Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Opel míří do USA: Saturn PreVue alias Antara GTC

14 komentářů

je přesně to, co chceš - ostrý, tvrdý, silný auto... jo, přesně to, co máš bejt i ty. Nakonec mrkni na aktuální články... jak stále víc a víc píšeme o vozidlech kategorie SUV... to je téma dne. Tak, pokud ti jednou přivezou pod okno Antaru... vybereš dobře. Tohle auto má grády :yes:
Nevím to jistě, ale myslím, že tenkrát to twin turbo bylo původem z motoru 1.9 o d Fiatu. 😉 2.2 je slepá kolej 😉
jenže tam se píše že šlo o podobný motor, nikoliv stejný 😄. Mimochodem 2.2 DTI sice neměl výkonové parametry srovnatelné se špičkou, zato jeho tichý a klidný chod neměl u motorů s klasickým čerpadlem konkurenci. A i většinu CR té doby strčil do kapsy 😄
Hele mari, v článku se sice píše o "podobném" motoru, ale že zrovinka výkon a krouťák 1.9 i 2.2 jsou na chlup stejný je nějaký divný 😉
Jo a koukal jsem teda i jinam a nikde jinde si nevycucali z prstu ten 2.2. To txin turbo je 1.9 😉
jestli je to ta 1.9, tak to bude asi ta s té studie. Buď to spletli v redakci, nebo jsme popletení my 😄 uvidíme...
My ? Blázníš ? 😉
>😁
Co ine povedat o tejto studii? Je to jednoducho nadhera... Toto chcem!
Na [odkaz] už visí pokračování fotogalerie z newyorské autoshow. Tak v sedm večer by to mohlo být už kompletní. 😄 Teď se jdu vrhnout mimo jiné na Saleen a Rolls.
A samozřejmě na Saturn včetně Antary, teda pardon, PreVUE. 😉
GTI
BRAVO, jako bych tam byl. Rasto a Lones zaváleli. P.S. Ta fronta u EOS 😉 VOLVO S80 je dokonalé, a Porsche též... :yes:
😉 A o dvě hodiny jsem předstihnul plán. S80 se opět povedlo.
Už jednou jsem tuhle studii vychválil do nebes. Je dokonalá každým detailem. Taky by se mi líbila před domem. To že je SUV víc a víc diskutovaný je pravda. Jízdní vlastnosti většiny z obrovské nabídky jsou perfektní. A poptávka odpovídá čím dál horšímu stavu silnic. Prodávám oba osobáky, myslím, že už navždy zůstanu u SUV. A pánové, počkejte až SUV přinese Francie! To bude paráda!