Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Magazín číslo 426: SUV hody (Audi Q7, Jeep Commander)

11 komentářů

SUV testu neni nikdy dost :yes: Q7 je opravdu tyranosaurus a i s 3.0TDI jede opravdu svizne :yes: :yes: Trochu zklamanim je tak jen pohled do ceniku...na zakladni cenu 1.5 zapomenete driv nez otocite prvni stranku ceniku priplatkove vybavy a se zcela nutnou(dle mne) vybavou jste na 1.85...s trochu luxusnejsi hned pres 2.0...no a to je takova psychologicka hranice(pro mne)...dat za trilitrove dieslove SUV pres 2 mega se mi zda prilis...konkurence (MB M, LR RRS, XC90) je rozumnejsi. No je to novinka...uvidime za rok a pul. 😉 ALE je to dravec :yes: :yes:
Abych rekl pravdu, jsem trochu zklaman z videa. Vim, ze vetsina majitelu Q7 se asi nikdy nevyda mimo silnice, ale prece jen je to terenni auto, a tak jste ho mohli vzit nekam do lesa (na pole, na sjezdovku) ... tu polni cestu nepocitam, tam by projela i Fabie ... a ne plytvat zabery na predni blinkry.
Jak píšeme v testu, testovaná Q7 měla dvacetipalcová kola s pneu s velmi nízkým profilem, které byly zcela nevhodné pro jízdu v terénu. A protože si nemůžeme dovolit vracet poškozené vozy, tak se bohužel terénní hrátky nekonaly.
Možná stálo za to tuto výtku na dovozce v článku pořádně zmínit, SUV se má snad taky otestovat pořádně v terénu 😉
spravne...zzodpovedny pristup :yes:
Chapu, ale je to skoda 😒. V tom pripade pripisuji minus tomu, kdo auto k testu nabidl :no:.
umožní mi prodejce jízdu v terénu..?? máte někdo zkušenosti? nebo to musím obejít sám.. 😄
[odkaz]

>😒] >😒] >😒]
>😁 >😁 :yes:
Commander ať si kupují přetloustlí amíci, brácho řekni mi jediný důvod proč lovit mezi hamburgerama? Evropa ti nabídne to nejlepší... x5, ml, gl a hlavně brácho nedostižný SPASITELAREG!!! >😁 >😁 >😁