Novinky
0
SUV testu neni nikdy dost :yes: Q7 je opravdu tyranosaurus a i s 3.0TDI jede opravdu svizne :yes: :yes: Trochu zklamanim je tak jen pohled do ceniku...na zakladni cenu 1.5 zapomenete driv nez otocite prvni stranku ceniku priplatkove vybavy a se zcela nutnou(dle mne) vybavou jste na 1.85...s trochu luxusnejsi hned pres 2.0...no a to je takova psychologicka hranice(pro mne)...dat za trilitrove dieslove SUV pres 2 mega se mi zda prilis...konkurence (MB M, LR RRS, XC90) je rozumnejsi. No je to novinka...uvidime za rok a pul. 😉 ALE je to dravec :yes: :yes:
Abych rekl pravdu, jsem trochu zklaman z videa. Vim, ze vetsina majitelu Q7 se asi nikdy nevyda mimo silnice, ale prece jen je to terenni auto, a tak jste ho mohli vzit nekam do lesa (na pole, na sjezdovku) ... tu polni cestu nepocitam, tam by projela i Fabie ... a ne plytvat zabery na predni blinkry.
Jak píšeme v testu, testovaná Q7 měla dvacetipalcová kola s pneu s velmi nízkým profilem, které byly zcela nevhodné pro jízdu v terénu. A protože si nemůžeme dovolit vracet poškozené vozy, tak se bohužel terénní hrátky nekonaly.
Commander ať si kupují přetloustlí amíci, brácho řekni mi jediný důvod proč lovit mezi hamburgerama? Evropa ti nabídne to nejlepší... x5, ml, gl a hlavně brácho nedostižný SPASITELAREG!!! >😁 >😁 >😁