Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Prototyp vozu Caparo T1 vystaven v Monaku

18 komentářů

pojede to, to je jisty, ale vypada to jako Twigy nebo jak se ta vychrtla krava jmenovala 8-s :no:
Milka ? 😄
>😁 :yes:
Ty, Jožki, nežer k svačině ty lysohlávky ! 😉
Dělá to na mě dojem Enza po liposukci 😄
A není to náhodou Freestream T1?!?!
[odkaz]
Je. Firma sa premenovala na Caparo. 😉
"...160 km/h je na rychloměru dříve než za 10 sekund." zní poněkud srandovně v tomto případě. >😁 To je jako napsat o fabii, že se na 100 km/h rozjede určitě do 30 s. :yes:
ale bacha, at nestojis cumackem do kopce >😁
oni mysleli asi 0-160-0 pak snad ano jinak urcite ne ten pomer vykon hmotnost je fantasticky proto bych tipoval 0-160 tak 5 sec+-
A 0-200 kolem 7 sec+-
někde jsem četl, že by to mělo bejt na 200 rychlejší nž bugatti a to je v přímce jak blesk.takže těch sedm bude nářez ale věřil bych tomu.
...libi a moc!
to vypadá, že by to auto nemuselo být nějak extrémně drahý jako třeba Koeniseenoenioenik a podobný. Kdyby to bylo na úrovni třeba F430 tak by to mohlo být prodejně hodně zajímavé.
V Autocaru psali, že by to mělo stát kolem šesti milionů. Takže to o moc dražší než F430 nebude.
Naco to komu bude??
Ideální partner na víkendové radovánky na okruhu... Mě bude jednou stačit Ariel Atom 2 Supercharged...
vyzera dobre.. sakra dobre. ale to je iba moj osobny pohlad.. podla toho co som o nom cital to bude vazne "narez" ale pockal by som si na dajake testy.. ale urcite je blizsie mojmu chapaniu SUPERSPORTU ako bugatka..
chtel bych videt jak to pojede na ceskych silnicich >😁