Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz E model 2007: české ceny po faceliftu

25 komentářů

Kdy se MB konečně probudí a nasadí ceny odpovídající jeho výtvorům!Pořád si myslí,že si svou přehnanou cenou zajistí přední příčku mezi automobilovou elitou.
>😒] :yes:
Podla AutoBildu pripravuje vraj Mercedes na podvozku sucasneho SL zberatelsku seriu, ktorou by mal byt moderny Gullwing: [odkaz]
To tvrdí autobild, ale ako to je? Bude-nebude? 😉
Vies co...preto pisem, ze tvrdi utoBild, ze ja som o tom doteraz nepocul. Ale to neznamena v Stuttgarte nemaju taky vyvojovy program rozbehnuty. Bolo by to pekne, ale som mierne skepticky - jednak sa SLR nemina tak ako sa povodne pocitalo, jednak Mercedes prave nie je v situacii, kedy by si mohol dovolit dalsi imidzovy projekt. Zetsche to tam teraz prekopava hore-dole.
Uprimne se ani nedivim, jeste jeden "uspech" jako je Smart, nebo Maybach a muzou prijit myslenky na fuzi (navic maji drobny balvanek v podobe americkeho bratra)
Fuze s kym? S Wlkohradem? (tam kde fauve konci -passat- tam mergl zacina -cklasse-..)
Zavři oči a poslechni si to: Volkscedes-Benz :-! Normálně mě zamrazilo v zádech 😄
Spojit se s nekym, kdo nema problemy, znamena treba prechod na znacku BM-BW >😁 Zcela vazne, Mercedes je vseobecne snad nejznamejsi znacka na svete (dle nejakeho pruzkumu) a musi si vzhledem k image vzdy pomoci sama.
BM-BW? Böhmen und Mären - Böhmen Werke?
Nejznámější značka? To je snad VW? >😁 😉 >😒]
Hmm...myslim, ze Chrysler je teraz OK...je ziskovy a "taha" EU diviziu DCX. Skor si myslim, ze pri vsetkych tych skrtaniach, setreniach, a hlavne sustredeni sa na kvalitu teraz asi nie je najvhodnejsia doba na podobne auto. Ci skor nepojde(zatial) iba pre concept na pobavenie navstevnikov Parizskeho autosalonau... No, kazdopadne o tom skusim zistit viac...
nemina - neprodává?? - pořád se učím 😉 😄
Míňa sa = ubývá (něčeho) 😉
Je ve slovenštině ubývá synonymem pro prodává? Nebo pro odbývá 😄, jako pro sloveso od slova odbyt?? Jen, že mi věta cituji: "...jednak sa SLR nemina tak ako sa povodne pocitalo, ..." S tvým vysvětlením, by to bylo: "jednak (se) SLR neubývá tak, jak se původně počítalo.." Aby to bylo česky srozumitelné, tak by to tedy mělo asi být prodává, ne?
Chyba, mělo tam být, Jen, že mi věta cituji: "xxx", nedává smysl.
ubývá = ubúda 😄
tovar (alebo nieco) sa nemina - zbozi neubyva (ve vyznamu: neprodava se). Samozrejme to v CZ jazyku znie prinajmensom zvlastne, a asi by som to tak nepouzil, ale v SKJ je slovo "nemina sa" beznym synonymom k slovu "nepredava sa". 😉
Já vám to řeknu: E 280 CDI 4MATIC...může se se mnou hádat kdo chce, ale pokud v tom nejel, tak ať nehodnotí...A jinak, kdo si myslí, že ML 270 CDI je slabá šunka, tak je ku***sky na omylu...Just TRY IT guys...
Hochu měl sem 2004 r. v. Mercedes E 270 cdi a už bych ho něchtěl. Ten motor stál za ..... :no:
Nejlepší volba je 530d x-drive :-!
GTI
Dokonalé... Středobod... nekonečnej šmrnc... Éčko za melouna... kdo tohle kdy viděl. BRAVO, BRAVO, BRAVO :yes: P.S. Krásné auto. Nemá jediný kaz... každy by ho chtěl.
Poslední větou si nebud až tak jistý >😒]. Já bych se zastavil někdy jinde..u BMW, nebo u Volva jelikož jejich nová S80 se řadí na vrchol :yes: a moc se mi líbí..
GTI
Jistě (braVolvo)... Já jen, že to Éčko je opravdu vizuální dokonalost sama.
Jo, na ty roky vypadá dobře.. :yes: