Technika

Zpět na článek

Sériová výroba Roomsteru zahájena

87 komentářů

nás všech. Škoda spouští nový model. To je radost. Co ty, brácho, také jsi tak úspěšný, jako Škoda, pod křídly VW? :yes: Co spouštíš dnes ty... já vím, leda tak kalhoty, viď 😄 :yes: Jo, úspěšní jsou úspěšní. BRAVO ŠKODA :yes:
Ten, kdo pozde kalhoty spusti, muze se stati v mineni okolnim velmi neuspesny!!! >😁
Dalsia ohava z koncernu VW ide do vyroby.Len dufam,ze ju ti mali zivnostnici podrzia,lebo neviem si nikoho predstavit kto by si to kupil ako rodinne auto
Tak třeba já. Foto zašlu na vyžádání >😁
Hele hleď si oveček bačo a přestaň mrmlat >😁
Vsak prave preto som to chcel kupit,aby som na tom ovce po holiach rozvazal,ale ma to maly kufor,viac ako 3 ich tam nevopcham!A este k tomu ovecky su fajnovie,to takej ohavy nevlezu!!!No co uz nadalej ich budem musiet na nissanku vyvazat!
Haha musím uznat že to byla dokonalá odpověď haha >😁
Koupila by si to většina lidí, co mají mozek v hlavě a mají jen pod půl melouna..
Bylo by dobré upřesnit že významný den jen pro nekritické obdivovatele výrobků koncernu VAG a speciálně v Čechách těch kteří si stále myslí že Škoda je česká automobilka.
GTI
Copak si asi tak, Geroku, myslíš ty, když tedy občas učiníš o myšlení alespoň pokus...
GTI
Omluva - gerocu.
Jo to je fakt nádhera, větší hnus pohledat. Za 340t holou *s ukrutně nadupanou1.2 kterou vosolí i stará Vejtřaska to je kauf snad jen pro GT-Ítího.
Je to tak - nový model jde ne trh. Zanedlouho se ukáže jestli se Škoda umí trefit do správné jamky. To jestli hraje golf nebo nebo kuličky je už ale jasné. Jsou to kuličky 😄 No tak to je vše co jsem chtěl říct >😁 Mám rád tyhle diskuse. Pa
no ano, je to škoda, ale i Škoda. Schade je tý základní motorizace...
Motorizacia nevadi,ale ta karoseria to je des,len dufam,ze nespadnem z cesty ked to raz nazivo stretnem v premavke.Keby to trochu natiahli a striekli ciernou metalizou,tak by to bol optimalny pohrebny voz pre male pohrebne sluzby!
no ale kdyz v tom budou pohrbivat Hobity, tak to nemusi ani natahovat 😄 delam si legraci, sam jsem se na vyvoji tohohle auta podilel a jsem rad, ze se v zahranici libi. Co se Cechu a Slovaku tyce - tak ti nadavaji uplne na vsechno. Je jedno, co by Skoda vyrobila 😉
Predok aj zadok sa mi paci,ale z boku je to katastrofa,ta uskocena linia zadneho bocneho skla je riadne besna a kazi cele auto!Osobne nepoznam nikoho komu by sa to auto pacilo,ale kazdy mame iny vkus!
Tak opět musím na Tvůj příspěvek zareagovat. Mě se líbí a musím říct, že čím dál tím víc. Nejdřív jsem měl podobné pocity jako Ty, po prohlídce oficiálních fotografií a fotek ze Ženevy už se mi to nezdálo tak špatný a po osobním vyzkoušení a shlédnutí auta naživo jsem se dostal do stádia nadšení z celkového designu.
koukni na Fiat Doblo, ten ma linii prednich dveri taky jinou nez linii zadnich. Akorat u Roomstera je ta linie prednich dveri vyse, u Fiatu je ta linie prednich dveri nize. Jinak co se studie Roomster tyce, tak tak mela ty dvere stejne, ale tehdy to nikomu nevadilo 😄 ale ty treba neznas nikoho, komu se to auto libi a ja zase znam spoustu lidi, co se jim to auto libi. Ale nechme to na trhu.
