Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

První fotografie: Renault Scenic po faceliftu

20 komentářů

Neco je divne. Nove renaulty jsou cim dal tim vic 'silene', na druhou stranu obycejne dacie zacinaji mit prijemny design - viz novy kombik.
Tohle auto si nikdy nezískalo kus mého srdce... ani facelift na tom nic nezmění...
První dvě generace Scénica se mi líbily nejvíc. Od té doby se to pořád jen zhnusuje :no: Scénic bylo jedno z prvních MPV, kterými jsem jel. Slušně to jelo i s 1.6kou ve čtyřech lidech. Po dálnici 160 kopec nekopec. Místa všude spousta, velká pohodlná sedadla (křesla), fakt jsem z toho auta měl dobrej pocit. Od doby, kdy se začalo hranatět, mě už ani trochu nebere...
No vidíte a mě se zase nelíbí to staré "vajíčko". Každý podle svého gusta.
Dobře ti tak 😄
Skvělá věc pro ty kteří nechtějí ve svém rodinném autě sportovat. Uklidnující jízda, skvělé diesely...dobrá věc, ne jak Touran. >😒]
Připojuji se k pisateli přede mnou - nejlepší byly asi opravdu ty první modely, tohle je fakt děs!
Renault i Peugeot mají u nových modelů hrizný design, naopak Citroen u mě boduje.
😉 :yes:
Scenic je vzorem pro několik automobilek. A jestli někomu není Scenic dobrej, pak už pro něj nemůže bejt žádný auto dobrý...
Vážně? 😄 Ty jsi dneska nějak radikální 😉
Radikální nejsem. Ani Scenic nechci, ale uznávám to auto jako perfektní volbu pro rodinu a cestování.
Jo, to chápu, ale ne že kdo nemá rád Scénic, že pro něj už není nic dobrý 😉
Jakýsi kočičí fousy tomu dali.Brrr. 😒
no nie každý má rád klasický štýl a preto je tu renault .aby ponukal čosi viac užitok aj imidž,lebo kto ma novy renault nemusí sa báť nezáujmu na ulicy... :yes: jasna volba v pripade minivanov
Tak, tak... Žádná nuda jako nekteří jiní. Myslím, že to bude mít úspěch stejně jako generace předchozí a komu se jejich design nelíbí, tak ať jde jinam.
Máme doma 1. generaci, vypadá fakt dobře, po tom co mu dali hranatý světla nic moc, nová se mi líbí, rozhodně pro pohodový vození, motory v pohodě...
Rohzdně pro mě č.1 co se týhle třídy týká :yes:
Mám Scénic 2 už třetím rokem a jsem co do komfortu prostoru výbavy velice spokojenej.Výbava která neni u jiných automobilek ani v nabídce je taky lákavá a všechno za dobrou cenu.Akorát občas něco přestane fungovat a musí k doktorovi.Ještě by mohlo být přesnější řízení.Tenhle Facelift mě nepřiměje k výměně ale pokud bude po nějakých dalších třech letech Scénic 3 pěkný auto tak určitě neuteču ke konkurenci.
Renault přátelé, moji přátelé. Děkuju za krásný příspěvky a dobrou noc...
Souhlasím s tímto příspěvkem. Již dva roky máme ve firmě dva Scenicy v 1,5 dci. Design jde stále kupředu, kdyby se neměnil jezdíme stále ve vajíčkách. Mně se vzhled Scenicu II líbí a auto samotné má spoustu vychytávek, které jsme jinde v té době nenašli. Jen ten zavazadlový prostor mohl být u kratší verze větší ;-\