Novinky
Kilo CO2 na 1 km,to je vic nez smutne ;-\ ...az nekdy clovek pochybuje nad smyslem techto del...
Trosku predrazeny soucastky,ne? A ty svetla ze Superbu uz jsou taky okoukany. McLaren F1 rulez!
Pravda, angličani šli jinou cestou než brutální výkon a všechno "Nej". MCLaren F1 z mého žebříčku aut nestrhne ani s 5000k a 500km/h.
jsem zvědavý, jak dlouho ten Haldex vydrží... :😉
No proto ho dali na předek. U VW bych se nedivil kdyby to mělo náhon na předek a připojova se zadek... Divný, že to marketing nepojmenoval 4Motion.
Haldex je umístěn u přední nápravy kvůli koncepci. Ta je stejná jako u Lamborghini Murciélaga – převodovka před motorem zasahuje mezi sedadla, pohon je veden k předním kolům přes motor a střední diferenciál(Haldex).
No bugatti má typické "volkswageňácke svetlá"... ale nie o tom som chcel.
McLaren F1 sa mi zdá "praktickejšie" delo ako Bugatti, nie len cenou, ale aj tým, že sú tam 3 😄 miesta 😄 takže môžte v ňom mať kočky po stranách 😄 :yes:
Síce na Bugatti asi už stráca trochu po technickej stránke... a motorom(?). Je v ňom BMW nie? 😉
McLaren F1 sa mi zdá "praktickejšie" delo ako Bugatti, nie len cenou, ale aj tým, že sú tam 3 😄 miesta 😄 takže môžte v ňom mať kočky po stranách 😄 :yes:
Síce na Bugatti asi už stráca trochu po technickej stránke... a motorom(?). Je v ňom BMW nie? 😉
Blok vycházázel z dvanáctiválce BMW 750i a 850Csi. Pravda, po technické stránce ano(např. brzdy), ale technické nápady a materiály jsou i dneska zajímavé. Koncepcí bych ho přirovnal k Enzu. Tenhle nacpanej "tlusťoch" je jen na chlubení. Ten motor je moc složitej...
čím je ten motor zložitejší, tým skôr sa pokazí >😒] - Murphyho zákony -
ešte čo som si spomenul o McLarene tak ten má aj "kufor" - a hneď dva(!) len neviem či Bugatti má niečo také 😄
ešte čo som si spomenul o McLarene tak ten má aj "kufor" - a hneď dva(!) len neviem či Bugatti má niečo také 😄
na tohle auto zadne jine proste nema, prevodovka je nej na svete - ma dve spojky. Soucasne jsou zarazeny 2 rychlosti, takze preradit z jedne na druhou trva smesne kratkou dobu - muze se rovnat s F1, navic Haldex tomu dava 4x4, parada :yes: momentalne nejlepsi, nejrychlejsi a technologicky nejvyspelejsi sportak. VolksWagen odvedl dobrou praci 😄
Tak co kluci německý, už máte vyvinutej hybrid pro CanAm a japonský trh? Ne. Tak co kluci německý, už máte vyvinutý moderní CR diesely pro evropský trh? Ne. Tak co kluci německý, testujete už palivové články a vodíkový pohon? Ne. Tak co kluci německý, udělali jste něco s tou produktivitou, aby Vám konkurence nenakopala za pár let zadek? Ne. Tak to jste kluci německý asi pěkne v balíku, když jste nic neinvestovali, že? Ne. Hale kucí, kam jste ty prachy narvali a co jste celou dobu dělali? Výron >😒] >😒] >😒]
Tome,Tome aby na tebe z raichu neposlali náké gestap komando,aby tě naučilo poslouchat a říkat jen ty správné věci o ermánské technice... >😁 >😒] :yes: :yes: :yes: Jinak super trefné...
>😁 :yes: Jen k té poslední otázce. Ještě jsi zapomněl na exkurze do bordelů v Praze a jinde po světě >😁 >😒]
No...Tome...myslim, ze se kvuli tvemu prispevku prave polozil cely nemecky prumysl. Jak ukazkove predvedena manipulace s fakty.
Na podzim to pomerne zevrubne protahli hosi z TopGearu, Clarkson z toho byl dost vedle, moc si to pochvaloval. Jel s tim z Nice do Londyna a zavodil se zbyvajicima uchylakama, ktery leteli Cesnou. Nakonec vyhral 😄 Pobavila me jedna informace o spotrebe. Prej na maximalku a plnej knedlik je nadrz prazdna za par minut... ale co, odpoledne nasednu do kombika s preplnovanym dieslovym agregatem, pustim si radio a budu snit 😄
No právě, a pak to na silnicích nemá vypadat tak, jak to vypadá :no:
Presne tak. Na silnicich (zejmena ceskych) to vypada tak, jak to vypada, kvuli Veyronu. Je to SATAN! ;-\
..na tohle se připravoval dost dlouho. Majstrštyk dokazující že i z koncernových hlenů lze sestrojit Auto 😉 No budiž, modrá krev mu sice schází ale tváří se to že by to Tvýmu Moskviči 2140 ukázalo chrbát. Dokonalý servis je samozřejmě v ceně: poukázka na čtyři náhradní turba na dobírku a zápis ropné věže na katastrálním úřadu.
