mohou vyvarovat britkych soudu. Tahle diskuze nebude patrit k jeho vystavnim, to urcite ne, ale lamat nad nim hul kvuli jednomu uletu nelze. To bychom se postupne "vystrileli" vsichni.
Bod pro Vás, za kamarádství. Hůl nelámu. Už takhle má dva konce, a pak by byly čtyři. A to už se těžko ustává. Jinak se těším na příští tréning. 😄
Musim se pridat k Pajovi. ZZmije neni ani naznakem takova ZZruda, jak se nekteri snazi napsat. Ze ma slabsi chvilky, to ma, ale to ma kazdy. Cely problem je ve vztahu ZZ vs GTI, ktery je znacne vyhraneny a oba pak sahaji k vyrazum, ktere se neslusi komentovat. Je to skoda. Meli by se alespon ignorovat😒
Lidská nula jako je GTI je ignorace více než hodná. Ovšem pokud tady otravuje většinu čtenářů a diskutérů, tak to je skutečně problém... A pokud tyto konflikty záměrně provokuje jako dnes, tak co s ním s volem? Nakopat mu do rypáku by nepomohlo. Maximálně mu tak zlámat ruce, aby chvilku nemohl psát... Jednoduše se při$ral do diskuze a celou jí zkurwil. :no:
Ale ale... 😄 Buď k sobě alespoň veřejně upřímný, když to nedokážeš vnitřně :no: Měl by sis po sobě přečís ten hnůj, cos tu nakydal... ne směrem ke mě... k ostatním... Zajíčku...
Nemate mezi sebou nejakou dohodu? I kdyz se tak nesnasite, tak by se mela plnit!
Díky za informaci, samozřejmě neznám pozadí uvedeného vztahu. Nicméně již jsem měl tu čest, být také poctěň, drsnější invektivou od ZZ. A tak se občas neubráním škodolibosti, abych srovnal skóre. Mě to přijde, že si o to říká skoro sám, zvlášť, když tu používá výrazy, dávno ztracené, kdesi v pubertě. Takové slovní ,,Člověče nezlob se". A kdo by odolal, si nezahrát? 😄
Co bys pak delal se mnou? Taky si zrovna neberu servitky kdyz chci neco napsat. Ale obecne se klonim k nazoru, ze cim vic se ho\/no matla, tim vic smrdi. Takze bych nechal ZZmiji ZZmiji a jeho souboje s GTIm bych prehlizel. Dobra rada a zadarmo ( (c) Beda Caddy Travnicek) 😄
Jaké souboje?... pokud jsem si všiml, tak tu ZZ bojuje na všech frontách... já se s ním nesoubojuji, jen připojím názor na jeho slova... třeba o smradech. P.S. S tebou, se mnou, s každým zde je to stejné... když napíšem nějakou blbost, tak to schytáme. Ono by to mělo být v případě ZZ nějak jinak? ;-\ Nikoliv... Pravda ovšem je, že ZZ je v jedné věci negativně vyjímečný - je velmi psychicky labilní. To se samozřejmě projevuje na jeho omezené schopnosti vést smysluplnou diskuzi... jen si přečti co píše o Lonesovi, o Lowkickovi atd... Takže klid, nerad bych byl zatahován do úrovně komunikace, kterou tu prezentuje ZZ.
Nechame toho. O vyznamu slova "konec" uz jsme se bavili nescetnekrat. Zname se dobre, takze vime, ze ja neupeji s argumenty a ty s pokusy rict mi stejnou vec 100x jinak a pokazde to vydavat za novou myslenku😉
Jo, nechme toho. Jak to, žes včera nepsal k nové prodejně Jaguaru?
Co k tomu napsat? Novy barak novemu importerovi rozum neda. Snad se daji nejak do kupy. Zatim jezdim do Brna. Na otevreni jsem jako zakaznik nebyl ani pozvan ani oficialne informovan. Nevim, jestli firma, ktera uz koupila 4 auta nestoji za to? Osobne mam z toho vseho rozpacity dojem, ale drzim jim palce, to zase jo!
😄 😄 😄 vzdy ked sa vskole nudim tak nabehnem na auto.cz do komentarov zabavat sa nad ludsou prostostou (nie s..) a variabilitou... ste fakt jednicka team... vsetky NICKY co su v tejto diskusii :yes:
Tak jsme zase u toho...tentokrat si Cerneho Petra vybral ZZ. Hitem uterniho dopoledne je postupne zesmesneni a dostani na kolena. Vsechny kladne body do teto chvile jsou zapomenuty, sudme dle jedne nepovedene diskuze. Kdyz uz jsem tady tak si kopnu... Ja se k Vam nepridam, stejne jako vsichni ma i ZZ sve temnejsi chvile, ale ty svetle z meho pohledu prevazuji. Na tema diskuze, ke kteremu jsem pridal v nizsich patrech vecnou se chytil akorat GTI, ostatni zustali u kopani... Verim, ze i Vy ostatni zitra vstanete pravou nohou, aby se do Vas nekopalo taky!
