Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Mercedes-Benz MLK

35 komentářů

Asi to bude vypadat sqěle.Sem na to velmi ale velmi zvědaf 😄
je to len moj nazor, nic viac...jednoducho mi v tej trojici audi pripada take akosi...podradnejsie, no...sam som mal asi pol roka audi A6 (mod. 99) 2,4 quattro tiptronic a nic moc to nebolo...hladne ako prasa a lenive. aj ked quattro je samozrejme dobra vec.
No dobře, CLS 55 AMG je ale běžec na dlouhé trati, sportovní auto z toho neuděláš, o Ečku ani nemluvě a co se týče sportovnost, nemůže se s M5 měřit..
myslím že si Audi urazil,právom je patrí označenie prémiová čiže pre vyššie vrstvy,technológia je zrovnatelná s BMW a Mercedes v určitých bodoch dokonca dokonalejšia.Tiež si stavia image na športovom charaktere a je myslím dosť úspešná tak neviem prečo to odsúdenie :no:
Souhásím vždyt o to snad jde? mě na tom tedy záleží. 😉
Ve všech nebodovacích testech vždy vyhrálo BMW. Ale musím uznat, že E500 je hodně dobrá věc, jenže já se tu bavím o M5 a E55 (resp.63) AMG a to je jiná. Jinak E400 CDI vs. 535d v Autotipu- vítěz BMW. Né že bych autotip četl- Německá blbost.
Tady ti to testujou bodově- nejhorší systém, co existuje- zahrnujou do toho všechno aji spotřebu, kvalitu jízdy, design 8-s takové testy já neuznávám.
[odkaz]
Tomu říkáš test????? 8-s ;-\
[odkaz]
jednoznacne najpredavanejsi bude MB MLK...aj ked to bude s X3 pravdepodobne velmi vyrovnane... Audi Q5 sa mi nepaci a popravde...audi ani velmi k premiovkam nepocitam...je tam pri MB a BMW ako chudobny pribuzny. :no:
ak sa bude aspon trochu liniou podobat na ML, vazne zacinam setrit :yes: na MLko nemam, ale toto by som na leasing utiahol... 😉
Vůbec- na M5 nic podobného nemá. V testu porazila i Ferrari F430 o M-B CLS 55 AMG nemluvě, tak nevím, proč by ji měla porazit tady ten přemotorovaný rádoby sporták, který už má konstrukčně na krku tolik křížků, že by to stačilo možná i třem raperům..
Jo, jasně- ve snu to nebude- uskuteční se to reálně! >😒]
Normální, nic než normální. Není nad čím jásat.
Souhlasím :yes:
😄 :yes:
tiež myslím.čo sa týka dizajnu bude určite podarený.Mna osobne dostal Mercedes GL ten dizajn tie krivky no nádherné auto a zároveň doplnok k osobnosti.
Tipuju Mercedes.
:yes: MERCEDES FOREVER!!!
jasné ,ale iba jeden z ních bude najprédavanejší.No a cenovo budú uhruba rovnako,technika tiež najmodernejšia zákzníci si ich budú vyberať len podľa vzhľadu a vzťahu k dane značke
Vyzera za s predu bude dost dobry len ci ten zadok nebude trosku nudny pride my to tak ze od prveho ML uz zadnu cast nejak nemenia.
Si papal vtipnou kašičku >😁 >😁 >😁
Jsou tři králové. Co koupíš od nich, vždy koupíš dobře.
Zdá se, že to bude moc fešná kára... Celý mercedes :yes: MERCEDES FOREVER!!!
>😁 M5 rozválcovala E63 AMG >😁 . Tak to se neuskuteční ani v tom nejodvážnějším snu.. 😉
na té fotce je určitě nejvýkonnější varianta, má 4 výfuky. Buď je to 63 a nebo nová 55 s výkonem okolo 400 koní.
páni ja by som bo rád keby vyšli Audi Q5, Mercedes MLK a BMW X3 II na raz na trh potom by sa ukázalo kto je králom premiových SUVčiek >😒]
...nová Lada Niva 😄 >😒]
I v tom županu je z toho cejtit Mercedes... Ten předek... to bude šleha. Jo, Tohle tedy bude něco :yes:
fádní Mercedes SUV... nuda.
Tož na tohohle medvídka juž jsem zvědavý delší čas. I skrz to maskování se daji poznat jasné a očekávané tvary (a snad i detaily). Z tria Audi, BMW, MB to bude určitě to nejheščí "baby" SUV. To tak.
Brečí doma. M5 ho rozválcovala >😒] . Chudáček Mercedesek, dej mu klid. 😄 😉
nikde ani řádka??jak si to mám vysvětlit? :no:
To bude štika jak hrom :yes: