Novinky
0
[odkaz]
0
Tak trošku sa to inšpirovalo konceptom LeMans Quattro, čo je dobré.
0
Pěkný profil :yes:
0
Marko, jdou tvoje vestecke schopnosti i za hranice automobiloveho prumyslu? Vis, kdybys treba takhle aspon s jednodennim predstihem vedel kurzy men a vyvoj cen akcii. Nebo tak neco podobnyho. Docela by se to hodilo😉😄 :yes:
0
Nejdu. 😒 Sice zvladam aj "sirsiu ekonomiu", ale az tak dobre nie. (dobre=takmer dokonale). Pokial nieco neviem dobre, tak to nerobim, pretoze mozem narazit na niekoho, kto to naozaj dobrie vie, a ten by ma "utrel". Toho sa bojim.... 😉 Inak, zaraza ma, kolko ludi sa neboji, ze raz pride niekto, kto ich bude systematicky "demolovat". No, ale to je uz o inom... /// Btw. vsetkych vas pozdravujem - do citania v utorok / stredu ... 😉 😄
0
:yes: 😉 Ty se bat nemusis, aspon co se aut tyka! Jinak bud bez obav, ze vzdycky najde nekdo lepsi. Jen si to musis umet priznat a vedet, kde mas svoje hranice. Ale to ty vis :yes:
0
Podle toho co ukazuješ, se mi to líbí 😄
este pre tym, nez sa do utorka odmlcim, posuvam vam asi oficialne (?)skice novej Fabie: [odkaz] /// [odkaz]
tady ma nekdo podepsane utajeni a riskuje praci, kvuli takove hlouposti :no:
Myslím, že se mýlíš 😄 Dřív bys udržel Houdiniho v akvárku činského vodního mučení, než že by se Marko zdiskreditoval něčím šíleně nelegálním 😉
Kdo je to rennis? 😉
Rennis je clovek, co uz nejakou dobu dela vyvoj v automotive 😄 konkretne vypocty. At uz crash, vibrace nebo termomechaniku.
Ahoj Rennis...tie obrazky nepochadzaju odo mna, ani nie som ten, kto ich vyniesol. 😉 Koluju cca. 24 hodin na inete. Tak ako aj ine... 😉 Btw. ver mi, ze keby som ja zacal rozpravat co viem, tak by bolo zle nedobre. Ale nemozem...tiez som vselico podpisoval. 😉 (A prepac, ze Ti uz pripadne neodpoviem...fakt teraz musim ist. Ak by vznikli pochybnosti okolo inej IP adresy - je to z laptopu, cestou na letisko..som to ja.)
Tady nekdo rychleji pise nez mysli ;-\ :no:
odnekud se ty obrazky Fabie brat musi a pochybuju, ze je Skoda dava dobrovolne, kdyz se k tem autum dostanu, tak nesmim ani vytahnout mobil, abych nahodou neporidil fotku Fabie 😉
Pokud ve Skodovce delas, tak mas ten fotak dokonce deaktivovany, ne? Jinak kdybys cetl pozorneji diskuze, tak bys vedel ze, A) Marko ve Skodovce nedela ,B)neni korektnejsiho cloveka na zdejsi diskuzi, C)ma vzdy spoustu zajimavych informaci z auto sveta a nemusi je nutne krast.
Ad Fabia... v trafice jsem objevil nějaký nový magazín, na trochu lepším papíře než je standard, jmenuje se to něco jako AutoDesign, nebo tak a těch skic Fabie je tam vic, takže žádný vynášení. Nevýš kdo je Marko® 😄
Taky máte pocit, že hlavním zdrojem informací redakce jsou Markovi undercover informace z diskuze? >😁 >😒] 😉 :yes: Nepamatuji se, kdy by vyšla "hot new", kterou by nejdříve nepostnul Marko 😉 Poklona :yes: 😉
Audi TT: co si o něm myslet... připomíná to: musíš napůl přijet napůl přijít, napůl oblečená napůl neoblečená...Tohle nikdy nebyl sportovní vůz jak si Audi přálo- spíš takový Café Racer, ale ještě trochu jinak. Ani samo auto neví do které řady si má stoupnout. Nejvíc to vystihuje výraz COSI. :-!Značka Audi -co se vybaví? Audi quattro 20v Turbo: nekompromisní vůz který místo na podbízivý zevnějšek sázel na zrychlení 0-100 za 6,3. TT je pahybrid s vizáží lísajícíse dívčiny která Tě pak připraví o střechu nad hlavou. A nyní tu máme nové vydání 😉 Nejprve bude mediální veletoč o nejlepším doplňku úspěšného moderního muže. Pak se zvedne opona a zástupy fajnšmekrů se sklenkou šampusu budou uznale pokyvovat hlavou nad vytříbeným stylem a novou maskou ve stylu Caterpilar. Pořád ten samý scénář, nikdy nekončící blamáž marketingových mistrů...
