Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jeep Wrangler Unlimited: čtyři dveře pro legendu

35 komentářů

Hamburgerový modly ať si kupují přetloustlí amíci, brácho řekni mi jediný důvod proč lovit mezi hamburgery s hranolky? Evropa ti nabídne to nejlepší... x5, ml, gl a hlavně brácho nedostižný SPASITELAREG!!! >😁 >😁 >😁
Buduj svůj vlastní styl. Parodie - cesta slabých.
Když už budu mít potřebu se budovat, tak rozhodně to nebude v internetové diskuzi, abych se zavděčil někomu s nevyslovytelnou přezdívkou. Jinak parodie je obecně uznávaný druh satiry. V historii byly parodovány jinačí osobnosti než nějaký GTI a nemyslím si, že by autoři těchto děl byli nějak slabí... P.S. když někdo někoho karikuje, znamená to, že je co karikovat, že z karikatury je hned poznat, kdo karikován měl být. Na to může být GTI pyšný, stal se nezaměnitelným :yes:
:yes: ... nevyslovitelna prezdivka..... >😒] >😒]
GdoToDela???? >😁
Asi Seb. 😉
Loeb? Insider z Citroenu v Jeepu?
Já nevím, ale nahoře mu píše buduj Sebe >😒]
>😁 >😁 >😁 A insider ze Citroënu >😒] Já ho tam neposlal.. fakt 😉
Já ti teda nevim, ale třeba ten Čtvrtníček mi přijde jako woe dobra parodije, dyť to nedělá pro sebe, přece. Lonesi, více radosti do života. 😉
Ale Manitou, Čtvrtníček je přeci o něčem jiném. O špundusu v první řadě. GTD je jen další krákoravá vrána, u kterého je vlastní bezelstné pobavení na posledním místě. ps: Já mám dneska radosti dost. 😉
krákoravá vrána? to je překlad Lonestarstate? hmm...zajímavá přezdívka >😁 tak to se velmi pleteš, pobavení je u mě zde na prvním místě... P.S. tebe mrzí, že parodován nejsi ty, žejo, bohužel tvé příspěvky se zatím parodovat nedají 😉
Aha, tak to si tady asi nový. Tvojí cestu pobavení už zvolilo tolik lidí, že se mi stává pomalu ale jistě nudnou až otravnou. Prostě otevřu diskusi a říkám si "a hele, patnáctej (a udělám zářez na desce stolu)". >😁 Jinak, děkuji, že mě neparoduješ, to GTImu závidím ze všeho nejmíň.
tak to už musíš mít ten stůl pěkně rozje.anej >😁
jinak ber to tak, že tady jde o zábavu a uvolnění, ne o rozhodování o osudu Země 😉
zda se smát, či plakat. Pro starší, bývala silueta Willys-Overland MB, synonymem svobody. Když potkali CJ, byla to taková hřejivá vzpomínka. Pro mladší je možná tím synonymem Hummer H1. Snad se dají 4 dveře Jeepu chápat, jako praktický komerční záměr a možná i pokus o podvědomé sbližování symbolů, ale charizma to ztratilo. 😉
A mám rád tříprostorovou karoserii. Mně se to prostě moc líbí. :yes: :yes: :yes:
...možná slepnu, možná překlep? Nemůžu se do těch tří dopočítat. Jinak, proč ne. 😉
kapota, kabina, korba 😄 ?
No, tak teda jó. 😄
Na korbe mas balenou vodu, tu nepocitej😉 Takze kapota, kabina a prihradka u spolujezdce?😉
Souhlasím s tebou, taky se mi to líbí, 4D Wrangler je povedená záležitost :yes:
Jezis a co se Ti z Ameriky nelibi???
Správná otázka, to mně také zajímá 😉
Pájo, Pájo, já myslel, že mě čteš dost dlouhou dobu. Aby to zase nesklouzlo ke kulturně-historicko-filosofick😲-ničem debatě, zůstanu u aut. Chceš seznam amerických aut, která se mi nelíbí? Kdybys mě četl, nemusel bych to teď pracně sestavovat do jednoho příspěvku, ale budiž: Buick Terraza, Ford FiveHundred, Mercury Montego, Lincoln LS i studie jeho nástupce (v lednu tu byla a já to podní napsal), Pontiac Aztek, Pontiac Vibe, Pontiac Montana, Saturn VUE, Saturn ION, Chevrolet Malibu, Chevrolet Equinox, Chrysler Pacifica, Dodge Nitro, Jeep Commander(nazval sem ho pokusem dělat retro z 80.let). Aby nebylo mýlky, psal jsem jen o současných autech a hodnotil teď pouze vzhled. A možná sem na nějaký zapomněl.
To jsou ale určitě modely, který navrhovali Evropani, nebo jiná lůza čekající na záchranu světa, ne?
pekny vozik :yes:
Nedávno jsem ho tu kritizoval, ale jak shlédnu víc fotografií... spatřuji v tom jistej styl. Jo... velká odvaha, pustit se do toho... A Jeep to zvládnul. V srdci člověk bude mít zakouslýho stále jen dvoudvéřáčka... ale když můžem mít Logana v kombi... proč nejezdit Jeepa se čtyřma?... BRAVO JEEP :yes:
Fakt Amerika co ma styl. Z venku libi, zevnitr mene, ale kazdopadne celkove solidni. Ten 3D bych bral na vylety po Toscansku 😉
I ty? 😐 Do Toscanska snad v Alfe cabrio, ne? 😉 Mam te za chlapa, ktery zna hodnoty a ma styl, tak mi nekaz dojem gazikem😉
Do Toscanska to chce nejaky off-road. Do lesu na divocaky 😉 nebo na vylety po horach... Alfa cabrio je bez debat super, ale horskou ricku neprebrodi. Mym idealem v off-roadech je Land-Rover. Hlavne Defender a Discovery. Obcas proste odlozis oblek, natahnes holinky a vyrazis do lesa😉 Chtel sem jen rict, ze z cele ameranske automobilove produkce je mi tenhle Jeep nejmilejsi - prave proto, ze ma styl, historii a taky se mi predevsim ten kratky fakt libi 😄
jeep vycítil ,že nie každý majiteľ Wrangleru je bezdetný a že potrebuje viac miesta vzadu myslím ,že sa celkom podaril určite najštýlovejšie auto vo svojej kategorii
v kategorii čtyřdveřových gaziků bez střechy? To bezpochyby..!!! Ale obávám se, že i zde "Land Rover - ten nedostižný.." 😉
Konecne po dlouhy dobe AUTO! :yes: Primo z toho cizi ten autoizni feeling, SUPER
No jo je to krasne auto,,a konecne terene auto ,ktore ma pekny stylovy tvar,,a nie ze by som nemal rad land roveri ,ale myslim si ze ked hovorime o style,,,tak skuste ist po meste s wranglerom unlimited a s defenderom a uvidite,,kolko ludi sa za vami pozrie ked pojdete na jeepe,,poznam to lebo ho mam..2,8 crd,,krasna masinka,,v terene je to zralok,,