Novinky
0
Vyborny napad panove! Mate za usima 😉
0
Ty vole, a já za fotky růmstra nedostal ani * 😲(((
0
😉 Co ti na to mam rict. A nemels krasny hrejivy pocit, ze jsi tam ty fotky poslal, a ze vsichni na ne hledi? Jestli ti jde o to PS, tak do redakce napis a mozna ti nejake venuji 😄 Samozrejme, ze jim jde predevsim o to se velmi levne dostat ke spy fotkam. Tomu sindikatu urcite playstationama neplati 😉
jako navadeni k necemu nekalymu >😒] Aby nejaky nestastnik nemel PS2 a zaroven cerstve vyplneny zapoctak >😒]
Už jsem si nechal přešít kožený rukavice. Teď je na levačce nově pouzdro na foťáček. Ani ho nevypínám, šetřič nepoužívám. Pravačkou trénuju bleskové tasení (foťáku, prasáci) a učím se fotit za jízdy, z boku, zezadu, zepředu (novou Fábii, prasáci)! >😁 >😁
Ja chci článek od redakce na toto téma -
[odkaz] nádhera...
[odkaz] nádhera...
To snad vypadá líp než normální Cobra, i když to není tak elegantní, tak ta nasávací nástavba je úplně super.. Když si vezmu, že to má objem větší než... cokoliv jinýho... jak rád říká Lones, objem ničim nenahradíš...
A taky 1 100 koní >😁 >😁.. musí to být jako sedět na raketě >😁 >😒]
Odebírám časopis Auto7 a tam byl článek...v článku sem se dozvedel ze zrychluje z 0-200km/h za 4,9s a 0-300km/h za 10s....podle me nesmysl...co vy na to?
No možný je všechno, ale bez "křídel" bych čekal, že to vzlítne. Nechápu jak to chtějí udržet na silnici byť jen při jízdě rovně, to by muselo bejt strašně těžký, ale ani tak.. Ale pokud by 0-300 bylo za byť 12, tak pořád je to 6 navíc oproti Veyronu. Cena je poloviční, zase asi zažijou dotyční vítr ve vlasech víc než je zdrávo... Jaká je asi v té rychlosti srážka z mouchou. Nebo co když ti vletí do kokpitu sýkorka >😒] , stačí shlédnout záběry "střelby vodním dělem koroptví v polyethylenových sáčcích proti pozemním maketám kabiny a kokpitu letadel". Strejda dělal kdysi ve výzkumáku a něco se nastříleli když zkoušeli L-410.. Ale jak píšou na novinkách, majitelé (cca. 15 mega / kus) s ní nebudou asi ty tři kila jezdit.. Ale představa, že s tím zrychlením "uděláš" kdejakýho nýmanda v tuningu >😒] >😒] dal bych si říct. Myslím, že je to dobrý auto a i když je to nepraktický, tak vývoj nestál tolik, aby se to jako exkluzivita nemohlo prodávat.
Skvělý auto. Článek na Novinky.cz zase typicky poblijózní. >😁
tohle je kvalitní názor!Nechápu jak tak kvalitní server jako je AUTO.CZ nenapsalo o tom autě článek.Před tejdenem to bylo na Autorevue a teď jsem si to četl na novinkách.To mě opravdu povabilo, protože styl článků na novinkach.cz mi připadá hodně nevalný, spíše dětinský.
Dík, ale kvaltiní názory nemá nikdo. To si pamatuj. Já jsem na to narazil náhodou, protože mam sznm.cz jako homepage, jinak bych se asi o tom autě nikdy nedověděl, bo by se objevilo někde na netu, kam občas mrknu. Ale jestli to bylo na autorevue nebo tak, tak mě taky tak trochu překvapuje, že tu nebyla ani hláška... a nebo kucí něco chystají, třeba test 😉 >😒] a chtějí nás překvapit. A nebo shánějí více info, aby mohli napsat opravdu fundovaný článek, ne jako někde...
spíš vymýšlejí finty, jak si usnadnit práci, ušetřit peníze za spy agenturu a zbavit se toho křápu PS >😁
řekněme, že jsou kvalitní názory a ty ostatní.Je to možná zlozvyk ze seznamu, kde se právěže v diskusích ohodnocují příspěvky(často hodně debilní).Jinak s tím jaká je kvalita článků tady a na novinkách se asi shodneme, že?
No já pro jistotu na novinky do diskuzí vůbec nezasahuju, články čtu celý jen když je to věc co mě opravdu zajímá, jinak prohlídnu nadpis, fotky, případně přečtu první odstavec. Jo články tady mají svou úroveň.
já jsem se odnaučil zasahovat do diskuzí na novinkách, protože se mi zdá, že složení v těchto diskuzích je takové:60% smradi do 14 let,15% naprostí vylízanci, kteří si umí tak maximálně podrbat,10% chroničtí provokatéři,10% mentálně zaostalí ***i jež mají přístup na internet a ke vší smůle naší společnosti mají nebo budou mít volební právo, no a zbytek normálních lidí to stejně na diskuzích vzdá.
Výborný nápad, jenom osobně bych sem ty fotky poslal i tak nějaký mít, ale takhle za to třeba budu mít ještě stejšny, paráda😁 BRAVO! :yes:
Co takhle dat si novej wallpaper?...