Neboj, oni to chtějí vozit hlavně na západ od hranic, ne na východ... >😒] >😒] >😒]
Jasně že se líbí, je to prostě něco jinýho :yes: Mě se líbí taky 😉
tak můj vlastní názor na Roomster je... že je to děsný auto... vypadá zajímavě ale přitom hrozně... ani kočka ani pes... Je to prostě dodávka na vyšší úrovni.. jenže z ní Škoda dělá osobák s prvky aktivního, sportovního a moderního a prostornýho auta... Měl jsem pocit, jakoby se to auto vrátilo do roku 1995... škoda.. teda bohužel... :no: :no: Variabilní asi bude.. ty sedadla vzadu a prostor je obrovskej.. ale asijsky malý kola jsou katastrofa, interier vepředu.. no obecně sicny jako ve vlaku.. palubka tak z VW Caddy první generace, a sedíš v tom tak nějak divně... Ale zřejmě se bude prodávat, což je pro nás jen dobře.... ;-\
Už jsem Roomstera viděl... je milý.
já v něm i seděl... a upřimně... je to hrůza.... V tom postavení v jakým ho prezentují.. Jako dodávka super...
Takmer by som súhlasil nebyť tej nakladacej hrany.
Takže super dodávka určite nie.
jako dodávka super... jako multifunkční aktivní osobák pro aktivního mladýho rozhodně ne... Takže si rozumíme a myslím, že si nebudeme hrát na detailisty a slovíčkaře... co..?!? 😉
Ale je sa nehrám 😉
Pri nakladaní/vykladaní je treba každú vec preniesť cez hranu. Obzvlášť pri vykladaní je to viac ako hlúpe. Dá sa to tolerovať pri osobnom aute ale nie pri dodávke. Ak to ma byť kokurencia pre Berlingo, Kangoo, Combo... Takže :no: super
A Ty už jsi viděl užitkovou verzi??? Nemyslím pětimístné N1, ale užitkáč....
Hele nezpletl ses malinko? Do dodávky to má dost daleko :no:
Tak to jsem zvědav... půjdu se do něho posadit. Nesplet sis to s Picantem? 😉 😄
Co to je Picantem..?? >😒]
😉 >😁
Jestli je Roomster hnusnej, průkopnickej, prostornej nebo nešťastně motorizován, je uplně jedno. Pokud se někomu nelíbí - nebude ho kupovat. Pokud ho někdo dostane jako služební vůz, má na vybranou. Buďto bude držet hubu a krok, nebo změní zaměstnání. Názory veřejnosti už teď nemají na finální podobu vozidla pražádný vliv - už se vyrábí. Zůstává pouze akceptovat fakt, že je tady další modelová řada Škoda. To je dobře. Jaká ta nová řada je, to není relevantní. Trh si najde. Multipla si ho taky našla, například. Takže ještě jednou: Komu se líbí, tomu se líbí. Komu se nelíbí, ten ať otočí hlavu jiným směrem. Já jdu na své řýžové pole :yes:
..no jistě...!!! jen jsi běž... >😁 😄
No prave!A ta Multipla bol riadny prepadak a u novej sa uz taliani scivilizovali a viac brali ohlad na vkus ludi!
Baco, propadák to byl možná v čr a sr jinak průměrné prodeje
No v Rakusku ich nevidis!
...je pouhopouhé prozatím...Roomstere 😄 😉
probůh, co to ty roboty vyváděj s těma kusama kastlí? to je teda tanec, zvlášť srovnám-li to s manuální výrobou v pitesti. takže minimálně za tohle :yes: :yes:
...je to jako kopat a plivat do anonymni osoby, kterou Vase parta potkala pri navratu z pivni smrsti, kolik z Vas v nem jelo, kolik sedelo, nebo alepson videlo? Na tom nezalezi, je to prece "hnusny"...vzdyt jsem se narodil jako designersky kritik...svata prostoto, tesim se az neco sami predvedete svetu... :no: Nezastavam se Roomsteru, ale pridavna jmena, ktera nekteri pouzivaji jsou prehnana jako vzdy pri predstaveni jakekoliv novinky. Rikam na rovinu, ja bych si ho nekoupil..ale otazka "looku" v tom neni...
