Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jeep Patriot: dostupné SUV s dobrým jménem

31 komentářů

ten interier někdo sestavil za Lega. Na mě tak působí... Snad to dělá ta barva nebo co. Ale jinak zvenku OK. Zadní dveře připomínají Cherokee, což znamená že dostat se jimi dovnitř bude vyžadovat outlou postavu. Nic pro američany 😄 Nabídka motorů pro evropu: :no: Ani jeden nebude pro Jeep to pravé. Chtělo by to 6ti válec(minimálně)
Aspon mna urcite. PO dost fadnom a designerski suchom COmmanderovi tu mame jeden podareny pekny kompatny Jeep. Vzhladom na rozmeri a motory predpokladame slusne vyuzitie ako mestku stylovku. A aj cena urcite bude zaujimava ako poznam Jeep. Velmi sa tesim
mne sa tento Patriot podoba od B stlpika hooodne na Hummer H3... :no:
Tohle je hezčí jak Commander. Retro totiž neznamená 80.léta. 😄 Tohle je Jeep. Docela mě začíná těšit, že se z Jeepu nestal výrobce "dalších taky SUV", což sem pod vedením Mercu čekal. Jsou to prostě Jeepy. Jeep koupíš, protože chceš Jeep. Když chceš přeslazený SUV s "lavly plastama" a "kůl výbavou" a "in dizajnem" a dokazovat si sociální status skrze nějaký logo na kapotě, tak to není téma pro tebe. Seděl sem v novým Grand Cherokee. Jo, to auto, který dostalo lukrativní titul propadák roku od plátku Carauto. Přístrojvka tvrdá jako můj IBM notebook, účelový tvary, praktický vychytávky, kterých si užívají jen majitelé amerik. Na pár místech měl plast šachovnicový dekor povrchu (například na madlu ruční brzdy), z toho by asi olizovač plastů z AutoTipu dostal exém po celym těle. Já ale měl z celýho auta moc dobrý pocit. Pocit bytelnosti, něčeho, co bude na 20-30 let na lidi působit stejně jako dnes. Něčeho, co vydrží. Malej Cherokee byl bohužel o něčem úplně jinym. ;-\ Ale Grand Cherokee je OK.
:yes: :yes:
moje rec,taky se mi tenhle kousek libi vic jak commander.Presne jak si napsal,tohle je Jeep.jeste by mohli pustit do serie rescue koncept,at si kazdej nekupuje jen Hummer 😄
V Carauto to nebylo jen o kvalitě interiéru (vytesaný z plastu), ale i o jízdních vlastnostech na silnici a prostornosti interiéru. Tam jsou určitě ještě rezervy. ;-\
Otázka je, jestli má Jeep vůbec ambice stát na špici luxusních materiálů v interiéru, jízdních vlastnostech na dálnici a velikosti zavazadlového prostoru 😄 Od toho jsou jiný auta.
Od auta za 1,3mil s 3.0D už požaduju určitou kvalitu a technická řešení. Jen pro srovnání s M-B ML 320CDI. Auto s cenou začínající na 1,5mil. I kdyby sis připlatil do Jeepu luxusní prvky za 200 tis., tak kvality interiéru ML nedosáhneš. A mě zajímá proč? Jako zákazník chci mít za stejný peníze stejnou kvalitu. Copak je na tom něco špatného? Proč bych se měl s něčím smiřovat, něco přecházet. Námitky typu, vždyť je to Jeep. Ten je svůj, má různý americký vychytávky a co teprve ty vlastnosti v terénu. Jo všechno tohle já beru, ale proč nemít i kvalitní interiér? ;-\
otazku by som polozil inac. odkial vies, ze nie je kvalitny? podla clanku v nejakom platku? dost malo na to, aby si to vedel hodnotit. myslim si, ze dnes uz automobilka nepusti do sveta materialy, ktore by ti zacali vrzgat alebo ti boli nesympaticke, aj ked to vrzganie je castokrat sposobene niecim inym, nie kvalitou pouziteho materialu. a ak ti je nieco nesympaticke, obzeras sa v inom obchode. to je to stastie, ze si mozes vybrat. interier musi byt prakticky, co si myslim, ze splna. a to, ze to napriklad mb ponal inac je len dobre. kazdy dizajner ma svoju predstavu a skutocne je len na ludoch, ci si to ktore auto kupia.
