Novinky
0
držím ti palce... ať svý problémy důstojně překonáš. Model 9-3 je stále překrásnej :yes: Model 9-5 je dokonalé dělo... akorát ten poslední melír mi nějak nesedí... Takže je tu stále možnost uhranout nás, srdcaře, tou legendární leteckou vrtulí... Stále je tu možnost... a jestli vskočíš do premiovek v nižší střední... uděláš jenom dobře :yes:
0
jakou vrtulí? Vrtuli ve znaku má snad BMW.......
0
...historie Saabu... dosahuje k letectví...
0
Hele každej kdo ví něco o Saabu (mám na mysli v oblasti letectví), ten by jej nidky nespojil s vrtulí ale s turbínou 😃 Sorry, ale Saab a vrtule teda opravdu nee....
0
No, ještě si to ověř... 😉
0
Také bych si představil turbínu. Už kvůli trojici Draken, Viggen a Gripen.
GTI
0
Počátky Saabu sahaj k roku 1937... koneckonců i logo bylo tvořeno nápisem Saab v lehkém oblouku a pod tím bylo vrtulové letadlo v čelním pohledu... jaké jiné taky v těch létech.
0
[odkaz]
GTI
0
:yes:
SAAB sa konečne spamätal a zistil,že stále viac je populárna trieda tzv.prémiových kompaktov.MYslím že taký model by moholpoimôcť predaju hlavne v Európe SAAB GO :yes:
a pokial viem SAAB mal volakedy znak lietadla s točiacimi sa vrtulami
a pokial viem SAAB mal volakedy znak lietadla s točiacimi sa vrtulami
Pan Zezulka v úvodu píše, že SAABu se nedaří. Doporučuji vyhledat poslední čísla o prodejnosti na vyspělých trzích (výrazné nárůsty až o cca 30😖, nebo úspěch při uvedení modelu BioPower jehož produkce je vyprodána na měsíce dopředu, koncept Aero X a hybridní kabrio bio -elektro s unikátním pohonem všech kol a krouťákem jako lokomotiva. O tom se ale na Ato CZ nepíše. Píše se o nesmyslu jako o Bugatti s motorem 2.0 FSI což je podle mého názoru nejhorší 2litrovy benzín co znám, mám bohužel tu čest s ním jezdit. Jako o konkurenci k Porsche Cayman o něm může mluvit jen někdo kdo je na výplatní pásce koncernu VW.
Takže pane Zezulko, pro příště lepší domácí přípravu a méně tendence. Jak říká delegát, my nézme blbí...
Takže pane Zezulko, pro příště lepší domácí přípravu a méně tendence. Jak říká delegát, my nézme blbí...