Vážení,
po 3 letech a ujetých 180 000 km ve voze Škoda Octavia Combi 1,9 TDi 4x4 jsem se rozhodl obměnit vozový park naší společnosti a po delším zvažování a touze po větším voze u mne vyhrál vůz VW Touran. Vodítkem byl i test vozu který byl přiložen v autosalonech VW a podle mého mínění a dnes i praktických zkušenostech naprosto neodpovídá. Při mých dlouhých cestách potřebuji nadprůměrnou spolehlivost, dostatečný výkon, velký zavazadlový prostor a možnost naložit až 150 kg zboží aniž by auto leželo na zadním nárazníku. Také se mi líbily zadní posuvné sedačky tohoto vozu. Kvůli větší pružnosti při předjíždění dle technické dokumentace jsem se rozhodl pro motor 2,0 TDi 100 kW/4000 a 320Nm/1750 v nejvyšší výbavě Highline. Tento vůz byl ihned k odběru v největším Pražském autosalonu a tak bylo rozhodnuto. Po vyřízení leasingu a namontování přepážky kvůli odpočtu DPH (můj první e😜eriment) jsem si 3.2.2004 převzal vozidlo které bylo přesně podle mých představ. Prvním zklamáním však byla cesta z autosalonu, kdy začala svítit kontrolka nezapnutých pásů spolujezdce doprovázená nesnesitelným gongem. Obrátil jsem se nazpět a v servisu zjistil, že zmíněný díl musí objednat. Při té příležitosti jsem si nechal upravit neseřízené ostřikovače. Tak to byl můj první den. Druhý den se přidala při nastartování závada ESP, která při návštěvě servisu zhasla. Dne 6.2.04 jsem přijel na výměnu senzoru nezapnutých pásů a již zmíněného ESP. Závada nebyla odstraněna a tak byly objednány nové díly z Německa. Upozorňuji, že na cestu 600 km/den je opravdu lahůdka neustálý gong, který ani v autorizovaném servisu neumějí vypnout a tak bylo rozhodnuto – auto jsem odstavil a jezdil mojí starou dobrou Octavií. Po asi dalším týdnu jsem byl vyzván servisem, abych přijel na výměnu a zřejmě to byla náhoda, nový díl od VW opět nefungoval a tak jsem se domluvil ze servisem o vyndání dílu z předváděcího auta z autosalonu. Konečně auto v provozu. No, vlastně závada jako nízko svítící světla a mizející kapalina ostřikovačů a divně se kymácející motor ze strany na stranu mne pro radost z nového vozu nemůže rozhodit. Ovšem opravdu podivná začínala být spotřeba, která se pohybovala okolo 9,2 l/100km, to moje stará Octavia jezdila za 6l/100km, tak kde je asi chyba? Další zklamání bylo když mě na parkovišti někdo rozbil zadní levou svítilnu a v servisu mi opět oznámili, že se díl musí objednat a tak po cca. 3 týdnech čekání mám zase auto kompletní. Dále abych nezapomněl, následovaly nefunkční ostřikovače světel, vypadlý plastový držák gumičky stěračů, klepání přístrojové desky, opět cukání a škubání motoru, doplněno velkou spotřebou oleje, znovu závada ESP, nefunkční ofukování nohou na zadních sedadlech, nesvítící xenonová výbojka a opět cukání motoru. Cukání motoru se projevuje tak, že když stojíte na křižovatce a auto s vámi mává ze strany na stranu a mění otáčky. A dále následují špatné starty za studena a naše nejoblíbenější nastavení vyvažovacího hřídele, který je v mém případě nutno nastavovat každých 30tis/km. A blíží se vánoce 2004, mám najeto 60000 km a já řeším závadu na ABS a výměnu snímače otáček předního kola a nadále následuje nefunkční PP tryska ostřikovačů a naše oblíbená ŘJ palubní sítě. Musíte si ovšem uvědomit, že mimo tyto opravy a klasický servis jako je výměna oleje navštěvuji servis i kvůli vyhledávání již zmíněných závad. Přehoupl se nám rok 2004 a je tu 2005 a máme tu od řidiče Avie nabouraný zadní nárazník a následuje jeho výměna. Ovšem po týdnu v servisu, ještě než mi předali vozidlo, mi zase někdo v objektu servisu stačil tento nový nárazník opět nabourat a tak následuje po vsřícné nabídce servisu vypůjčení vozu a následná rychlá oprava. Mám podezření, že se děje nějaké spiknutí a tak přecházím do jiného autorizovaného servisu a tam řeším opravu pískajícího turbodmychadla a jeho výměny a opět nesvítícího xenonu. Ovšem lahůdka byla když v únoru 2005 vám přestane topit topení a tak následuje jeho výměna a přehrávání ŘJ topení. Po reklamaci a opět nefunkčním topení opět přehrána ŘJ a následuje ztráta výkonu motoru a následné mizení chladící kapaliny. Lahůdka byla moje cesta do Německa a zakoupení 3 litrů chladící kapaliny a následného dolití. V servisu jsem byl za ***a protože když pod autem je sucho, tak kam by asi mizela?! Dále následuje výměna nasávací hadice turbodmychadla. A už toho na mne začíná být trochu moc, ač jsem kliďas. Po domluvě s technikem VW, dopisování s Importérem VW a přislíbení výměny motoru je mě, i s údivem autorizovaného servisu vyměněna pouze hlava motoru a vačkový hřídel. Opravdu nechápu a tak je vyvoláno jednání s prodejcem a přizván i náš právník. Po jednání s prodejcem následuje výměna ŘJ motoru a opět nefunkčního přídavného topení. Je 13.5.05 a při jednání s prodejcem je dohodnuto, že auto bude přezkoumáno za účasti technika Importu VW a schůzka je sjednána na 31.5.05. Dosud jsem si nechal 3 x změřit výkon motoru na tzv. brzdě, ale k tomu se dostanu později. Přivezl jsem auto a za účasti technika Importu VW byla bez mé účasti provedena diagnostika na které technik VW neshledal žádné závady ani na výkonové křivce mu nepřipadalo nic podivného. A tak bylo sjednáno nové přezkoumání závad a technik Importu potvrdil svojí účast. Asi za týden na předem potvrzenou schůzku technik Importu VW bez omluvy nedorazil a vzkázal, že má taky jiné zákazníky. A tak za naší přítomnosti (vzal jsem si sebou známého automechanika), auto bylo vzato na velkou diagnostiku a mimo závady které jsem uváděl byly nalezeny i další, jako je špatně fungující autorádio a vadné ŘJ. Byl proveden zápis, kopie od diagnostiky a dohodnut další postup. A nyní zpět k výkonové křivce motoru. Motor má mít výkon 100 kW při 4000 ot./ min. a kroutící moment 320 Nm při 1750 ot./ min. Všechna tři měření potvrdila kroutící moment od 299 do 320 Nm, avšak při 2300, 2380, respektive 2550 ot./ min., což je asi problém, proč vozidlo není schopné potřebně zrychlit. Auto bylo údajně opraveno, námi následně odstaveno a s prodejcem vyvoláno opět jednání, nyní již o navrácení vozu. K našemu překvapení však Importér VW je právního názoru, že předmět leasingu (Vozidlo Touran) i pro jeho nadměrnou poruchovost není možno vyměnit. Vozidlo také má najeto moc kilometrů. Takže k dnešními je vozidlo za téměř 1 000 000.