Právě ti to vysvětluju. Jeep je určitě moc dobrý offroad. Ale to že interiér nevypadá zrovna dobře snad vidíš taky. Zdá se mi to škoda. Nemusí být všeljak sprohýbaný, plný různých křivek a nevím čeho všeho. Interiér v Discovery3 je taky praktickej a vypadá, tedy on je mnohem lepší. Po přečtení testu Hyundai Santa Fe 2,2 CRDi a shlédnutí fotek musíš uznat, že i ten korejec vypadá uvnitř líp. :yes:
Jedním Jeepem jsem přijel asi před hodinou a ujišťuju tě, že u Jeepu nejde o nejlepší design, best of z plastů v interiéru a špičkové jízdní vlastnosti. Jeep je o něčem jiném. To je o pocitu z pořádného kusu auta. To není jako naleštěný Touareg se superluxusním výbavou který zkouší tvrdit: Hele, já jsem taky JEEP.
Souhlasím, že jde o pocit z pořádného kusu auta. Myslím, že Touareg říká spíš: Jsem luxusní, dobře jedu, nevypadám špatně a v terénu umím jako ten Jeep. Takže hurá do Touaregu!!
Este si zabudol na Tuarega nasadit nizkoprofilove pneu, az potom hura do terenu! To prave pre sedlaka.
Toto je elkom sympatické auto ale URČITE nie je (samozrejme pre mňa) krajšie ako Commander. Ten vyzerá ako má vyzerať terénne auto - veľké a hranaté. A basta :yes:
Mě se víc líbí Commander 😄 tohle je tak trochu leštěnka, ikdyž v podání Jeepu, Commander je pořádný maso 😄 :yes: :yes:
Sedel som v Grand CHerokee tiez. A taktiez som na autosalone kecal s typkom z predajne. Vyznal si. CO sa tyka plastov to tiez ma vysvetlenie. CarAuto trocha prehana a je vysadene proti US autam. Co sa plastov tyka. V USA sa Grand Cherokke hybe okolo $30tis. Na tuto cenovu kategoriu to charakterizujem ako super. NA EU to je ine. Cena je od 40tis. Eur. Na to je zakladna verzia slaba,, ved Cadillac SRX za 44 tis. ma hodne lepsi motor a kvalitu plastov o 2 triedy. Pravda ako si poznamenal aj SRX je imagovka urcena pre tatkov ktory chcu vyzerat stylovo ale 4-clennu rodinu do Porsche 911 nevopchaju. Co je na Gran Cherokee skutocne drahe je v prvom rade technologia. Nebudem to tu opisovat, ale strucne- tam kde BMW X5 konci tam tento Jeep zacina. Viem ze niektory povedia ze im to terenu auto netreba ale toto je prvorada funkcia vsetkych aut Jeep a Land Rover.
Redaktor auto.cz... si naštěstí nemůže dovolit ten naivní luxus, jako jeden náš kolega, kterej filtruje svý názory na auta skrzevá hydropneumatický pérování... copak, že filtruje názory... on se za ně nejspíš ve své omezenosti ani nestydí... Takže TEST QUASIMODA7... to přečti, brácho. Cením vyváženost textu a moc oceňuji redaktorův pohled na motor... jo, na TDI... Když si to člověk přečte a pak se zamyslí... a představí si ten nepřebernej zástup aut z Německa... musí opravdu smeknout nad tou světovou dokonalostí... jo, tohle oni prostě umí... Vždyť si to vemme... zaklínači italskejch či francouzskejch aut... vyrábí tam někdo třeba vůbec solidní SUV? Koneckonců... co vlastně ve Francii považujou za vrchol nabídky? Auta za cca 1,2 mega... no, tak na téhle cenové hladině v Německu třeba AUDI, BMW, MB začíná teprve nabízet základní modely v důstojné třídě... Já vím, je to o životní úrovni... možná však právě proto... je potřeba německou produkci velmi výrazně respektovat.