Mírně se mýlíš, Pajo. Nikdo ZZ nechce zesměšnit (zesměšnil se dostatečně sám), nikdo do něho nekope (to ZZ tu kope do kdekoho). Každy, včetně ZZ, tu vypisuje jen své názory... Může se stát, že člověk ulétne s nějakým slovem, jistě... pak mu nic nebrání aby (třeba toho - smrada) nějak omluvil... Jenže, jak to sleduju, ZZ by musel po dnešní diskuzi napsat omluvnej román. Píši, aby bylo jasno, že nepochybně nikdo nekope samoúčelně do dutýho pytle s nadpisem - ZZ... ať už si (třeba já) o tom jeho pytli 😄 myslím cokoliv...
Pokud se zesmesnil sam, proc mas potrebu to tady rozmatlavat na deset prispevku a donekonecna na to upozornovat? Tohle melo byt o Ferrari, vime? :no:
Přečti si celou diskuzi... abys pochopil kdo to cu rozmazává... :no: Mimochodem, já tu o Ferrari napsal.
Diskusi jsem prave sledoval uz od zacatku. Kazdy si pri "smradech" pomyslel svoje (ja taky), ale nikdo nemel potrebu se kvuli tomu do ZZ navazet a delat z toho velkej pripad. Taky nikomu nestalo za to nejen reagovat na konkretni prispevek, ale rozpatlavat to v nove zalozenem vlakne. Sorry GTI, ale pokud mas vuci ZZ nejake osobni vyhrady, je ponekud ubohe to rozmazavat na diskusi o autech a tahat do toho ostatni, aby ti pomohli dotycneho ukamenovat. Tim nerikam, ze souhlasim se vsim, co ZZ napise (taky jsme tady meli nejake potycky), ale ty si hrajes na svateho a sam aroganci a urazkami nesetris. Takove to "zlodej vola 'chytte zlodeje'". :no: :no:
Nemám ve zvyku mlčet, když si na diskuzi přečtu něco tak nebetyčně primitivního. Také nikdy mlčet nebudu. ZZ je mi ukradenej. Jestli do toho někdo tahal "ostatní", pak já ne... Jak tě vůbec taková -promiň- blbost může napadnout? Nevšiml jsem si, že bych byl svatej, ani si na něho nehraju. Jsou ovšem postoje, které neměním. Diskuze je od toho, aby se diskutovalo. Na úrovni. S tím doufám souhlasíš.
Omluv se za VW-Porsche, omluv se všem, které pravidelně urážíš ve svých arogantních děsně moudrých příspěvcích a pak teprve někomu říkej, jak se má nebo nemá o čemkoliv nebo komkoliv vyjadřovat. Takže zatím to je tak akorát na vztyčený prostředníček, neomylný chytrolíne. PS: Zkus nejdřív s výchovou svých vlastních smradů :yes:
Sorry. Příspěvek z 12.05 beru, tomuhle už nerozumím. Ojedinělá hrubost, vypadá přeci jen trochu jinak, než systémově stupňovaná vulgarita. Nota bene, když to není poprvé. 😉
Nemyslim vyjimku Ferrari ale ten zakon, ve vsech "civilizovanych" statech jde vyvoj smerem regulace vseho moznyho i nemoznyho. Snad se to jednou vrati do starych koleji, mozna po 3. svetove valce...
Osobně bych nejraději vskočil do F 430... proháněl ho sám po vlásenkách... a děti vozil poklidně... třeba v LAND ROVERU... aby se jim nikdy... jo, nikdy... nic nestalo :yes:
Ako by si riesil situaciu a Spojenych Arabskych Emiratoch? tam jazdia uz 16rocne decka na supersportoch a mam pocit ze verejnost si hlavu nerobi ani z 15rocnych... myslis ze maju arabi vacsiu torznu tuhost lebky ako indoeuropania?
Velmi nebezpecna otazka. Toho by se nekdo mohl chytit a zacit rozvijet ruzne teorie. Sam jsem ve velkem pokuseni😉
Nejde o lebku... jde o vyzrálost osobnosti... takže v patnácti prohánět Ferrari... to asi ne... člověk se sice učí celej život, ale pod 18 bych nešel.
Kdyz koupi rodice 15letymu diteti Ferrati, je to jejich vec. Asi jim nebude vadit, ze se vozi 300km/h, tudiz pomerne nebezpecnou rychlosti. Tak proc by kvuli tomu melo Ferrari prekopavat cely auto - zase by bylo tezsi, vetsi, vic elektronycky atd :no: . Kdyz chces, aby tvoje dite bylo aspon v relativnim bezpeci, kup mu Range nebo M-B S350, ne ferrari! Az nastane doba, kdy se nebudu moct v aute zabit ani kdybych chtel, tak bude zivot stat za prd...
Moc pekna diskuse, dost emoci, moc jsem se nasmal aji jsem pochopil spoustu veci. Myslim, ze by stalo za to ji ulozit do zlateho fondu auto.cz >😁 :yes: