Novinky
0
Tak v tomhle bych ten crashtest zažít nechtěl >😁 ... A dost si neumim představit, jak v něčem takovém "závodím" 190km/h na dálnici s ostatními (normálními) vozy :😉
Me se to docela libi, akorat mizi vyhody motorky prodrat se zacpou. Ta cena taky nic moc. A jen tak na okraj, nekde jsem cetl, ze to ma jezdit za 2,5 l benzinu, takze spotrba CNG by mela byt vetsi, nebo v opacnym pripade min benzinu, tak do litru/100. A kde je pravda? A kdo sakra hraje na treti mete?
Citát z oficiální zprávy: Its fuel consumption is predicted to be equivalent to 188 miles per gallon. Po přepočtu to vychází na ekvivalent cca litru a čtvrt na 100 km. Do původní zprávy ještě doplním ten ekvivalent.
Sériový vůz vypadá Imho líp, a Brosnan taky... 😉
[odkaz]
[odkaz]
Tahle úprava auta mi nevadí, což se o tom čuráčkovi říct nedá 😉
tak napred vzhled. Pohled zepredu je pednej,docela dynamicky,ale ta *...ta dve kolecka a mezi nima motor...ani nahodou. Drahy to bude hodne, o tom nepochybuju a maximalka okolo 80 asi taky moc lidi nevytrhne...samozrejme je tu ta skvela spotreba, ale i tak...nejak nechapu tem sportovni bike styling, kdyz je to ve skutecnosti tak pomaly, nemyslim, ze si to najde moc privrzancu
Souhlas. Navíc už dávno přišli například u Velorexu na to, že 2 kola vepředu dají tříkolce stabilitu i bez naklápění a jiných blbostí. Něco takového předvedl např. nedávno v USA VW a nebo [odkaz] Je to jednodušší a zadek může být z motorky bez diferenciálu. Až se toho chopí nějaká Yameha v Číně, nebude to ani tak drahé a bude na našich silnicích nástupců Velorexu zase přibývat.
tohle je hodne podobny, ne-li to samy: [odkaz]%20gear%20car…
A je to tady zase: Genialni ale neprodejne. Stejne jako C1. Ta byla i pres genialni konstrukci diskvalifikovana hlavne diky pomeru ceny a pouzitemu motoru. Po par letech se prestala delat. Verim, ze kdyby tam dali poradny motor, tak se bude dobre prodavat. U tohohle hrozi neco podobneho. Navic nemuze nikdy mit tak skvelou manevrovatelnost jako moto a hlavne s tak nizkou maximalkou ho mozna ani nepusti na dalnici 😒 Ja rikam at si to v BMW jeste s tou motorizaci poradne rozmysli!
mysleli ste ze aj sneh pada,