Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Audi R8 Silver

33 komentářů

Neslo by k podobnym clankum (o novych modelech, faceliftech apod.) automaticky pridavat nejakou anketu?
(mam na mysli nejakou hodnotici stupnici)
co tak 1: libi moc; 2:libi; 3:je mi sumafuk; 4: nelibi; 5:nelibi moc; 6: je to od VW.
>😁 >😁 ja osobne volim 2
:yes: Dobry! Ja osobne teda za 6😉
ode mne taky za 6 :no:
taky za šest a navíc i za 5 :no:
no kdyz uz zabihame do detailu: ani by to nemusel bejt striktne omezenej pocet voleb; ta "stupnice" by sla udelat jako plynulej prechod mezi dvema barvama a prubeznej vysledek hlasovani/hodnoceni by byl vyjadrenej nejakym odstinem z toho spektru (jestli to cte nejakej webmaster Auto.cz, urcite tusi 😄 ... omezenej pocet voleb bejva nekdy ponekud, ehm, omezujici, zatimco velkej pocet jednotlivejch voleb je zase nepraktickej ... ale samozrejme i tech 5 voleb by stacilo (viz hodnoceni traileru na moviezone.cz)
😄 :yes: Dobrej nápad Yaroukhu.. 😉 Já bych teď dal za 2...
ja 3; ty svetla jsou fakt zmrveny
ty mracitka sou fakt husty pycowole 😄 ale hej, presne, tie svetla su velmi prekombinovane, ako ja zadok...nieco take by som skor cakal od britskych maloserioviek
Hlavne je to maskovani, pyco 😉
no ja v to doufam; ale nechavam 1% na to, ze to bude i ve finalni verzi - ze se z nejakeho duvodu neparaly s technickym resenim svetel, ktera nemaji zadne spodni "kryti" (skoda i toho barevne odliseneho svisleho pruhu, ktery mel koncept - drobnost, ktera nic nestoji, ale udela hodne)
[neparali]
😄
GTI
Výbornej nápad... to teprv bude maso... až si tu někdo dovolí dát GOLFU GTI 1- 😉 Jo, tohle podporuju :yes: :yes:
Je to dobrý, ale doufám, že to na těch světlech vpředu půjde dolu a na skutečným voze budou "full-size" světla stejně jako na konceptu.
Co me vsak zarazi, ze je to s kazdou sadou spionaznich foto hnusnejsi a hnusnejsi... Nechapu. Ten koncept byl alespon zajimavy zadkem a tim velkym nelakovanym platem za dverma. Ted uz tam neni ani jedno. Zato tam pribylo trapne vysuvne kridlo ala Porsche. Jako by nesla udelat aerodynamika, jez pohyblive casti nepotrebuje :no: Jestesze ty kola z Lamba tam zustaly, aby bylo jasne, koho tohle audi vykrada. Nechci se tady strefovat do AUDI. Nektere jejich vyrobky veru nejsou spatne, ale tohle je proste hruza - tot muj osobni nazor.
To je přesně koncern VW, Audi vezme celkem pěkné babylambo Gallardo a přebouchá ho na takovou příšeru. BRAVO VW!! :no:
nejdriv ho prebouchali moc pekne: viz koncept; ale paxe (asi) stalo to, co se stava velice casto .....
cayman je najlepsi
FUJ TO AUDI :no: :no: :no:
no mne sa to celkom paci, nazivo a bez toho cierneho pruhu to bude urcite vyzerat dost dobre :yes: v Yaroukh-ovej stupnici davam 2 😉
To je moja stupnica. A v nej ti davam 6! :-! :-! :-!
jeeejda, kam som kukal... sorry milo, jasne ma to byt milova stupnica !!! :😉 😉
GTI
Hele, brácho... poměrně dobře se orientuješ ve zpětnejch zrcátkách od VW... sleduješ jemný designový finesy posledního modelu Kia Rio a nikdo tě nenachytá otázkou, na jakej náhon jde Picant. Je dobře, že tohle všechno sypeš z rukávu. Vždyť v masovkách to vře. No, a v supersportech to vře zrovna tak - brzy mezi tu elitu přiletí RAKETA 8... tak pokud víš, kdo bude jejím výrobcem... určitě už sám dokážeš odvodit, co to bude za dělo. Bude to AUDI... dokonalej, technicistní produkt... o podvozku tedy pochybovat nemusíme. A ten design? Vždyť ti píšu... i v tomto segmentu to vře... tak pro hodnocení tváře bych počkal pár měsíců... pak ho tu můžem třeba roztrhat. Mám tip - bude to výborný. Teda pokud tomu nedaj zámek na dveře z Foxe... jako jedna nejmenovaná konkurence... o jejímž designu (když už jsem na to narazil) bych mohl sto roků polemizovat... ani bych nepotřeboval vidět ten zámek z Fabie... Koukám na to AUDI a je mi jasný, že má... že bude mít šťávu... :yes: BRAVO AUDI :yes:
To sem zvědavej, jestli přitom vykrádání Gallarda vykradli i ten zámek z Fábie.. doufám, že se poučili a daj tam zámek alespoň z Golfa >😒] 😉
GTI
Tady vidíš, jak je Fabia výborný auto 😉 😄
Joo, jak je to Audi, tak o podvozku opravdu nebudou pochyby. Bude tvrdý jak formule 1, bude mít obrovskou přilnavost a bude k smrti nudný..BRAVO AUDI :no:
GTI
Chargere... nás by neunudil 😉 😄 :yes:
;-\ Další typický příklad rozpínavosti VW. Zase se $erou, kam nemaj. I když tohle má větší šanci na úspěch, než měl Phaeton. Je to ovšem nechutný kanibalismus a jen to zkoušejí o značku dál :no: K čemu pak mají Lambo??? Ubohost a omezenost některých kroků VW je prostě smutná. Holt si blbečci potřebovali dokázat něco s Výronem, předtím s Phaetonem a teď to zkusí u Audi. Kdyby skončili u TT, tak neřeknu ani popel. TT mi do jejich škály celkem hezky zapadlo, ať už je/bylo jakékoliv. Tohle je zbytečnost...
nejkrásnější nejúžasnější nejlepší:yes: ... miluju hi *IN LOVE* tak takowý přesně jednou budu mít 😄 >😁 >😁 >😁 😉