[odkaz]
jestli chces lepsi rozliseni look:
[odkaz]
[odkaz]
jestli chces lepsi rozliseni look:
[odkaz]
😄 :yes: :yes: Dokonalé. Dnes proti mě jel červenej... měl jsem slzy dojetí v očích... Super auťák. :yes: :yes:
GTI, teď zcela upřímě a přátelsky, proč si vlastně GTIčko nepořídíš? 😉 Jestli ho již máš, tak se omlouvám za fau😜as :😉
A já vyhlašuju soutěž, kdo rozezná starou fábii od nový fábie... ;-\
Jo, jdu do toho, soukromý vočko... to by bylo, abych Fabii neulovil... Tak mě ale napadá... kdo posoudí, až tu svou šunku zabalím do peřin, vyfotím jí levej blinkr a přijdu si pro plejstejšna... že na něj nemám nárok? No, vidím, že to tady bude brzy na mačety >😁 Vítěz bere, ovšem pozor, fotografie spodku, nebo dutin nesoutěží 😉 :yes:
Dobrej adrenalinovej sportík,že?A že tím lidem z Česany způsobíte další šikanu a buzeraci je vám asi jedno!Počkejte si na oficiální fotky a budete mít jasno. Ty "špionážní fotky" stejně vždycky stojí za h...o!A ty chytrý názory k nim taky!
Vim o uskladneny lehce hozeny pres budku po crashtestu v jejich skladu, zrovna jako o prodlouzeny OII, ale nejsem *, kvuli playstationu nebudu riskovat pruser majitele objektu, kde mam pronajaty prostory. Mimochodem, po MB jezdi cernej Superb po faceliftu - ma masku jako roomster a jiny zadni svetla. LOVU ZDAR.
Souhlasím. Ze strany AUTO.CZ jde o trapné hecování, navíc když už jsme u toho, cena kvalitních fotografií nové fábie mnohonásobně převyšuje cenu P2. Zbytečně lidi blbnete!!! 8-s
V textu článku je napsáno: "Jak se ovšem bude blížit termín premiéry, lze předpokládat, že se bude fabie stále častěji vydávat na projížďky v okolí mateřského závodu." Nežádáme tedy nikoho aby pořizoval snímky nějakým nelegálním způsobem, ale když se bude nová Fabie pohybovat po ulicích našich měst, ať se pokusí ji vyfotit. To s šikanou kohokoli nemá nic společného. Pokud se lidé ve škodovce v určitém čase již rozhodnou jezdit s nekrytou Fabií je to přece jejich věc a musí počítat s možností vyfocení.
Dobrá,řekněme,že jste to nemysleli zle.Problém je v tom,že odtajňování probíhá ve stupních.A v okamžiku,kdy někdo vyfotí novou Fabii i v době,kdy už bude moci jezdit mimo areál závodu v lehké kamufláži,se strhne okamžitě vyšetřování,jestli to náhodou nebylo vinou zaměstnance.Chápu,že to z téhle strany nevidíte.Bohužel.A je čím dál víc lidí,kteří jsou ochotni i kvůli takové blbosti jako je PS2 udělat problémy jiným.Stádo je holt stádo.Howgh!
Zdá se, že začal hon na fotografie nové generace Škody Fabia. Ta nahradí současný model příští rok a podle fotografií (bohužel poměrně značně nekvalitních), které máme k dispozici, se zdá, že bude připomínat novou generaci Suzuki Swift – hranaté tvary, robustnější vzhled, menší sklon čelního skla, černé A-sloupky...
[odkaz]
tak co, vyhral som tu playstation? >😁 >😁 >😁 >😁
vopred dakujem
[odkaz]
tak co, vyhral som tu playstation? >😁 >😁 >😁 >😁
vopred dakujem
Nechci vám do toho kecat ,ale fotky nemaskovaný Fabie by měly cenu nekolik tisíc euro a tak bych je asi težko měnil za Playstation2 >😁
absolutne trapna sutaz. Skodu ako taku mam na haku a nezaujima ma ziadny jej model. Roomster ma otrasny design, Superb je generaciu pozadu, Fabia dtto a Octavia uz mozno konkurenciu dohnala (okrem designu). Keby tu neboli ti zasrani cerveni, tak mohla byt Skoda dnes nieco ako Audi. Fucking communists.
takova slaba cena za to, ze bych riskoval svoji praci? Na playstation 2 pracuju 3 dny 😄 za 50 tisic bych o tom uvazoval, ale jinak ne 😉
Móóc drsnej... Tak proč marníš svůj drahocenný čas psaním příspěvků o tom, že Tě něco nezajímá? Za tu dobu už si mohl vydělat na skutečně velký kondom (třeba na hlavu). 😉
co to kecas? Jsem nerekl, ze me to nezajima. Jsem napsal, ze za 50 tisic o tom budu uvazovat. Neumis smlouvat? To jsi pri nastupu do prace taky vzal mzdu, kterou ti nabidli a nevyjednal sis vyssi?
[odkaz]
Zdroj: [odkaz]
Zdroj: [odkaz]
[odkaz]
Asi zatím nejpravděpodobnější podoba udělaná na počítači,i když ve skutečnosti budou proporce ještě trochu jiné-viz špionážní fotky na www.autorevue.cz
Asi zatím nejpravděpodobnější podoba udělaná na počítači,i když ve skutečnosti budou proporce ještě trochu jiné-viz špionážní fotky na www.autorevue.cz
Myslím, že sem ji viděl relativně nedávno v Liberci, profrčela přez koleje v Masarykově třídě a zmizela. Byla modrá a měla typický škodovácký znaky. Viděl sem ji jen zboku...zaujala mě dost divná vypouklá střecha...