-Kč, používáno zaměstnanci k dojíždění do firmy. Trochu drahý luxus. Nedávno byla provedena údajně úprava vyvažovacího hřídele a v současné době což je 27.3.06, řešíme opět problém výměny vadné škrtící klapky motoru a opět houpání motoru. Problém nastal při předávání vozu do servisu na záruční opravu, kdy bylo zjištěno,že máme měsíc po dvouleté záruce. Podle zákona má být ale záruka prodloužena o dobu oprav v servisu, což je u nás dva měsíce. Abychom si mohli vyzvednout a používat vozidlo, museli jsme tuto opravu za 12,000,-Kč zaplatit a dodnes čekáme na vyjádření Importéra VW k uznání prodloužení záruky. Dvakrát jsem byl v servisu, ale Importér má asi více času než my. Auto jsem si kupoval na firmu k servisním účelům (non-stop servis 24h pro zdravotní techniku) a netušil jsem, že bude neustále opravováno, odstavováno a naše firma se bude složitě dohadovat se o svých právech. Navíc s touto historií oprav a předložením servisní knížky se stane následně neprodejným. Toto vše stojí za zveřejnění poruchovosti a postoje Import Volkswagen Group s.r.o., Pekařská 6, Praha 5. Vše co jsem napsal, je mým názorem a na vše mám patřičné doklady, faktury, dodací listy, protokoly o měření a předávací dokumenty k nahlédnutí. Tomu, kdo bude chtít spolehlivý vůz z velkou užitnou hodnotou slouží moje zkušenost s vozem jako výstraha. Každý výrobek má právo být extrémně nepovedený, je zde však Importér, který by měl takovou věc vyřešit. Věříme tomu, že na tento konkrétní případ bude desítky i stovky opačných zkušeností. Vůbec nám není jasné, proč nás v tom Importer VW takto nechal, proč si pokaždé dává na čas, je to z našeho pohledu logické, chce nás otrávit a čas hraje pro něj. Uvědomuje si taková organizace, že příkladně naše firma, kupuje dva vozy ročně ? Asi nejsme zákazník, který by stál za pozornost. Tento dopis zveřejňujeme, dávám souhlas k volnému šíření a pochopitelně v překladu zasíláme do VW Německo.

S přáním krásného dne, Vás všechny zdraví velice zklamaný majitel vozu VW Touran, ....
No, nepotěšil jsi nás... ani já tě nepotěším 😉 Hochu... znáš to sám... na chodníku je jedno ho*no, a tisíc lidí... šlápne do něho ovšem jenom jeden... Tím postiženým jsi v tomto pípadě teď ty. Tak tu neplač a smiř se s tím, že to tak v životě prostě občas je - říká se tomu smůla. Na můj vkus to chtělo trochu víc přitlačit na pilu... a moh´jsi lítat už ve vyměněném. P.S. Právníci, právníci, právníci. Bradavici si necháš vypalovat v Motole, ale takhle složitou kauzu řešíš sám... tak se nediv, že pak z podrážky musíš nějak sejmout to lejno. Jinak - cítím s tebou, je to velmi nemilé. :yes:
Nezlob se, ale co se týká přístupu importera mám zcela stejnou zkušenost. Passat 1,/8T combi. S motorem teda problém žádnej, ale jinak snad vše co se poSrat může se taky ***o. koukaj na tebe pak jako že sis to snad rozbil sám. Místo aby se snažili to vyřešit pořád hledali kde jsem udělal chybu. Naštěstí nebyl na leasing tak jsem ho po roce prodal z velkou ztrátou do áček. Podobný přístup mám i u posledních dvou VW které jsem kdy měl a to jsou transportery T4. Sice nejsou moc poruchové, ale když něco je je to v servisu hrůza. Akorát nevim co si místo nich koupim. A to mám zkušenost celkem s 3 prodejci, všude stejný. Na vše mám taky doklady.
A proč kupujete ty Wágny, nechci prudit, ale vybrat se dá vskutku výrazně lépe. Nebo je to jak radí GTi podpora jakéhosi evropanství (za každou cenu)
Já se nechal zblbnout že VW-kvalita. Blbost, ted už to vím. Dost hroznou zkušenost mám i z nissanem, tam byl ale přístup prodejce mnohem lepší. Auto ale hrůza. VW Transporter nemá na trhu srovnatelnou konkurenci-tranzit moc velkej/hlavně šířka/, boxer a trafic taky,jumpy zas malé....Transporter je na to co potřebuju akorát. Proto je mám. Ale díky strašnému přístupu v servisu už ho podruhé nechci.
