Novinky
0
Jo, tak tohle mi přijde jako rozumný počin :yes: Bohužel zatím je to hlavně CENA, která brání rozšíření podobných technologií širokým masám. A zároveň je to ta CENA, která by se snížila, pokud by se to rozšířilo 😉 Krásný začarovaný kruh. Ovšem nezoufejme, jednou podobnými systémy bude vybavena většina sériové produkce určené pro denodenní využití. Stejně jako jsou dnes samozřejmostí airbagy nebo ABS... :yes:
0
Myslím že cez GPS ltorý je už celkom slušne rozšírený by to mohlo byť jednoduchšie... ;-\
0
to těžko, protože přes GPS neproudí žádná data a ani vysílání signálu není duplexní.
0
A jak potom funguje GPS online sledování? 😉
0
Potrebujes nejakej gsm modul a info ti jdou pres mobilni sit
0
BMW to mieni robit cez technologiu (podobnu) Wi-Fi plus asi gsm/satelit na oznamenie nehody zachrannemu systemu. Ide o to, ze okrem z. systemu sa to oznami len autam v okoli...auto iducemu niekde inde to moze byt predsa jedno. Co sa tyka ceny...jasne, drahe to ale bude kvoli vyvoju, nie kvoli pouzitym systemom. V pripade hustej premavky by sa predpokladam z aut stala 'siet' a navzajom by si tieto info posielaly dalej (az kym by to prestalo byt relevantne).
[odkaz]
k trvalemu sledovani pohybu vsech osob. Nejsem nijak zvlast paranoidni, ale takovy system uz muze rovnou data z tachometru posilat na polici. 😉
Navigace u aut z půčoven to už dávno dělají (v USA), překročíš rychlost a aniž to tušíš, tak už Ti floydové posílaj "pozdrav" ;-\ :no:
no, asi jak kde. prave jezdim vypujcenou Toyotou v Arizone a zadnou podobnou blbost to nastesti nema 😄 btw, docela me prekvapilo ze ani americani si z rychlostniho limitu zas tak hlavu nedelaj. tady se casto vypravej historky jak staci prekrocit rychlost o par mili a nechaj te prespat v chladku, ale realita je opravdu jina. mimochodem, az tady jsem zazil poradnou jizdu s STI 😄
Kámoš se pohyboval u východního pobřeží a když si půjčoval auto, tak podepisoval nějaký papír, že si je této skutečnosti vědom.. asi jak kde.. nic proti Arizoně, ale přeci jenom.. Arizona není třeba Massachussets, Connecticut nebo Californie 😉 Bych si dovolil tvrdit, že v Arizoně apod. se to tolik neprožívá >😁 😉
tak to rozhodne souhlasim 😄 rozhodne to nevypada ze by to tady tolik resili. jak mi bylo receno: kdyz nechces moc platit tak si proste davas bacha tam kde jsou kamery, jinak je to jedno 😄 teda ne ze by jezdili jak blazni, moc rychle se tu rozhodne nejezdi, ale rychlostni limity tu nezerou tolik jak jsem si myslel. dokonce nemaji odpovednost za prestupky spachany svym vlastnim autem, takze se z toho vykecavaj stejne jak ja v Praze kazdej mesic 😄