Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Faralli & Mazzanti: ANTAS V8 GT

29 komentářů

kde se zrodil TATRAPLAN... tak se z toho modrýho snu nepodělej. Hodnoť na tom srdce nadšenců... jo milujou to... tak buď stejnej. Tohle je přesně to, co to chce... srdce, ruce a nezměrnou, oddanou lásku. Práce rukou, umaštěný hadry, špinavý tváře, pot na čele, potrhaný montérky, chromový rámečky kolem skel, chromový stěrače, kůže na sedadle... a jeden velkej sen. Velkej, jako tvý srdce, velkej, jako celej svět... BRAVO LÁSKA :yes:
auto dobre.. prispevok GTI ako obvykle na smiech.. chlapce rada do zivota: necitaj tolko editorialov v casakoch o autach.... lebo mi je vzdy na grcky s tvojich pokusov o "literarne zamerany prispevok" (uz dospievam do stadia ked mam chut tvoje vyplody davat citat mojej frajerke- inak novinarke ktora si prave dokoncuje filologicke študium) 8-s
GTI
Koukám, že máš se mnou jistej problém, co? Měl bych jednu dobrou radu - nečti mě. Pokud ti mé pohledy neharmonizují, tak mě prostě nečti... a nebudeš se muset trápit. Já to dělám zrovna tak - tvé příspěvky čtu jen, když reaguješ vysloveně na mě, jinak je přehlížím, jak lány. Jo, ten chlapec 😄 je milej... díky, v reálu by ses lekl >😁 P.S. pozdravuj svou frajerku, je fajn, že umí číst. Moc se s tebou asi nenasměje, viď... >😒]
PROBLEM?? JA??? JA SOM OK .. PODLA TVOJICH VYTVOROV MAS PROBLEM TY.. PROBLEM ZO ZDRAVYM ROZUMOM.. PAN WERICH POVEDAL(ZA PRIPANE CHYBY V CESKOM JAZYKU NERUCIM): KDYZ UZ JEDNOU CLOVEK JE TAK MA KOUKAT ABY BYL. A KDYZ UZ KOUKA ABY BYL TAK MA KOUTAT NA TO ABY BYL TIM CO JE A NE TIM CO NENI JAK TOMU V MNOHA PRIPADECH JE.. A TO CO POVEDAL PLATI AJ PRE TEBA´. KED UZ NEVIES PISAT "RADOBY" LITERARNE PRISPEVKY TAK ICH NEPIS.. MNE (A URCITE NIELEN MNE) USETRIS ZACHVATY AKE MAM VZDY KED NIEKTO TREPE HOVADINY A ZO SEBA UROBIS MENSIEHO VOLA.. TAKZE TAK.. JA LEN NEMAM RAD LUDI CO TLIACHAJU ALEBO SA SNAZIA O NIECO NA CO NEMAJU.. CO JE TVOJ PRIPAD..OFF :-! PS. : MAM RAD VECNE DEBATY TRIEZVE NAZORY A JASNE ARGUMENTY CO JE PRE TEBA PODLA TVOJICH VYTVOROV OBLAST NEZNAMA
Pokud nejsi učitel, cílíš to špatně. U toho učitele bych pochopil tu zoufalou snahu >😒] P.S. Velmi naopak cením, že ceníš Wericha... byl to on, kdo táké pronesl tuhle sentenci - Klaunů je málo, alě šašků, těch je... >😁 Sedí na tebe, jako ulitá, viď >😒]
Zufalu snahu?? 😃))))))) ale tou predsa trpis ty ked sa snazis hrat na niekoho a pri tom zo seba robis toho saska😃))) za tu dobu co ta vnimam si nenapisal ani JEDEN prispevok co by mal hlavu a patu a uz vobec ZIADNY ktor by mal aj nieco vecne k clanku.. Napriklad tento clanok.. Staci aby redaktor napisal ze pri vyvoji kary nebol použit počitač a tebe to stači na to aby si pustil do sveta blaboly typu : "prace rukou umasteny...spinavy tvare pot.....bravo laska " a pod.. A teraz mi povedz kto s nas dvoch je saso.
asi ti chyba sebereflexia... alebo ti chyba sex?? ja neviem.. ale rob zo sebou nieco.. a hlavne DRZ .... KED NEMAS CO ROZUMNE POVEDAT ( a to ty mas asi malokedy ak vobec)
>😁 >😁 Tak teď jsi mě rozesmál >😁 >😁 :yes:
to je spravny postoj.. radsej sa smej AKO BY SI MAL PISAT KRAVNY :-! :yes:
>😒] >😒] >😒] >😒] :yes:
Souhlas. Hlavně pokud máš na tomto serveru možnost vyjádřit se tímto způsobem na café.auto.cz. Pokud si všimneš, tak u těchto diskuzí je napsáno DISKUSE K ČLÁNKU a tvoje (GTI) příspěvky jde bez problému přesunout pod x dalších článk§ů a nikomu to nepříde divný.....