Ne ne a jeste jednou NE! Ten test je jen snuska marketingovych lzi zaplacenych pangermanskou neonacistickou konspiraci, to vi kazdy! Q7 je pouhy nepodarek poskladany z koncernoveho odpadu, pravy gurman si radeji koupi Hnujdej Santa *!
(nezapomnel jsem na neco) Audi :yes:
>😁 Ne >😁 :yes:
Hm ... hodnotit auta podla ceny, no to je super, to akoze kto ma v ponuke auto za 3 miliony len ten je in? Bravo, ja tlieskam, taketo myslenie je voda na mlyn panom z marketingoveno oddelenia WV gruop, ktori zabalia srot do vysokej ceny a Slovacisko ci Cehun kupi, ved za tu cenu to uz musi byt super, no nie?
Já to věděl... jasně, že je to pecka. Pochop, tohle není hra na esúvéčko z Delvity... tohle je obrovskej JEEP :yes: A obrovskej Jeep, je prostě obrovskej Jeep. Přesně takovej, jakej má bejt... jestli chceš něci nižšího, ber 599 snů z Itálie... ale pokud hodláš narvat celou vyženěnou rodinu do jedný káry a ještě k tomu máš předky, co se v den "D" vyloďovali na tý správný pláži... pak u tebe vítězí tenhle vyprošťovák... Na nic si nehraje. A já ho cením P.S. BRAVO TEST :yes:
No... to jsou konce... Pravda tedy je, že pokud byla minulá generace "universálním hausbótem"... pak je znát, že se něco děje. Jo, nové Fe vypadá poměrně vyzráleji... Přečti test... je tam všechno... i ten závan TOUAREGU. Jo, DAKAREG, DAKARONG :yes: Samozřejmě, že za ty peníze nemůžeš čekat, že budeš král Šumavy... ale nuselák s tím profrčíš jedna radost. V třetí řadě ti budou vděční i veteráni ze Zálivu, takže... pozor na to. Brácho, kdyby Evropa nepřikládala do kotle, tak se tu utlučem brzo hůlkama na rejži. Naštěstí tu máme ikony, o jakejch se světu jen tak nezdá... Tak jo... jeden klad vnímám... vypadá to jako auto. :yes: P.S. Cením postřehy redaktora... kliky... důležitá věc... :yes:
Krásna krabička! Ameriky nemusím ale tento je super. Keď som sa na neho pozrel, tak som si hned na kapote predstavil bielu hviezdu v kruhu a čakal som že vyskočí od niekal Clark Gable. Ale je fakt super. :yes:
:yes: Teda mě se ta krabice >😁 taky moc líbí! Má hodně prvků z Jeepů, co jezdily kdysi: ze skříňového Willise z padesátejch (jo z toho, co obšlehli u Nissanu - viz. první Patroly), z Jeepstera z šedesátejch, z prvního Cherokee :yes: Z tradice značky si bere přesně to, co potřebuje a ta převodovka CVT (plynulá), to je taky lákadlo - měla by srážet i spotřebu. Nebál bych se jí, v traktorech funguje už několik let bez problémů a tam se potýká s jinými krouťáky.
Auto s náhonem na všechna kola vždy zapadne až na hůře přístupném místě. >😒]
[odkaz] 😄 to jen abych podporil tvou teorii. >😁 A trochu pro fandy Hummerů [odkaz] >😒]
>😒] :yes:
...v USA od 15.110 $ 😄
.........................
A pamatujte, kdo dal autům mimo silnici jméno 😉 Nápověda hjundaj ani tojota se offroadům neříká >😒]
Když to srovnám s americkými cenami hlavně Compassu, mohl by začínat tady, dobré kladivo na korejce, ale rozhodne, co bude v EU verzi v základu 😄