Novinky
0
Musím potvrdit. Já ESP mám v O1 1,8T a musím říct, že už mi auto bez ESP nesmí do domu a jsem šťastný, že se tehdy koupilo i za těch 21.000,- Už mi párkrát výrazně pomohlo. Jako jeden z příkladů - jedete za deště a najdnou celá pravá strana auta v hluboké louži - výsledek - s autem to jen tak lehounce cukne, ESP bliká a auto jede stále bez problémů rovně 😉
Přejít do diskuze
V tom vas podporim. Sice nemam ve svem aute ESP, ale v dalsim bude. Kdo sleduje anglicky Fifth gear, mohl videt, co udela na snehu dvojnasobny vyhybaci manevr se zapnutym a vypnutym ESP i s tak zkusenym ridicem jako je Tiff Needell. Jako nejlepsi motivaci pro zakoupeni tohoto systemu do vozu bych pak videl snizeni jeho ceny.
Tak tak, aj sa som si raz neplanovane ESP vyskusal a musim uznat ze je to asi najbezpecnejsi prvok aky sa v aute moze objavit. Takze radsej namiesto kozeneho calunia dovybavujte svoje nove auto ESP!
:yes: :yes: :yes:
musim uznat ze auto vybavene ESP je spicka co sa tyka ovladania za zhorsenych podmienok. mal som moznost jazdit s novym Passatom prave v case ked napadlo 20 cm cerstveho snehu a cestari nestacili sneh odhrnat a ESP si ma uplne ziskalo. zakruty, ktore na svojom aute som schopny prejst max. 40 km/h za danych podmienok neboli so systemom ESP problem ani v 60 km/h pricom ESP presne reagovalo na smer ktorym som chcel ist, skutocne stacilo len zatocit v danej zakrute volant ako na suchej ceste a ESP zariadilo vsetko de facto same bez mojej asistencie. je to super system a najblizsie si za to ESP priplatim...
musim uznat ze auto vybavene ESP je spicka co sa tyka ovladania za zhorsenych podmienok. mal som moznost jazdit s novym Passatom prave v case ked napadlo 20 cm cerstveho snehu a cestari nestacili sneh odhrnat a ESP si ma uplne ziskalo. zakruty, ktore na svojom aute som schopny prejst max. 40 km/h za danych podmienok neboli so systemom ESP problem ani v 60 km/h pricom ESP presne reagovalo na smer ktorym som chcel ist, skutocne stacilo len zatocit v danej zakrute volant ako na suchej ceste a ESP zariadilo vsetko de facto same bez mojej asistencie. je to super system a najblizsie si za to ESP priplatim...