Novinky
0
za tu cenu uz radsi original 911 turbo
Přejít do diskuze
Ruf je jediný který umí z originálu udělat něco minimálně stejně dobrého, né li lepšího...ostatní sou ***
Přemek Dlaha asi už né, od doby kdy mu na zahrádce mezi kořenovou zeleninou rostl i jeden ukrajinec to s ním jde zkopce... Ale možná by s tímhle strojem mohl ještě udělat závodnickou kariéru... >😁 >😁
Je hnusná. Podobnou (možná ještě o kapku vyblitější) dostanete bez příplatku (možná daj ještě slevu, když si to odvezete) na Fabii...
Náhodou - celkom dobrá farba pre nejakého odpadlíckeho grínpísáka 😄
Mne sa tiež celkom páči. Nie je to síce moc "športová" farba, ale ujde.
Mne sa tiež celkom páči. Nie je to síce moc "športová" farba, ale ujde.
...tvarově mě to nepobuřuje, i když je to čistě účelový. ALE, co ta barva? To vzali někde v rohu dílny plechovky, co měli na natírání okapů? Nebo že by vyráběli i kropící konve a zaměnili to v lakovně?.. no tahle barva hnus...
911 Carrera Coupé, 911 Carrera Cabriolet, 911 Carrera S Coupé, 911 Carrera S Cabriolet, 911 Carrera 4 Coupé, 911 Carrera 4 Cabriolet, 911 Carrera 4S Coupé, 911 Carrera 4S Cabriolet, 911 Turbo, 911 GT3. Přijde ještě 911 GT3-RS a asi taky GT2. K čemu RUF/Gemballa/TechArt/9ff? Jako "engineering excercise" to beru. Ale devětsetjedenáctky umí nejlíp ve Stuttgartu.