Do toho ho*na co lezi na chodniku,si urcite slapne vic lidi.Mam znameho v rakousku,ktery ma VW Sharan jako 2 rodinne auto-1 ma mercedes,ale ten jak nadava na Sharana-GTI,to radeji nebudu publikovat
nadstandartní auta+nadstandartní služby... Holt KLIDNEJ DŘÍČ 😉 :no:
Je mi Vás vážně líto. Asi jste měl neuvěřitelnou smůlu, protože já jsem s prakticky totožným vozem se stejnou motorizací spokojen - až na hlučnost, což je v kontextu Vašich problémů spíše rozežranost.
V servisu jsem byl za 30 měsíců asi jen 7x (vč. výměn oleje) a jediné závady byly 2x prasklá zadní žárovka, 1x přední, výměna čidla váhy vzduchu, zaseknutý mechanismus sedadla a k tomu jsem si nechal stáhnout nějakou optimalizaci přídavného topení, protože příliš kouřilo. Od té doby je to bez problémů. Najeto mám asi 80 tisíc a po přečtení Vašeho popisu trošku trnu co že se s tímto německým vozem může všechno stát. Kažopádně hodně štěstí... Musím ale ještě říct, že mne poslední dobou přesvědčují zkušenosti některých majitelů německých vozů, že je dnes už riziko kupovat německá auta (vč. tzv. prémiových značek). Váš případ je dalším jasným důkazem. Asi půjdu příště do japonce.
..já do japonky... >😁 >😒]
GTI
>😒] >😒] :yes:
chlape, ty mas smulu, nechtel bych byt ve tve kuzi. Pripomina mi to svagra, ten si koupil Renault. Zatimco vsechy ostatni Renaulty jezdily bez problemu, ten jeho dojel tak akorat do servisu na opravu.
..snad se to vyřeší... Média by mohla pomoci... ty mají váhu, nicméně páteční kus je jedna věc, ale přístup servisu a iportéra je věc druhá... ;-\ :no:
Teda to je fakt smůla, jestli byste neměla založit podobný stránky "Crash my Touran",jako ten Anglán na svou 307 "Crash my 307"... 😉
Uz jsem Vas prispevek cetl, vim po bitve je kazdy general a dle Vaseho liceni jste se snazil chovat maximalne korektne a ohleduplne, coz importer pochopil jako moznou slabou stranku a nalezite toho vyuzil. Pokud se nebudeme jako zakaznici chovat tvrde, pak i podobni smejdi budou nadale vyuzivat situace a "davit" nas podobnymi sluzbami jako ve Vasem pripade! Bohuzel u nas byva zvykem, ze vzajemne potrasani rukou, usmevy, ujistovani, ze kdyby cokoliv, kdykoliv...obratte se na nas konci po podpisu smlouvy (nejde pouze o prodej aut). Drzim Vam palce v boji s vetrnymi mlyny, s neochotou a lajdactvim a zaroven kvituji Vasi snahu ochranit dalsi pripadne klienty priznanim (a ono se tezko pise...ja jsem ten, kdo naletel) a popsanim cele situace. Bohuzel musime i zkonstatovat, ze podobne praktiky jsou vlastni prevazne evropskym vyrobcum, kteri sve pozice vnimaji jako pevne. :no: Hamba podobnemu jednani!!! 😒
No vida. To bylo keců, že VW řeší reklamace se vztyčenou hlavou, když se tu probírala kauza Renault. A ono je to nämlich to samé :no: Holt je to o právnickejch vychcáncích českých importérů :no:
S tim se bohužel nedá nic dělat. Automechanik smrdí olejem. Žokej smrdí konským potem. Právníkův morální charakter se zákonitě křiví využíváním ohebnosti litery zákona ve prospěch klienta a vyděláváním si na chléb náš vezdejší pomocí cizích problémů a cizího utrpění. Byť tyto okolnosti přímo nezpůsobili. A když někde právník vyhrává, tam se někomu vaří žluč bezmocí, i když je možná v právu. Uvědomuji si, že nelze všechny právníky házet do jednoho pytle, ale podle mého nezasvěceného názoru je potřeba mít k vykonávání tak morálně bahenního řemesla, jako právničina, buďto velice silného žaludku, nebo naopak velice slabé páteře.
