Novinky
0
myslel som to trochu ironicky, samozrejme o jemnosti ani reci !! tieto bavoraciky boli u mna od narodenia symbolom pretekarskych aut... biele auto s cerveno-modrymi pruhmi, so zralocou tlamou... to je paraaaaada !! :yes: :yes:
Přejít do diskuze
Az taky jemnoucky asi nebude😃, je to BMW 3.0 CSL Coupé Karmann, 1974. Ale je to naozaj krasavec..
Tu je par dalsich surodencov😒br /> [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Tu je par dalsich surodencov😒br /> [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
no jo 911 tam taky není, ale co jsem tam nezahlédl je nějaký aston nebo jaguar a teď mne napadá že tam není ani trojzubec
Jo myslím, že si GTI neviděl ještě Cromu. Jo ta by tam klidně mohla být.... Nekrčil by se u ní Apoštol moc?
Ne teď vážně. Sorry, já si musel rýpnout... Ale objektivně..Ani ta tvá 911ka se tam nějak neprosadila... 😉
Ne teď vážně. Sorry, já si musel rýpnout... Ale objektivně..Ani ta tvá 911ka se tam nějak neprosadila... 😉
´...teda nic mi do toho sice není, ale až doteď jsem si myslel, že se posuzuje elegance, nikoliv velikost dosažené slevy z ceny u dealera... 😉
Ty snad ne? Nebo ty snad máš představy, že Apoštol cílí do těchto vod? P.S. Umíš si tam představit třeba Cromu? 😄
Jo je nádherná...
Hele GTI, jakto že to nevyhrál Apoštol a nebo Guru a nebo jak to všechno jmenuješ. Máš proto nějaké vysvětlení?
Hele GTI, jakto že to nevyhrál Apoštol a nebo Guru a nebo jak to všechno jmenuješ. Máš proto nějaké vysvětlení?