Dlouho jsem přemýšlel co mi to auto připomíná- a už to mám: Krtonožka v metalíze 😉
Dlouho jsem přemýšlel co mi to auto připomíná- a už to mám: Krtonožka v metalíze 😉
To se musí chudák starej Ettore obracet,když vidí jak mu przněj jeho jméno a to ještě že jsou to zrovna ti helmuti bez ducha z vlkohrádku... :no: 8-s
Pánové, tak trochu je mi špatně z těch vašich kyblíků jedů, co si tu vylejváte. Každej zaručeně víte, jak je to hroznej krám, aniž byste se k němu vůbec přiblížili. A všichni víte, jak se to mělo udělat líp. Tleskám Vám, tím jak jste tuto strašnou plečku sepsuli jste povyrostli aspoň o půl metru ;-\
No Popravdě si mi tenhle super výron od VW, pardon Bugatti, moc nelíbí je to taková "nařvaná" bečka se světlama ze Superbu. Skoro mi tak připadá že se koncern chtěl něčím vytáhnou, že umí udělat auto s 1000 koni a kilem splodin na km haha... :no: Tak jak jsem se tu někde dočetl, pár šejků si to koupí do sbírky a ostatní (co maj na takový auta) si v klidu budou kupovat Ferrari, Lambo nebo MB/McLaren SLR :yes: :no:
zapoměl jsi porsche, Astona a Jaguára! Ale jinak asi souhlas :yes:
Přesně tak, bylo by za něj pěkný XJ220 a Countach, případně Murciélago... a ještě by mi zbylo na toho Roomstera, abych se nemusel na parkovišti u supermarketu ke svýmu autu "prostřílet"...
Hele to by ti ještě něco zbylo Lambo+Roomster to je tak za 9 mega a do výrona ještě hodně mega schází... tak bys měl i na barák haha
Já neřekl jen Lambo, pro mě je primární ta XJ220. A ta už nestojí "jen" 8 mega, kdybych ji koupil, k tomu ještě to Lambo a Roomster, tak bych se na těch 30 mega dostal... ... i když právě jsem objevil šokující informaci... přímo k posrání.. ty prachy stejně nemam, ale... [odkaz]
Při maximálce vám vydrží plná nádrž na 8 minut jízdy... 8-s >😁
..supersport - GT, tak vytáhnu prototyp XJ220 z muzea, necham to pár měsíců odborníkům, aby ho přeměřili, přepracovali by některý části, dodala by se moderní pohonná jednotka a "přečalounil" interiér pro ty co potřebujou bejt "in" a tradááá... Veyron... no za 30mega a se jménem Bugatti - říkám jenom?
Typicky ceska vlastnost, naockovana nam za bolsevika: byt prumernej, byt radnym clenem vedecke beztridni spolecnosti, kdyz je neco moc dobry (nebo naopak levnejsi, nez bylo dosud zvykem-logan), a je jedno jak moc je to do oci bijici, je treba to pohanit, utrit, dokazat si, ze vime vzdycky vsecko nejlip. No naco, Lojzo, potrebujem 1000 koňový auto? Bohatě stačí 700koní, no né? Řekni sám, Vendo, rekni kur*a, no není to na ho*vo? Boha je. Švára říkal, že tam narvali 8 dvojválců z čerpadel co se montujou na ***cucy. Výčepního kámoš zná někoho, kdo ma Oktavku 4x4, no, reknu ti, Rudo, nemenil bych. Ja si to ve svy Bohunce (letitá škoda 120) hrnu dverma napred, zatim co on tutove skonci ve skarpe, pri kazdym driftu. Ku*va vsad se!
docela jsem se pobavil, kdyz jsem cetl tohle forum 😃 nicmene pravdou je, ze kdokoliv ze zdejsich kritiku, by si pocural trenyrky, kdyby ho ta kara nekde predjizdela a behem tohodle magickyho okamziky by se z nej stal ten nejzarytejsi priznivec tyhle novy bugatky 😄 je to tak vzdycky ...
Zapominas, ze nikdo z nich by se takovou sunkou predjet nenechal...
Miluju rychly tanky.(tecka)
Ja nie som sklalopevny zastanca ziadnej znacky, ale auta su pre mna zivot, tento hybrid moze mat aj 2000 koni a 450kmh, nikdy..nikdy sa bebude moct rovnat s Ferrari, McLaren, Lamborghini, ci Porsche..to su auta z ktorych pracu svojich konstrukterov a dizajnerov mozno vycitat z kazdeho uhlu pohladu, kazdeho technickeho detailu, kazdeho kusku materialu, nevkladali do nich len technicke vedomosti, ale aj kusok seba, teray nosia ich podpisy a nikto si ich nikdy nepomyli s nejakym inym... ;-\