Novinky
0
Tohle auto nedělá kompromisy. Je to Evo. Je to legenda. Motor zase posílil a dosahuje skvělých parametrů. Podvozek, nejlepší na světě. Zůstal věrný své tradici. Za meloun můžeš zažít pocity rally jezdce. Těší mě že zůstal věrný tradici, narozdíl od Imprezy. A v té červené není co řešit. Adrenalinu zdar. Tohle auto dává novou dimenzi fyzikálním zákonům. :yes:
0
>😁 do toho bych nikdy nesednul,netoz koupil za 1 mega 😐
0
Nikdo Tě nenutí.
0
no tak si vklidu dál prdlikej ve felicii a tohle nech chlapům. Mimochodem toto trvalo než devítka dorazila do českých luhů a hájů
0
>😒] evo je aj tak najkrajsie v ciernej metalize.
0
tohle presen si mysli vsichni sulini ktery pak seskrabujou z visne a rovnou sypou do pytlu :no:
0
To je zajímavé. Já myslel že šulini jezdí po cestách a ne WRC. Asi nevíš o čem se píše. To není nějaký tuning Favorita ale nejvěrnější kopie WRC vozu pro reálné použití.
0
No kopii WRC bych to teda nenazyval, nema to s nim skoro nic spolecneho...
0
No je tam rozdíl nějakejch 19 0000 0000Kč, ale rozhodně je to Rallye vůz.
0
Tech nul tam mas nejak moc, ne? 😉
0
jsou tam 2 nuly navic 😄
v domě pionýrů, má dnes sanitární den? Brácho... nad čím se to rozplýváš? Nad 280ti koňmi? Klid... vím, je úspěch, že už umíš počítat to 280, ale měl bys vědět, že třeba Volvo S60 R jich má 300... běžnej civilní sedan, tak klid. Jo, vím, znám tvé argumenty, že je to nekompromisní polozávodní dělo... jo,jo, už tě vidím, jak to žíháš mezi těma dírama na silnici směrem Delvita... A když už jsme u těch počtů... tak si jaksi pozapomněl na svůj japoevergreen, totiž, že se vyplatí koupit auto z východu, protože je levný... No, tak zkus napočítat do milionu a přidej ještě 200 tisíc... Umíš si vůbec představit, co to je nastřádat z vejplaty tuhle částku? Vždyť by ti museli prodloužit život tak o 600 let... Ale já vím... víš, že je to nejlevnějších 280 koní pod sluncem (nebo ne?)... a tak ti svítá, alespoň hypotetická naděje, že možná jednou... Tak z toho tě vyvedu... nebude nikdy to jednou... Tak se zklidni a uvědom si, že jsou auta, do kterejch má cenu investovat i mnohem více... třeba do BMW M3... a ta auta mají také mnohem více koní... když už ti o ně jde. Jinak, protože ve svém životě se budeš potácet někde kolem 80ti koní... bys měl nastartovat jinej trend. Trend chytrýho - kup si Fabii 1,2, jezdi v pohodě po světě a po nocích si sni ty nesmysly o Mitsubishi Lancer Evo IX. P.S. V životě jsem tohle auto nepotkal na silnici. Přesto velká pochvala - Šotolinaboys konečně vidí, že se dá udělat lítačka, co pěkně vypadá. Když ji večer sundáš to nechutné křídlo vzadu, moh´ bys bejt už ráno králem vaší vsi. Nesmíš ale kastli poměřovat měřítkem ikon moderního autoumění. Tady jde asi opravdu o těch 280 za pár šupů... Bravo Lancer :yes:
GTI, mít prachy tak jdu do Murcielága nebo 911turba...ale nikdo nejsme šejci nebo tuneláři. milión dvě stě je docela slušná sumička, nikoli však nějak přemrštěná-ba naopak. (když tě blbej byt v paneláku přijde na mnohem víc). PS: ad. šotolinaboys...souhlasím s tebou, že mít auto jako Evo nebo STI chce odvahu (a nejlépe ještě druhé auto typu S80 v garáži) 😄 :yes:
Stačí ten S80... přesednutí do Eva bys nepřežil 😉 Jinak jde jen o jedno - je to nejlevnějších 280 koní na trhu (spolu s STI)... tak proto pionýři masturbujou, co to jde... Píšeš to správně, nejde o ulétlou částku... i když i to je relatívní... počkej až začneš střádat na to STI... napiš mi, kdys toho nechal 😉
zažil jsem přesednutí do STi...lavice tvrdá,pevně objímající...ne ale nepohodlná. nedovedu si představit, že by tam dali pohodlný kožený křesla. PS: vzhledem k věkovému rozdílu mezi námi se bojím, že ti to asi nikdy nenapíšu (pokud si ho opravdu nekoupím) 😉 >😁
No, nejlevnějších 280 koní na trhu- to ne...Mustang, který má víc jak 300 mustangů stojí 990 000 korunek. Sice Americká verze, ale stačí 😄
Nie, tu vobec nejde iba o tych 280. Za 120.000 mas preprogramovanim riadiacej jednotky jednym razom o 100 koni viac. Tie auta su na to stavane. Tu ide hlahne o ten podvozok, ktory je natolko zazracny, ze aj tomu najvacsiemu automobilovemu diletantovi je schopny vykuzlit infantilny usmev na tvari.
Neskutocne auto, ved zasvateni vedia.
PS. 1,2 mega ? Nekupite rychlejsie auto za tu cenu.
Neskutocne auto, ved zasvateni vedia.
PS. 1,2 mega ? Nekupite rychlejsie auto za tu cenu.
No přesně. Tohle je užasný auto. Ale ne na běžné ježdění. Nejen že tě sežere, servis je brutální a častý, ale ješlě z tebe vytluče duši. Proto nechápu proč to dělají jako sedan, subaru dokonce pseudokombi. Jako auto pro rodinu nepoužitelný. Pojedeš tak jak se s tím autem jezdit má a celej den uklízíš zvratky od ženy a dětí. Když budeš jezdit pomalu nepotřebuješ to. Jediná rozumná kombinace je auto pro rodinu plus tohle. Ale to zas nepotřebuješ sedan.... Jinak technice všechna čest.Ale je to kromě pajera taky to jediné na co si u mišáka vzpomenu. >😁
to ti vysvětlím...až uvidíš STI v "pseudokombi" dej mi vědět >😁 (asi si to pleteš s civilní verzí - WRX, která je všechno jen ne nekompromisní a neužitečná)
Vim že Sti se v kombi nedělá. A jako kombi je to fakt nanic, moc malé. To už sedan aspon vypadá líp. V rámci možností subaru. A jako civilní beru ten základní dvoulitr, ne WRX. Jinak sem to ale myslel tak že tahle technika by slušela nějakému dvoudveřáku nebo tak. Jednou jsem viděl dvoudveřovou imprezu, myslim ještě s těma úzkejma světlama. To se mi líbilo, i když základní tvar byl vlastně stejný. A jestli podobné auto máš a nejsi fanatik musíš uznat že rodinné auto to zrovna neni.
rodinné auto? Když nejsi stěhovák, tak ti ten kufr docela stačí. Podobné auto nemám - jen stejná značka 😉 . Dvoudveřovou imprezu...vím o čem mluvíš, znám člověka, který jí má. mě se ale moc nelíbí... PS: STI opravdu není dělané jako jedno auto pro rodinu. To si kup Outbacka :-!
Tak proč to dělají jako sedan? Nechápu... Jo a v rejžovejch polích nelovim... >😒]
no vidiš, já zase nelovim ve skopčáckejch vodách...a přesto bych si koupil radši klasickou A4 než avanta. Mít ale dvě děti... PS:nejsi trochu předpojatý?
Nejsem, jen jsem si rýpnul. >😁 Mám v srdci jen jednu značku, těžce nepraktickou. Taky byl doma boj. Ostatní je spotřební zboží. Ted zrovna mám lagunu kombi, za pár měsíců budu řešit nové. Rozhodnu se dle aktualních nabídek. A japonci se mi prostě nelíběj, ani legacy. I když je to pokrok, to jo. Měl jsem jen nissan vanette, hrůza a děs.
až na to že to evo natrhne tý tvý M3, M3 je sice dobrý auto, ale šíleně těžký=pomalý třeba v zatáčkách o zrychlení nemluvim nebejt tam elektronika tak se ani nerozjedeš >😒] za to evo 4kolka 280koní a nějakejch 1450 kilo proti skoro 1700 M3ky to je docela rozdíl!! Stáhni si třeba video někde na netu kde máš proti sobě EVO XI a M3 a budeš čumět! >😒]
Nebudu, speedy_s, nebudu. Já na video s autama nepotřebuju koukat. jsem dospělej a jezdím přesně v tom, v čem jezdit chci. Já koukám na svět zpoza vlastního volantu... Tohle autíčko... tu hru na dospělýho, bych si nepořídil nikdy. Šel-li bych po koních, pak bych koupil BMW M3. Je mi šumafuk, jestli mě předjedeš v zatáčce nebo nepředjedeš... život na silnici je o úplně jinejch věcech. V autě se musím cítit především pohodlně, auto se mi musí líbit a musí pro mě mít "obsah". Vedle toho vyžaduju od svýho auta solidní výkon. Solidní znamená, že mě auto povozí pružně. Ale, jak píše nahoře Petr... uklízet zvratky po spolujezdcích bych tedy nechtěl 😄 Tenhle skokánek... to je dobrý na závody... já nejezdím závody... já se potuluju po Česku.
Sorry GTI..tu s Tebou ale nemozem v niektorych bodoch suhlasit. 😉 Ono totiz davat do suvisu S60 R alebo M3 s Evom alebo WRX uplne nejde. Jednak preto, ze Volvo ma napriklad evidentne podvozok, ktory nestiha tomu motoru (..a to vedia aj u Volva. Teraz tam najali cloveka, ktory ma vypilovat prave podvozky).U M3 je myslim tiez rozdiel...vlastne ho v zasade popisuje speedy_s. Evo aj WRX su postavene podla pravidiel WRC...a nikto iny (mozno sa im priblizil Focus RS) auto tohto typu neponuka. Vpodstate ide o repliky rallye-vozov. V tom je ich krasa. A v tom je aj ich inakost / originalita - absolutna (od vsetkeho ostatneho). Takze ono tu ani tak nejde o ich vykon vs. cena. A zazitok z jazdy ,ked to niekto vie (ale NAOZAJ!) riadit, bude uplne iny, ako ked niekto vie (ale NAOZAJ!) riadit napr. Ferrari. Druha vec je to, ze suhlasim s tym, ze su to auta pre velmi, ale velmi uzku skupinu hardcore-fans WRC. A ti fanusikova nemozu byt borci od TV, alebo od PlayStationov. Musia byt spickovi fans, ktori sa snazia priblizit sa Tomi Makkinenovi a Petterovi Solbergovi...a odjazdili si trebars rallyove skoly. Jazdit totiz s tymto v beznej premavke = prakticky to nedokat vyuzit = parkticky byt takym "rallye-pozerom". A ak sa takyto clovek pokusi vyuzit to a zahrat sa na Makkinena /Solberga tak sa v sekunde svojej smrti nestihne ani zlaknut. Na rozdiel o napr. Ferrari totiz pri konstrukcii a naslednom nastavani tychto aut nikto nerata s tym, ze to bude riadit aj "obycajny milionar". Evo aj WRX su postavene aby prekrocili isty "bod" (inak nemaju zmysel) - ale ked ho prekrocia, su smrtelne nebezpecne. 😉
😄 Hezké, hezké... problém diskuze je, že tady tečou nad Evem právě ti hráči plejstejšna 😄 :yes: Rozumíš... proto dávám do kontrastu tu logickou životní nadstavbu... pořídit S60R. Mimochodem... nevěděl jsem o tom ladiči spodku... já mám zprávy, že má být člověk opatrný u tohodle motoru, neboť takový motor je prvním v pořadí od Volvo... a tak je obezřetnost na místě. Jinak to píšeš pěkně... Evo... jen pro tvrdé fansrally... jinak pro život... takřka nepoužitelné. Když chválím třeba neskutečný dělo, F599, vím proč... komponuji vždy do míry pochvaly též rozměr života... a ten tam je vrchovatě... P.S. Současně jsem přesvědčený, že ta chvála pionýrů se zejména odvádí od toho, že je to součansě nejlevnějších 280 koní na trhu. Mimochodem, 280 koní... to není žádný oslnivý výkon...
😄 ...vies, to zas ja neviem posudit, ci su to plejstejsnovi chlapci, co tu pisu. Mozno su naozaj zazrani do WRC-ciek. Fakt, od svojho stola to nepoznam. 😉 /// U Volva to bolo vzdy tak, ze podvozky boli viac komfortne nez sportove. Pravda je ze R-verzie maju motoricky "brutalny" vykon, ale ten podvozok tomu fakt nestiha. Minuly rok som cital rozhovor s niekym od EU Forda, kde prave hovoril o tomto probleme...aj o tom, ze to do buducnosti chcu vyriesit. (Bolo to tusim v Autocare...???) /// Inak, chapem preco hovoris ze ine, aj vykonnejsie auta su lepsie...je jasne, ze su pouzitelnejsie pre "bezneho" smrtelnika. Ze su pre takeho cloveka vyrobene, nastavene...vo vselicom mu pomozu, a par chyb mozno odpustia. Takze si s nimi clovek viac uzije. V tomto ohlade chapem...a myslim, ze tak vznieva aj ten Tvoj prispevok dole. :yes: Ale v tom sa vlastne zhodneme od zaciatku - ak Evo nedokazem naplno vyuzit (teda prezit tu jazdu) - to auto nema zmysel. Nema v nom zmysel jazdit na 50-80% - pretoze potom je naozaj lepsia volba BMW M3 (dokonca paradoxne aj ked je drahsie). Na tej urovni mi poskytne rozhodne viac zazitkov... (Ale tak isto je to v inom "levely vodicskych schopnosti": ak nedokazem naplno uhrat Ferrari 599GTB, tiez nema velky zmysel - aj tu bude potom lepsou volbou povedzme Octavia RS). Mimochodom, 280 koni...to neni ziadny oslnivy vykon ...ale iba ak to beries samo o sebe. 😉 Tu to samo o sebe nie je - je tam aj 4WD, podvozok ako britva, takmer dokonale vyvazenie auta, a par technickych "vychytavok"...
Jo, je to taková motokára se střechou... tohle není mé téma. Připadá mi to jaksi... bez rozměru... až mírně primitivní... Aston, Marko, je Aston... 😉 :yes: Jinak to Volvo, to je zajímavé... P.S. Ani nevíš, jak jsem si kdysi užil ve Škoda 110LUX 😄 o tom se Evoistům ani nezdá 😉
Ja viem, ze Aston je Aston...ale toto je uplne iny "zivocisny druh". Ja si zas nemyslim, ze by tie auta boli bez rozmeru, alebo primitivne. Skor mam pocit, ze su take "surove" - az brutalne. Su nieco ako keby dnes niekto dokazal prebudit k zivotu velociraptorov. Na svete bude vela dravych zvierat (a krasnych), ktore sa ale daju viac, alebo menej ovladat. V-raptory by ale boli v rychlosti, brutalite, a nemoznosti to sputat na vrchole dravcov. No a tieto civilne WRC-cka su asi nieco podobne - len v "risi aut". A tiez je fajn, ze su napojene na uspechy vo WRC. Btw. taky Golf R32 je postaveny v zasade podla rovnakeho receptu. Akurat mu chyba ta podpora zo sveta rallye.. 😉
GTI, aj tych seriovych 265 koni v Eve VII bolo naprosto postacujucich. Pretoze ten podvozok Ti ich dovoluje vyuzit na 100%. Osmicka davala v reali 5,2 s na 100, deviatka bude este o kusok dalej. Toto auto dokaze aj pri odpichu (na co vobec nie je stavane) prekonat o niekolko milionov drahsie supersporty, pokial vo vnutri sedi clovek, ktory dokaze pracovat s tou prevodovkou. (Ktora svojou vycibrenostou smelo konkuruje tej v 911tke.) Nuz a toto je kara za 1,2 mio.
Věř že ten rozdíl cen mezi EVO a ferrari, porsche turbo nebo lambo je někde znát.... a to hodně.
Lidi jak můžete srovnávat evo nebo sti s ferrari,popřípadě bmw M3..to máte jako kdyby jste srovnávali formulis WRCečkem...projeďte se s ferari nebo M3 na šotolině nebo v zimě a pak s evem nebo sti a pak snima v létě na asfaltě...všechny ty auta maj něco do sebe a každý vyniká v něčem jiném...jináč jestli chcete adrenalin doporučuju lancia delta hf integrales,popřípadě audi quattro...
No nevím jestli si tyto slova směroval ke mě, ale argumenty typu Volvo S60R a M3, no nevím. Jestli podle tebe stojí běžný civilní sedan 1 500 000, to je mimochodem cena bez koruny nového Volva a argumenty typu, to jsem na silnici neviděl, mě osobně vůbec neberou. Nic proti škodě, ale Fabia 1,2 a já, tak to mě chlape vůbec neznáš. Nikde jsem nepsal, že na něho mám, nebo že ho koupím. Jen říkám, že to je nejlepší Rallye auto na trhu a skvělé se hodí i do soutěží. A pokud trochu vidíš třeba do českých nebo evropských soutěží, tak cena za toto závodní náčiní je suverénní. Nikde jsem nenapsal, že to je rodinný sedan. A pokud se podivuješ nad výkonem, tak věz, že i kdybys měl jakkoliv silnější káru, tak na okresce nemá šanci. Nejlepší podvozek a dokonalý systém pohonu vylazen pro jízdu a né pro komfort. 😐 :yes:
GTI, sklamals mě! :no:
ja nerozumiem v prispevkoch od GTIho jednej veci...preco stale dookola opakuje rozpravku o tom, ze nanho nemame...resp. ten, kto EVO, STI pochvalil, nanho nikdy mat nebude...jednak si myslim, ze 1,2 mil. CZK nieje nejaka nepredstavitelna suma, aby sa to napr. na leasing nedalo zaplatit a podruhe - ved tu predsa nikomu nejde o cenu toho vozidla! znamena to, ze ked na nejake auto nemam financie, nemozem nanho povedat svoj nazor?! lebo podla toho, co pises, GTI - to tak vyzera... :no:
To ti vysvětlím. Člověk, který stojí rovnějma nohama na zemi (a je jedno, jestli má Fabii nebo Astona) tak toho Evo mechá zcela chladným... Nadšené ovace (nepochopitelně pro 280 koní) vypouští jen vystřihovači omalovánek... tedy ti, kteří si Evo nekoupí. A pak je druhá skupina - TOUŽIČI, to jsou ti, co z nějakého podivného komplexu by chtěli na silnicích závodit, a ti ví, že tohle je nejlevnějších 280 koní na trhu... tak se tím zaklínají. Pokud chci sporťák, jdu ovšem do Caymana.
Je vidět, že toto auto Ti GTI vůbec nic neříká. Je to smutné, ale je to tak. Pořád tu meleš něco o 280koních a vůbec nevíš, co EVO a STI mají za podvozek. Tyto legendy rallye sportu jsou často obměňovány a lidé si je kupují jako závodní auta třídy N(produkční vozy), nebo jen tak pro zábavu s dokonalého pocitu z řízení vozu. Je vidět že tyto kategorie jdou nějak mimo tebe. To je škoda. Měl by sis rozšířit obzor. Mimochodem STI si můžeš vyzkoušet na normální předváděcí jízě. Ty jsi to ještě zrejmě nezažil a tudíž nechápeš o čem je tady řeč. Je to čistý adrenalin, poslat auto na uzavřené trati driftem zatáčkou a mít jistotu, že na horizontu budu zase o desetinu rychleji než minulé kolo. Musíš vědět co v tobě je a překonávat sám sebe. Toto auto je o pocitech a o poznávání a objevování limitů. Ale to musíš chtít. Pokud ti to nic neříká, tak ti opravdu stačí fabie. Fakt nevím proč tady vůbec píšeš příspěvky. Vím že toto auto některé nechává chladným. Ale pro ně EVO není. To auto musíš umět poznat, abys mohl zažít něco, co jsi nikdy nezažil. A nemusíš mít k tomu 300koní. :no:
Cloveka ktery stoji nohama na zemi necha spis GTI naprosto klidnym.. Myslim si ze mysleni cloveka co nedokaze nic jinyho nez kritizovat je smutny..
"Člověk, který stojí rovnějma nohama na zemi (a je jedno, jestli má Fabii nebo Astona) tak toho Evo mechá zcela chladným..." :no: Ty nemáš moc přátel, že (krom pár místních virtuózů)? Říct mi do očí smyslem podobný názor, musel bych ti plivnout do obličeje. Nesnáším tyhle šalamounsky subjektivizované selekce. :no:
mám na tebe jen jednu otázku ... už si někdy jel v sportovním autě které ma 3 samosvorné diferencialy (-ne s otevřenýma)? -Sti , evo , upravené GT nebo wrx ... -
To, jaké má diferenciály je schopnej poznat jen závodní jezdec. My, běžní řidiči bychom měli maximálne sevřenej svěrač. nesmíš se přeceňovat. My využijem možnosti auta tak na 20%... je úplně jedno, jestli jedeš na permanentu, haldexu... vpodstatě jsi (jedeš-li na své maximum) rád, že projedeš zatáčku...
tak to se pořádně pleteš . ale pokud tobe takový přístup k autům stačí tak potom opravdu nechápu proč píšes pod článek s EVO .v současné době se v této třídě nacházejí jen 2 auta sériová -evo a sti - a jedna možná uprava -wrx-.na našich silnicích jich je dost málo a přesto u každého článku o nich se najde dost lidí kteří je vynáší do nebe aniž by chápali jak je to auto naročné na peníze / pneu,benzín, ... / a na schopnosti řidiče .a dále lidi kteří je zatracují aníž by si věděli ze pokud temto autům dáte co chtěji - ŘIDIČE - a servis který potřebují -tlumiče,pneu,..//provozní naklady jsou strašné//- tak jsou schopny bojovat na okruhu/asfaltovem/ s protivníkama podstatně drašíma a mnohem výkonějšíma ... . ale pro " My, běžní řidiči bychom měli maximálne sevřenej svěrač. nesmíš se přeceňovat. My využijem možnosti auta tak na 20%... je úplně jedno, jestli jedeš na permanentu, haldexu... vpodstatě jsi (jedeš-li na své maximum) rád, že projedeš zatáčku..." takové to lidi jsou to vyhozené peníze .