S tema pravnikama je to opravdu tezky. Charakter to nema, o moralce to nikdy neslyselo, jejich pomoc je vetsinou sporna.... Tezko nejak rozumne obhajit jejich existenci. Samotnyho by me zajimalo, co vede nekoho k tomu, ze se na takove remeslo da. Pro me je pravnik to same co odborovy predak. Cest vyjimkam, pokud existuji.
Na takove remeslo se clovek da proto, aby ho jiny pravnik nemohl o*** 😉
Tak to stačí se neohýbat pro mýdlo >😒]
Ano. :yes:
GTI
Čtu nahoře ty story o právníkách... dost mě překvapuje, jak naivní se tu zastávaj názory. Vedle tedy sporové agendy civilní snad dokážeš udržet pozitívní představu, že právník například pracuje velmi poctivě ve firemním právu... nebo ty by sis snad troufnul na to, udělat fúzi tří akciových společností? Vedle toho je tu velká agenda trestního práva... Už tě někdy, abys vyměk, dali do vazby... víš, kdo tě z toho vytáhne... vrátnej z národního těžko. A abych to aktualizoval na téma auto.cz... tak až ti bude cvrlikat v kartě 11 černejch bodíků a naměřej ti v obci 56... pak předpokládám budeš hledat právníka, aby tě z toho dostal. Legálníma prostředkama, nežij v bludech. To cos napsal bylo velmi neuvážené na adresu jedné skupiny obyvatel, která musí podstoupit asi 40 velmi náročných zkoušek... aby, a teď pozor - celým svým majetkem - ručila (jako advokát) za to, že tě bude zastupovat v tvém problému a že neučiní chybu... Zauvažuj o tom... kolikrát ty jsi v životě podstoupil takové riziko... Nikdy, matesi. No, a taková služba se musí náležitě zaplatit... řekl bych hodně zaplatit. Jinak by to nemohli ty lidi dělat. Mimochodem, notář je taky grázl? Soudce také? Nezlob se, ale takovou pitominu jsem tu dlouho nečetl... To je jako bych napsal, že každej kdo třeba obchoduje s alkoholem je notorik... a čest výjimkám... P.S. A jestli jsi narazil na nějakýho právního blba... tak si najdi jinýho... obdobně to dělám s pekařema. (Tedy, že se nestydíš 😉 ).
Nic v zlom gti, ale asi s pravnikmi moc nespolupracujes. NEmam namysli tych vazenych, tych ktori si nechaju zaplatit v desattisicoch za hodinu. Mam namysli tych mensich, tych, ktorym musis nadiktovat co treba robit a oni to tak aurat vedia povedat 'pravnicky', tj celu robotu za nich robis ty. Myslim tych, ktori zo zakona vedia asi tolko co ty, plus to ako ta oje*at. Fuzie firiem je jedna vec, tam je to o inom, a kto na to ma, tak tomu vsetka cest. Ale tito maly pravnici...ako povedal mates, cest vynimkam. A vobec, to ze potrebujeme pravnikov na to, aby pred niekym vedeli obhajit vysvetlenie zakona (akoby nemalo byt jednoznacne), tak to smrdi od zakladov...takze, fakt mi vysvetli aky clovek bude robit tu robotu...u nas...
