Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

PSA: nové převodovky MCP v továrně ve Valenciennes

10 komentářů

Už bylo na čase!
Ty žabožroutí převodovky, to je děs, kdo má Peugeota (mám 206) ví co mám na mysli.
Ač to sice nevlastním, občas si za něco z PSA sednou musím. Některé kousky jsou někdy fakt vyvoněné. Jó, grify, co se v mládí naučíš s
Š 1203, v PSA jako když najdeš. >😁
GTI
>😁 >😁 :yes:
francouzska auta mam rad, ale je pravdou, ze razeni obcas pripomina stav, kdy Jeanovi pri montazi spadl z ust hlemyzd do kulisy razeni a jelikoz ho nemohl vyndat nacpal tam jeste jednoho, aby tomu prvnimu nebylo smutno. 😉
Od 17.6.93 do 20.3.06 jsme doma měli AX. Když jí bylo 12 000 km, tak jsem to psychicky nevydržel, a tu skříň si radši sestavil znovu. Až do 360 000 km, co šla z domu, byl klid. Hlemýždě jsem tenkrát sice nenašel, ale opracování některých dílů, bylo jak pazourkem. 😄
😄 :yes:
Takuto prevodovku ma uz skoro kazdy: OPEL (corsa, astra, meriva)Ford (fiesta az mondeo)Mitshu, Toyota, Renault, PSA to pchal s nazvom sensodrive do C3 a peugeot utrel hubu (zvlastna strategia). Len VW akosi nic, DSG je super, ale v mensich autach sa asi neuzivy. aspon 5st robot by fabke aj polu urcite pristali, tie 4st automaty na konkurenciu s robotmi ani zdaleka nestacia a okrem toho su drahsie. 😒
Peugeot to dava do 1007, nemylim-li se.
ano mas pravdu, to mi nedoslo, 206 ma len 4st. automat. Dufam ze do 207 to aspon po case daju. 😉
pani, ale tento novy seststupnovy poloautomat alebo robotizovana prevodovka vraj fici super. a ma aj hill assist...pre babenky urcite super pri rozbehu v kopci. Ale povedzme si na rovinu,SensoDrive bol relativne rychly pri radeni ... porovnajte s renaultom alebo smartom. Tie rozmyslali v automatickom rezime cca 2 sekundy ci preradia alebo nie...