GTI, ked budes v pondelok v praci, vstan od compu a strhni vsetky plagaty apostola, golfa atd.... mas znacne zidealizovanu jednu znacku, aspon keby to bola dobra znacka >😒]
Ja jen dodam, ze tohle auto stoji u myho baraku. Je ve zlute kanarkove barve. Neni problem ho tedy potkat na ceste 😄
Auto ostré jako žiletka. Tzv. hot-hatche jen v koutě tiše sedí a ani nedýchají, aby si jich nevšimlo. jen ten komentář pana Pecha....že si myslí, že bude rychlejší než Impreza...a následně si odvezl jednoho domů...to je asi tak nezaujaté jako některá nejmenovaná česko-německá automobilová periodika. 😄
Tohle je streetfighter pro dvoustopare. Proste se vyblbnout na jednu nadrz.ALE kde, na nasich cestach, v nasem provozu ? Jsem taky zvedavy co ridici EVO a nase nova dopravni vyhlaska...Ale projet se v tom, joo to bych chtel.
Tak ta cena...Mitsubishi ji vypustilo fakt brzo- tady ta devátá osudová generace po té naší zemičce jezdí už skoro půl roku...a to přímo od dealera Mitsubishi. No, ti Japonci v tom mají nějaký chaos.
No, na netu sem viděl video EVO6 proti EVU9...a je to jasné- nejenže byla šestka rychlejší, ale taky si ji daleko víc pochvalovali. Myslím, že EVA se od šestky nepohly dál..
Nesmíš zapomenout, že v době šestky nevěděli co je euro4, pokud ti to něco říká.
Samozřejmě...jenomže proč platit 1,2 mega za toto, když tě stejně rozdupe maník s jeho šestkou a ještě z toho má větší požitek?? Žeby kvůli emisím??
Protože 6 už nekoupíš. A zrychlení po přímce není vše. Evo každou generaci zlepšovalo hlavně podvozek a to milý brachu na rovině nepoznáš, ale v zatáčkách ano. A šestka byla hodně syrová a ve velkých rychlostech těžkoovladatelná.
Tohle sou naj auta Na vlastny oci sem vydel jak EvoVIII rozdupala na zrychleni Ferrari Modenu a to je uz neco .)
Tyhle hlášky miluju.A kde jsi to prosimtě viděl? To byla nějaká úprava ne? Vim že v anglii ladí EVO až na 400koní,potom jo. Modena udělá stovku pod 5 vteřin.Je lehčí a o 120 koní výkonější. Místo 4x4 má kontrolu trakce. Ono taky dost záleží kdo v kterém autě sedí víš. Evo co týká zrychlení nemá šanci,v přímce. V běžném provozu určitě ano, to jo.
:yes:
a jeste proc je EVO VIII drahšia o 50 Tis ako EVO IX uz ak by som mal kupovat tak beriem EVO IX .) aj parametre ma troška vykonnejsie :yes: zdroj : [odkaz] sekcia modely 😉
Cítíš, že je to Tvá krevní skupina? Nandrolon namísto bílých krvinek...Nedělní dýchánek s platem vajíček za sklem Ti nic neříká? Pak Evo a Ty budete možná kamarádi 😄 Ne, tohle opravdu není auto pro každodenní použití a ono to ani nezastírá. Je tu jenom pro radost. Předvede svoji surovou živočišnost tomu, kdo o ni žádá :yes: V horských serpentinách sebou bude házet ze strany na stranu a nebude chtít nikdy přestat. Vypěstuješ si závislost, ale budeš za ni šťastný 😉 Plyn budeš ovládat jako vypínač: Zap/Vyp. Nic mezi tím. Tak z ní dostaneš to nejlepší... A ze sebe taky 😉 :yes:
Chyba. Nato, aby ti udělalo v zatáčkách radost musíš bejt poměrně dobrej jezdec... a vedle toho... když už budeš dobrej... tak těch usušenejch 280 koní... to ti bude k smíchu. To snad potvrdíš.
barevnejch snímků z časopisů, ti ví vždycky nejlíp, co si jednou koupí za auto... Pokud možno z japonska 😄 a pokud možno skorozávoďáka... Jo, chápu, když mi bylo 14, byl jsem také naivně nekompromisní... Nepleť si ovšem, brácho, svět silnic u vás v okrese s Monzou 😄 Většinou budeš rád, když budeš moci v provozu zařadit na pár minut pětku... jinak se budeš ploužit v kolonách... tak se probuď ze svýho naivního snu o závodním autě před panelákem a pokus se dát svýmu životu poměrně realističtější obraz. Měl bych pro tebe jeden zlepšovák - žij tak, aby tě cena Eva nijak nedeprimovala... kup si třeba dražší auto... s kterým ovšem přežiješ víc, než jednu ostřejší zatáčku. Co takhle okenní pytle?... Má Evo vůbec okenní pytle?... Ty bys koupil auto (Třeba Imprezu, která je nemá), bez okenních pytlů?... to se tedy moc nemiluješ...
Nezapomen ale že tady je každej nejmín Loeb, ten přece neboura.... >😁
😄 Jan jen jsem mohl... 😉 :yes:
A nejlepší je ten bratr z východu co by vyprášil s EVO kožich ferrari....Ty lidi nemaj kousek soudnosti. Už jim, nestačí "vyklepat" M3.... >😒]
To je přesně ta závist malejch nul v praxi... Nějakejch 280 koní (to má kdejakej kombík od premiovky) vypráší Ferrari 😄 Jo, jistě, možná na autodráze... Píšu to stále dokola - Subaruboys se vymezujou nad BMW a dnes tu máme novej evergreen - EVO je lepší než Ferrari... to je taky slogan kvartálu. Vloni to tu vyhrál jeden kolega, kterej povýšil Octavii nad 911ku >😁 Jak vidíš, možné je úplně všechno... naštěstí jen na papíru. 😄 :yes:
Myslíš TDI co mi "voe kámoš čipnul na zx spektru doma v garáži"? Jedna moje známá si myslela že to TDI vzadu je stupen výbavy....No to je taky dobrý. Když jsme u tý 911-díval ses na ty autoslužby Končický? Mají tam klasiky z 80tých let. Nádhera za cenu oktávky.
Jo, to by stálo za hřích.
Ten Opel GT....Alpina 310.....Maserati....Porsche 911.....Netušil jsem že je to relativně dostupné. :yes:
To víš, ale udržet to při životě asi nebude jednoduché.
TDi stupen vybavy tak to je bomba .D to budu spominat na to jeste hodne dlouho .D >😁
mno hele TDI jako stupeň výbavy by se dal považovat...na jednom nejmenovaný serveru to dobře popisujou😄Ochchávka f tedéíčku f črveným íčku f metle i klimošce...sen každýho správnýho českýho vidláka,vyšší stupeň vidláctví kam povíšil GTI sní o golfu pětce s 200 koněma vole,to natrhne *kde jaký impreze nebo evu...
co sem vydel to sem vydel 😉 vym ze kdyby byl za volantem nekdo schopnesji tak by evo na Drag nemnelo sanci mozna ze maitel Modeny si ji setri ale osobne by mne to stvalo kdyz uz sem se dorepal na TUNZRAZ a aj na preteky zebych sem prohral s Ferrari... a mne to jeste vice dodalo zboznovat TY evo podle nich mam aj meno .D vsade .D) heh a ten subaruboys tak to bude moje krvni skupina >😁 :yes:
Osobně lidi co s ferrari jezdí na tuningsrazy nechápu. To auto nemá s tuningem vůbec nic společného. Naopak to EVO tam patří. A to nemyslim ve zlém. Rozhodně víc než golf nebo civik s modrejma ledkama ve světlech a křídlem z MIGU.
Vetsina lidi s Ferrari tam jezdi jen proto, aby ukazali, ze na to maji a aby zamachrovali pred tunerama...
"normální človek" který taky občas sjede z dálnice vypráší s EVEM cokoliv. Ale abych predešel flamewaru = tak třeba tady [odkaz] máš přepsané výsledky NĚKOLIKALETÉHO TRACKTESTU, který reflektuje zrychlení a chování v zatačkách, kdo nevěří, může se dívat ve středu na DSF na Motorvision. Aktualně vede novy Lotus. Žádný chudácký Porsche, BMW ani Mercedesy neměly ještě nikdy šanci.
To je téma... chlupatej volant, modrý žárovky, pod čepicí intelekt dobrmana... Píšu to tu potísící - Míra tuningu je nepřímo úměrná intelektu vlastníka vozidla. Velmi si vážím na druhé straně lidí, kteří mají Citroen 2CV, či Mini a schází se na svých srazech... to jsou opravdoví milovníci aut. Ti tuningáři... no to je zoufalství společnosti, spodina, bahno bahen. Není přece možné, aby normální člověk koupil do auta modrý žárovičky, nebo zářivku pod auto, aby asi viděl, jak mu kape olej. To dokáže opravdu jen velmi... plachý 😄 jedinec. Ono také už to zadání... udělat si ze stopětky 911ku... to vyžaduje velkou zabedněnost.
A co fiat 500/600D ? Moje první auto....jednou si ho koupím znovu. Mimochodem, v roce 90 mi ho ukradli >😁 Jinak teda tuning neodsuzuju všeobecně,viděl jsem i dost zajímavé kousky.Líbí se mi když navenek nic nepoznáš...ale bohužel nejvíc jsou vidět ty co to v hlavě moc v pořádku nemaj. Včera jsem viděl R19 a ten zoufalec měl krom folií s bublinkama/asi nová moda/ a křídla z hliníku i úžasné 5cm lemy blatníku ze stříbrný IZOLEPY, jak se používá na vzduchotecniku... Fakt, musel jsem si to jít omrknout. Parkuje na žižkově. A pneu jak F1 po závodě, široký a uplně sjetý.
tak to sou zufalci .D ja zas nesmasim kdyz nekdo tuninguje stary vraky napr škodovky = šune.D 105 ...
Nejvíc mě bavěj ty v těch tuningovej časopisech. On tam veřejně přizná že do civiku /golf,astra atd/ za 150tis. nacpal víc jak půl mega..... a ještě se nechaj vyfotit i s obličejem... Jednou jsem tam viděl oktávii I 1,4 44Kw/z fabie, škoda ho sama rychle stáhla/ a ten mistr na to nacpal kola jak na RS, asi 20kg plastů, sedadla recaro a novej lak. Na nové auto!!!To je na vyšetení u Chocholouška. Nechápu.
😄 😄 :yes:
A kamarád má zas šílenou tuningovou dodávku,/T4 1,9D/, a vzadu za přepážkou asi půlmetrovou basovou tubu. Vyprávěl mi jak vezl hejno ukrajinců na zakázku za plzen a nějak se zaposlouchal do ACDC... Pak prej na sebe ukrajinci celej den řvali i když byli půl metru od sebe. >😁 >😁 >😁
jooo a jeste tohle presne taky nesnasim kdyz cena upravy teda tuningu prevyšuje cenu auta to je blaznovstvo :no:
jo a jeste asi pred 2 tydny na Discovery ty americani co upravujou stray auta ze smetiska Hot Rod ci nejak tak si zikaji :no: kvuly starymi zhnitemu autu rozrezali dva nove Corvetti a z nich vzali podvozky a jeste neaky vecy a dali do tej starej haraburdy :no:
ty hlupaku... ta haraburda měla pak kolem 1000 koni a z původního auta zbyla jen kastle. těch Corvet škoda nebude
a co pak vzniklo? nějaká super C-6 ? nebo to vypadalo tolik jinak, že se to už jmenovalo jinak?
"Ty uz radsej nic nehovor, ty ma len lub..."/citat z "English Is Easy, Csaba Is Dead"/. Keby si sa poriadne dival, vedel by si ze tie corvety boli urcene na zosrotovanie, vysledny produkt tej dielne mal okolo 1000PS, robili tu karu niekolko mesiacov /vsetko rucne/, a bola robena na zakazku pre J. Lena /vlastnym menom James Henry Muir-Leno, americky moderator, velky fanusik aut - vlastni aj njake parne masiny/. BTW robili Plymouth Cuda /1970/, ktory bol Lenov detsky sen...
no to urcite "!! Corvetty na zošrotovanie hah boli možno z bazaru ale na zošrotovanie urcite neboli boli to ako neve auta min rok vyroby 2000 "!!! a to zmutovane hnustne auto co s toho vzniklo tak to je hnuj hnus :no: aerodinamiku to ziadnu nemaa >😁 a len blazon by sa nasiel aby s tym isiel aspon 200 :no: a drzanie v zakkrute tak to ani nehovorim no to je moj nazor tam lide maji tolik penez ze neviedi co s nimi delat tak delaji sami voloviny "!!! :no:
GTI, tohle není tuning, ale tak zvanej tuzing.Tohle sou hlupáci, kteří v hlavě nemaj víc než nasra*o.Tunig, ten pravej, je o ladění.Podvozek, motor, převodovka.To ostatní je styling/tuning,ten pro mě nemá žádnou cenu.Upravit kastlu, vnitřek, dát tam krásný kola a do auta šoupnot ohromnou hifi zástavbu, to pro mě není a nepovažuji to za tuning.Tuning je fakt jen o technice v první řadě, to ostatní je až na druhým místě.Ale neházel bych tuningaře do jednoho pytle, ať už tam patřej lidi propadlí styling/tuningu nebo prostě tuningu.
Auto pěkný, projel bych se. Tím to končí. Nechtěl bych ho. Tohle auto nemá na silnici v běžném provozu v rukou amatérů (a přiznejme si, to jsme tady pravděpodobně všichni) co dělat! Na uzavřeným okruhu, zasněžený ploše to musí být super zařádit si.
Určitě to na okreskách jede parádně, ale bylo by třeba zajímavé postavit Evo proti Audi RS4.
A srovnání s Ferrari. Proboha, proberte se! Evo je lepší na nekvalitním povrchu za snížený adheze na úseku plném vraceček. Prostě jako na soutěži. Na dálnici, okruhu, možná i na kvalitní okresce za sucha je Ferrari někde úplně jinde. Ty auta nestojí proti sobě. To je jako srovnávat okruhový speciál s WRCčkem. Každej by si vyhrál na tom svém 😄
Navíc, EVO se kupuje pro totál hard zážitky. Ferrari se nekupuje protože je nejrychlejší a každýho předjede. To se kupuje protože je to Ferrari. O tom musíte celej život snít, musíte být nad tím a vychutnávat jízdu :yes: Pak vás nerozhodí, že vás někdo předjede, o to vůbec nejde 😄 Samo, na okruhu je to zážitek.
Určitě to na okreskách jede parádně, ale bylo by třeba zajímavé postavit Evo proti Audi RS4.
A srovnání s Ferrari. Proboha, proberte se! Evo je lepší na nekvalitním povrchu za snížený adheze na úseku plném vraceček. Prostě jako na soutěži. Na dálnici, okruhu, možná i na kvalitní okresce za sucha je Ferrari někde úplně jinde. Ty auta nestojí proti sobě. To je jako srovnávat okruhový speciál s WRCčkem. Každej by si vyhrál na tom svém 😄
Navíc, EVO se kupuje pro totál hard zážitky. Ferrari se nekupuje protože je nejrychlejší a každýho předjede. To se kupuje protože je to Ferrari. O tom musíte celej život snít, musíte být nad tím a vychutnávat jízdu :yes: Pak vás nerozhodí, že vás někdo předjede, o to vůbec nejde 😄 Samo, na okruhu je to zážitek.
Jinak na tipcars.cz je v magazínu test EVO, Sti a HF integrale. Nehledě na to že ta lancia vypadá zdaleka nejlíp ani tolik nezaostává. Je samozřejmě nejhorší, ale ne o 15 let.....Dost zajímavé. :yes:
tak si to shrneme: na EVO tady jak se zdá většina lidí nemá. Když už ne peněžně, tak prý řidičsky. Asi to tak bude, přeci jen, NFS a běžný život to není jedno a to samé, že? No, pro někoho sklamání, ale tak jsme dneska oficiálně vyslovili (asi?) GTIho pohled na automobilový svět, popř. diskuze o čemkoliv mimokoncernovém: "auto nad 250 koní (nebo kolik jich to R32 má) nemá smysl, protože byste se,ubožáčci, pozabíjeli. R60 se starým podvozkem, haldexem a 300 koníky jo...EVO, připravené jízdními parametry stíhat všech 280 koní...ne". Inu, co člověk, to názor. GTI, kolik je tedy optimum do auta? 140 koní? 150? těch 230 ve WRX už je asi taky hodně, co? Vždyť to jede na AWD! Takový nesmysl,že? Achich,achich... Někdy ti neruzumím.
:yes: >😁 >😁
EVO je bola a bude automob. legenda ci sa ti to lubi alebo nie.M3 bude na trati vzdy za Evom.Rok 2007 prinesie EVO X.Vies to pismeno X.tam nedali len tak zo srandicky.Je to evolucia ktoru nikto nezastavy.Ty asi pocitas len do 5.Viem Golf sa este do X.nedostal a ty sa toho asi nedozijes tiez.A porovnavas volvo s Evom?Pises o 300 konoch a snivas o passate.Kone nie su vsetko.Harmonia motor podvozok atd.Viezol som sa v 600 konovej supre ale o tom si ty ani nepocul.Tak sa najfrv povoz s 300 konikma a potom napis.
Tak nějak nevím, co si tím chtěl říct. EVO má tak vysoké čísto proto, že každou chvíli musí představit nový model. To třeba běžný Golf nemusí. Na co? Kdyby EVO nebylo základ na soutěže, tak taky nebude tak často nová evoluce. Rád bych věděl, proč by M3 mělo být za EVEM? Ty auta nejdou proti sobě. EVO je na soutěže. Na běžných silnicích a "normální ježdění a cestování" je M3 lepší. Například 200 Km/h po německé dálnici raději pojedu v M3. V EVU bych to jet nechtěl! Prostě tohle srovnávání je zcestný a fanatický, ale to prostě někteří nepochopí!! Někdo sní o Passatu, někdo o Evu, někdo o M3 někdo třeba o Diablu. Každej na to má právo. A já osobně raději budu jezdit v tom Passatu než se každý den drncat v EVU. EVO jo, jako druhej vůz na řádění. Jenže rádit na běžných silnicích může je blbec a uzavřený okruh nebo trať těžko každý má. Já raději to druhé auto Ferrari. Okruh mám za humny 😄 A jestli myslíš, že tím, že jsi řídil totálně přemotorovanou Supru, si lepší řidič než někdo druhý, tak ještě hodně počkej, jednou poznáš, co je být dobrý řidič.
Vies preco ? Pretoze cielova skupina, na ktoru sa EVO orientuje je omnoho narocnejsia ako ta, na ktoru sa orientuje R32.
A ta Supra taky zatáčela? Jinak si myslim že kdyby se Golf R32 vzdálil normálnímu golfu tak jako EVO normálnímu Lanceru bude zhruba stejně dobrej jako to EVO. Jenže R32 je jen golf ze silnějším motorem a 4motion. A to VW nemusim, aby bylo jasno.
Tak na to, že jsem amatér... jsem náležitej hrdej. Tyhle profesionální snívači o tisíci koních... to jsou ti největší zoufalci silnic. člověk má mít takový auto, jak žije. Pokud jezdí rally, má mít závodní auto, pokud má šeštičlenou rodinu, má mít velkoprostorovej bourák... ovšem vždycky je dobrý mít vedle toho v druhý garáží jednu 911ku. Nebo Ferrari. EVO mi tam nikam nepasuje a nikdy pasovat nebude... P.S. Žiješ v nějakejch bludech... jak, že M3 bude na trati za EVEM? Na jaký trati? Je jen jedna trať... trať života... a na tý jsem ještě Evo nepotkal... M3 mnohokrát... Jinak, jestli chceš psát o závodech... tuším i na auto.cz je jiná rubrika, tam můžeš onanovat při psaní i v přilbě 😄
Nejde vůbec o koncernové či mimokoncernové vozy. R32 a GTI nejsou závodní ani polozávodní auta... jsou to vyšlechtění silní hřebci, které oceníš jako neormální chlap a parádně si je užiješ... vedle toho se dají úžívat ke každodenní jízdě za prací... EVO má úplně jiné ambice. Evo je ideální k tvrdému závodu někde na uzavřené trati. Tyhle rozdíly ovšem nezajímaj jezdce formule autodráha. Proto stále dokola píši, že ten jásot je mimo mísu. Je to jako bych se tu rozplýval nad Fabií WRC 😄 Ne, chčeš-li pro svůj život naduplou Fabii, ber RS... Evo je extrém... proto jej taky nemůžeš prakticky potkat na silnici... Vedle toho je nutné vědět, že výkonově nejde u Eva o žádnej zázrak. U EVA to funguje jen proto, že má nekompromisně tvrdej spodek a že je to lehký auto... Takže tohle auto přejdi letmým pohledem... nic v tobě nemůže vyvolávat... je to jako .... vzducholoď - pro tebe k ničemu. A to R60 bych ti přál zažít... Ovšm ta hlavní pravda, ta tě teprve čeká - až se jednou rozhodneš a jedno ráno půjdeš objednat svý první auto - vzpoměň na mě na EVO... a na to co si půjdeš vybrat. EVO to rozhodně nebude. Ale není vyloučeno, že to může (může) být R32. V tom je rozdíl postoje člověka, kterej komponuje auta do svýho života od postoje kluka, kterej zatím komponuje auta (teď EVO) jenom do svejch klukovskejch snů... A pokud vyděláš balík, tak ti garantuju, že tuplem tě EVO nebude zajímat... Snaž se to pochopit... P.S. Neexistuje optimum... existují jen možnosti a kvalitní auta pro kvalitní život - v aktuální souvislosti třeba BMW. A chci-li investovat 1,2mega do nadupanýho auta k žití tak EVO je u mně na předposledním místě. Poslední je Impreza STI. Tisíckrát víc cením třeba sportovní Clio. Ale aby člověk dospěl do tohoto realistického stadia, musí především sám dospět, vyzrát... Oslavné popěvky polozávodních aut... to jsou jen výkřiky kluků, co zatím nemaj ani garáž, ani auto... maj jenom sny. Tak ty jim přeji... a držím jim palce, až se z těch snů budou muset probudit, aby na ně mohli svým reálným životem důstojně navázat... Snad jsi to pochopil.
