Novinky
0
Asi to bude vypadat sqěle.Sem na to velmi ale velmi zvědaf 😄
Přejít do diskuze
je to len moj nazor, nic viac...jednoducho mi v tej trojici audi pripada take akosi...podradnejsie, no...sam som mal asi pol roka audi A6 (mod. 99) 2,4 quattro tiptronic a nic moc to nebolo...hladne ako prasa a lenive. aj ked quattro je samozrejme dobra vec.
No dobře, CLS 55 AMG je ale běžec na dlouhé trati, sportovní auto z toho neuděláš, o Ečku ani nemluvě a co se týče sportovnost, nemůže se s M5 měřit..
myslím že si Audi urazil,právom je patrí označenie prémiová čiže pre vyššie vrstvy,technológia je zrovnatelná s BMW a Mercedes v určitých bodoch dokonca dokonalejšia.Tiež si stavia image na športovom charaktere a je myslím dosť úspešná tak neviem prečo to odsúdenie :no:
Ve všech nebodovacích testech vždy vyhrálo BMW. Ale musím uznat, že E500 je hodně dobrá věc, jenže já se tu bavím o M5 a E55 (resp.63) AMG a to je jiná. Jinak E400 CDI vs. 535d v Autotipu- vítěz BMW. Né že bych autotip četl- Německá blbost.
Tady ti to testujou bodově- nejhorší systém, co existuje- zahrnujou do toho všechno aji spotřebu, kvalitu jízdy, design 8-s takové testy já neuznávám.
jednoznacne najpredavanejsi bude MB MLK...aj ked to bude s X3 pravdepodobne velmi vyrovnane... Audi Q5 sa mi nepaci a popravde...audi ani velmi k premiovkam nepocitam...je tam pri MB a BMW ako chudobny pribuzny. :no:
ak sa bude aspon trochu liniou podobat na ML, vazne zacinam setrit :yes: na MLko nemam, ale toto by som na leasing utiahol... 😉
Vůbec- na M5 nic podobného nemá. V testu porazila i Ferrari F430 o M-B CLS 55 AMG nemluvě, tak nevím, proč by ji měla porazit tady ten přemotorovaný rádoby sporták, který už má konstrukčně na krku tolik křížků, že by to stačilo možná i třem raperům..
tiež myslím.čo sa týka dizajnu bude určite podarený.Mna osobne dostal Mercedes GL ten dizajn tie krivky no nádherné auto a zároveň doplnok k osobnosti.
jasné ,ale iba jeden z ních bude najprédavanejší.No a cenovo budú uhruba rovnako,technika tiež najmodernejšia zákzníci si ich budú vyberať len podľa vzhľadu a vzťahu k dane značke
Vyzera za s predu bude dost dobry len ci ten zadok nebude trosku nudny pride my to tak ze od prveho ML uz zadnu cast nejak nemenia.
na té fotce je určitě nejvýkonnější varianta, má 4 výfuky. Buď je to 63 a nebo nová 55 s výkonem okolo 400 koní.
páni ja by som bo rád keby vyšli Audi Q5, Mercedes MLK a BMW X3 II na raz na trh potom by sa ukázalo kto je králom premiových SUVčiek >😒]
I v tom županu je z toho cejtit Mercedes... Ten předek... to bude šleha. Jo, Tohle tedy bude něco :yes:
Tož na tohohle medvídka juž jsem zvědavý delší čas. I skrz to maskování se daji poznat jasné a očekávané tvary (a snad i detaily). Z tria Audi, BMW, MB to bude určitě to nejheščí "baby" SUV. To tak.