Testy
0
Tož moc pěkný malý autobusek je ten S-max. Jen škoda že přišel na svět v době kdy mi juž stačí "nižší střední". Ale být to tak před "pár" lety, to by bylo svezeníčko ...... A tak přeju všem kteří vozí sebou víc jak 3 člověky příjemné svezení, neb Ford S-max je fakt dobrá volba. Tož tak.
Mám jednu prosbu. U aut, která mají alespoň malý sklon k praktičnosti ( kombíky, MPV, SUV atd. ) bych velmi uvítal fotky se zcela složenými sedačkami a informací o délce rovné plochy a šířce mezi podběhy. ( zn. chrní v autě ). Předem díky.
Vítku, je to opravdu kvůli tomu spaní nebo kvůli ... ? >😒] Přiznej barvu 😉
Určitě, vždyť to děláme. U tohoto textu šlo opravdu především o první dojmy, čtenáři Auto.CZ se ale ještě dočkají podrobného představení v Magazínu a možnost spaní vzadu bude nepochybně i součástí našich testů... Ale Pro Vaše uklidnění - se svými 195 centimetry jsem se do obou aut poskládal naležato s nataženýma nohama bez problémů...
😉
😉
To Vás tak Ondřeji chytla u srdíčka a byl jste z nich paf, až jste musel ty opojné pocity "zvládnout ve stabilizované poloze" ? 😉
Ve stabilizovane poloze ma dotycny naopak nohy pokrcene. 😉
>😁 hmmm... šíře mezi podběhy 😉 ty musíš pěkně řádit. Chtělo by to taky znát amplitudu tlumičů 😉 >😁 Jo, to jsou věci... V mládí jsem musel všechno zvládat ve Škoda 100 😄 Posunout přední sedadla co nejvíc dopředu.... uáááá až mě ty vzpomínky rozrajcovaly... Ale hele 😉 dělat to v S-MAXU jako doma na letišti... to nemá to pravý kouzlo... V tý stovce byla okýnka zamlžená horkým dechem po třetím zdvihu 😄 , než zadejcháš S-Maxe... předvedeš divadýlko celýmu parkovišti... A dělat to v opuštěným lese... to tě rajcuje? >😒] :yes:
.. s ja si pokazde rikal k cemu jsou vlastne ty folie, ktere skla zatmavi az do cerna dobre. 😄
Musíš ale vždycky mít zavřenou střechu, jinak tě prozradí vzdechy 😉 Pak jsou folie na nic 😉
😄 Ty s černejma foliema nešukaj >😁 Ti skrývaj nějakou svou slabinu... Vždyť přece ta památná věta stále platí - stupeň zatmavení bočních skel je nepřímo úměrný intelektu vlastníka vozidla 😄 :yes:
Jak se srovnavas s faktem, ze nejtmavejsi skla maji vyrobky jisteho nemeckeho koncernu? A jak to jde dohromady s tim, ze jen kdo ma vkus/intelekt/spoustu dalsich kladnych veci, nakupuje prave u nich? Ja totiz s tou vetou (byt je to nadsazka) souhlasim, ale tak nejak podporuje vic moje, nez tvoje nazory... Stejne jako vlastnictvi odbarvene nagelovane hlavy a teplaku Adidas byva casto pruvodnim jevem zatmavenych oken s propustnosti 10%...
Všem se omlouvám za OT, ale už mě to prostě nedalo a musel jsem to napsat. Poslední dobou se zde objevuje čím dál tím více nevraživosti, útoků nebo dokonce urážek. Proto prosím všechny diskutující o kultivované projevy, názory bez urážek, ale s argumenty, konstruktivní diskusi. Pokud víte, že vám zvedají příspěvky od konkrétních diskutérů tlak, tak je raději nečtěte. Pokud víte, že někdo píše nesmysly, pak mu vysvětlete proč a podložte to argumenty, zkušenostmi. Vše ale ve slušnosti. Pokud někdo uráží ve svých příspěvcích, tak na něj nereagujte, to je nejlepší způsob, jak zde docílit kulturního prostředí a zkultivování konkrétní diskuse. Ten kdo na urážky odpovídá podobnou municí je stejný hulvát. Vtipným příběhům, zkušenostem, přirovnáním či poznámkám se meze nekladou. Ovšem nezapomeňme na hranice. Kde jeden se směje, nemusí se smát druhý. Snažte se, prosím, já se o to také pokusím 😉 Díky 😉
Souhlas. Mimochodem... zásadně píšu a vedle klávesnice mám mačetu >😒] Nikdy nevíš, jestli nějakej rozjetej přispěvatel na tebe nevyskočí z monitoru. Teda už mi třikrát měnili psací stůl, ale bejt to naživo, tak mel Gibsonův pokus o Ježíšovu krev v dlaních by proti tomuhle byl než džus z krvavejch pomerančů. P.S. Jinak souhlas. Mám ale obavu, že to tu nikdy nemůže být Mateřídouška... jen mrkni na semaforech... na ty pohledy... někdy si říkám, že kdyby podle pohledů řidičů se fasovala auta, je tu "přeHummerováno" 😄 :yes: Tak jo, půjdu příkladem - hele, manitou, co ty si jako myslíš o geteičku 8-s 😉 tak si pěkně rozmysli svou odpověď... víš, přece, kde mám mačetu... 😉 😄 :yes: P.S. Moc cením tvůj příspěvek :yes: :yes:
Tak nějak ho nechávám být a i ono mne nechává chladným. Už jsem to psal jednou, pokud chci hot hatch beru hot hatch a této definici odpovídá ST. Pokud uvažuji o hot hatch, tak snad přece nebudu brát trochu rychlejší rodinné vozítko v podobě GTI. Ovšem beru v potaz, že někomu imponovat může a dokonce jej zakoupí. Každý máme jiné priority, oko a hlavně sny 😉
Muj nazor znas. Taky jsem mel nedavno tyhle snahy, no ale ...... Kazdopadne jednou ty vetrny mlyny nekdo pokorit musi, ne?😉
:yes: :yes: ...ja som tu sice posledny viac ako tyzden nebol...ale co tak ockom hodim po par inych diskuskach, tak si myslim, ze furt to tu je zdaleka najlepsie. A drzi si to tu relativne vysoky standard 😉
Nebyl ten S-MAX 2.5 T s příplatkovým sportovním podvozkem ? Pak by se vysvětlila ta vyšší citlivost na nerovnosti. Navíc ty 18´také určitě nejsou v základu nebo se snad mýlím ? 😉
Hosi z Fordu mohli min kopirovat Mitsubishi Grandis a vic tvorit neco svyho...
Neni spis inspirace Espacem...Proc to rozebirat? 😉
Nejsou tam Fordí šestiválce 2,5 a 3 litry. Možná se to už někde psalo, nevím. Znamená to, že tyhle motory odchází do důchodu? Já se na to těšil v novém Mondeu a ... prdlajs?
svatá pravda... Šestiválců není nikdy dost :-! Ale že by v budoucím Mondeu chyběly, toho se zase moc nebojím... 😉
šestitálce netřeba, je tam pětiválec R5 který je technicky lepší než jakýkoli V6 (a pochybuji že by tam mohl výt R6 v řadě - který se vejde jen do BMW/Volvo), navíc je přeplňovaný takže je parametry a pružností na úrovni kubatury 3.2 při litrovém výkonu 50kW/100 N.m.
To je prostě nádhera. Připomína mi žraloka 😉
Už mě to štvalo. U starý Galaxy nebylo z dálky poznat, jestli je to FORD, VW, SEAT nebo co... >😁
Už mě to štvalo. U starý Galaxy nebylo z dálky poznat, jestli je to FORD, VW, SEAT nebo co... >😁