Já prostě nikdy nepochopim proč cpou tuhle techniku do čtyřdveřového sedanu. Jako sedan nepoužitelný, jako sporták ohavný. Vždyt to pro člověka co to nezná to vypadá jak levnej tuning.
To co prislo po Evo VI je fakt hrozne- designovo! Ale to je chyba samotneho Lanceru. Uz zakladna verzia sucasneho Lanceru je velmi, velmi slaba. Ten body-kit to nijak nezlepsuje - skor naopak. /// Ta technika je v 4dv. aute preto, ze v Japonsku nexistuje prakticky trh na hatchbacky(ako ich pozname u nas). A kedze kazde WRC musi pochadzat zo serie - a v serii je to na domacom, jap. trhu predajne iba ako sedan...tak aj WRC verzia musi byt logicky sedan. A toto je uz iba "civilna replika" rallye-specialu. To auto nejde posudzovat tak ako to robis Ty 😉 : "Jako sedan nepoužitelný, jako sporták ohavný." Toto totiz nie je kategoria: sportak. Ani kategoria: rodinny sedan. To je specialita pre specialnu klientelu. Ktorej napr. ja na rozdiel od Teba a GTI rozumiem... A pokial su to ludia na svojich miestach, respektujem (a obdivujem) ich ako jednu z elitnych automobilovych subkultur. Tu je zbytcne sa bavit o tom ci ma EVO zmysel, aj o tom ci je EVO dobre/zle auto. Ma zmysel a je to jedno z najlepsich aut, ake su.. Zmysel ma bavit sa iba o tom, komu je to auto urcene a na co je urcene. Tu nejde o auto...ide o jeho vodica. 😉
Souhlas... akorát... já ty hochy nikdy nikde nevidím. Znám závodníky a nás, běžné jezdce... Kde jsou jezdci EVO nevím 😄
Ja teda jedno EVO zo sucasneho Lancera v BA vidam (mozno aj dve)...ale neviem co si mam mysliet o jeho vodicovi.... Podla toho, co vidim v aute namontovane...nemam zrovna pocit, ze by mal doma zrovna na e-bay vydrazenu original kombinezu Makkinena, ze by mal doma par nadhernych modelov, ze by mal doma kvalitnu kniznicu o WRC, alebo ze by aspon vedel, kto vyhral poslednu rallye. Rovnako zly pocit mam aj z chalana, ktoreho vidam jazdit na Impreze WRX ...ale ten ma aspon atraktivnu frajerku (takze ta Impreza aspon niecomu pomaha). Takze...neviem ci su to neni ludia, ktori to vlastnia skor ako znak toho kam by chceli patrit, nez ako znak toho, kam patria. ;-\ Ale mozno sa mylim (takto od stola)... 😉 😄
Je vidět, že toto auto Ti GTI vůbec nic neříká. Je to smutné, ale je to tak. Pořád tu meleš něco o 280koních a vůbec nevíš, co EVO a STI mají za podvozek. Tyto legendy rallye sportu jsou často obměňovány a prodávají se jako závodní auta třídy N(produkční vozy), nebo jen tak pro zábavu s dokonalého pocitu z řízení vozu. Je vidět, že tyto kategorie jdou nějak mimo tebe. To je škoda. Měl by sis rozšířit obzor. Mimochodem STI si můžeš vyzkoušet na normální předváděcí jízě. Ty jsi to ještě zrejmě nezažil a tudíž nechápeš, o čem je tady řeč. Je to čistý adrenalin, poslat auto na uzavřené trati driftem zatáčkou a mít jistotu, že na horizontu budu zase o desetinu rychleji než minulé kolo. Musíš vědět co v tobě je a překonávat sám sebe. Toto auto je o pocitech a o poznávání a objevování limitů. Ale to musíš chtít. Pokud ti to nic neříká, tak ti opravdu stačí fabie. Fakt nevím proč tady vůbec píšeš příspěvky. Vím že toto auto některé nechává chladným. Ale pro ně EVO není. To auto musíš umět poznat, abys mohl zažít něco, co jsi nikdy nezažil. A nemusíš mít k tomu 300koní.
A reálný život je pro někoho rallye. Někdo tím žije a živí se tak. Někdo jen stojí opodál.
:no: :no:
A reálný život je pro někoho rallye. Někdo tím žije a živí se tak. Někdo jen stojí opodál.
:no: :no:
Nestojí opodál... Ridere, stojí JINDE. Úplně jinde... A o tom to je 😄
Musim suhlasit s Riderom. Je jasne, ze GTI s tym autom nikdy nejazdil. Po zosliapnuti pedalu by mu tipoval tak 350 koni. Je tvrde, ale nie az tak ako by si myslel. (Evo na to ide inac ako extremne tvrdym nastavenim). Riadenie. Presne dve otocky medzi krajnymi polohami. Clovek si kychne a je v zvodidlach. GTI, keby si niekedy mal tu moznost si na tom aute zajazdit, zober ju. Ostanes v uzase. Druha vec je, ze si sam pred sebou nebudes chciet priznat, ze si v uzase. Nebude sa Ti chciet verit, ze to auto je tak dobre.
EVO je pre fajnsmekrov. A vacsina na nom kludne jazdi kazdy den do roboty. Nemaju s tym najmensi problem. Ked im povies, ze trebars Clio, M3, GTI, R32 su na to vhodanejsie, v duchu sa Ti budu smiat. Vedia preco.
EVO je pre fajnsmekrov. A vacsina na nom kludne jazdi kazdy den do roboty. Nemaju s tym najmensi problem. Ked im povies, ze trebars Clio, M3, GTI, R32 su na to vhodanejsie, v duchu sa Ti budu smiat. Vedia preco.
No, to sice asi vedia, ale je stejně dobré mít druhé auto v rodině, kromě STI a EVA, kterým by se dalo jet i delší štreky a děti tam dáš... Ale souhlas, že kluk s holkou bez závazků asi jiné auto nepotřebují 😉
Kluk s holkou bez závazků mají jiné starosti než přemýšlet o tom zda si koupí EVO nebo STI.
Rozumím ti. A teď se snaž pochpoit ty mě. STI je pro mě ikona rychlé a bezpečné jízdy. Jistota, že když už předjíždím, tak to stihnu. A hlavně, bere mě za srdce, ta chvíle, kdy jsem jí řídil (ne STI ale STi),byl nejlepší automobilový zážitek v mém životě. Pohodlná není. Jako jedno auto bych jí nechtěl....ale jako kombinace s manželčiným outbackem v naftě ( >😁 ) by to byla ideální kombinace...okolo dvou mega. Věř mi, že R32 nebo GTI si nekoupím, technicky nejsou špatné, ale nic mi neříkají. Chlopně se nezrychlují, když kolem mě projede...ale když kolem projede WRX (řekněme "kombinace" STI a outbacka 😄 )tep se mi zrychlí a naskočí mi takový ten pitomý výraz... 😉
To auto nic moc co se tyce ceny tak to je nepodstatne a co se rika je levne tak to byva hlavne smejd podivat se muzete napriklad na Ferrari dela nejake rady apod.. nebo Audi a atd. EVA jich je rovnych devet verzi protoze neumej udelat poradne tak proto 1,2,3,4,5 atd. Kdyby udelali jine jmeno toho auta jen nejake prkotiny vymyslej a nic novýho jen omlazeni kůry a letme vyladeni motoru aby se nereklo mze se na tom nedelalo jinac je to doopravdy smejd klobouk dolu japoncici za vynikajici praci EVA. 😄
Tak to shrňme. EVO, nekompromisní, tvrdá, naduplá, nic moc hezká kára. Ok. Za sebe dodávám, že pro mne nemá ani procento "obsahu"... nic mi nesděluje... ničím. Ale to není to důležité. Může tu někdo popsat, jakej člověk si koupí EVO? Jak s ním žije, jestli má tahače a jezdí s ním o sobotách po Evropě po amaterskejch závodech, nebo jestli ho má před panelákem a jezdí s ním na šichty... To by mě prostě zajímalo. Podotýkám, že podle mého se s tím křídlem vzadu nedá vyjet na silnici, abys nebyl branej ostatníma za pošuka... A neví někdo, kolik se jich vyrobí za rok a kolik se jich prodalo za rok 2005 v Česku? Má to okenní airbagy?
😄z Tvé hysterické reakce je znát, že na Tebe Evo zapůsobilo :yes: to je dobře... Neřeš to jak se s ním žije 😉 Pamatuj: Ty nejlepší věci v životě pro sebe nemají žádný argumenty. Když vidíš pěknou dívku, tak si ji hned představuješ se záchodovou štětkou v ruce? 😄 😉
>😁 >😁 Mozem odpovedat ja?...Mozem..ze! >😁 >😁 Zacneme odzadu😲kenne ani bocne airabgy to nema. Kvoli homologacii WRC-verzie./// V CZ sa ich v r. 2005 predalo 21 kusov. 😉 /// Vyroba za rok: povodne serie sa vyrabali v limitovanej edicii 500Ks (globalne). Sucasna situacia Mitsu ale firmu donutila k tomu, ze preda tolko kusov, kolko sa objedna... 😉 /// Lepsie kridlo na WRC replike, ako kridlo na Alfe Romeo 156. ;-\ 😉 /// EVO nakupuje idealne clovek, akeho popisujem vyssie: original overal a prilba Makkinena vydrazena na e-bay. Draha kniznica o WRC, a draha zbierka kvalitnych WRC modelov. Znalost WRC prostredia, historie, a techniky (vsetko krizom-krazom aj o polnoci). Spolocna fotka s Makkinenom a Danielom Carlsonom s absolvovanej jazdeckej skoly v Laponsku. Rallye licencia nie je nutna podmienka, ale kvalitny bonus. /// neidealny majitel: ktokolvek ostatny...predovsetkym rozne typy, kt. videli Makkinena v TV ako vyhrava s EVO tituly WRC a "chceli by byt ako on". Potom ludia ktori sa MUSIA (! ...inak by prestali dychat) odlisovat. Este jedna symptomaticka skupina: PlayStation World rallye Champion v 15. rokoch s otcom, ktory sice ma zbytocneho 1,5 mil, ale zato nema boha pri sebe. 😉 Este nejake otazky? >😁 >😁
Oprava: Okenne (smajlik tam byt nema, aj ked obvodom supluje "O"), Velkost serie bola samozrejme 5000ks a nie 500 ks
25 kusů... docela by mě zajímalo, kolik plejstejšnovejch šampionů a skoroMakkinenů nás tu včera a dnes přesvědčovalo o výhodnosti mít jedno Evo v garáži 😄 A aby nezapadla má myšlénka... prostě auto, pokud má vlézt pod kůži a sejmout do kolen... tak to vůbec není odvislé od toho, zda vyhrálo nějakou rally... vždyť auto je kulturně estetická hodnota... která pro to, aby byla ikonou, musí mít širší ambici, než se umět vrtět na šotolině 😄
Iba 21 😉 >😁 Teda podla SAP. Podla mna ale ide v prevaznej miere o auta, kt. boli prestavane na N-kove rallye vozy. /// Hmmm...a je auto naozaj iba kulturno-esteticka hodnota? Nemoze byt aj hodnotou, ktora rozprava pribeh? 😉 Jeden z tych najsilnejsich...teda o prehrah a vitazstvach?! O tom ako za jeho volantmi zili a umierali velke mena motorsportu? Pretoze Lancer (EVO) ten pribeh rozprava velmi dobre uz od 1975. A to je co povedat. 😉
Jo, je to možné... škoda, že ho tu nikdo nevypráví... :yes:
Prosim Ta a teraz mi povedz ako ma moze dostat taky VW Golf GTi?Asi tym,ze na predajni maju k tomu rozne krytky na svetla,deflektory a bielekoncove svetialka,ktorymi mozes svojho idola dovybavit?!Nechapem ludi co si kupia GTI alebo R32,su to auta o nicom,ani rodinne a od sportovych vozov maju asi tak daleko asi ako z Prahy do Ciernej nad Tisou!Jedina vyhoda,ze maju najcastejsie tuningove zrazy a ked to naburas,nie je problem kupit kradnute suciastky!EVO a Impreza STI su vozy,ktore sa nedaju s nicim porovnavat a kupuju si ich ludia,ktori to naozaj vedia!Prid sa pozriet na RedLine,zopar ich tam uvidis,ale garantujem,ze ani jeden produkt z VW tam nenajdes,holt puberta a dochodcovia tam nie su!
Dobrá diskuze, občas docela sranda. Typnul bych, že se jich prodá tak 20 ročně. Třeba EVO jsem potkal jen dvakrát, ale STI vídám docela často, mnohem víc než třeba WRX. EVO si někdo musí koupit jako druhý auto, ale za 1,2 mil docela drahej špás. STI často vídám na Karlově nám. v Praze. Dokonce v tom jel jeden chlápek v saku. To sem fakt čuměl. Asi mu ze 7 zakrněla levá noha a tak si ji chtěl v pražských kolonách trochu protáhnout >😒] . EVO je určitě moc dobrý auto, tedy pokud s ním pojedeš hranu, ale kdo z nás s autem jezdí každý den na max? A až se budu chtít náhodou někam přemístit (to je docela častý), tak vás do tý doby tak "hardcore vychytávky" začnou obtěžovat. Příliš tuhá spojka, sedadla, tvrdý podvozek, malý kufr, spotřeba, krátké převody a z toho plynocí hluk při dálničním tempu... Takže EVO kupuje někdo jako druhé, né-li třetí auto na víkendové radovánky, pro něhož peníze nejsou zas takový problém a je tak trochu blázen. >😁 :-!
...znamená bezmocný 😉 bezmocný proti síle i charakteru, bezmocný vůči úspěchu i bezmoc vlastních argumentů 😄 Kup si kombíka s přepážkou N1, zapal si Startku a nalož zablešenýho Krysaříka. V rádiu nalaď svou oblíbenou: "zpíval konvalinkám vodopád" a vyraž vstříc zapadajícímu slunci. Nějaký Evo Tě nemůže ohrozit 😉 Mistr volantu přece jede zatáčku po dveřích kdy bude chtít a s čím bude chtít 😉 Jasně: ale Ty zrovna nechceš... Chápej, nejdůležitější je barva plastu přístrojovky. Musí bejt černá a prvních pět týdnů nesmí vrzat...Nějakejch 280PS Tě přece nezajímá... Ty to v tom svém SDI natřeš všem a ještě jezdíš za 4,843... A svět Ti tleská... Na co by mělo existovat nějaký Evo, když ho nepotřebuješ Ty: IMPUISSANT BOY?? 😄 😉
Myslim, ze zrovna "lovec" rodinnych kombiku ohromujici kul nolidz of inglis neni prilis vhodnym majitelem EVa.
Zas mám smůlu >😁 Nekouřím, nemám Krysaříka >😒] >😒] :yes: ani odblešenýho >😁 ani černou přístrojovku 😄, nekouřím... nejezdím za čtyři 😄 za jízdy valým "zeppelíny" 😄... člověče, já si snad budu muset koupit to EVO >😁 :yes:
člověče, jak je možný že ať se napíše cokoliv Ty se v tom poznáš?? >😁 :yes: 😄 Tohle fakt nebylo určený primárně Tobě, ale když to teda sedí... 😉 >😁 >😁 >😒] Takže SDI N1? 😄 😉
Jo, je to jasný, s plejstejšnu rovnou do EVO... to je ideální varianta. Prej. Kup si černý brejle, aby tě cestou nenalákali na takový šunky jako je Cayman (pokouší se to dělat nějakej Porsche), nebo M3, to je pokus z Bavorska... to víš... začínaj, neznaj ještě ty finty ostrejch závoďáků. Ale, brácho, jestli teda chceš vopravdu dobrou radu... tak ber tu Fabbi 1.2... a po večerech sjížděj dál toho plejstejšna... věř... je to lepší řešení 😉 :yes: Pro tebe i pro nás, co tě budem potkávat na silnicích :yes:
Cayman,M3 trochu jina cenova.... a ty auta jsou jedny z nejlepsich,ale cileny na jiny zakazniky....EVO je pro auto pro ryzi sport.jizdu,to nejsou auta na vozeni tchyni do domova duchodcu jako Fabie,GTI a spol...kdyz chces mit auto,ktery co nejvic blizi autum na rally,neni lepsi volba.... hlavne na nasich okreskach s nim naklepes jak Caymanovi tak M3.........EVO je auto ridice,co vedi co je pozitek z jizdy a muze ti nabidnout neco,co jinde nenajdes....jenze milej GTI,to ty pri svy omezenosti a zaslepenosti nikdy nepochopis....vem si svoje cerny GTI(ikdyz buhvi,co mas za auto) naloz tchyni a vyrazte na vejlet do Wolfsburgu,po ceste poslouchej Zeppeliny a cthyni muzes vypravet,jak vis vsechno nejlip,vsechno znas a vsichni ostatni,kdo s tebou nesouhlasej jsou hrozny idoti,slepci,blbci atd.........sesh vazne :yes:
Brácho, pokud ti někdo vsugerovává, že potřebuješ na okresce vybouchat všechny konkurenty z okresu, a že k tomu nutně musíš valit EVO... bud chytrej. Auto by mělo korespondovat s kvalitama šoféra 😄 :yes: Vím, na trakaři to valit nechceš... tak si ale uvědom, nakolik bys s těma svejma reakcema to EVO asi tak moh´ využít. Tak na 10 procent... na rovince 😄 Takže klid. Vždycky si kup auto, na který máš... nejen v peněžence. Tohle je ostrá kára na uzavřenej závod... Předpokládám, že tvůj život závodem není. Tak, pokud se chceš vyřádit, ber plazmu od Sony... a sjiždej EVO na plejstejšnu, co vydrží... ráno pak vlez do svý civilní káry... třeba VW GOLF GTI a užívej si báječnej život. BRAVO VW-PORSCHE :yes:
Bracho nikdo ti nic nevsugerovava....a predstav si,ze jsou na svete lidi,ktery potencial toho auta vyuzit umej,neni jich moc,proto se tech aut taky tolik neproda,ale porad jich je dost,proto ma EVO uz IX evoluci a porad se prodava....a propo na kolik vyuzijes potencial M3? >😁 Kazdej neni jako ty GTI,uz to konecne pochop......takze pokud se chces vyradit na playstationu,tak si ho kup a rano vlez treba do Golfu 1.6 v plny palbe,protoze na co by ti bylo GTI...?A kdyz ses fanda do rally,pozitek z jizdy je ti nade vse a mas na to prachy tak di do EVA nebo do STi... 😉
.. nechápu že si někdo nedokáže představit, že by tohle auto někdo používal jako normální auto. Proč jsem jako blázen když něčím podobným jezdím denně do práce ? Mě to žádné problémy nezpůsobuje, např. v letošní zimě sem nikam nezapadnul, neměl problémy s parkováním. Sedačka mě pevně objímá, cítím se bezpečně v pevném a silném autě s pořádnýmá brzdama, když projedu dírou tak se geometrie ani nehne a já se napraštím do hlavy. Výborně se to ovládá, hlavně při vyšších rychlostech, jede to přesně kam chci, drží v zatáčkách ... Včem je jako problém ? Málo pohodlí? Pohodlí zo je jediné po čem člověk touží ?
Mozna,kdybys mel ve predu velkou placku VW a vzadu na kufru GTI,tak by to byla samozrejmost....... 😄 Ale takhle se smir s tim,ze jsou proste lidi,ktery te znaj lip,nez znas ty sam sebe..ikdyz te v zivote nevideli a nic o tobe nevedi....,ale dokazou o tobe vypravet a znaj tvoje skryty touhy a presne vedej,co je pro tebe nejlepsi...zni to dost logicky,ne? 😉
V čem je problém? Problém je v tom, že na tohle prostě nemá evropa odpověď. Tak co s tím? Je prostě potřeba to pořádně sepsut, poukázat na slabý výkon, chybějící okenní airbagy a podobné nesmysly... To je jako psát u 911, že má málo místa na zadních sedadlech a u ferrari, že má malý kufr. Posuzovat sportovní vůz podle měřítek rodinného vozu. To už chce skutečně parkinsona v pokročilém stadiu. A pokud možno, to nejdůležitější, vysmát se těm chudákům, kterým se to líbí, nedejbože v tom jezdí... Psát o nevyužití vozu vzhledem ke kolonám a jako alternativu nabízet M3 a Caymana? Jo, jo... V našem kraji jezdí Evo víc než nových passatů a impreza tady přestává být zajímavým autem. A nejezděj všichni v přilbách a botech sparco. A jezděj denně... Píše se tu o závodničce, nekompromisním stroji... Nebe a dudy. Přirovnávat sériové Evo k závodnímu autu? Trošku někde jinde.... To může pouze člověk, který na svých pneu najede 60tis, jezdí půl litru pod udávanou spotřebou a nepociťuje rozdíl v diferenciálech. Tohle je auto pro chlapy, nejde o image, o vykládání o tom, kolik ta bafa nebo porše stálo, o 30 ti letech historie, kdy něco pořádného stálo jenom na začátku a konci této historie, to není o designech a, b či c sloupků... Pokud na tohle nemáš koule, nech to bejt.
Koukám, že žiješ v kraji milionářů 😄 Já EVO nikdy na silnici nepotkal, také ani nemůžu, za rok se jich prodá 20 >😁 Ale když už jsme u koulí >😁 Zkus BMW3... budou ti děkovat >😒] :yes: MichaleH, vždyť ty tu směšujež život a kino... jo, také mám rád, když se práší za vejfukem 😄, ale asi jezdíme každej po jinejch silnicích... jinak s těma pytlema... no, je vidět, že svět zatím kolem tebe letí rychlosti rotujícího kotouče DVD... tak zkus jednou silniční život... pak to můžem probrat vážně.