No, tak tahle je GTI vecna!!! 😉 Vzdy zalezi na uhlu pohledu...vsak vis, kdyz Ti zacnu 200m za barakem tvorit fabriku se vsemi negativy, co s tim souviseji, budu pro Tebe grazl a hrozba...v tu chvili, kdy jsi v pozici budouciho pracovnika te fabriky...jsem pro Tebe spasa. 😉
😄 Velmi mi vadí ta paušalizace... že jako, žádnej krejčí neumí ušít pořádný sako a nikdo vyrobit pořádný auto... Ani raději nereaguji na naivity Tibbyho... to je asi tak, jako by pro chirurga byl hlavní vlastností sadismus... Dětské pohledy jsou kouzelné... v dospělosti se ovšem očekává rozhled... P.S. pár právníků znám 😉
Vadi ti pausalizacia ? 😲 A co takato : Vsetky japonske auta nemaju na VW. 😉 >😒] >😁
To jsem nikdy nenapsal. 😉 Píšu, že většina těch, co jezděj ve východních větrech nemá na VW... a to je sakra rozdíl 😄 Představ si ta shoda náhod... před chvílí si říkám, hergot, kde je Jozki... vždyť asi měsíc nenapsal ani slovo...
Musim makat. Ved preto sa nam v SR dari tak dobre. Ked tu zacnem pisat nebudem makat a pojdeme dolu vodou. Ale za par dni tyzdnov sa polepsim slubujem. 😄 Ak teda ... no ... budu premie. 😉 >😁
😄 :yes:
Já zírám, minule si štrajkoval a teď se zase pachtuješ ? >😒] Stále si na straně barikády Blavwa ? 😉
Blava ano ale Blavwa nie. 😉
Takže u lvíčátek ? 😉
Zase vedla. 😉
Žilina, to ne, to GTI neunese >😒]
a zase vedla. 😉 Ako som pisal Blava ano ale nie Blavwa. Nie vyroba. 😉
OK, už jsem sepnul 😉
Docela vážně jsem o Touranovi uvažoval (potřebuju víc míst - mám 4 děti). Nakonec jsem koupil Zafiru B a po půl roce vůbec nelituju. Volil jsem jí jednak kvůli tomu že je předsi jen trochu prostornější, zejména vzadu, dál že i v sedmimístné verzi má plnohodnotné rezervní kolo, lepší cena než VW apod. První servis mne teprve čeká - za 22 tis. km zatím vše do poslední žárovičky funguje jak má (což bych u nového auta taky předpokládal - proto mne ten článek o Touranovi překvapil). Nemyslím si přitom, že bych jí nějak zvlášť šetřil - za letošní zimu včetně dvou týdnů na horách si ABS zacvakalo možná víc, než za celý život mého předchozího auta 😄
😒 😒 Zla vec!!! Muzu ti dat kontakt na redaktora Motozurnalu na CRo1, ktery se timhle zabyva. Nedavno delal reportaz o Meganu jednoho cloveka a docela to rozebrali. Kazdopadne drzim palce. Ani nechci domyslet, co bys delal, kdybys nemel firmu, ktera takovy problem unese😒
Co to je za motor TDI vsechna pismena cerveny???...kolik kw?
červeně to svítí když to musí do servisu. Nejdřív I potom D a nakonec i to T. >😁
je to pěkně hnusný auto..... vipadá jako když se spojily dvě *
..v tvem pripade to plati take??? ;-\
>😁 >😁
Podle mě je to fajnový auto, ale zatím jedinou výtku mám k motorizaci, ten nejslabší motor bych risknul jedině do města (kde nejsou zácpy a kde není vzdálenost tak dlouhá abych musel pustit klimatizaci v létě-to neutáhne) nebo pro krástké meziosadové jízdy (například Frýdek-Místek) Jakmile se budete chtít přehoupnout přes kopeček, nepůjde to. Takové auto je jako kdyby mělo místo motoru dvě starý upajdaný kozy... Nebo slona v kufru, prostě to nepojede... :no:
Jinak BRAVO za nový model :yes:
TAM BYCH NECHTEL DELAT

vzdyt ta fabrika je cela bila,
z toho museji za chvili bolet desne voci
jo vypada to tam uplne hrozive, ramus a presviceno z toho tem zamestnancum zahrabe
díky :yes:
Fotky jsou krasne a fabrika urcite suprova,ale proc sakra skodovka to musi vzdy necim posrat!!!!!!
Ze predu Roomster ujde,je to zmena,takze to ujde,ale co ty bocni okna?????TO JE HUMUS!Koncept to byl nebo je dobry ,ale finalni podoba je strasna,a o zadku vubec nemluvim :no: :no: