Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz E AMG Paket: ještě více sportu

26 komentářů

velmi pěkný combi,co to bude stát??
Minule tu několik jedinců hlásalo, že nové 3er Coupé je zčásti photoshop. Není. Prohlédněte si tapety ve velkém rozlišení, v současné době na titulní stránce - [odkaz] - rychlé linky na zadek - [odkaz]
[odkaz]
[odkaz] CLS a 612 koní? Výkonová horečka pokračuje
CLS je uchvatny prditko; klobouk dolu, tohle se eMBeckum zase jednou povedlo. Porad nikdo nevi jmeno designera?
Michael L. Fink
dekuji ti, dobry muzi; hledal jsem to i na Wiki, lec marne; jeste jednou THNX 😄
tywole dyt to je nejakej zapraskanej reziser )😄)
Odjakživa se soutěžilo aby se zjistilo kdo je nejlepší. Mnohým stačilo, že si byli vědomi že mají jedno z nejlepších ale i to bylo časem málo. Chtěli to nejlepší. A mnohým se dostalo. AMG a Mercedes-Benz. Spojení dokonalosti. Protože v dokonalosti je krása. A když už nemůže být dokonalý majitel, ta proč by nemohlo být dokonalé alespoň to auto..? :yes:
GTI
😄 :yes: Ta poslední věta je kouzelná 😉 :yes: P.S. Dokonalá kára...
😄 Hold, odedávna se + a -, potažmo sever a jih přitahují 😄.
nemuzu si pomoct, ale vychazi mi z toho, ze (pri vsi skromnosti) metrem jezdej ty nejvetsi borci ;o))
Nebo ti, co si hodně namlovaj 😉
>😁 Zase si tolik nefandi 😉
Mluvím o Tobě 😉
Já reagoval na Yaroukha...
Dost šeredný,hlavně zezadu - jediné vizuálně lahodící je cls,a to ze všech stran.
Dotaz na pana Designéra Michaela,co pak máš za vůz??
aaaaaaaah carlsson, si fakt makac >😁 :no:
Zlate kombiky Audi a BMW... Ale zase moc kombiku tolik pripominajicich pohrebak jako MB E neni... Takze az umru, tak mne prosim odvezte v Ecku AMG, dekuju... 😉
Chceš říct, že když už to nejde v tomto životě tak alespoň po smrti jo? 😉
Zaziva bych si prave vybral radeji S6 nebo neco podobneho, ale Ecko je pro mne diky svemu neohrabanemu vzhledu, ktery mi znacne pripomina pohrebak, autem, ktere bych volil pro posledni rozlouceni (v te zadni vykladni skrini by se ma rakev pekne vyjimala...) 😄
perfektní názor. Já sem si na pohřeb sice už zamluvil 300 C Touring, ale toto je taky dobrý pohřebák.
😄
Designová parádička,fakt se to moc povedlo.Mercedes Rules :yes:
😉 😐 ;-\ 😄 😄 😄 :-! 8-s :yes: :yes: