Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: BMW 3 Cabrio

9 komentářů

A to tak že hned hele jako! :yes:
[odkaz]
Kupéčko i cabrio se mi dost líbí.Trojka sedan je taky moc povedený auto,ale co se mi na něm hlavně nelíbí jsou ty zadní světla a lá Daewoo Lanos.Škoda,to tam mohli rovnou dát světla z předchozí generace.Na cabriu i kupé je vidět,že to budou rozdílná auta,která toho se sedanem nebudou mít z exteriéru mnoho společného.
vypadala úplně jinak. Nechal jsem se unýst a vyšel z toho nostalgickej vzdech, proč jsem se nenarodil o pár let dřív... Radši jsem to mázl - nebylo to možná ani k věci, ačkoli jsem si jistej, že pár z Vás by mě pochopilo. Ale k tématu. Už jste si asi zvykli, že se ode mě jen málokdy dočkáte pochvaly. Situace se opakuje. Nepochybuju o tom, že nový kabrio od BMW bude dobrý auto. Ale když kupuju kabrio, chci kabrio. Nechci chytrý skládací střechy. Nechci 600 koní, abych se vůbec pohnul z místa s pětadvaceti tunama střechy v kufru. Chci příjemnej a jednoduchej kabrilolet, kterej mi načechrá pěšinku. Kam se poděly ty romantický malý kabria, který vás s přítelkyní vyhnaly nasadit plátěnou střechu v náhlý přehánce? To jsou přece ty chvíle, na který chcete a budete vzpomínat... Na co budou vzpomínat generace po nás? Na zmáčknutí knoflíku a ševelení plechu... Smutný...
:yes:
GTI
Jo, smutný :yes:
:yes: Gdeže loňské sněhy sou. Automobilka jenž nevyrazí do světa před letošním létem s vozem CC jako by snad ani nebyla. A tak se do rukou všude berou autogeny, pálí se střechy, dělaj se pro ty upálený střechy zvláštní a divný kufry a všelijaký hejblátka aby tu střechu bylo pokud možno co nejrychleji dostat tam a zase zpět. Ale Coupé je holt kupé a Cabrio je holt kabrio, CC je jen takový kočkopes ... ale když/vždyť je to letos tak trendy!!!
...aky nostaligicky vdych ? chces coupe , ber coupe, chces ciste cabrio, listuj a mas z coho vyberat. Ale preco hanit CC , niekdo chce svoje pohladne auticko vyuzivat takmer pocas celej sezony, tak preco by im automobilky nemali vychadzat v ustrety ?. Preco sa oberat o komfort , radesej stalcim gombik , nez mam stale natahovat strechu. Pri kazdej zastavke sa toho telocviku rad vzdam. CC " cechra pesinku " , stiahni bocne skla, sklap deflektor a flektuj pravú DK pokial mas guraž... Ale hlavne nech je voľba vyberu, ked budem zvazovat odhalene lambo , CC mu u nho chybat nebude. Ale ked chcem karu vyuzit aj prakticky tak trend CC je jedna z najlepsich inovacii, a to vonkomcom nie poslednej doby ako to vacsina vnima. A kedze CC idu na dracku, ktora znacka zavaha, tej utecu zakaznici o dum dal...
Derivát Golfu na tři? C👋kdo je to? >😒] Nápověda: Začíná to na "VŮ" a končí na "L" >😁 >😒]