Novinky
...je to zajimavy..na muj vkus trosku prehnany.....jen dotazek..zda se mi to bo jsou zadni svetla opravdu z AR 147?.....
auto je to krásný, něco takovýho bych rozhodně chtěl mít 😄. Co mi trochu vadí jsou ty chromovaný zrcátka a ta heart maska. Dokonalej je ten "startér" 😃
...vsiml ste si nekdo toho vika nadrze v zadnim okne?😄docela zajimavy,ale nevim,jestli to bude tak zajimavy i zevnitr...jinak strater taky peknej
Chalani asi zabudli ze najkrajšie na autách tých čias je ich čisty a jednoduchý design, teda že v jednoduchosti je krása. Toľko nevkusných detailov na jednom aute som ešte nevidel. Počnúc prednou maskou cez zdvojenú linku predného blatníka, prahy, ktoré vôbec neladia s karoseriou, výfukový vývod a aj ten vetrací otvor nad ním, zadné svetlá, náraznik so žiabrami až po maxi nitovanie na celej karosérii. Taktiež sa nedá prehliadnúť ta "vec" na strope v ineriéri. Ale motorček k stieračom ukotvenym na streche niekam schovať treba. Nesúmerne vyleštená prístrojovka s maximálne vkusnými budíkmi ma tiež svoje čaro. A čerešničkou na torte je tá kaplička pre LCD :yes: Jediná dobrá vec na celom aute je jeho motor. Pri týchto receptoch na emisie a spotrebu na ktorých jazdíme dnes mám aj ja niekedy chuť zajazdiť si s naturelom karburátora. Jediné čo mi tam vadí sú tie udávane parametre(teda keď v nich nie je chyba). Vzhľadom na max. výkon sa dá predpokladať v hornom otáčkovom pásme dosť hlboký prepad točivého momentu čo môže spôsobyť subjektívny (aj objektívny) dojem neochoty motora do vytáčania podobného ako u dieslov. Ešte by ma zaujímalo, ako súdruhovia docielia EURO4 s tymi karburátormi. A možno práve preto, že sa muselo riadne škrtiť má ten motor parametre aké má.
Robím dynamické a napäťové analýzy v produktoch MSC a vývoj auta bez výpčtovej techniky si už ani neviem predstaviť. Ale filozofia tradície a jednoduchosti pri stavbe tohto projektu sa mi celkom páči. Keby sa jej tvorcovia pridržali aj pri designe karosérie, tak by mohlo vzniknúť veľmi krásne a unikátne vozidlo a nie nevkusne "vytunovany" veterán.
Robím dynamické a napäťové analýzy v produktoch MSC a vývoj auta bez výpčtovej techniky si už ani neviem predstaviť. Ale filozofia tradície a jednoduchosti pri stavbe tohto projektu sa mi celkom páči. Keby sa jej tvorcovia pridržali aj pri designe karosérie, tak by mohlo vzniknúť veľmi krásne a unikátne vozidlo a nie nevkusne "vytunovany" veterán.
NO MNE NA TOM V PODSTATE VADIL IBA TEN CHVOST - JE OTRASNY - ALE CIASTOCNE TI DAVAM ZA PRAVDU
Všetko je otázka vkusu či nevkusu, design je vlastný jazyk každého tvorcu, ale ja by som sa skôr zameral na interiér a tam ma zarazila popri mnohých originálnych prvkoch á la F16 tá nemožná ľavá páčka pod volantom, to je snáď zo Škody 105L, nie??? To je totálny vrchol nevkusu, dobre, že ňou neprebije okno pri šoférovi... uff :-!
Je to otresny kyc, naprosta slatanina doplnena o spoustu trapnych zaber a vydechu vsude, kde se jen vesly a o tech zadnich svetlech ani nemluvim... :no: :no: :no:
asi ti chyba sebereflexia... alebo ti chyba sex?? ja neviem.. ale rob zo sebou nieco.. a hlavne DRZ .... KED NEMAS CO ROZUMNE POVEDAT ( a to ty mas asi malokedy ak vobec)