Žiju v kraji závodům zaslíbeném... Jenom v sobotu, když jsem jel dělat jarní úklid ve svém autě jsem potkal 3 - bílou sedmičku, bílou a červenou osmičku... Ty Imprezy fakt nepočítám. A pak černé GTI - první co jsem viděl. Rarita. A BMW? Jasně, že budou děkovat. Proti BMW ani písmenko! Ale je to jiný druh. S pytlema v pořádku, rozumím jejich významu. Jenom málo drsných sporťáků je však vozí. A tohle Evo není výjimka. Tvar toho vynikajícího sedáku ti je v podstatě nahrazuje. Jsi mnohem lépe chráněný než na běžným. Navíc když se omotáš bokem kolem stromu, je ti každý pytel k hov*nu. Tohle je z tvý strany hledání much... U GT3 by sis po nich ani nevzdychl. Jsou řidiči - obdivovači. Obdivují genialitu c sloupků, led diod v lampách, obdivují hranatost hrany a kulatost oblouku. A pak jsou řidiči, kteří oceňí techniku, pokrokovost, vyspělost, něčí mravenčí práci a měsíce strávené laděním detailů, aby pak mohli řidit. Řídit srdcem a věděli, že se mohou a mají na co 100% spolehnout. A jestli je to jednou v horším kabátě nebo podruhé v lepším - pche, některé věci jsou nepodstatné...
O pytlích píšeš velmi nedospěle... jinak ten závěr se mi moc líbí :yes: Jo, ctěme každej to, co máme v rdcích... jenom snd uznáš, že EVO je ideální na závod, nikoliv do Delvity.
Nechtěl jsem k tomuhle článku nic psát, ale ty si Michale napsat plno kravin, který mě nenechaly v klidu. Tak např, by mě zajímalo v jakým kraji žiješ? Já potkávám každej den nějakýho novýho Passata, ale Evo jsem viděl za poslední 2 roky jen jednou... tak nevim kde to bereš? Ještě mám jinou otázku, ostatní auta nejsou pro chlapy? Myslím že by sis to měl nějdřív srovnat v hlavě, že nepíšeš takový kraviny... Ať si každej koupí takový auto, který mu bude vyhovovat, někdo chce EVO a někdo Passat, tak zkus být alespoň trošku tolerantní a hlavně začni žít v realitě 😉
Plno kravin a netolerantností si přečti o nějaký kousek výš... Pokud nechápeš souvislosti, tak nech běžet. Je to v pohodě. Já nikomu neberu žádný auto. Ať si každý jezdí čím chce. A pokud jezdí Š120, nemá se za co stydět a klidně tady může napsat svůj názor. Já nejsem ten, který by je tady shazoval... S koulema a chlapama to musíš brát s nadsázkou. Taky mi zrovna Evo neparkuje v garáži... >😁
Hele četl jsem celou diskusi, a že mi to dalo zabrat hahaha... No k Evu mám asi jen to, že je to bez dikuse špičková technika a rád bych se s ním nebo s Imperzou WRX svezl, ale u toho by to určitě zůstalo, ani jedno z těch aut bych si nekoupil. Ikdyž GTI píše pěkný bludy a pohádky, má občas i pravdu a dám mu za pravdu v tom, že tohle auto neni na cestování a ani na jízdy po městě. Evo nebo Imperza WRX to prostě sportovní nástroj, kterej neni pro každýho mladýho janka co jezdí ve Š120, šetří jak zběsilej a koupí ojetou Imprezu nebo EVO, pak ukazuje všem jakej je machr a nemá na to... Toť můj názor... 😉
Pohádky píši rád... koneckonců věřím, že je rád čteš 😉 Blud jsem tu nenapsal ani jeden 😉 a to EVO? Jo, jako ty - já nepotkal nikdy (nikdy 😄 ) ani jedno... ale to je vlastně v pořádku... vím přesně na co EVO je. Tak jako vím, na co je geteičko. :yes:
a na co je geteičko? 😲
jsem to nečet, ale zajímalo by mě co na to Martina...
Ach jo, GTI, GTI! Premyslim, o co ti vlastne v tehle (a mnohych jinych) diskuzi jde. Vis, tak jako ty vyznavas tu tvoji modlu, coz chapes pravdepodobne jenom ty, jsou lidi, ktery maji uplne jiny preference. Zkus na chvili akceptovat, ze me (a spouste dalsich lidi) vubec nejde o nejaky postranni pytle a nejde mi ani o ty celni a nejde mi o to si pohodlne pri jizde sedet ani o to moci vjet na kazdej obrubnik ani o to mit prostornej kufr a vzadu hodne mista na nohy ani o xenony a plno jinejch nesmyslu v zakladu ...ba dokonce mi v prve rade nejde ani o to, se co mozna nejbezpecneji dopravit na urcenou destinaci. Ja chci od auta (nerikam vic, to je pro kazdyho relativni) neco uplne jinyho. Chci si jizdu uzit se vsim vsudy (nebudu se opakovat, uz jsem to jednou psala) a obetuju pro to skoro vsechno, co ty povazujes za nepostradatelny. A nejde jen o vykon, proc o tom porad pises? Volva jsou vyborny auta a ma je hodne mejch kamaradu... (vis, mam prodejce v rodine a jsem asi ten posledni, kdo ho este nema), ale nemuzes to srovnavat s STI nebo Evem, to zkratka nejde. Kazdy je o necem uplne jinym (myslim STI + Evo x Volvo) a kazdy sedi uplne jinymu cloveku, kterej je proto miluje... kdyz se me furt vsichni ptaj, jaktoze este nemam Volvo a furt jezdim “tou Hondou”, rikam, jo, az budu stara baba, ktera se bude bat o svoje pravnoucata, kdyz je poveze do skolky, tak nad tim mozna zacnu uvazovat... (ikdyz tomu moc neverim). Volvo je bezpecny a vykonny auto, ale zkus to nakulit do zatacky, aniz by se ti nerozhoupalo jak lodicka. (Pardon vy vsichni volvisti, jestli to ctete - vzdyt me znate).A pak zkus to samy s STI, na to nemusis byt profesionalni zavodnik, abys okamzite ucitil ten rozdil. Kdyz skoncis s Volvem na strese v poli (ikdyz ve Volvu by se ti patrne nic nestalo), k cemu je ti fakt, ze jsi mel jeste rezervu 100 koni? At beres vykon jakkoli, motor a podvozek jsou nerozdelitelny a jenom jako celek je mozny je posuzovat. Smal ses, kdyz na muj nazor na tebe mi ciello rekl, ze se chovam, jak rozkriceny dite, kterymu nekdo poslape hracku... taknejak to rekl... ale mel bysis uvedomit, ze neni fer pustit se hned do kazdyho, kdo ma jinej nazor nez ty. Nedelej to, neni to hezky ani slusny. Neurazej a snaz se vyvarovat se vyrazum jako sotolinaboys nebo chudak, kterej na to nema – co ty vis o tom, kdo na co ma a kdo ne. Nejime vic susi nez ty, neceseme si copy, nenosime doma kimono a nemame misto zahrady rejzovy pole. Proc ta tvoje vecna nenavist jen proto, ze neuznavame tvyho boha, proto, ze preferujeme kvalitu, kterou jsme si sami odzkouseli a proto, ze auto mame na jiny veci nez ty? Jak vidis, vetsinou te za ty tvoje VW vylevy taky nikdo neurazi, ikdyz to plno lidi vnitrne poburuje, tak, jako me, nemame cas ani chut se tim zabyvat, proc taky? Chapeme, ze jsou lidi jako ty, kterym se libi treba passat, proto je taky vyrabej... ale vyzva pro tebe, kdyz jsi teda tak moudry, jak pises, ze vis, o cem je zivot, bud jeste moudrejsi a nauc se tomu, co ti schazi. Nauc se toleranci k tem, kteri chteji od zivota jeste vic.
1. cena za nejdelsi prispevek, ktery zaroven ma hlavu i patu! >😁 :yes:
A tobe za vtipnost! Este, ze tu ses, uz sem si myslela, ze sem uz asi blazen, kdyz muj mozek akceptuje se vsim vsudy, mit STI jako moje auto do rodiny, se kterym bych jezdila v lete v zime do prace ... my to doma nemame rozdeleny na prvni a druhy auto do rodiny, oba mame ryze neprakticky auto, no a co? Komu to vadi? Nam teda ne.
O jakeé napraktičnosti to mluvíš? Fabia se vyrábí jako sedan, že prý to tak místní prďolové chtěli, honda tu začla vozit city, logan je třeba taky sedánek. Evo nebo STI je normální sedan kterému do kufru nacpeš prd stejně jako těm výše jmenovaným. Praktičnost sem řešil před těmi 4 lety - koupil sem si starší imprezu kombík. Tehdy se LCD monitory teprv vzmáhaly takže sem potřeboval něco kam se vejde 19" monitor v krabici protože dělám v tomhle oboru a abych řekl pravdu sedany se mi nikdy moc nelíbily. Obzvlášť impreza a ten model co se dělal někdy do r.2000 mi připadal estetičtější jako sportkombi. Samozřejmě že STi je lepší, ale pár věcí co se mi na autě nelíbily už jsme vylepšili a snad budem pokračovat 😄
Jo, souhlas, me nepripada neprakticky nic, spis jsem myslela "neprakticky" jak tomu tady vsichni rikaj, ze jako prvni auto do rodiny musi bejt za kazdou cenu kombik... Ja jsem se svym sedanem odvezla vzdycky vsechno a kdyz jsem postavena pred problem v podobe plnyho vozejku neskladnejch kramu z Ikey, vzdycky jsem to tam nejak nacpala (teda zahradkou bych si strechu nikdy nezhyzdila) a mezi nami, kolikrat takova situace natane?
... no u me je podobna situace v nedohlednu, nevim co je ikea, nevim co je rodina 😄. Asi zijes ve vyssich vrstvach, lidi si vetsinou jako prvni a jedinne auto koupi fabii, felicii v nejlevnejsim provedeni coz je vetsinou hatchback. 😄 Pokud je hatchback s prilepenym kufrem levnejsi koupi si sedan 😄, pokud nemaji chalupu. Nevim jake jsou statistiky ale kombi urcite neni nejprodavanejsi provedeni. Hlavne aby sedan mel aspon diru na prostrceni lyzi. Kombi je jednoznacne praktictejsi ale nebyla rec o tom jestli sedan nebo kombi ale jestli se da s necim co je urceno spise na rally jezdit denne do prace a oba doufame rikam ze naprosto bez problemu 😄
U lidi kteří rally žijou chápu že si EVO nebo Sti koupěj. To beru a uznávám. Já takovej nejsem, proto mám uplně jiné auto pro radost. Jen mě štvou ti pseudozávodníci co si myslí že když mají skororallyauto tak můžou všechno. A díky tomu že mám auto které je silnější a hodně nápadné tak se dost často stávám terčem jejich zájmu. Nevim jestli má EVO nebo Sti na palubce místo kam si můžeš dělat zářezy když předjedeš silnější vůz, ale podle dementních výrazů a vztyčených prostředníčků co sem už viděl asi jo. Jen dodávám že na běžých silnicích jezdim pro radost, závodit se má jinde. To že ti auto jede 300 neznamená že s nim musíš taky 300 jezdit,že jo. Určitě jsou i lidi kteří vlastní EVO nebo Sti a nemusí si denně dokazovat že můžou vyhrát RAC ,ale těch moc nepotkávám.
Tak tak. Presne jak rikas, pro radost. Jen... kazdej ma radost z neceho jinyho. Treba jsi mel jen smulu na "soupere", ale spis... vis, zvednuty prostrednicek neni gestem vyjadrujicim: "sem te udelal ty pako"...
No a co to teda vyjadřuje? V tom kontextu co jsem napsal, samozřejmě. Běžný význam znám. Já jim tu radost nekazim, neblokuju je ani se nebráním jinak předjetí.Možná je naštve že nechceš závodit, aby si dokázali jaký sou frajeři. Takového blba mám radši stejně před sebou než by se mi lepil na narazník. Je jedno jestli jede v Sti nebo golfu.... Akorát že třeba málokdo v porsche nebo ferrari se chová podobně jako ti rádoby Loebové. Moje zkušenost, nic víc.Jinak teda o ostatních řidičích na normální silnici jako o soupeřích NIKDY nepřemýšlím.
No, ... ja bych teda nechtela zabredavat do tehle diskuze a taky bych nerada nekoho nastvala nebo nedejboze urazila, ale ja to citim tak: Pozor, je to jen muj a nikoho jinyho subjektivni nazor na vztyceny prostrednicek. JEN MUJ! Tak tedy, v aute me nevytoci temer nic... to temer znamena: 1. Kdyz nekdo prede mnou jede v levym pruhu a nejede a neda se predjet ani podjet a prestoze mu davam jakkoli slusne najevo, aby uhnul, neuhne. Pri nejblizsi mozne prilezitosti nebrajic v uvahu riziko situace dostani se pred nej mu musim naznacit sve rozcileni. (Neplati pro dedy cepickare s vajickama za sklem, tech je mi spis lito.) 2. Kdyz je obema na startu (semaforu) jasny, ze "neco bude", ja se ridim pravidly ferovyho chovani - tedy nezatahuju do souboje okolni za nic nemohouci ridice, muj souper ke svemu vitezstvi vyuziva vsech jakkoli neferovych prostredku, typu jedu do tebe, taxe boj, atd... i v tomto pripade pouzivam vyse uvedene gesto. A za treti, (moje zkusenost je s passaty a octavkami), kdyz je jasne, ze nemaji na vitezstvi, vztyci prostrednicek ze vzteku a me pak nezbyva nez mou naklonost opetovat. Takze z toho vyplyva, ze MUJ nazor a MOJE zkusenost je ta, ze kdyz je nekdo "obdarovan" vztycenym prostrednickem, muze si za to sam.
Tak nikomu zbytečně v předjetí nebránim protože to sám nesnášim asi jako ty. Na semaforech se nechám vyprovokovat výjmečně, ale když už tak zvládnu i to vaše Sti. O závodnících typu TDI nemluvim, ty mě nezajímaj. Já mám prostě jen nejhorší zkušenost s řidičí těch skorowrc a vytuněných popelnic. Asi proto že na leasing to může koupit skoro každej. To je smůla těch aut,vim že za to nemůžou.
napadlo me "Ty tu budes asi nova, vid?"
jeeee ale ja nejsem holka >😒] 😉 a chodim tu často ale mene pisu tenhle veb navštevuju najčasteji :yes:
to je super, ale pokud mne zrak nesali, skutecne se mi povedlo napsat svoji reakci pod reakci Martiny 😄) ale jinak zdravim ;o)
Hele Jarousi, ja se za tu operaci na tebe prece nezlobim, byla to sranda, jako kazda jina, smala sem se tomu s tebou.
Ja bych ani necekal, ze se normalni clovek pro takovou radoby-vtipnou prkotinu bude na$irat ... Ale presto nevim, jestli si ted rozumime; ja jsem tim "jsi tu nova?" chtel naznacit, ze si myslim, ze to (snazeni o napravu GTIho) nepovede nikam.
Aha, no tak ja to pochopila jako veselou narazku na tamto, nicmene mas recht, napravovat GTIho to je jako hazet rejzi na zed 😄, ani to nebyla moje snaha, on na nic stejne nereaguje a mele si porad svou. Je fakt divnej, nechtel se svyst v STI, nechce si to rozdat ani se mnou, zenskou, ktera prece jeho muzsky ego nemuze ohrozit... Me uz je to fuk, sem rada, ze je tu dost normalnich lidi, co mu nelezou do z..u a nenechaj si od nej vymejvat mozek.
Tak doufám, že už píšu poslední příspěvek k EVO. každej soudnej člověk umí rozlišit k čemu jsou auta určená. Chápu, že pod dojme třetí výhry závodů na plejstejšnu tě to, brácho, vede k tomu, že si myslíš, že si jednou EVO pořídíš a budeš to roštovat kolem morovýho sloupu u vás na vsi... Tak na to zapomeň. Tohle auto vyžaduje dokonalýho jezdce... nikoliv na okresku... ale na závodní trať. Proto si ho může koupit jen adept - závodník, nebo pracháč k zabití nedělní nudy. Právě pro běžnýho člověka se vyrábí naduplý seriovky v podobě geteička, žlutýho kanáRka od Civicu atd. Tato auta jsou určená k civilnímu životu a ke sportovní jízdě. EVO je závoďák. Tak se nauč rozlišovat. EVO samo, má jednu velkou nevýhodu... V civilním životě ho reprezentuje Lancer... a to je problém. To je velkej problém. Je to jako bys jezdil závody v Loganu na 280ti koních a chtěl mě přesvědčit, že to je ta pravá volba pro toho se srdcem dravce... Brácho, správná volba je Cayman, správná volba je BMW M3... Auto... v segmentu "raketa"... to prostě musí taky stát pořádnej balík... pokud to nechápeš...
Ne, tak bohuzel. Nic jsi nepochopil. Ale aspon v necem se shodneme. I ja doufam, ze o Evu pises posledni prispevek. 😄
Holá snůška nesmyslů GTI. Závoďák to je, to je sice pravda, ale i k normálnímu civilnímu ježdění, vím o čem mluvím, sice nevlastním EVO, ale mám STi. Chceš to srovnávat s M3? M3 je taky dobrý dělo, avšak na naprosto něco jiného, jiný segment trhu, na dálnici parádní auto, ale s EVO to na obeckách nesrovnáš. Sportovní tvdší podvozek neni zas tak brutální, aby ti na obeckách, či na dálnici utrhl podvozek tvého těla (😉. O městě nemluvím, jelikož tam těžko poletíš v provozu 150 km/h. Je to prostě jedna zvláštní třída, která zasluhuje oprávněný respekt, psát také o tom, že mě to "sežere" je hloupost, jelikož udávaná spotřeba kolem deseti litrů mi nepříde tak perverzní jako tvé příspěvky😃 Přeji ti mnoho šťastných kilometrů v tvém vysněném automobilu, předpokládám koncernového a také ti přeji, abys jednou přišel na to, že pro některé jedince není žhavé želízko v ohni VW, EVO je prostě své a má své kouzlo, ty ho jen haníš, ale myslím, že někde v hloubi duše uznáváš, že technologie a technika použitá u tohoto vozu, je super.
Žádné nesmysly... To další jsi pěkně napsal. Samozřejmě, ovšem nikoliv v duši, ale veřejně uznávám technické kvality EVA... vždyť jen si přečti... o EVU jsem nenapsal nic kritického. To jen masturbátoři plejstejšna 😄 nemůžou vystát provdu do očí... ne o EVU, o nich samých. Takže jistě, EVO je nadupaná kára, nekompromisní, ostrá. Já ovšem bych tisíckrát raději vlezl do M3... koneckonců, nebudu výjimkou... nenech se unést na vlně diskuze přispěvatelama formule "autodráha" kteří sní o EVU... Cením, že víš, proč máš STi a že ho umíš krotit. O tom to je. Každý sní o tom svém... jen všichni sníme o 911cce 😉 :yes:
911? O tom žádná, to je prostě stylová kočka, za ktechou se každý chlap otočí a ukápne mu slza blaha. :yes:
Ty jezdíš s ti za 10? To jsem ještě neslyšel. Neříkám že to neni možné, ale co jsem slyšel jinde tak pod 15 málokdo. Je mi jasný že ta spotřeba je uplně nepodstatná. Jen mi to překvapilo. A teda denně bych po Praze s Sti jezdit nechtěl. Osobní zkušenost.
je tomu už pár měsíců, co jsem volakl na poplach... pozor, pánskej klub v ohrožení. A je to tady nanovo. Tak já volám... pozor na tu hrozbu... mě je prostě jedno, jestli je lepší Azurit nebo Tix. Já tu nehodlám řešit konzistenci laků na nehty. PÁNSKEJ KLUB je pánským klubem jen pod jednou podmínkou... doufám, chápete pod jakou... a věřím, že umíte ocenit co takovej PÁNSKEJ KLUB znamená... Tak ho prosím vás nerozpusťte v pěně tužidla na vlasy... 😉 Bože, kam to svět spěje... tady se připustí diskuze o EVU s babou... Jdu do baru na dvojitýho Chivase... tohle bych jinak těžko trávil... :yes:
Ted si dovolim krutě nesouhlasit....Když v tom EVU bude sedět krásná ženská aspon se za nim otočim...a asi se i nechám vyprovokovat na těch semaforech. Ale protože většinou sedim v tom pracovnim kombiku nebylo by to zrovna dobrý... >😁
Nuz ono by to nebolo dobre ak by si sedel prakticky v comkolvek.
Ono EVO umí 100 pod 5s? Nemyslím... Netvrdim že v realu bych to uměl ale na papíru to mám.
Vies, lenze 70% Lancerov Evo, ktore bezne jazdia maju vykon od 320 koni vyssie. A tie robia 100 km/h okolo 4s.
To jako že 70% lidí co si pořídíl EVO si ho nechá vyladit? No stejně bych měl aspon teoretickou šanci, furt 80 koní navrch.... Jinak nevěřím že běžné EVO udělá 100 pod 5,5. Já mám auto bez tuningu tak sem samozřejmě předpokládal že mluvíme o tomtéž. EVO nezatracuju, uznávám techniku. Jen by se mi to víc líbilo v nějakém sportovnějším obalu. Nic víc.
Ano. Mimochodom nedavno sa v Bratislave robilo jedno ceske evo na 500 koni. V reali robi seriove evo okolo 4,9 - 5,5 na 100. Zavisi od teploty vzduchu a sofera. Neviem nakolko do toho vidis, ale to, ze mas 80 koni navrch este neznamena, ze ta EVO na 100vke nezotrie.
Vím že výkon neni vše. Auto které mám je i lehčí než EVO, teda standartní EVO..Takže tam těch 80 koní může stačit. Navíc mám kontrolu trakce , to celkem vyrovnává 4WD. Aspon myslim. Ještě nikdy jsem nezkoušel jet nadoraz, ani sprint. Tak nevim. To že dělají úpravy na tyhle brutální výkony sem už někde četl. Myslim že to auto už nemůže být moc použitelné mimo závody. Těch 320 koní ale je v japonsku standart ne?
Těď mě napadlo, pokud je lehčí než EVO tak jednině 360 Modena. :yes: 😉 :yes:
Bingo. Ale ojetá, Big Brother neuvádim... >😁
Gratulujem :yes:
No běžně po Praze jezdim Lagunou grandtour....... Asi jako člověk co má EVO a rozum. Opravdu by mě zajímalo jaké náklady na provoz má to EVO nebo Sti...
Dost vysoke. Spotreba seriovych verzii sa v meste pohybuje okolo 16-17 litrov. Pri hodne ostrej jazde 25, pri maxime sa da dostat na cca. 32. Potom treba ratat s castou vymenou oleja, oblozeni a pneumatik.
Je vidět že i když jde o úplně jiný technický přístup tak při podobném výkonu je provoz skoro stejný. Ta spotreba je skoro jak u 360. Ale to maximum jde vyhnat i výš.... >😁 Zajímalo by mě co ten dvoulitr vydrží, ojeté EVO bez záruky bych asi nekoupil. Ani Sti.
Ojete EVO ani STi by som ani ja nekupoval. Motor vydrzi. Ak nie, kupi sa novy. To ziadnemu majitelovi EVA nerobi problem.
nezabudej ze to je Japonska technologia tyhle auta se nekazi a maji dloooooooooooooooooooooukou zivotnost "!!! ne ako neake Renaulty Seaty Stary Peugeoty nektere Wolkswageny atd atd ani skoda neni boch vie aka spolahliva"!
V japonsku a britanii sa predavaju od 265 do 400 koni.
Mas pravdu, nad 370 to uz je na kazdodenne jazdenie prilis. Pokial sa vsak clovek drzi tej hranice, je to pohoda.
Mas pravdu, nad 370 to uz je na kazdodenne jazdenie prilis. Pokial sa vsak clovek drzi tej hranice, je to pohoda.
Musí to mít šílené náklady na provoz. To jen zvyšují tlak turba a přepíší program nebo i mechanika motoru? A co životnost, vždyt to je jen dvoulitr,čtyřválec.
To si mysli vacsina ludi. Potom su prekvapeni, ked im poviem, ze po prepisani programu sa spotreba pri beznom jazdeni znizuje. Motor totiz efektivnejsie vyuziva palivo. Seriovo je motor koncipovany tak, ze iba preprogramovanim zvlada cca. 330 koni bez ujmy na zivotnosti. Castou upravou je este vymena vyfukoveho systemu. Takto sa da dostat az na hranicu 360 koni. Tokato uprava sa cenovo pohybuje na urovni 100.000 CZK. Zvysenie tlaku turba je uz vyssia uroven, tam treba urcite vymenit originalne ojnice, piesty a spojku. Vtedy sa da kludne atakovat hranica 500 koni bez strachu o zivotnost.
Není zas takový problém dostat z toho 400 koní. Ale motor ztrácí na linearitě díky velkému turbu, které se pomaleji roztáčí. Pokud to držíš nad 4000ot/min, pak proženeš i Lambo. V TOP GEARu FQ400 pěkně prohnala Murciélago, ale ukazáli i druhou stranu mince-turboefekt. Než se motor sebral tak mu rozdráždený Stilo 1,6 nadělilo tak 100 metrů. Holt něco za něco.
Vidis ciello?? Vidis to?? To je to, o cem jsem psala. To je ta situace, kdy se mi vari krev zilach pri cteni GTIova prispevku o tom, jak miluje zivot a zensky. Vim, napsali jste mi, ze asi spis nenavidim sama sebe nez tuhle jeho lez ... jo, jasne a co je teda tohle? Copak se tu bavime o lakach na nehty? Co myslis ciello, co GTIho vede k napsani takovyho prispevku? Rekni, urazila jsem ho? Pospinila? Byla jsem hruba, neslusna, zla nebo zavidim? Co? Rekni? Je nad slunce jasny, ze k tematu o STI a EVU mam rict vic nez on. A at se to komu libi nebo ne, takovy auta se nevyrabej pro nikoho jinyho nez lidi, jako sem ja. Tak co, mam odejit? Tak odpovez ciello, mam odejit? Ja nemam ve svym zivote s lidma nejmensi problem, jak v praci, tak na silnici...vlastne, kdyz nad tim tak premejslim, ja nemam nepretele, zadny,...bez problemu s lidma komunikuju, seznamuju se, dokonce s hodne lidma se seznamim prave na silnici... bys ani neveril. Uz jednou jsem GTIho vyzyvala (myslim, ze ne jen jednou), aby si to sel se mnou rozdat. Moje vyzva porad plati! GTI davam ti posledni sanci, ukaz, ze si chlap a pristup na to! Jakoze svy auto nikomu nepucuju, udelam vyjimku a necham ti pocitit to, co v golfu nejde.
No Marti, myslím, že tvá výzva zůstane nevyslyšena... Taky nevidím důvod, proč by si nemohla vyjádřit svůj názor na EVO nebo STi 😉 Jsi mezi holkama trošku vyjímka, jak se říká mezi slepými je jednooký králem... Co máš za auto? Jen pro zajímavost... 😉
No to je pekny... mezi slepymi... 😉 . Ja jezdim Civicem, 4D 6G, motor, no nic moc, duvody tu nebudu rozebirat, ale podvozek je skvelej, prevodovka - basnik by tezko hledal slova na jeji popis... nemam ted cas a tohle tema si zasluhuje hodne... mozna az v noci, jestli budes na prijmu... jezdim na plno, ale vic jak 200 nejede, uziju si hodne, ale chtelo by to vic. O STI snim a mozna do ni jednou pujdu. Teda zatim jsem vzdycky byla verna Honde, takze jestli bude novej Civic sedan s tim 200 konovym motorem k sehnani nekde bliz nez v Thajsku, taxi prece jen koupim zase Hondu.
Musim rict, ze on GTI je presvedcen o sve absolutni pravde. On ma svoje nazory, pres to nejede vlak a ty jsou nejlepsi pro kazdeho cloveka. Je to takovy unifikator. Zadny jiny clovek prece netouzi po nicem jinem nez on.
Bohuzel i prave to jeho hlasani popira jednouchou logiku, ze zijeme ve svete, ktery je bohuzel pro GTI, barevny. Kazdy clovek je orginal a kazdy chce neco jineho.
Kdyby to tak nebylo, GTI by v techto diskuzich naprosto zapadl mezi dalsi sobe rovne a mozna by byl spokojen. Vsichni by se placali po ramenou a vsude by bylo jen GTI- jaka to krasa. Nemyslite?
Bohuzel i prave to jeho hlasani popira jednouchou logiku, ze zijeme ve svete, ktery je bohuzel pro GTI, barevny. Kazdy clovek je orginal a kazdy chce neco jineho.
Kdyby to tak nebylo, GTI by v techto diskuzich naprosto zapadl mezi dalsi sobe rovne a mozna by byl spokojen. Vsichni by se placali po ramenou a vsude by bylo jen GTI- jaka to krasa. Nemyslite?
GTI uz fakt neviem, co chces... z toho co som tu precital, je pre teba idealom Golf GTI... oprav ma, ak sa nahodou mylim. Evo viac menej zatracujes, lebo je podla teba absolutne nepouzitelne v beznej premavke... dam ti este trochu iny pohlad na vec... nie je vsetko len o tom, ako komfortne a s kolkymi konami pod kapotou sa vies dostat z miesta na miesto. Je to aj o tom, ako rychlo sa dokazes vyhnut necakanej prekazke alebo ako rychlo si schopny zareagovat na situaciu, ktora sa moze na ceste vyskytnut... tam zistis, ze ten podvozok nie je len pre srandu a dozvies sa aj na co to ma take brzdy a aj motor...zazil som uz aj to, ze som potreboval vojst do krizovatky na cervenu, kedze chlapik za mnou to nezvladal a bol by mi rozflakal cely zadok... urcite drviva vacsina z nas, co tu diskutujeme si je vedoma, ze nema na to, aby EVO vyuzila naplno, alebo sa tomu co i len priblizila... to nepopieram, ale EVO je hlavne o stabilite a ovladatelnosti. A k tomu panskemu klubu... prepac, ale poznam zeny, ktore vedia lepsie soferovat ako kopa chlapov. A ak maju aj k EVU co povedat, nech sa im paci...
P.S. Kasli na toho Golfa a skus novy Focus RS
za rovanku cenu dostanes auto na kazdy den, s ktorym sa mozes aj vyzit, ak ti to bude po voli a aj lepsie vyzera
P.S. Kasli na toho Golfa a skus novy Focus RS
za rovanku cenu dostanes auto na kazdy den, s ktorym sa mozes aj vyzit, ak ti to bude po voli a aj lepsie vyzera
Moc hezky jsi to napsal :yes: Ten pánskej klub bráním, vím proč 😉 Jsem rád, že se ozval konečně jezdec a ne hráč počítačovejch her :yes: Díky za tvé doporučení... To je k úvaze. Focus obecně je povedené auto... :yes:
ja ti neberiem branenie toho klubu... kazdy mame svoje dovody
Len tak medzi nami... take NFS si aj ja rad zahram... sak kde inde by som mohol posoferovat carerru GT >😁
Len tak medzi nami... take NFS si aj ja rad zahram... sak kde inde by som mohol posoferovat carerru GT >😁
co drtis teraz? vyznas sa v hrach, z aut poznas len VW, pod monitorom mas 911, mas prehlad ako sa chodi santit k delvite na parkovisko, vies pekne pisat slohove prace, a kopa inych indicii dava tusit volaco o tvojej vlastnej osobe, ty nie si ten kovboj ktorym sa tu snazis vykreslit. pravi kovboji su inde, nie cele dni na jednej stranke
...známe to z fyziky 😄 Čím lepší a dokonalejší Evo bude, tím se z vlhké tmy kanálových bulvárů bude ozývat větší nářek...Evo je ve své třídě dokonalé :yes: smiř se s tím. Je to stejná stálice jako slunce. Každé ráno vstaneš a slunce tam prostě je... S Evem je to podobné. :yes:
aůůůůůů aůůůůůů - až takovej si myslel, no takže až bude EVO XXI tak všichni budou lézt po zdi? >😁
Když vidím ty křidélka ...
[odkaz]
>😁 >😁 >😁
[odkaz]
>😁 >😁 >😁
pod EVO končím. Nebudu hrobařem Pánskýho klubu. Já prostě odmítám řešit, který podvazky nejmíň škrtěj, a na jaký prádelní sňůře ti nejdřív uschne podprsenka. Já se biju za Páskej klub. Amen s odpadlíkama... 😉
Opravdu koncis...jaka skoda,kdo nam ted rekne,jaky sme,jaky auto je pro nas nejlepsi,jakej je nas sem,jaky sme blbci...??? 😄 Bez tebe budem uplne bezmocny,protoze ty vish vsechno nelip,vsechny nas znas..ty vlastne ovladas nase zivoty,ale mi o tom jeste nevime...mozna to bude kvuli tomu,ze tady meles paty pres devaty,michas jabka s hruskama,chvilema si protirecis a popiras,to cos o par prispevku vys sam napsal,ale to nevadi ses proste kovboj...mozna spis takovej Don Quijote nebo brouk Pytlik,ale to je jedno......ti vis stejne vsechno nejlip...BRAVO GTI :yes:
Je čas udělat dětem pápá....tak pápá GTI a pozdravuj svý hošánky z klubu,tam už zřejmě víte,který škrtěj nejmíň :yes:
Tohle to bylo dost ubohe napsat. Jako by si stahl ocas mezi nohy a alou pryc. Copak se bojis jaka pravda by vysla najevo, kdyby ses nekde setkal s Martinou? Ona ocividne nema co skryvat. Ale jak koukam, ty ano.
takpovediac "domace" auto.cz zacina byt mierne negativne naladene proti GTI-mu, ono sam si o to ziadal :yes:
Až přijdeš GTI večer z hospy, tak se kukni na video www.mitsubishi-evolution9.com sekce download a video. Video dle mého nic extra, ale vydrž do konce. Vydrž. Pak něco možná pochopíš.
GTI, kdybych chtěl o autech povídat s pořádným bejkem, napíšu ti sms a pozvu tě na chivase. jenže já si na auto.cz chci povídat se všemi. I s šarmantními dívkami, jako je Martinka. A o tom to je. jestli ti to vadí, tak si vem smuteční černý tanga. Nám je do toho putna. takže, pánský klube, papá a šáteček! PS: dotaz...DVD...subaru...(však víš). Kdyžtak mi písni na mail. PPS: GTI,ještě oprava: radši než Caymana bych šel do Lamba nebo Astona DB9 (viděl jsem ho v černé a nemůžu zapomenout). Na ježdění do práce 911 😄
Já dnes už pohrozil, že se nevrátím 😉 Jo, s kárama souhlas 😄 Alessio, životní rada (velmi upřímně od srdce, protože tobě 😉 ) Ženský nejsou na to, aby se s nima diskutovalo 😄 Zdánlivě krutá pravda, leč za života 😄 Vsadím se s tebou o co chceš, že tenhle názor jednou přijmeš za svůj i ty 😄 :yes: Jinak, půvab pánského klubu... ten prostě je... a je nutno jej až ikonózně pěstovat... i když musím přiznat, že na pánskej klub je nutnej určitej věk... (nikoliv tedy impotence, jak tu jednou někdo povrchní poznamenal 😄 ). O ženskejch tu "smíme" psát jen pod Autosalony 😄 A ten Chivas... ten nás jednou nemine. Doufám 😉 P.S. Alessio... na pánskej klub fakt opatrně 😉 :yes:
Tak je to jasný. Už víme, co je EVO. Teda, ale, co vlastně je to EVO? Autíčko, o kterém jsem na diskuzi nepřečetl snad jediné slovo pochvaly, co se týče designu. Zajímavé... vyznávat auto, které se mi nelíbí 😒 No, ještě se dá pochopit, že to aspoň jezdí. A jezdí to vůbec? No, buď opatrnej. Kolik je těch koní? 280? Tak pokud... tak z toho bych teda rozrajcovanej nebyl nikdy. Ano je to lítačka, která osloví toho, kdo na ní nemá. Protože ten, kdo na ní má, ten si jí rozhodně nekoupí :yes: Také proto se jich tu prodá jen 20 za rok... Asi tolik co Rollsů... Tak hoši, přeju vám hodně vítěznejch plejstejšnovejch kol... za volantem EVO. Zároveň vám přeju reálný sny... je totiž lepší prožít svůj reálnej sen, než žít roky v nerealistickejch představách :yes: P.S. Ten reál... to je FIESTA ST, POLO GTI, CLIO, PUNTO, CORSA, FABIA II atd... :yes:
GTI diky,jeste ze si nam to opet osvetlil,co by si clovek bez tvych rad do zivota pocal,jeste ze vis vsechno nejlip,kazdyho tak znas a vis,co je pro nej nejlepsi a o cem ve skrytu duse sni....
Pockaj, vravis ze v tom aute nikdy nesedel ? Jasne, uz teda rozumiem tvojej reakcii. Vedz, ze uz seriovych 265 koni v osmicke by ti urobilo zle. Ja viem, tazko sa zmieruje s tym, ze automobilka ako Mitsubishi je schopna postavit jedno z najlepsich aut na svete. To, ze sa ich preda 20 je kvoli tomu, ze su neskutocne drahe. Ale ich majitelia sa aspon okrem ineho tesia exkluzivite.
A co sa designu tyka..
GTI, posepkam ti nieco. Kazdy den sa na nho pozeram v garazi. A ked to auto nahodou stretnem v meste, na 10 minut sa k nemu pristavim. Ked ho stretnem v premavke, vzdy sa mi roztlce srdce. Napriek tomu, ze staci prist domov a otvorit garaz. 😉 Je krasne.
GTI, posepkam ti nieco. Kazdy den sa na nho pozeram v garazi. A ked to auto nahodou stretnem v meste, na 10 minut sa k nemu pristavim. Ked ho stretnem v premavke, vzdy sa mi roztlce srdce. Napriek tomu, ze staci prist domov a otvorit garaz. 😉 Je krasne.
Nezlob se, ale nevěřím ti.
[odkaz]
Mam este na kapotu ruzom napisat "Vylucne pre GTI" ? 😉
Mam este na kapotu ruzom napisat "Vylucne pre GTI" ? 😉
Jo tak ted uz se GTIho odpovedi nedockas, zasadne neodpovida, kdyz by musel uznat, ze nemel pravdu. Jinak, v ty cerny je bozsky, jsi stastnej clovek, asi to mas blby, urcite ti kazdej zavidi... ale vis co, kasli na ne...
jeeeeej krasne to je vaše napis mi na icq 252 878 111 pls .D
😄 :yes: Tak toho si vážím :yes: Díky. Tak to má bejt. P.S. Na kapotu nic nepiš, věřím ti. Jo, tak tohle opravdu cením, máš to srdci, máš to v garáži :yes: Moc jsi mě potěšil...
Spněnej sen. Gratuluju. Jen by mě zajímalo jak ho používáš. Jestli pro radost z jízdy nebo aby jsi všem ukázal že máš nejrychlejší auto ze všech. Viz má "diskuse" s Martinou. Podle toho co o tom asi víš typuju že magor nejsi.
Okrem Eva mam este jedno auto. Evo vsak vytahujem castejsie. Kludne by som to nazval drogou. Ked z neho clovek presadne do konvencneho auta, zda sa mu neuveritelne nudne. Evo vsak da zabrat. Je citit, ako je po cely cas najezene, pripravene e😜lodovat. Prave to je podla mna na nom take zabavne aj pri beznom kazdodennom jazdeni po meste. Jednoducho tomu autu musi clovek venovat v jednom kuse maximalnu pozornost. To je rozdiel oproti takemu Accordu Type-R napriklad. Ten sa chova absolutne kludne do tych 6000 otacok. Nebudem sa pretvarovat, pomaly urcite nejazdim. Stale to vsak drzim na hranici bezpecnosti. Hlavne v premavke. Ja si totiz plne uvedomujem, co mam pod zadkom. Ked si chcem ist zajazdit, idem trebars na pezinsku babu. Ked sa chcem dostat na limit svojich moznosti, idem na okruh. V premavke urcite nie.
To sem taky myslel. Já taky nejezdim zrovna pomalu. Jde o to kde a jak jedeš. Já sem dost alergickej na ty co se mi lepěj na nárazník. V tom mém autě totiž chvílema vůbec nevidíš jestli tam někdo je. Bych vždycky vraždil. Jo a můžeš mi vysvětlit proč víc magorů jezdí v Sti? I když je defacto dražší, navíc ohavnější, než EVO?
Preco viac magorov jazdi na STi Ti skutocne neviem povedat. Ale dovodom, kvoli ktoremu na nom jazdi viac ludi je taky, ze za Imprezou stoji Subaru, kultova automobilka. Evo sa svojim priezviskom natolko pysit nemoze. Nie je lahke si medzi tymi dvoma autami vybrat. Vacsinou plati, ze ten, kto ma rad Evo, ma rad aj Imprezu a vice versa. Mne osobne sa STi tiez velmi paci. [odkaz]
Tak to se mýlíš... EVO není neskutečně drahé. EVO je jen drahé pro ty, co na něho nemají. Ten, co na něho má... ten si přece koupí auto úplně jiné.
Nie, bohuzial ta musim sklamat. Mat EVO je drahy konicek.
Jo, pokud je EVO koníček, musí člověk kupovat gumy a servisovat to, to je jasné.
GTI, v 70% pripadoch je EVO konicek.
Mělo by to tak být. Souhlasím.
Evo je aj jedno z mojich oblubenych aut. Ked som pozrel na ten obrazok kolegu vyssie...to cierne evo...ten pohlad z garaze som fakt necakal. Tomu autu jeho sila priam srsi z 'oci,' aj ked je to z prevaznej vacsiny uz mojimi ocakavaniami. PS: nazivo ma M3-ka, ked som ju prvy krat kedysi davno videl, sklamala. Evo nie, to moje ocakavania predbehlo. Fakt. Dokonca, priznam sa, EVO sa mi AJ designovo paci.
A jinak....je opravdu skoda,ze toho o autech vis tak malo,protoze EVO si nikdo nekoupi jen kvuli designu....ale zaroven tady NIKDO z tech,kdo ho uznavaj nerek,ze se mu nelibi.Komentar k 280ti konim..to ses opravdu predvedl...zrejme te asi nejvic rajcuje tvuj real-vezu tchyni ve Fabii junior do domova duchodcu...z toho mas oroseny tanga?proc ne,kazdej mame ruzny sny.... 😉20 Rollsu u nas za rok...v ktery pohadce to bylo? 😲 P.S.Jakej je tvuj real,kterej ty kazdej den prozivas...60 000 za rok za volantem taxiku??....to musi byt vazne nirvana :yes:
kdyz tohle auto sem chvalil tak urcite sem myslel auto ako celok a ne jen jeho vlastnisti jo"! :yes: jo a na ty tvi auta cos tam napsal mam jen tohle :: Ford Fiestu by som bral :yes: Polo GTi tak to je *** :no: Clio ty auta se moc kazy a aj celok Renault je hubeny"! :no: punto taky se moc kazi = ty auta maji agregaty "z blata" nizka zivotnost :no: corsa by aj mohla byt tak v pulke celkem good auto 😐 a Fabii nikdy v zivote blee Skody vubec neoblibuji :no:
Fiat ma agregaty z blata, ty jses znalec, kdybys vedel ze Lancer puvodne vychazi z Lancie Delta tak bys asi mluvil jinak. Holt kdyz pan nema pod kapotou 3 stokonovy stada tak je impotentni co?
ano Fiaty nikdy :no: slaba celkova životnost auta a moc velika hubenost tych aut "! ale novej Fiat Punto je moc peknej jen pocul sem ze jeho nejlacnejsi zakladni verze ma zivotnost motoru kolem 250Tisic kilometru cos zas na druhy strane neni malo ale takova informace nemnela vyjet ven "! a ta tva strtuktura Lancie v Mitsi Evo to uz nema s evem nic společneho jedine to ze vychadzi skuor vychadzelo s lancie "!!
Blbost 250 tisic ma predpovezenou zivotnost 1,3JTD, to neni zakladni motorizace. zaklad je 1,2 8V a ten je v pohode, stejne jako ta 1,3JTD, v autoskole meli punta I a nalitano 400tisic. Bez vetsi zavady. Pak si koupili C3 a ta se pekne sypala. Zalezi kus od kusu. Nechapu vyraz velika hubenost, kdo ma hubeny plechy je akorat japonsky auto.
Hubeny to sem se asi spatne vyjadril to sem nemyslel zhnity plechy ale poruchovost muze byt ze 1.3 jtd a cos to znamena to hubeny plechy je akorat japonsky auto tos myslel ze sou štihle??? alebo ze hnijov korozii ?
Ne mam na mysli hubeny - tenky plechy. I kdyz je znamo ze Accord od Hondy ma treby problem s antikorozni ochranou v par pripadech. Poruchovost je ta sama co ma evropska konkurence, vsechno to ma Bosch komponenty a ty jsou made in germany. Motoricky jsou na tom moc dobre a za tim si stojim.
Přesně. Zrovna třeba Fiat je od dob Brava/Bravo naprosto srovnatelný se všema značkama v dané třídě. Benzínové i JTD motory jsou všeobecně považovány za jedny z nejlepších ve své třídě. Tyhle bláboly jsou z dob Uno, Tipo, Croma....
no ved ja som myslel hlavne ty Vraky = Uno Tipo atd... nevim jak stoji na tom novy Fiaty ale netreba koukat jen na sučastni Fiat ale aj minulost Fiatu to je horsii už
Fakt? Zakaznici to porad videj jinak. Pred par mesicema kdosi na auto.centrum.cz obhajoval Fiaty podobne jako to delas ted ty. Tak jsem si dal tu praci a nasel mu to v JDPower. Sam jsem byl prekvapenej - cekal jsem horsi prumer, ale byla to VYLOZENE BIDA, sorry. (Kdybys nezminil to Bravo, rekl bych si "mozna mysli nejnovejsi Fiaty" a ani bych nemuknul; jenze u tech je zase brzo soudit.)
No nevim jaké závady nebo co posuzuje ten JD Power, ale v mém okolí je několik majitelů zrovna té bravy. Kluci co u mě dělaj mají dva Bravu a jeden Mareu. Nejsou to fanatici do fiatu ale prostě cena je na tak velké auto dobrá. Nic vážného neřeší. jistě, drobnosti jo, ale to u auta za 100tis. bude vždy. Kluci tu maj i golfa 4, megane, feldu a fabii. To si piš že si to porovnávaj, i o tom spolu kecáme když někam jedem. A segra měla multiplu, naprosto bez problemu. Což se nedá říct ted o jejím sceniku. Mimochodem ten s tou fabií má krutě nejdražší servis, aspon to tvrdí.Má to totiž na leasing a jezdí do značkového servisu.
Letaji tu pekne invektivy...Evo, vuz, ktereho se u nas proda dejme tomu letos 10-15ks, vetsina jako treninkoveho naradi, nebo s malymi upravami primo jako rally auto. Ano, tohle je rally special upraveny na bezne cesty nic vic, ale pozor nic min!!! Dava sanci tem nekolika malo vyvolenym, kteri maji koule a vedi sanci vlastnit vuz jako zboznovane ledendy autosportu...po tom preci touzi spousta z nas. Je ale pouze velmi mala skupina tech, kteri, ne, ze si to mohou dovolit (ta cena je skvela), ale maji na to. To jsou budouci a ti spravni majitele. Ne dvacetilety hosan, vybaveny tucnym kontem od tatinka. Pro pochybovace, 280HP je pouhopouhy zaklad, ze ktereho oficialni upravce Ralliart dokaze dostat dalsich 80 a vice kolegu. Podvozek tohle vsechno unese, jeho modifikovana verze totiz zvladne mnohem vice (oficialnim 300HP ve WRC neveri asi ani male dite) a navic je to nejbezpecnejsi zpusob jak ty koniky pri trose treninku a umu prenest na silnici, polni cestu apod.
Kdo pochybuje, at se sveze...mam za sebou jizdu na miste spolujezdce vedle znameho jezdce ve skupine "N". Rikam na rovinu...jednalo se o treninkovy, neupraveny vuz pate generace, ten, kdo to nezazil, nemuze pochopit. 😉
Kdo pochybuje, at se sveze...mam za sebou jizdu na miste spolujezdce vedle znameho jezdce ve skupine "N". Rikam na rovinu...jednalo se o treninkovy, neupraveny vuz pate generace, ten, kdo to nezazil, nemuze pochopit. 😉
..tak jsem to lehce projel... a nestíhám kroutit hlavou... ze strany na stranu a pořád dokola.... Jakože v minulejch diskuzích si na Evo nikdo ani nevzpoměl a nyní je to jediný auto.. sen každýho a hlavně těch co uměj ukázat prostředníček.. Musí to být hrozný.. žít život, ale celej život se stáčí jen na auto... a velikost ega určovat velikostí prostředníčku... >😁 ... :no: .. závodit na červenou... předjíždět na dálnici z prava.... Jo Jo... nikdo mě nevymluví... že nadměrné sledování Fast and Furious je nebezpečný... jenže realita není ani film ani play-station... Je vážně zajímavý... jak tu mnozí vědí, že tohle je jediný auto... jo až tu bude Civic.. tak to bude (tuším) taky to jediný auto.... >😁 :no: .. no nic... to je asi takovej kolorit asijskejch fandů.. teda "skoro fanatiků".. protože jen fanatik závodí na semaforech atd... včetně té módy s prostředníčkem... 😄 .. Ale je to tu i poučný... doteď jsem netušil, že italský auta mají motory z bláta.... >😁 .. Takže ve výsledku.. jsem hrozně rád za život co vedu a za přátele i lidi kolem sebe.. že nesjou tak trochu aut😲mezení.... ale jinak.... mi ukažte prostředníček... protože si za to asi můžu sám... 😄 :no:
Nevsiml jsem si tu fanatiku...nemas nahodou schizu??? >😁
nevšim jsem si, že normální člověk co jezdí autem gumuje na semaforech, předjíždí zprava a fakuje tě prostředníčkem... Jestli je to normální... žiju pak v paralelním světě... :-!
nerozumim, fakt ani trochu...predjizdeni zprava je ucebnim predmetem obchodnich cestujicich, prostrednicek zgelovanych panaku a gumovani na semaforech mne pred par lety, stejne jako kazdeho neojeteho kone bavilo hooodne dlouho...ale nikde jsem o tom necetl. Nahore pise vetsina akademiku, kteri by si to auto udajne koupili kvuli zavodeni, ale kdyby nahodou meli 1,2 mio, pak by vetsina zjistila, ze na to jaksi nemaji "koule"...to je vse. Pro mne je Evo legenda.
jsem normální člověk, fakuju (protože zastavit a dát přes hubu je trochu zdlouhavé) dementy, co jezdí jako prasata, z prava předjíždím, když jedinec odbočuje doleva....jenom negumuju. čtyřkolku jsem ještě na asfaltu neprotočil 😄 . víš co? Vypni počítač a běž se projet. Svět tam venku není jen o ohleduplných, pomalujedoucích pánech v golfech 😉
vím co... bráníš martinu nebo debatuješ..?? jestli jsi neprotočil čtyřkolku... tak zkus vypnout ESP nebo ASR... nebo co to máš... 😉 .. takže vypni počítač a jdi trénovat... P.S. jo a ještě jsem v Golfu v česku neviděl ohleduplnýho pomalujedoucího pána.. Ti jsou v Corrolách... 😄 😉
ciello: "jestli jsi neprotočil čtyřkolku... tak zkus vypnout ESP nebo ASR... nebo co to máš... .. takže vypni počítač a jdi trénovat." ---- Ciello, myslim, ze ste vobec nepochopil, co Alessio napisal. Zrejme nejazdite v aute s permanetnym 4x4. Skuste si Alessiov precitat znova a pomali.
tak mi to vysvětli..?? třeba opravdu došlo k nedorozumění... Ale Alessio se chytl Martininy sukně jako děcko mámy... jinak jsem tomu asi neporozuměl... a v full-time 4wd jsem taky viděl.. 😉
já jsem psal sám za sebe, nevím, proč do toho taháš někoho jiného. V čem se mnou nesouhlasíš? Jestli to je to protočení kol, tak ti přísahám, že na suchém asfaltu jsem ještě negumoval...holt trakce je mrcha >😁
já právě ano proto to říkám.... a je to mimochodem 2 tunovej offroad... 😉 až jsem se sám divil...
jen jestli nemá Haldex >😁 . PS: zimáče asi víc drží... PPS: Off-roady nemívají gumy s nejlepší přilnavostí na asfalt a jestli tam ještě byl nějaký bordel...
no jistě........... jen abys to nezpochybnil! >😁 řekl jsem off-road! a ne nic jinýho a tím jsem myslel LR Discovery na univerzálech a v létě na suchu.. co já vím obyčejnej den, vyjímečný auto a normální chlap.. 😉
ciello: "LR Discovery" ------- Aky to ma maximalny tocivy moment? Ma to permanetny pohon alebo manualne pripojitelny, ma to uzavierky napravovych diferencialov? Bolo to v kopci alebo na rovine. Ak v kopci, v akom uhle. Aky je tam prevodovy pomer a staly prevod? Uved konkretne cisla, pohladam nejake vzorce a mozeme sa bavit adhezii daneho povrchu. Pokial by to hrabalo vsetkymi styrmi kolesami pri vahe 2 ton na suchom nezaprasenom asfalte, tak klobuk dolu pred spojkou a motorom. Priznavam, ze ti neverim, pretoze poznam zivotnost spojky na STi pri takychto startoch.
máš za ukol mě tu otrávit..?? a máš představu o tom gumování na 10ti metrech..?? A pokud nevíš co je LR discovery zač... tak si to najdi... a opakuju, že nikdo netvrdil, že jsem gumoval 10 vteřin... nebo 10 metrů a šlo o protočení kol... a promiň dole pod autem jsem zrovna v tu chvíli nebyl takže jsem neměřil otáčky kola... ale pochybuju, že to byla vůbec jedna... Jo a velice se omlouvám, že jsem nezměřil hrubozt zrn prachu na vozovce a nezjistil stáří asfaltu... ani jsem čeče (s velkou omluvou) nezaznamenal teplotu a vlhkost vzduchu... ani vážně nevím kdy to bylo... víš.. prostě se stalo..... Myslím, že to vůbec není důležitý, jen máš nutkání to vše zveličovat.. ani to nebyl nejdůležitější bod diskuze... a kdyby jsi to četl celý... tak ti dojde tón toho rozhovoru kterej jsem vedl s Alessiem... Mám z tebe pocit, jakoby tě něco děsně žralo... něco v tobě.. možná to ani nevíš... třeba se neumíš uvolnit ani se radovat z detailů... a kdoví jestli si dokážeš udělat legraci sám ze sebe... p.s. jse tohle myslel vážně a rozhodně né zle.. 😉
ciello: "máš za ukol mě tu otrávit..??" -----> Nie, len som vyjadril svoj nazor, ze myslim, ze si vymyslas. Mas problem akceptovat nazor niekoho ineho? Myslim, ze s tym problem mas a celkom velky. Nezabudaj, ze je to o nadhlade a zabave.
já a problém akceptovat názor druhých..?? >😁 jsi mě rozesmál... já jsem přesně ten, co se nestará o ostatní... a v rámci sikuze tu jsme proto abychom diskutovali a pokud někdo něco řekne.. tak na to řeknu svůj názor. A docela se bavím. teda jen u někoho, nekdo nenapíše vtipnýho vůbec nic a ještě to píše ve stylu jako vy neznabozi ;-\ takže tak. Jestli teda se tě tím nedotýkám a jsou tu i tací, co si ze sebe dokážou udělat legraci... a někomu by povolení kravaty prospělo 😉
ciello: "a někomu by povolení kravaty prospělo" -----> Hmm, niekomu by zase prospelo, keby pisal o tom comu rozumie.
však proto jsem nenapsal o Mitsu ani řádek... chápeš... jen vlastní pocity... ale to ty asi nedokážeš akceptovat. Protože pokud ti někdo nedá podrobné složení a stáří živice, složení nečistot a velikost zrn event jejich nasakavost v daným okamžiku.. a taky směr a sílu větru k dané pozici.. tak tomu někdo nerozumí..?? myslím, že jsi ještě neřekl vůbec nic z čeho bych se mohl poučit.. nebo co by mi rozšířilo obzory, ani jsem se po tvým příspěvku nepobavil... máš mám pocit jen nutkání řešit něco, co se zřejmě neobjevilo v tvé příručce o způsobech. Asi máš školící středisko a školíš firmy jak psát maily.. chudáci lidi..! Jestli si každou otázku nebo frázi opakuješ jak tady, tak to tipuju na minimální polovonu zasebevražděnejch. To by se dalo dobře prodat - Vražedný kurz mailování.. >😁 - kdo přežije vyhrává. >😁 >😁 Nyní asi chápu, že ty rozumíš asi jen té příručce... nebo jsi nastoupil do práce a musel jsi mailovat.. hned sis poručil pastelky a když jsi zjistil malovat a mailovat je rozdíl... musel jsi zjistit jak se to dělá. Palác knih luxor a Příručka správné mailování byla jasná volba.. 😉 Zkus se nějak rozepsat a něčím nás obohatit.. A jestli máš nutkání bránit Martinu nbo koho... no tak pěkně děkuju.. co to jste za skupinku... 8-s
ciello: "no tak pěkně děkuju.. co to jste za skupinku" -----> Chudacik nas malicky, najprv kaze o nadhlade a zabave, o akceptovani druhych a potom div ze nepukne od zlosti. Co uz moze robit, prilis tomu nerozumie tak aspon sa navaza do druhych a prska a uraza a topi sa vo svojej schizofrenii.
právě naopak.. jsem naprosto vyrovnanej a se všemi pěti pohromadě.. ale jen málokdo dokáže neustále psát o ničem... v několika formách.. jsi v tom dobrej. A slovo na Mitsu jsem se opět nedočkal... Nebo se mě snažiš trochu morálně poučit..?? 😄 a nevím čím jsem tě v předešlým příspěvku urazil... jestli tu není trochu paranoi.. co..? a pokud jsi napsal, že je dobré psát jen o tom čemu rozumí.. tak se nediv, že mám pocit, že rozumíš jen té tvé netiketě.. a jestli tohle bereš jako urážení, tak ten tvůj svázanej pohled na věc je zarážející. Ale třeba se mýlím.. co já vím.. nic jsi vlastně nenapsal..
ciello: "A slovo na Mitsu jsem se opět nedočkal" -----> Ale ja som reagoval na tvoju nevedomost o pohone 4x4 a zrejme aj vymysel, ktorym chces zachranit situaciu. Na to, ze ESP je stabilizacny system a nie protipreklzovy. Na to ako 2 a pol tony tazke auto s pneumatikami sirokymi 235mm gumuje asfalt. Ty si uz nepamatas o com je tento thread? A predstav si Evo ma pohon 4x4. Neuveritelne, co?
jen abych tě uvedl do reálu... na Discovery II mám najeto téměř dva roky, takže o tom trochu něco vím... a nikdo nemluvil o 2.5 tunách... a ani nemám potřebu tě přesvědčovat... Věřím, žebychom byli schopni si docela dobře pokecat, ale nemyslím, že to umíš.. A navíc narozdíl asi od tebe netrpím komplexem nadřazenosti a jedinečnosti. škoda tě... a bohužel to co kritizuješ sám děláš aniž bys o tom možná věděl..
ciello: "na Discovery II mám najeto téměř dva roky, takže o tom trochu něco vím" ------> To fakt tak nevyzera a ani to z toho nevypliva. Asi na zadnych sedadlach, ze? [odkaz] Nemyslim, ja totiz dost nemusim ludi, ktori sa hraju na nieco co nie su.
čeče... oparvdu vůbec nevíš o čem mluvíš.. já několikrát napsal o Doscovery II a ne III.. takže až budeš chtít někoho poučovat tak jinak než tady.. když sypeš zbytečný chytrosti trochu mimo mísu... 😉
ciello: "oparvdu vůbec nevíš o čem mluvíš.. já několikrát napsal o Doscovery II" --------> Myslis? Tak auto s menom Doscovery, neexistuje. To co si videl na obrazku bolo zrejme Land Rover Discovery II, ktore sa vyrabalo v rokoch 1998/1999-2004. Vzhladom na to, ze podla obrazku si nebol schopny uviest ziadne podrobnosti, hmotnost sa moze iba odhadovat a pohybuje sa priblizne od 2100kg po 2225kg bez posadky v zavislosti od modelu. Tak si k tomu pripocitaj hmotnost posadky a celkom urcite prekrocis 2 tony. Ano, a nosnost je okolo pol tony, takze plne nalozene v pohode prekroci 2 a pol tony. Takze Ciello, naspat do reality.
ciello: "tak mi to vysvětli..??" -----
Pokial mas auto s prednym pohonom s otvorenym diferecialom a motor, ktory dokaze vytvorit napriklad 100Nm, tak zaradis jednicku, zaslapnes plyn, prudko pustis spojku a jedno koleso sa pretaca. Preco? Pretoze motor dokaze vytvorit vacsi tocivy moment ako dokazu kolesa preniest na asfalt z dovodu adhezie (otvoreny diff vzdy prenasa taky tocivy moment aky je schopne preniest koleso s nizzsou adheziou). Pokial sadnes do auta s pohonom 4x4 a rovnakym motorom a urobis to iste, motor ti zdochne. To ta nastve, tak vytocis motor do vyssich otacok a budes pomalsie pustat spojku. Auto sa razantne rozbehne, spojka bude smrdiet, ale kolesa nepretocis. Nie kvoli ESP (ktore ale riesi uplne iny problem) alebo ASR (tu si bol uz blizsie), ale kvoli tomu, ze tocivy moment je rovnomerne distrubuovany na prednu a zadnu napravu, takze teoreticky dostane predna 50Nm, zadna 50Nm, co vsak nie je dostatok na to, aby sa kolesa pretacali. Ale na pohyb auta sa pouzije sucet, takze auto dokaze aj bez elektroniky plne vyuzit potencial motoru. Pokial mas pocit, ze ASR robi to iste, tak to iba tak vyzera. ASR riesi trakciu znizovanim vykonu a pribrzdovanim pretacajuceho sa kolesa, takze umozni rozjazd na povrchu s horsou trakciou, ale tym vlastne znizuje dynamiku vozidla na rozdiel od uzavierok diferencialov, ktore neznizuju vykon a ani nebrzdia kolesa.
Pokial mas auto s prednym pohonom s otvorenym diferecialom a motor, ktory dokaze vytvorit napriklad 100Nm, tak zaradis jednicku, zaslapnes plyn, prudko pustis spojku a jedno koleso sa pretaca. Preco? Pretoze motor dokaze vytvorit vacsi tocivy moment ako dokazu kolesa preniest na asfalt z dovodu adhezie (otvoreny diff vzdy prenasa taky tocivy moment aky je schopne preniest koleso s nizzsou adheziou). Pokial sadnes do auta s pohonom 4x4 a rovnakym motorom a urobis to iste, motor ti zdochne. To ta nastve, tak vytocis motor do vyssich otacok a budes pomalsie pustat spojku. Auto sa razantne rozbehne, spojka bude smrdiet, ale kolesa nepretocis. Nie kvoli ESP (ktore ale riesi uplne iny problem) alebo ASR (tu si bol uz blizsie), ale kvoli tomu, ze tocivy moment je rovnomerne distrubuovany na prednu a zadnu napravu, takze teoreticky dostane predna 50Nm, zadna 50Nm, co vsak nie je dostatok na to, aby sa kolesa pretacali. Ale na pohyb auta sa pouzije sucet, takze auto dokaze aj bez elektroniky plne vyuzit potencial motoru. Pokial mas pocit, ze ASR robi to iste, tak to iba tak vyzera. ASR riesi trakciu znizovanim vykonu a pribrzdovanim pretacajuceho sa kolesa, takze umozni rozjazd na povrchu s horsou trakciou, ale tym vlastne znizuje dynamiku vozidla na rozdiel od uzavierok diferencialov, ktore neznizuju vykon a ani nebrzdia kolesa.
Tak ted jsi ciello vsem ukazal, jaky jsi trdylko. Nikdo tu nemluvil o zavodeni na cervenou ani o nejaky mode ani o tom, ze by se nekdo videl ve slatanine vsech slatanin jakou je Fast and Furious ani o tom, ze EVO je jediny sen vsech... (v minulych diskuzich si na nej nikdo nevzpomnel zrejme proto, ze ty diskuze byly zas o jinych autech a psali tam k veci zas lidi, jejichz sen je predmet one diskuze...) atd. atd. temer nic z toho, cos napsal tu nepadlo. Jestli ti pripada, ze je tu nekdo "skoro fanatik" jen proto, ze si obcas zprijemni cestu do prace vzrusujici jizdou, taxi mysli co chces, myslim, ze tvoje snaha urazit se minula ucinkem. Spis jsi se zesmesnil, a za to... za to si opravdu muzes sam.
marti, četla jsi mě tam nahoře? o tom DVD? PS: zdravím! 😉
Cau Alessio, cetla jsem a dik za zastani, jen ted sem zas mela hroznej fofr a taxem to trochu vypustila, ale jakmile jsem si to precetla, rozjela sem patraci akci na vice frontach. Do zitrka budu vedet, taxe ti pak ozvu. Jo este jednou moc dik... jsem se predtim furt divala na toho Civica az sem se bala, aby si kolemjdouci nemysleli, ze sem nakej zlodej nebo neco, ale paxem si rikala - videj prece moji tasku od tebe, tak jim to musi bejt jasny. 😄 dik.
..víš je to vše trochu jinak... já si nepřečet nic od tebe co by bylo směrem k Evu.. jen že se s tím dobře jezdí.. (ve zkratce..).. což je mi naprosto jedno... ale spíš mi přijde divná touha po uznání nebo zadostiučinění... nevím jak to mám nazvat... a pak volání v tom smyslu, že je GTI chudák.. co to je..?? pojď si to rozdat..? buď chlap a ukaž se..?? není to dětinský..?? já beru auta jako dopravní prostředek.. o čemž to celý je..!! jen v některým si užijež zábavy a v něčem méně... a zábavy si můžeš užít i v Unu 1.0...!! je jednoduchý dělat machra v silným autě... a jezdit tak, že máš pod zadkem 150 nebo 300 koní... takový řeči, jakože jak často potřebuješ kombíka... 😄 jak často použješ těch 300 koní na 100%..? je to všechno o úhlu pohledu a o preferencích.. a jak jsi psala... nyní je pro tebe Honda... později až budeš stará bába snad to Volvo... jenže nemůžeš zatracovat ostatní, pro který jsou tyto auta lichá... myslím Evo, Sti nebo japonci obecně... a řeknou, že je to auto k ničemu... jo je (pro mě ano).. a pardon... ja neviděl nikoho v Land Roveru, kterej by předjížděl na dálnici zprava když je kolona... jen rádoby závoďáky v japonským tuningu nebo německým krámu jako je golf nebo starý BMW... a za další.. rozebírat debatu o prostředníčku.. přišlo mi to jakože vydáváš "všeobecný pravidla" kdy ho můžeš ukázat... je to směšný ne..?!? taková dětská debata... já problém na silnici nemám.. starám se o sebe a jsem v klidu.. nikdo mě tam nepřekáží... možná je to tím, že jsem tolerantní a zdvořilej.. (to neznamená blbej nebo s kloboukem..)... je to tu občas jak hadka nad rozšlápnutým angličákem Eva... jestli je tak famozní... tak proč tím nejezdíš..?? nebo tím subaru..?? není to nedostupný... spíš naopak... pokud je tvým smyslem života auto.. tak je to 1000x jednodušší než třeba u mě.. kde auto je jen studnice peněz... a to neznamená, že je nemám rád a nebo že jezdím nejlevnější šunkou... Chtělo by to více chápání v souvislostech a ze široka.... A pořád nechápu, co je to ta vzrušující jízda.... já zažil vzrušující jízdu v 10km/h i v 200km/h... tak nevím... jestli u toho v zácpě zběsile žvejkáš... nebo jsi semafor u muzea projela na oranžovou... to muselo být vzrušující... pro mě je vzrušující 10 kilometrovej sjezd na biku.... a pak ho musím dostat do auta.. bude od bláta a boty a hadry taky... a nazpět se projedu... velmi slušně řekl bych... takže nemysli, že tu jsou jen příznivci Japonskejch aut a pak ti neználci milující Golfa... Víš přijde mi, že jen majitel nebo milovník vámi oblíbených aut (bezmezný milovník) může být akceptován a s úctou čten atd... nedej bože když se ohradím jen zkraje já... já co mám moc rád Subaru víc než všechny německý automobilky... a o Evu si myslím, že je to nejlepší a nejhezčí Mitsubishi (není to tak těžký vedle těch jejich bastlů)... takže to chce klid... dejte si s Alessiem oběd, dobře se najeste a buďte v pohodě.. akceptujte i ostatní a debatujte.. proč jo a proč ne... a ne že prostředníček za volantem je povolen jen tehdy a oběť si za to může sama... Jo určitý věci se nedělaj.. (nemyslím ten *off).. ale to neznamená, že na všechny musím něco ukazovat.. 😄 mám raději klakson... není to tak vulgární... Jo a za většinu co děláme si můžeme sami... 😄 PŘEPÍNÁM...
O ciello ciello, certis se zbytecne, ja preci nejsem tvuj nepritel, ani nikoho jinyho. Vycitas mi prave to, co nejsem. Nepotrebuju zadny uznani, to bych asi psala jinak... muj vztah ke GTImu je takovy jaky je ne diky me detinskosti, jak rikas, ale diky jeho starectvi - nikdy se neshodneme, ale neplet si to, neni to kvuli rozdilnym nazorum, ale pristupu k lidem. Nekolikrat jsem zduraznovala, ze pisu jen muj nazor, takze tve generalizovani o "vseobecnych pravidlech" zde neni na miste. A pak... koho zatracuju? Naopak, jsem velmi tolerantni clovek a plati to, co rikam, ze chapu i GTIho, ze se mu libi passat... pro me za me, at si kazdej jezdi tim, co mu vyhovuje, treba motokarou nebo autobusem, ja teda rozhodne nejsem ten, kdo by ho zatracoval. Nikdy jsem nic podobnyho nenapsala a je to v rozporu s mym myslenim. Ale tys to necetl cely vid? To bys asi mel, nez se rozhodnes reagovat.... A popravde musim se smat, jaxi napsal "nemysli, že tu jsou jen příznivci Japonskejch aut" to bylo fakt vtipny. Spis to vetsinou vypada, ze tu neni ani jeden, vetsinou se misti diskuze toci kolem BRAVO VW a za vseobecneho vysmivani se nesdilejicim totez a za neustaleho vlezdo***kovani GTImu si tu takhle debatujete v poklidu vsednich dni. Beda kazdymu, jako jsem ja, kterej si dovolil rict, ze nesouhlasi.
>😁 >😁 .. já se Martino nečertím... to jsi mě fakt pobavila.. >😁 >😁 a za další.. jestli něco.. tak tu rozhodně není nějaké GTI - vlezdopr delství... - tos tomu dala.. >😁 >😁 vždyť se na to podívej.. každej na něj nadává.. tak jaký vlezvíškam..? ;-\ jo a taky nespatřuju tady nikoho krom GTIho kdo velebí VW... >😁 >😁 tos tomu zase dala... >😁 >😁 no nic... >😁 Víš v čem je skupina VW nejlepší... v maximalizaci.. resp. v marketingu, kde zůročí vše do maxima... ale jinak nic moc.. chápeš..? takže jestli to tu nečteš, což bys asi měla pokud nevíš, že VW tu opravdu velebí jen GTI a snad sem tam někdo.... >😁 No a ty jsi defacto to stejný akorát sti maš jen v mailu... >😁 Takže chtělo by ten život brát víc s úsměvem i tam kde je milion jinejch názorů a lidí... >😁 :-! 😉 PŘEPÍNÁM...!
jo a ještě P.S.... že zrovna ty na mou adresu tu budeš mluvit o vlezdoprd elství GTImu... to jsem nečekal... :no: asi krátká paměť, nebo nechuť si pamatovat... ;-\ 😐
jo a ještě... čistě k českému jazyku... ne že bych chtěl dodržovat provopis... ale věta - "Beda kazdymu, jako jsem ja, kterej si dovolil rict, ze nesouhlasi"... mi přijde jak od chlapa... nebo ti tam napivídá chlap..?? ;-\ 8-s
Óóó´, tak tomu se u nás v horách říká - zásah na komoru 😉 :yes: Kolikrát já tu psal, že Martina má koule... a nikdo mě nechtěl vyslyšet 😄
Hahahah, tak ted si certiku zas pobavil ty me, jo teda, kdyz sme ciste u toho ceskyho jazyka, zadnej chlap mi tady nenapivídá (uz nepij)... slovem "kazdymu" jsem myslela kazdymu cloveku a ten je rodu muzskyho, takze jestli to beres takhle, tak paxou rodu muzskyho vsechny zensky na svete... 😄 A pokud jde o to, cos napsal vyse...byla by to diskuze na dlouho predlouho a sem se nehodi... takze uzaviram to souhlasem, ze je treba vic se smat (ja se teda smeju docela dost). Vic na toto tema nebudu resit, neb je mimo misu. Jestli chces, proberem to sami, a muzem si pokecat... i o autech a vlastne... se muzem i projet, ukazu ti, co myslim tim "uzit si jizdu", at o tom jen nemluvime... muj mail znas, tak je to na tobe. 😉
jsem rád, že se bavíš.... nemůže se to brát jen strmě na diskuzi a bez nadhledu. projíždět se nemusím... dokážu si představit spoustu aut s řidičem za volantem... a jak jsem řekl, není potřeba jezdit 200 aby se člověk propracoval k adrenalinu... těch 15 km/h bohatě stačí. jenže na autě záleží. Já raději ty co se trochu vyznaj v terénu. 😉
Ciello: "akceptujte i ostatní a debatujte.. proč jo a proč ne..." ----
Ciello, moj nazor, je ze vsetky veci, ktore vycitate Martine, mozete rovno pouzit na GTI. Prilis casto necitam diskusiu pod clankami, ale ked som precital nedavno GTi-ho reakciu na clanok "😁rive Völkl Cup 2006: Na sníh jen s tím nejlepším" [odkaz]
, tak mi to prislo ako bezdovodne napadanie. Originalny clanok je viac emotivny ako technicky (podla mna nema autor uplne jasno v technike 4x4), ale preco ho GTI pouzil na zosmiesnovanie inej znacky, o ktorej v clanku nepadlo ani slovo som nepochopil. Povodne som myslel, ze ma bud nejake technicke vedomosti alebo osobne skusenosti, ktore ho k tomu vedu, ale z reakcie na moje otazky mam pocit, ze to nebude tento pripad. Tak neviem co tym vlastne sleduje, mozno je to nejaky psychologicky problem, ale o toleracii nemoze byt ani rec.
Ciello, moj nazor, je ze vsetky veci, ktore vycitate Martine, mozete rovno pouzit na GTI. Prilis casto necitam diskusiu pod clankami, ale ked som precital nedavno GTi-ho reakciu na clanok "😁rive Völkl Cup 2006: Na sníh jen s tím nejlepším" [odkaz]
, tak mi to prislo ako bezdovodne napadanie. Originalny clanok je viac emotivny ako technicky (podla mna nema autor uplne jasno v technike 4x4), ale preco ho GTI pouzil na zosmiesnovanie inej znacky, o ktorej v clanku nepadlo ani slovo som nepochopil. Povodne som myslel, ze ma bud nejake technicke vedomosti alebo osobne skusenosti, ktore ho k tomu vedu, ale z reakcie na moje otazky mam pocit, ze to nebude tento pripad. Tak neviem co tym vlastne sleduje, mozno je to nejaky psychologicky problem, ale o toleracii nemoze byt ani rec.
ale proč se mnou řešíš GTIho..?? ;-\ a zrovna já jsem tak tolerantní, že jen 1/4 z mé tolerance by tu prospěla většině... A pokud máš na mysli něco jiného.... Někdy mrkni pod diskuzi o japonských autech... tam se tolerance moc nepěstuje... 😉 Jo a velkoryse ti nabízím tykání.... 😉 😄 :yes:
ciello: "ale proč se mnou řešíš GTIho..??" ----- Pretoze mam pocit, ze rozbuskou, ktora zbytocne vyostruje diskusie, su GTI-ho prispevky.
hele máš ve zvyku si vždycku tu otázku nebo frázi zopakovat..??? Začnu trochu jinak... O čem myslíš že je život...???? ;-\ o dřině atd to rozhodně není... je o zábavě, o kráse života a zážitcích.. o vtipu, o umění si užívat a bavit se... Nebo to už snad všichni ztratili smysl pro humor..??? to všichni na sebe budem jen řvát a budeme navzájem na sebe nas raní...??? beze mne..!!!!! tam si zůstaňte sami..! takže by pomohlo odhodit ze sebe tu neskutečnou vážnost a formalitu... tu zaujatost a pak možná i řidiči budeme lepší... Zkus naladit radio Impuls.. třeba pak začneš mít lidi ráááád.... >😁 jen ten smysl pro humor bude muset každej někde najít... Jo a není to teď vůbec vztaženo na GTIho... jen obecně... Pokud nemáš tolik síly se s ním vypořádat sám.. hmmm... ocení dobrého "soupeře".. a věř že se i rád poučí.. i když zvyky asi nezmění... Jo a jinak si asi pořídím poradnu.. a každou otázku proč je GTI takovej, nebo jeho rozbor se zhrzenýma diskutérama zpoplatním... >😁 >😁 >😒] .. to bude balík... už mi chystejte Veyrona... >😒] >😁 :-!
Nemohu si pomoci, ale příjde mi, že kdyby jsi svými oblíbenými třemi tečkami nahradil rovnou celý příspěvek, jeho vypovídací hodnota by tím nijak neutrpěla.
😄 ... :yes: víš.. někdo to pochopí a někdo to nepochopí i kdyby mu to vysvětlili polopatě... asi tuším kam patříš... ale aby jsi trochu pochopil tenhle příspěvek... tak jsem tím chtěl říct, že vnímání jednotlivců je rozdílné.. a vnímavjěší (mnohdy i intelignetnější) to pochopí a porozumí i nevyřčenému mezi řádky... (mezi řádky - to se říká myšlence, která je za celým textem). A pak ti méně vnímavjěšní né tak inteligentní mají problémy pochopit základní pravidla, takže není překvápkem, že jim mnoho nedojde... většinou tito lidé nedokáží rozpoznat vtip ani anglickej i kdybys jim to před tím řekl a bohužel žijí v přeludu, že Einstein (to je ten neučesanej chlápek v učebnicích) takže tenhle vořezprut je vlastně jen senilní dědek co plácal a nikdo mu nerozuměl... chápeš..?? asi ne co..?!? >😁 >😁 >😁 😉
Těch 15 křečovitých řádků (v mém prohlížeči) měla být asi snaha urazit mou inteligenci, že. Až přestaneš psát jako pubertální alter-ego nejmenovaného pána, o kterém se nechceš bavit, taky ti začnu věnovat víc řádků.
v tom případě je to vzájemný... a vem to tak, že na blbej příspěvek blbá reakce... ;-\ takže to vnímám jako nedorozumění..
ciello: "hele máš ve zvyku si vždycku tu otázku nebo frázi zopakovat." ---> Samozrejme, preto aby si vedel na co odpovedam alebo reagujem. Bohuzial tento diskuzny system neumoznuje tvrde konce riadkov, tak je to narocne. Tak tebe pride mentorovanie, karanie a napominanie niekoho ineho ako zabava, krasa zivota a zazitok? Tak nejak mi pride, ze si odporujes. Je to predsa o zabave, krase zivota a zazitkoch. Preco by som sa s nim mal vysporiadat? Alebo ty z Martinou (alebo Martinom). Ja vobec nechcem aby zmenil svoj nazor na auta. Pokial by sme bavili o technickom principe alebo fyzikalnom zakone, ktory sa da dokazat a realne argumentovat, tak je to ine. Ale toto je o osobnych preferenciach a nevidim dovod brat niekomu jeho favoritov. Ano, trocha mi vadi bezdovodne nadavanie a vysmievanie sa inym znackam, napisal som co si o tom myslim, ale nesnazim sa zmenit jeho nazor. Rovnako nevidim dovod na to aby si "prevychovaval" Martinu. Ber to ako zabavu, pozvi ju niekam, pokecate si, a zistis ci ma alebo nema "gule".
problém je v tom, že mnoho lidí se nedokáže na nic podívat z nadhledu... s vtipem.. proč se mnou rozebíráte GTIho..? a proč bych měl převychovat Martinu..?? nikdo se o to nesnaží.. je mi to jedno.. vcelku všechno... každej má jinej názor na věc a podívá se z jinýho úhlu. Jen filtrovat názory ve stylu tohle je opravdová bomba atd jsou mimo mísu a to je to co mi tak trochu tady přebývá... chápeš..? A nevím jestli to vidíš v souvislostech, ale ja nejsem ten kdo odsuzuje ostatní auta nebo lidi!!!!!!!!!!!!! to chce asi otevřít oči pokud si myslíš opak. A jen proto že GTImu neřeknu ať vás tady netrápí jsem jeho vledovíškam? Ať si píše co chce. Ale to je na delší debatu
ciello: "a proč bych měl převychovat Martinu" ----> Ja neviem, preco sa o to snazis, ale robis to. Preco neakceptujes jej nazor? Preco to neberies s nadhladom, o ktorom tak rad pises? Ne, problem vidim v tom, ze to neberies s nadhladom. GTI ti nevadi, ale Martine pises, ze je detinska. Je to o tom uhle pohladu, o ktorom pises. Pokial sa ten uhol zhoduje s tvojim, tak je to zabavne, s nadhladom o radostiach zivota. Pokial je ten uhol iny ako tvoj, tak je vazne, detinske, predpojate. O tom nadhlade netreba len pisat, treba ho pouzivat. Alebo sa netvarit, ze ho mas a rovno priznat farbu. Pretoze kazdy z nas uvazuje subjektivne a vzdy konfrontuje svoje vlastne nazory s nazormi inych. Ako priklad ma napada nazor "objektivneho" sudcu (plateneho za objektivitu) v Kajinkovom pripade, ktory natocila Nova skrytou kamerou.
GTI píše tak že se to dá alespoň číst a člověk se někdy i pobaví... To tu skoro nikdo ještě nedokázal... A GTI většinou je v poli sám, kdežto kult japonskejch je tu vždy silnej ve výrazej většinou ve skupině... Jestli sis nevšim... Jo a rozdíl mezi GTIm a ostatními je, že GTI pokud něco plácne, tak obecně... a jestli se mi to líbí nebo ne, je vedlejší, protože se nenaváží do nikoho ale jen obecně... vztahovačnost druhejch je někdy přehnaná... a pak reagují jak reagují... dětinsky... jakoby jim GTI rozšlápl hračku... chápeš..?? Nemá to nic společnýho s tím, že nemám rád ani německý ani japonský auta.. takže 50-50..! A pořád nechápu proč semnou řešíš GTIho nebo ostatní... Martina sem vždy přidá názor jednou za čas... tak jsem jen ve vtipu.. chápeš význam ve vtipu.. tak jsem se zeptal co na to Martina... to bylo vše...!!!!!!!!!!! tak se prober.. a pokud je někdo vztahovačnej že nedokáže zkousnout rejpnutí pod žebra v tomto nevinným duchu.. tak sorry je to upjatej člověk.. Už mě to nebaví... ;-\ a jestli ještě jednou v příspěvku zopakuješ otázku nebo frázi... tak asi budu přemýšlet o sssebevraždě... >😁 >😁
>😁 >😁 Vhodnější by byl atentát >😁 jako, vsednout do Range Rovera a rozjezdit jim to EVO na placku >😁 >😒] :yes: Jinak moc cením tvůj úhel pohledu (nemyslím na mě)... ale, vlastně také 😉 :yes:
ciello: "A pořád nechápu proč semnou řešíš GTIho nebo ostatní..." ------> Ty nejak stale nechapes, ze riesim teba a tvoj akoze nadhlad, kde sice tvrdis, ze si nad problemom a ze vsetko zabava a pritom sa neustale snazis vnutit tvoj uhol pohladu ostatnym. Tak nejak si nespominam, ze by si nejak prispel k predmetnej stranke diskusie o Mysiakovi, stale len opakujes ako si nad vecou, ale tym opakovanim sa dozadujes uznania svojho pohladu na vec. Takze vlastne sa spravas ako kazdy iny diskutujuci, snazis sa presvedcit inych, ze len tvoj nazor je ten jediny spravny. Len si to nevies priznat. Tak to radsej ukonc diskusiu, aby sa zabava nezvrhla na nieco nebezpecna. Inac existuje nieco co sa vola Netiketa (RFC 1855), co je odporucenie pre styl a sposob elektronickej komunikacie. Jej cesky preklad som nasiel na [odkaz] . A tam je napriklad "při odpovídání nech původní zprávu na začátku, případně nech tolik textu, aby z něj vyplynul kontext; tím se ujistíš, že lidé budou vědět, na co reaguješ; nevkládej zbytečně celý originál!" Pokial budes denne dostavat stovky mailov z roznych diskusnych skupin a okrem toho budes chciet aj pracovat, ver mi ze pravidla netikety ocenis a budes si ich vazit.
>😁 ..čeče... já to asi nějak nechápu... 😒 Nevím jak netiketa souvisí s tím Mysiakem?!? Já o něm nepsal, protože s ním nemám žádnou zkušenost, tak nebudu psát, že je k ničemu. Já si ho pořizovat nebudu, protože tendle typ auta je pro mě zbytečnej a navíc Mitsu obecně nedělá pěkný auta a pokud se ti nelíbí obal, tak si to asi nekoupíš. btw tvůj názor nebo komentář na tohle auto taky neznám. Takže moje hodnocení je - není špatný ale pro mě k ničemu... 😄 Víš, vidím na co reaguješ, protože reaguješ na můj komentář. Kdyby jsi příštý týden v jiné diskuzi reagoval na tento komentář, tak to pochopím, že to zopakuješ. Tady je to naprostá ztráta času. Já v tomto ohledu preferuju úsporu a věcnost namísto věčného opakování.. v rozhovoru to taky neděláš. Teda předpokládám. Jo a vůbec, příručky moc rád nemám. A ještě mě zaráží tvůj zájem o můj nadhled 😄 že máš potřebu jej hodnotit. Já z tvých příspěvků cítím určitou svázanost a děsnou formálnost. Si tě představuju jako figurinu za PC v přiškrcené kravatě s minimem grimas.. ;-\
ciello: "čeče... já to asi nějak nechápu"--------> Bohuzial je to tak.
tak mi to zkus vysvětlit..
ciello: "tak mi to zkus vysvětlit" ------> Snazil som sa, bohuzial nechapes. Co sa da robit. Skus to precitat znova a zamysli sa, mozno to pomoze.
ty jsi opravdu divnej... musíš zopakovat i tohle..?? když je nad míru jasný, že reaguješ právě na to a je tam jen jediná otázka... Asi jsi nemocnej... pak je jasné, že ti nemůžu rozuměn protože vůbec nevím o čem to tam plácáš.... :no:
ciello: "Asi jsi nemocnej" -------> Ciello, zbytocne pokusy o urazky, ja viem, si nestastny z toho ako nic nechapes, ze ta tu nechvalia aky si cool, zabavny. Ze nemas pochlebovacov, ktori nepadaju do kolien s vykrikom, boze ozval sa velky ciello, pochvalme ho aky ma spravny uhol pohladu. Aky je cool. Totalne cool, pise nesuvisle vety a same bodky, lebo to je tak cool, tak zabavne. Ved si iba chcel nadviazat kontakt s Martinou (preco by si inac pisal do diskusie o aute, ktore ta vobec nezaujima) a zastat sa svojho idolu - prispevatela GTI. Pretoze ho nikto nechape, tak si mu chcel pomoct, ved uz pouzivas aj jeho styl pisania (diskusia o Range Roveri). A niekto ta prekukol. Zistil ze sice pises o zabave, ale v skutocnosti ti ide iba o svoje zviditelnie o presadenie sameho seba (ved pozvi Martinu niekde sukromne, nemusis to riesit cez diskusne forum). Ako z toho teraz von, ako si zachovat svoj cool image? Uz kasles na tie nezmysli, co si pisal Martine o nadhlade a zabave, to bolo pre zenske, ty si predsa velky chlap, preto musis tvrdo presadzovat svoje aj mat posledne slovo. Aj za cenu uraziek oponentov. Co uz ine mozes robit, ked na viac nemas.
>😁 >😁 >😁 >😁 .. jen mi prisím vysvětli smysl tohodle..?? a věř a věz, že jsi se netrefil ani v jednom... a tuším, že tě to trochu žere... >😁 >😁
strach, panika a zmatky- to je Tvůj život. Evo Ti dá řád :yes: Uctívej ho a možná se trochu srovnáš. Já vím, nahání strach a plenky Ti už docházejí. Tak běž blíž a šáhni si na něj- to prý pomáhá. Nikdy ho nemůžeš mít i kdyby jsi peníze měl. A Ty víš proč. Sedl bys za volant a sešlápl plyn. Jenže vtom by se Ti na zadní straně kalhot stala "malá nepříjemnost"... Můžeš aspoň stát před zrcadlem a přesvědčovat sebe sama že je to jenom japonská krabice, a ta nemůže tu Tvou tříválcovou STYLOVKU ohrozit...Tak ho hezky obcházej a respektuj - na víc nemáš, přiznej si to 😄 😉
Velmi kruté 😄 Tohle ti tu EVOFANS budou obtížně odpouštět 😉 :yes: Já přeci jen nešel dál, než k "plejstejšnu"... tys to teda napálil natvrdo. Jo, souhlas. I když... víš... já spíš cejtím víc pravdy v tom plejstejšnu... přeci jen, ten, kdo koupí auto, a třeba toho tříválce... ten z EVA Fobii mít nebude, je to úplně jinej svět. Ale, jak píši, je to jen můj názor. Jinak vidím, že na EVO máme spřízněnej kritickej pohled. 😉 :yes:
ty jsi tam četl nějakou kritiku? PS: hláška "na člověka dobrý" >😁 :yes:
Lidé mají zajímavou vlastnost. To, co nechápou je špatně. Nechápeš Evo a rázem je špatný. Nechápeš důvod jeho stvoření. Nechápeš jeho povahu. Co hůř, ani se mu nesnažíš porozumět. Je jiný a jen proto se do něj navážíš. Evo je jak rotvajler. Je silný, nespoutaný a divoký. Většině se nelíbí. Většina se ho bojí. Píšeš, že je nepohodlný. Že má absurdní přítlačný křídlo. Že je ošklivý. Že má moc dveří. Že má málo dveří. Že je moc velký. Že je moc malý. Že je moc divoký. Že má malej výkon. Že je pomalý. Že je moc rychlý. - řek bys mu to do očí?... ...co člověk, to názor. Jenže chyba je v tobě. Hledáš povrchní věci. Chceš dokonalý auto. Chlape, dokonalost unavuje. Omrzí. Jsou to chybky, který budeš milovat - nebo nenávidět, když na to nemáš. Na něj. Neboj, nejsi sám. Má na něj jen málokdo. Asi tak 20 lidí ročně v republice. Myslíš, že by nemohli mít 911?? Nechtěj. Nechtěj povrchnost, líbivost, konvenčnost, klasiku. Chtěj zážitek z jízdy, nic víc, nic míň. A co jinýho jim dá tak čistej zážitek?
Co bys taky čekal od starýho zapšklýho zabedněnce, kterej si myslí, že má patent na rozum? 😉 Smutný příběh. Jeho příběh 😄
Zrovna dnes som videl prvy krat na zivo EVO IX. Tak som si v duchu polozil taku ironicku otazku. To musim naozaj predat osmu a kupit devinu ? Krasny kus auta.
cos zikate na tohle Je to peknne subaru :yes: www.subaru.szm.sk a cena sa mi vydi taktiez good 470 000 Sk :yes: aj vybava je dobra ale evo je lepsie :--o) 😃
Tak teď už snad definitivně. Velmi oceňuji příspěvky Marka, Ciella, Mariho a Vipera :yes: Stačí si přečíst jen tohle... teda a jeden můj 😉 a máš kolem EVO jasno. Problém je, že na obranu EVO se nabalujou neskuteční amatéři, plejstejšnový kovbojové, kteří se vybíjí kritizováním přispěvatele jehož srdce bije jinde, namísto toho, aby napsali něco k EVU. Ano, já tu veřejně přiznám, že pro mne nemá EVO žádné kouzlo. Vím také přesně proč. To ale neznamená, že bych jej zatracoval. Naopak, ctím jeho nekompromisní techniku, chápu, že pro někoho je to modla. Toho nekritizuji. Převažují tu příspěvky, které vyzdvihují dravost EVO a tedy zážitky v něm. A já se ptám, kde? Kde se užívají ty žážitky. Jestli tedy jezdíme po stejnejch silnicích a ve stejném provozu... tak já za výhodnější prostě cítím mít káru s poměrně slušným stádem koní, ovšem současně káru která mě hýčká. Vím, že klasickýho EVOistu na tohle nepřemluvím... jenže já vím... že čas... hraje pro mne 😄 P.S. Až neskutečně zoufalé příspěvky, že mi tu někdo někam leze, (co bych za to dal 😃 považuji za odporný výsledek toho, že dopouštíte nabourávání pánského klubu... Můj postoj je zcela jasnej... šukej co to jde, nic lepšího neprožiješ ani v EVU 😄 ale diskutuj zásadně ve svým klubu, v klubu na auto.cz. To by bylo, abychom z toho nevyšlechtili klub, kterej nám může závidět i parlament 😉 :yes:
co na to říct ?? no bohužel nic ... -Ano, já tu veřejně přiznám, že pro mne nemá EVO žádné kouzlo. Vím také přesně proč.- bohužel nevíš o EVO vůbec nic ... "je to nejlevnějších 280 koní na trhu (spolu s STI)... tak proto pionýři masturbujou, co to jde...,V autě se musím cítit především pohodlně, auto se mi musí líbit a musí pro mě mít "obsah".,To, jaké má diferenciály je schopnej poznat jen závodní jezdec. My, běžní řidiči bychom měli maximálne sevřenej svěrač. nesmíš se přeceňovat. My využijem možnosti auta tak na 20%... je úplně jedno, jestli jedeš na permanentu, haldexu... vpodstatě jsi (jedeš-li na své maximum) rád, že projedeš zatáčku...,Chyba. Nato, aby ti udělalo v zatáčkách radost musíš bejt poměrně dobrej jezdec... a vedle toho... když už budeš dobrej... tak těch usušenejch 280 koní... to ti bude k smíchu. To snad potvrdíš." ... atd .. opravdu má smysl vyhledávat další tvoje příspěvky ?? podle mě ne .
Zdeňku... nevím, kde tě vychovali, ale kopírovat cizí texty... na to už musí mít člověk nejmíň vyšší dívčí :no: Jinak, když už jsi si s tím dal práci, tak si to vytiskni a za pět let přečti... všechno co tam je bude stále platit. P.S. Asi ti také nikdo zatím nevysvětlil, že zpravidla vedou diskuzi lidé rozdílných názorových proudů... Tak si to po večerech trénuj do zdi a pak přistup zde k diskuzi... k diskuzi o EVU, ne o přispěvateli GTI, Zdeňku :no: :no:
klub si zaloz u vas v kocikarni, urcite budes jediny clen a tam si mozes masturbovat u NFS alebo co teraz leti na GTI, na nic viac totiz nemas, mentalne :-!
EVO, to je téma, ne přispěvatel GTI... snaž se to pochopit, je to prosté.
to pochop ty, EVO je tema, nie pansky klub ani GTI drahy prispievatel GTI
:no:
GTI tema tyhle diskuze je EVO,ale ty diskuzi dost kazis svyma prispevkama,proto se stavas tematem diskuze i ty....to jen,kdyby si to nahodou nepochopil.A k tvemu prispevku vyse...celou dobu tady plives spinu na EVO,na lidi,co by ho chteli,nebo lidi co ho obdivuji-presne jak ti to napsal Zdenek,a kdyz po delsi dobe sam zjistis,ze uz je to vazne trapne a o nicem,tak sem najednou napises prispevek,jako ze EVO neni pro tebe,ale jinak je to vlastne vyborny auto,takze si sahni do trenek,jestli nahodou spis ty nejses z divci skoly....tvoje chovani by tomu odpovidalo,ikdyz to bych asi i tem holkam krivdil.Zaloz si svuj panskej VW klub,tam si pis ty svoje ody na VW,hraj si tam klidne na Führera,co vi vsechno nejlip a cpe vsem svoji koncernovou ideoligii,plivej si tam spinu na koho chces a tyhle diskuze o autech nech lidem,ktery chtej o autech diskutovat....myslim,ze tak budem vsichni spokojenejsi 😉
Dovolim si aj ja prispiet svojim nazorom do tejto neplodnej diskusie😄
GTI😒br /> Mozes mi, prosim ta vysvetlit preco sa prave Ty najviac zapajas do tejto diskusie, ked uz z tvojho prveho prispevku vsetcie vieme, ze to nie je auto pre teba a ty by si ho nikdy v zivote nekupil??. Povedal si nam to a my ti za to dakujeme, ale staci jedenkrat a nie 100 x. Nemozeme mat vsetci predsa auta od VW. To by sme sa vratili spat do cias komancov, kedy tu boli len Skody a Lady, de tu Trabos, Wartburg ine speciality 😄. Tak nechaj ludi nech si vyberu inu znacku.
Marko😒br /> Trochu ta poopravim dobre? 😄. Tommi Makinen nevyhral ani jeden zo svojich titulov vo WRC ale v A8 😄. Odkedy Mitsu postavilo WRC tak im to moc nejde, okrem par dielcich vysledkov Gigiho minuly rok.
Bocne airbagy s homologaciou WRC nemaju totalne nic spolocne, takisto skoro ani EVO s WRC (to sa dokonca ani karoseriou nepodoba😃, STi ma k tomu trocha blizsie). Co sa bocnych airbagov tyka, tak tam asi nie su kvoli sedadlam. Dost blbo sa do "skrupiniek" davaju 😄. STi ich ma, ale musela kvoli tomu zmenit sedacky a tie stare bez bocnych airbagov sa mi zdali byt lepsie.
A teraz jednou kratkou vetou preco sa najdu ludia co si kupia EVO alebo STi(WRX/GT). Povacsinou su to ludia, ktori su velkymi fanusikmi rally, ci uz ako pretekari a tie auta im sluzia na "civilne" jazdenie alebo ako treningove auto, alebo su to "len" obycajni fanusici tohoto sportu. Tieto auta tiez nie su pre obycajnych vodicov, clovek sa musi naucit s nimi jazdit. Tito ludia nikdy nebudu porovnavat tieto auta s M3, RS4, C AMG, ani s Ferrari, Lambo, TVR, Porsche ... pretoze vedia, ze to je ko porovnavat hrusky s jablkami. Prva kategoria su nadupane civilne verzie urcene na nemecke dialnice, nikam inam a druha kategoria su supersporty, ktore su odvodene od okruhovych specialov.
A este ku kratkemu porovnavaniu. Kupte si aprilovy Speed tam mate porovnanie RS4, M3 a C AMG a potom RS4, EVO IX (340) a Carrera 4. Najrychlejsie na testovacej trati bolo Evo, potom Carrera a potom RS4...
A este k "snilkom". Na svete je niekolko TOP modeliek o ktorych vacsina muzov sniva a niky ich nebude mat. Takisto je to aj s autami. Snivaju o tom, ale nikdy v zivote ich nebudu mat. Ale je to snad zle???
GTI😒br /> Mozes mi, prosim ta vysvetlit preco sa prave Ty najviac zapajas do tejto diskusie, ked uz z tvojho prveho prispevku vsetcie vieme, ze to nie je auto pre teba a ty by si ho nikdy v zivote nekupil??. Povedal si nam to a my ti za to dakujeme, ale staci jedenkrat a nie 100 x. Nemozeme mat vsetci predsa auta od VW. To by sme sa vratili spat do cias komancov, kedy tu boli len Skody a Lady, de tu Trabos, Wartburg ine speciality 😄. Tak nechaj ludi nech si vyberu inu znacku.
Marko😒br /> Trochu ta poopravim dobre? 😄. Tommi Makinen nevyhral ani jeden zo svojich titulov vo WRC ale v A8 😄. Odkedy Mitsu postavilo WRC tak im to moc nejde, okrem par dielcich vysledkov Gigiho minuly rok.
Bocne airbagy s homologaciou WRC nemaju totalne nic spolocne, takisto skoro ani EVO s WRC (to sa dokonca ani karoseriou nepodoba😃, STi ma k tomu trocha blizsie). Co sa bocnych airbagov tyka, tak tam asi nie su kvoli sedadlam. Dost blbo sa do "skrupiniek" davaju 😄. STi ich ma, ale musela kvoli tomu zmenit sedacky a tie stare bez bocnych airbagov sa mi zdali byt lepsie.
A teraz jednou kratkou vetou preco sa najdu ludia co si kupia EVO alebo STi(WRX/GT). Povacsinou su to ludia, ktori su velkymi fanusikmi rally, ci uz ako pretekari a tie auta im sluzia na "civilne" jazdenie alebo ako treningove auto, alebo su to "len" obycajni fanusici tohoto sportu. Tieto auta tiez nie su pre obycajnych vodicov, clovek sa musi naucit s nimi jazdit. Tito ludia nikdy nebudu porovnavat tieto auta s M3, RS4, C AMG, ani s Ferrari, Lambo, TVR, Porsche ... pretoze vedia, ze to je ko porovnavat hrusky s jablkami. Prva kategoria su nadupane civilne verzie urcene na nemecke dialnice, nikam inam a druha kategoria su supersporty, ktore su odvodene od okruhovych specialov.
A este ku kratkemu porovnavaniu. Kupte si aprilovy Speed tam mate porovnanie RS4, M3 a C AMG a potom RS4, EVO IX (340) a Carrera 4. Najrychlejsie na testovacej trati bolo Evo, potom Carrera a potom RS4...
A este k "snilkom". Na svete je niekolko TOP modeliek o ktorych vacsina muzov sniva a niky ich nebude mat. Takisto je to aj s autami. Snivaju o tom, ale nikdy v zivote ich nebudu mat. Ale je to snad zle???
no ja nesom velkýýýým fanušikom Rally ale sledujem priebezne vysledky aj dost citam viac sa zaujimam o F1😄 muoze to byt aj tym ze u nas nedavaju skoro ziadne prenosy z Rally WRC pre mna je evo a subaru STI-WRX Skiline 350Z Celika Type R IS200 Ford Fiesta ST Colt CZT a dalsie auta takychto typov pokladam za najlepsie hlavne japonske .) a pri trozke stastia a sledovania bazarov sa niekedy da natrafit na nieco podobne za dobru cenu Vid predchadzajuci prispeveok subaru 10/2000 za 470 000 sk a upravene a velmi pekne to je len priklad to auto uz je mozno predane .) neviem
frankie, nechcelo sa mi citat vsetky prispevky tak som zvladol zaciatok a koniec. mas moju pochvalu... dost presne si tuto zahadu rozlustil 😄.. par rokov dozadu som rozmyslal ake auto si kupim. skusal som M3 starsiu S4 atd.. M3 je uzasne auto a aj ked trochu nerad ale priznavam ze za idealnych podmienok je rychlejsie ako subaru alebo Evo.. nakoniec som kupil subaru impreza model 2003. preco? lebo v realnom svete kde prsi snezi atd je takmer vzdy rychlejsie ako m3 alebo auto podobneho typu. ked snezi je dokonca urcite rychlejsie ako porsche, ferrari atd 😃 oficialna cena Evo 9 sport je 1 650 000 Sk a nova STi je teraz dokonca za 1 450 000 Sk. to nema konkurenciu!! jasne ze spartanska vybava niekomu prekaza ale mne nie. dokonca mat M3 tak radsej vyhadzem z auta vsetky tie veci co pridavaju zbytocne kg a stoja kopu penazi.. aj preto STi alebo Evo... pred dvoma tyzdnami som si kupil prve Evo 9 na slovensku - cervene a od dnes uz ma aj SPZ.. a tiez som niekedy len snival. mozno aj tieto sny ma tlacili dopredu tak preco nesnivat??
preco nesnivat :yes: :yes: :yes: a M3 ma vyhodu urcite jen na dalnici P-) inač v pohode povedane :yes: taktiez snivaam .D) mam este malo rokov tak ak začnem setrit odkedy budem pracovat tak mozno ze sa nieco podari zadovazit 😄 tak pozeram nase evo članek uz neni na uvodni strance .(
tak zdravim lubosa >😁
ako slape???
ako slape???
Tak sis to, brácho přečet´, doufám. Jo, jak píšu. EVO žerou hlavně ti, co na něho nemaj. Nejlépe, a moc hezky, od srdce, to nade mnou vyjádřil kolega evoVIII(SK) - to je myslím klasickej fanda na EVO. Mladej, se snem, že si ho jednou, až bude pracovat koupí... Tak pro takovéhle fanoušky :yes: mám hluboké pochopení. O tom to je. Sni o EVU a zatím jezdi v GOLFU... brzy tě EVO přejde a budeš spokojenej golfista. Věř mi. Jo, a těch 20 za rok, ty jsi koupí ti, co maj EVO hluboko v sobě... ti mi jsou také sympatičtí - je to jejich život. To mezi tím, ti mitsumasturbátoři, těm bych doporučil hlubokej pohled do peněženek, pak vyhodnocení situace a přijetí realistického rozhodnutí... vidím to někde mezi městskou hromadnou, novou Fabií, případně pětiletým Focusem z bázu u vás na konci města. Na EVO zapomeň. 1,2 milionu bys střádal asi osmdesátdevět let. :yes:
Jezisi, to je teda diskuze, este, ze sem nemela cas... GTI, mam pro tebe dve veci: 1. Nechapes, co ti tu vsichni vycitaji? Precti si po sobe, to, na co ted odpovidam. Este to porad nechapes? Algoritmus se vraci na bod 1. Az pochopis... sakra, se mi to nak zacyklilo... ;-\ 2. Predstav si, ze jestli se mi podari neco sehnat, tak budu mit moznost se svyzt v zavodnim Evu 8. To pak tobe osobne napisu nejdelsi clanek na tema "Jaxi Mitsumasturbator(ka...zdovolenim) zajezdila". 😄 P.S. Koukam, ze ti toho z toho tvyho panskyhho klubu moc nezbylo co? >😁
no hmmm a žadnim golfu nesnim aby bylo jasni :yes: a uz bys si si mohl odpustit ty trapny Nadpisy jo :yes: a na evo tomu ver ze nebude problem nasporit "!! a golf nemam ani nechcem mam 17 >😁 >😁 >😁 😉 a asi sem jeste nepsal mne nove evo alebo podobne auto NOVE"! tohto typu netreba ja se uspokojim aj z bazarem :yes: ""JAZDENE KONE SKUSENEJSIE KONE"" 😉 jo a s toho co pises urcite nemas moc rad japoncov a hlavne MITSU uz sem si to vsiml pri dakaru 2006 kdyz si furt buzereoval MITSU... si zavydil ze vzdy vyhrajov Neco ty zeknu .D ten tvuj DUKAREK ci DAKARED ci nevim jak si to nazval nevyhraje ani nabuduce a nato vem jed "!!!
😄 Těch 17 ti upřímně závidím :yes: A držím palce. Ten bazar pokud nebudeš muset, neber, nebo ty by sis snad chtěl jednou koupit svý auto, který odložíš do bazaru?... P.S. DAKAREG... 😉 :yes: cením tvou paměť.
No vis sou takovy lide cos si koupi auto nabehaji na nem 38 000 km a pak ho prodaveji a tak se naskitne šanca .D koukni se na tohle subaru neni dobry .D asi je uz prodanej nevim casopis inzeetni nemam ale muze to byt stary tak 4 mnesice www.subaru.szm.sk a jeste neco nechapu lide cos si koupi napr novou octaviu nabehaji 18 000 nekdy mene a uz se to vali po bazarech .D takych aut a majitelu je mnoho
som sa tak zahldaled na predok auta na ploche vo windowse .) a som si nieco vsimol je tam nieco co pochadza z eva7= vsimnite si znak auta v predu 3diamanty pod nim je len mriežka sietka a v evo8 bol pod znakom taky plast a na nom bol znak 😉
Pretoze ten plastovy trojuholnik bola asi najvacsia vyhrada, aku mala EVO komunita k designu.
ale nebola to až taka zla zmena=celkom prijemna zmena 😄 zas bez toho evo9 sa mi dza z predu este viac agresivnejsie :yes: sa im to asi neosvedcilo tak sa vratili spet k povodnemu dizajnu.
Dnes som mal moznost priameho porovnania s 911 Turbo na dialnici a Evo ma velmi milo prekvapilo tym, ze na rovinke sa drzalo az do 220 km/h. Potom zacala 911 mierne utekat. Na to vsak prisli prve zatacky a Evo ukazalo, kvoli comu je povazovane za jedno z najlepsich aut vobec.
Tento voz je niecim vynimocny. Mna osobne auta vobec neberu, ale vzdy ked nahodou uvidim EVO, zastavim sa pri nom. Je to jedine auto, ktore so mnou nieco robi. Citim ako sa v nom deju neuveritelne veci. Je to divny pocit.
Tohle auto je to nejlepší a nejkrásnější co jsem kdy viděl 😄.Kam se na to hrabe kde jaky ferrari aj...