Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford GT jako bonus za práci: jedině u Tigera Woodse

36 komentářů

Tak to je slušný bonus :yes:
Tak tohle se může stát jen v Americe. 😄 Kam se hrabe Elvis a jeho obdarovávání náhodných kolemjdoucích Cadillacama. >😁 Už vidím scénku, jak přijíždí k hřišti nosič ve Fordu GT, všichni ho obletují, pak přijede Buick Lucerne "kdo to je?". "Ále, to je můj golfista." >😒]
>😁 >😁 :yes:
Nevite jestli Charouz hraje golf?
>😁 šel bys dělat nosiče holí a míčků?
Za takovýhle odměny do toho jdu taky hahahaha >😁
"DO-FRON-TY!!!" 😄)
Jasně >😁 - ale jsem před tebou....
[odkaz] a video taky. Sterilní GTI >😒] Te´d jen nevím, zda to auto nebo spisovatel >😒]
je něco úplně jinýho šmejkat v Delvitě prázdný basy plzeňskýho do regálů, než šmejkat "Tajgrovi" jeho nádobíčko... Ovšem, ne každej Tajgr je takhle velkorysej... vyžaduje to velkou vlastní nadstavbu... tu Tajgr evidentně má... nepředpokládám totiž, že na turnaje jezdí v coupe... tedy v Hyundai coupé 😄 P.S. Dokonalé. Bravo GOLF (zde v příčinné souvislosti... (vyjímečně) ovšem 😉 :yes:
Tak tady je opravdu to zvolání BRAVO GOLF na místě, vlastně to je jediné místo, kde to můžeš beztrestně napsat - vše ostatní je rouhání 😉
Ne, hyundai vážně ne. 😄 Když už kupé, tak si půjčuje tenhle unikát: [odkaz]
Was ist das?? 😄
Buick Velite Concept
Nasel jsem si ho...vnitrek schopne retro, vnejsek otresny. Radsi bych to GT 😄
Vnějšek je pěkný. Na Velite mi nešahej. 😄
Nesahnu, jeste bych neco chytil 😉
Jo, tenhle člověk to má v hlavě v pořádku. Takovýho šuntu se raději zbaví s grácií, než aby se s tím někde prudil. Holt někdo má a někdo nemá 😄 Tiger Woods z toho trochu vybočuje. Ten má, ale nechce 😄 :yes: však on ví proč >😁
>😒] >😒] >😒] :yes: P.S. Woods měl/má Porsche Carrera GT, tak proč by jezdil nějakou masovou šunkou :no: >😒]
Carrera GT je sice celkove lepsi ale stovku za 3,3 sekundy jako GT da malo ktery auto >😁 :yes:
Chlapci o autach toho asi vela neviete ked Ford GT oznacujete za sunku. Je to to posledne auto, ktore by ste tak mohli nazvat..Klobuk dole pred tymto autom, vidiet to nazivo v akcii tak to asi nerozchodim..Spickovych supersportov je dnes ako maku, ale maloktory ma taku charizmu ako Ford. V testoch sa nan nechyta ani hocktore Lambo ci Ferrari..Super super auto...😃
Alebo vam to poviem po vasom: "Ste se snad ***i v kině nééé?"
...jestli se nebudes ucit, skoncis jako popelar! 😉 Kdo mohl tenkrat vedet, ze myslela ucit se hrat golf! >😁
měl jsi jí poslechnout...no nic, tak šup šup na stupačku, koukám z okna a popelnice přetejká! Tak s sebou hoď! >😁 >😁 >😁 😉
Ja zabral ve treti tride ZDS, takze si dovoluji luxus byt nezamestnany...jak vyhodne. Na stupacce mi omrzala kolena. >😁
pakliže jsi nezaměstnaný, tak koukám a v popelnici je pár flašek od piva a nějaký plesnivý chleba...tak pokud jsi ještě neobědval...(flašky vrátíš a můžeš si koupit třeba lahváče za 4.90 😉 >😁 >😁
Dekuji, ard se necham pohostit, pripojis se? 😉
..no jen jestli ti nechá... >😒]
ok, ale mám patku!!! >😁
Paja zase ples, tak se budete bajecne doplnovat >😒] >😒]
a ty se nepřipojíš? přehazku ještě nemáme >😒] >😒]
Beru! >😒]
te´d ještě GTIho jako pankáče a vyrážíme! >😒]
Číro by bylo 😄 :yes:
tak v deset před cirkusem na letný...jsme hlavní číslo >😒]
To bude vyprodano >😒] >😒] >😒] Jen nevim, kudy pak budeme utikat (samozrejme pred fanynkami, ne pred lyncechtivym davem) 😄
proti gt-cku. urcite je to super kara, ale amisporty maju docela muchokonove motory a za 990 litrov si mozno uz kupi carreru gt no a to je podla mna slusne vozitko, teda ak uz nema dve v garazi. ale hovorim gt-cko je urcite super. ale videl som viper-a ako nalozil priepast na deadmens road a to teda nemusim. zavodil s ferrari a to je jazdne niekde inde, ako europske supersporty vseobecne.