Tak pánové, pokud chcete utratit pár peněz a zažít něco, co ještě žádný Čech neabsolvoval, tak máte ještě možnost. Zbývá ještě 7 míst. Letos se pojede přes 3 kontinenty - Evropa, Asie, Amerika. 3000 miles, 200 drivers, 100 cars, 8 days, 3 Continents, 1 Amazing Adventure! A pokud někdo z Vás má pár chechtáků navíc a chce někoho zasponzorovat, tak mi pište na mejl 😉 :yes:
Mam napad. Posleme Tibbyho vybilit nejakou banku a pak mu budeme z cesty posilat do Valdic pohledy >😒] >😒] >😒]
Je to těžký... teplej hošan nechce bourák s klimačkou, lesba zase bere káru jenom s boxem na zmrzlinu, Rambo nekoupí nic bez nádrže s napalmem a ty bys nejradši auto zadarmo... a pak se někomu zavděč. Co to je za postoje, hodnotit auto, podle toho, jestli by se mi vyjímalo v garáži? Audi udělalo Tétéčko... brácho, upřímně... kdybys měl balík a milenku se vkusem (což je tedy v tvém případě protimluv), ale přesto... co bys jí jako koupil, Hummera? Sakra vždyť tohle je krásný auto pro drahý polovičky těch, co se uměj a můžou dokonale flákat. Takže rozlišujme auta, co si na auta jenom hrajou a auta, která nemusí zrovna zapadnout do portfolia tvejch autoúchylek... leč tvoří prostě styl doby... P.S. Už to zažíváme podruhé od AUDI 😄 a musím to ocenit. Mám napnutý kšandy k prasknutí... každej se snaží svůj produkt dostat kvalitně na trh... řekl bych, že "koncern" tohle zvládá opravdu dokonale... A... zase je to všechno špatně ;-\ Proč? Já tomuhle nerozumím. Co ti na tom vadí, že AUDI zvolilo styl chlapovi ne nepříjemnej... pozvolné odhalování? Copak ty nevíš, že to všechno kolem je jen jedno parádní divadlo... a co ty... jakou máš roli?... v téhle černé komedii, jménem Život? šašek s ručením neomezeným, viď... chápu... pak tě chápu...
kdybych mel balik a milenku, tak bych ji nekoupil nic 😄 mozna tak spodni pradlo, ale rozhodne ne auto. Aby v tom aute pak pichala s jinym :-!
To bude stejne, tak proc to resit?😉
protoze by to byly vyhozene prachy :yes:
Lepsi prachy vyhazet za zensky nez za dane pro Potroubka!😉
Audi TT bych ji nekoupil kazdopadne. Jeste by se s tim nekde vysekala. A co hur.....rozsekala by to auto >😁
GTI vlez do RSky... :yes: Tak brácho... to byl svátek. První šok - v tý modrý je dokonalá. Na přenádhernejch 18kách - stojíš jak očarovanej. Podíváš se dovnitř a sejmou tě dokonalá sedadla. Moc jim sluší i dvojí barva (ta světlá není bílá... je taková šedobílá... s perforací). Uvnitř vše jak má bejt. Perfektní posaz, dokonalej volant s perforovanou kůží. Přístroje si zamiluješ... okruží s čísly je opravdu, opravdu úchvatné. Vystoupíš a podíváš se na přední nárazník... ten dělá z Octavie II RS dokoanalý dělo. Jsem očarován, co Škoda dokázala udělat. Velká pochvala :yes: P.S. Jak sleze sníh, vlezu do ní a prubnu dlouhej táhlej... Základní pocit - asolutně vyvážená porce síly, jistoty, stylu, neokázalosti, suverénosti designéra... za pár šupů. Tak opravdu velké: BRAVO ŠKODA :yes: Smekám...
Jsem moc rád, že přesedáváš i z toho pravého-zadního 😉 sedáku za volant. Tak jak jsi to udělal i u toho MB 500. Ve volným čase pak probnout RS-u :yes: Pak to tu popiš prosím a nešetři slova >😁 ...ti co se snaží ten život žít vyrovnaně, jistě a s grácií ...si to pro začátek aspoň rádi přečtou, když na volant, ani na auto.cz, už není času tolik. :yes:
😄 Máš honičku... práce, nebo letuška?
Spíš jen práce. Ale kdyby Tě nebavila, tak nevydržíš, viď 😉 .Místo auto.cz ,místo novýho auťáku a místo toho, abych někde-něco otvíral horníma řezákama, řeším jen na www.**.ca ,protože časem musím ,jako správnej bejk 😄 ,být schopen vidělat letušce na její sny a sobě,...pak až sobě třeba i na toho vyslance z pekla. :yes:
Souhlasim, delal jsem v tomhle aute skolu smyku (na polygonu) a parada. Mel jsem vypnute ABS, ESP (natvrdo, aby se pri vyssich rychlostech nezaplo) a daval tomu co proto :yes:
Na kolikátej pokus, jsi zvládl "překážku z kopce" na mokru. Já jsem to ještě dřív dal v Mýtu, ..no.. bohužel až na potřetí. A to ještě se zapnutým (natvrdo 😉 kvůli půlkám 😉 ). Hold, mladí, nepoučitelní ... a ve všem pořád-vždy-a všude nejlepší. :yes:
prekazku z kopce jsem nemel, ale bylo to tak, ze je na ceste kamion a musel jsem se mu vyhnout tak, abych nenarazil do auta v protismeru. Vse bylo ohraniceno kuzely a ted nevim, jestli jsem to musel projet v 70 nebo 80 km/hod. Ale delal jsem to asi 5 krat, pricemz na potreti jsem s RS udelal 1,5 hodin.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]