😄 Přemýšlím, kam přesunout ten tvůj příspěvek >😁 O jednom místě bych věděl >😒] :yes: P.S. Zkus napsat něco k článku... a na mě se vykašli, co? 😄 :yes:
gti, bohužel se sereš uplně všude ... takže tě ignorovat uplně nejde 😒 , jsem štasten, že nepíšeš do sekcí WRC a F1 :yes:
GTI
No, tak to ti ke štěstí stačí opravdu málo... tak to tam hlídej... možná něco napíšu... úplně jsi mě nažhavil 😉 P.S. nebuď prosím přisprostlý...
Tak az bude frajerka prebirat pullitzera muze se zminit i sasovi GTI, ktery ji ukazal, jak to vypadat nema. Do te doby navrhuji, aby ses tu neprojevoval.
ak to bolo pre mna tak mi akosi usla logika tvojich riadkov..
Nevinna narazka na tve umysly predkladat GTIho dila svoji frajerce-novinarce. Treba by ta recenze nebyl az takovy odsudek, jak se snazis naznacovat 😉
GTI
😄 😉
tak schvalne som jej ho dal precítat.. bola v krčoch 8-s .... inak pre tvoje potesenie nie je novinarka(aj ked ma žurnalistiku) ale začína sa venovať oblasti nazvanej jazykova korektorka .. to je niekto kto dava hlavu a patu tomu co spotia novinari skor ako to ide na verejnost. A na to je studijny odbor filologia..(prave ho koncí) Ale omnoho podstatnejsie ze kazdy normalny clovek s ukoncenm základným vzdelaním ti povie to co ja.. GTI a jeho snaha tvorit "literarne zamerane" prispevky je hromada hnoja.. Zatial. RAda na zaver : co takto pisat vecne a nesnazit sa zo seba robit zurnalistu s carauta a pod? :-! tymto pre mna tato debata konci..
...je to zajimavy..na muj vkus trosku prehnany.....jen dotazek..zda se mi to bo jsou zadni svetla opravdu z AR 147?.....
nevim, jestli AR 147, mne to spis pripomina mazdu 6. ale to je tak jediny, co se mi na tom nelibi.
Tak tomu se rika um a cit!Mit penize,tak uz se tesim na maloseriovou vyrobu. :yes:
Ode me ma tohle auto :yes: :yes: :yes:
ale jinak... :yes:
auto je to krásný, něco takovýho bych rozhodně chtěl mít 😄. Co mi trochu vadí jsou ty chromovaný zrcátka a ta heart maska. Dokonalej je ten "startér" 😃
...vsiml ste si nekdo toho vika nadrze v zadnim okne?😄docela zajimavy,ale nevim,jestli to bude tak zajimavy i zevnitr...jinak strater taky peknej
Chalani asi zabudli ze najkrajšie na autách tých čias je ich čisty a jednoduchý design, teda že v jednoduchosti je krása. Toľko nevkusných detailov na jednom aute som ešte nevidel. Počnúc prednou maskou cez zdvojenú linku predného blatníka, prahy, ktoré vôbec neladia s karoseriou, výfukový vývod a aj ten vetrací otvor nad ním, zadné svetlá, náraznik so žiabrami až po maxi nitovanie na celej karosérii. Taktiež sa nedá prehliadnúť ta "vec" na strope v ineriéri. Ale motorček k stieračom ukotvenym na streche niekam schovať treba. Nesúmerne vyleštená prístrojovka s maximálne vkusnými budíkmi ma tiež svoje čaro. A čerešničkou na torte je tá kaplička pre LCD :yes: Jediná dobrá vec na celom aute je jeho motor. Pri týchto receptoch na emisie a spotrebu na ktorých jazdíme dnes mám aj ja niekedy chuť zajazdiť si s naturelom karburátora. Jediné čo mi tam vadí sú tie udávane parametre(teda keď v nich nie je chyba). Vzhľadom na max. výkon sa dá predpokladať v hornom otáčkovom pásme dosť hlboký prepad točivého momentu čo môže spôsobyť subjektívny (aj objektívny) dojem neochoty motora do vytáčania podobného ako u dieslov. Ešte by ma zaujímalo, ako súdruhovia docielia EURO4 s tymi karburátormi. A možno práve preto, že sa muselo riadne škrtiť má ten motor parametre aké má.
Robím dynamické a napäťové analýzy v produktoch MSC a vývoj auta bez výpčtovej techniky si už ani neviem predstaviť. Ale filozofia tradície a jednoduchosti pri stavbe tohto projektu sa mi celkom páči. Keby sa jej tvorcovia pridržali aj pri designe karosérie, tak by mohlo vzniknúť veľmi krásne a unikátne vozidlo a nie nevkusne "vytunovany" veterán.
NO MNE NA TOM V PODSTATE VADIL IBA TEN CHVOST - JE OTRASNY - ALE CIASTOCNE TI DAVAM ZA PRAVDU
Všetko je otázka vkusu či nevkusu, design je vlastný jazyk každého tvorcu, ale ja by som sa skôr zameral na interiér a tam ma zarazila popri mnohých originálnych prvkoch á la F16 tá nemožná ľavá páčka pod volantom, to je snáď zo Škody 105L, nie??? To je totálny vrchol nevkusu, dobre, že ňou neprebije okno pri šoférovi... uff :-!
Je to otresny kyc, naprosta slatanina doplnena o spoustu trapnych zaber a vydechu vsude, kde se jen vesly a o tech zadnich svetlech ani nemluvim... :no: :no: :no: