Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW Z4 Coupé a Z4 M Coupé na českém trhu

28 komentářů

Mkové BMW za 1,75 v kompletu, to vypadá, že nemá smysl koukat jinam.
myslíš jako mimo monitor? 😄
No jasně, nějak to nastavení klimatizace a sportovního režimu kontrolovat musíš😄
Mozna podoba pripravovaneho sportaku BMW Z8 (niektore zdroje uvadzaju Z10, aj ked "moj" zdroj hovori stale o Z😄: [odkaz] /// [odkaz]
No já nevím... Myslím, že pokud něco takového bude, tak uhlazenější. Řekl bych, že tohle je jen "z počítače" sestavené na základě současných BMW a z ohledem na některé detaily minulé (současné) Z8.
To je jasne, ze tieto preview su robene vzdy podla podobneho scenara. 😉 Ide len o to, ponuknut nejaku predstavu...
no nemam slov !!! design bmw ide spravnym smerom !!! :yes: :yes:
Jasně, chtěl jsem jen říct, že bych si s visačkou Z8 představoval vzhledově trochu umírněnější auto. 😉
Dokonalé Bangleovo dítko. 😉 Líbí se mi moc. 😉 Mistře, nemáte už malého saaba pod 9.3 ?
Saab 9-2 je este relativne daleko...koluju sice nejake obrazky, ale to su len "slabe" fotomtaze Saabu SportCombi. Nic zaujimave
Krása, takový usměvavý zubatec, řekl bych. Potěšení z jízdy i pro okolostojící zaručeno :yes:
to už vypadá jako auto, ne tak hnusně jako Z4, hlavně ten čumák - nízko posazený ledvinky zabíjej celej design
[odkaz]
Ne 😄
... bych skoro rek, ze se vyplati koupit Z4 330i ... Z4 M nema o tolik vykonnejsi motor a podvozek myslim bude dobry u obou ...
Zapomínáš na závěrku diferenciálu a podobné hračky...
mno, ten rozdil znat je..(jel jsem se Z4 3.0 i s M3)
plus hlavne samosvornej diff dela velkej rozdil 😉
Tady bych ne tak úplně souhlasil - přeci jen maximální výkon u emkové verze je o nějakých 13 otáček výš, to znamená 1300 otáček blaha navíc... 😄 Ale především je na zadní nápravě emkový diferenciál, což je dle všech testů malý zázrak... :yes:
GTI
Doufám, že cejtíte to, co já... tu absolutní dokonalost... tu dokonalou jistotu v každém záhybu... 265 koní v základu... za 1,2 mega... sakra, to nám snad mistr Bangle udělal naschvál... jak já dnes usnu?...
ja ked som videl novy clanok o Z4M, tak uz som frcal do lekarne pre prasky na spanie, po jeho precitani lutujem, ze som si nezobral dvojitu davku... 😉 :yes:
GTI
😄 :yes:
Snadno, půjdeš do garáže, zavřeš oči a sjedeš rukou ty skvělý míry
9-1-1. Dobrou noc 😄
GTI
😄 😉 :yes: Dobrou noc.
no neviem, zatial sa nedari... 8-s >😁
Nesmíš hladit tu stodvácu, co si ještě nedal do muzea..
:yes: Ja nespím, odkedy som videl prvé oficiálne video Z4M. Nádhera, nádhera... A keď zaspím, mám jediný sen! Super dizajn, super motor, super podvozok, super brzdy a cena tiež neuletela. :yes: :yes: :yes:
:yes: :yes:
pozvali mě na testovací jízdu Z4M roadster k mému prodejci BMW a zákazník přede mnou tohohle krasavce poslal do pole.. 8-s od té doby mám nagelovane metrosexuály ještě raději!