Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženeva živě: Chevrolet Epica (první dojmy)

17 komentářů

ako keby si nevedel, ze to je daewoo 😉
Dnes ked auta navrhuju pocitace nie je problem najst v kazdom modeli nieco od konkurencie. Kto hlada najde a pokritizuje. Myslim ale ze nova Epica sa celkom vydarila. Jedine pristrojova doska vyzera dost lacno. Tie do seba zapadajuce budiky sa mi nepacia. Take iste to ma aj Captiva.
Po osbnyc skusenostiach od talianov maximalne spagety!
tady v Irsku bude mit uspech. Mistnaci uprednostnujou asijska auta a hlavne vsechno, co ma tvar klasickeho sedanu. Myslim, ze platove jsou na tom o hodne lepe nez u nas a nemaji problem jezdit v korejskych autech, jsou tu stale popularnejsi. Mne se osobne libi, rekl bych, ze korejska auta jdou vseobecne nahoru kvalitou i vzhledem. Pobavil me muj domaci. Ma 4 roky starou oktavku TDI a jelikoz ma jeste farmu, normalne s ni jezi po poli nahanet ovce, Pry je to spolehlive a lacine auto.
Čo bolo to bolo, terazky je nová doba 😉

Jinak celkem hezký auto, ale nechutně rozkradený z jiných modelů, jak píše pierro :-!
Uz si vlastnil nejaku alfu alebo fiat?Design pekny,to ano,ale maximalne poruchove smejdy a u fiatu este aj fuserske dielenske spracovanie!
Asi se není čím chlubit..... šmejde😄
Davate tam same smejdy jako chevrolet apod. Prineste neco o Alfe nebo o Fiatu
Chevrolet pomaly sa lepsite a lepsiteeee :yes: :yes: :yes: :yes: >😁 >😁
do 2009 to musis vydrzat... Od 2009 bude aj pre EU pouzity novy "globalny" design-direction Chevroletu.
...co to ma znamenat? captiva,epica...tohle pro me neni zadnej chevrolet,kdyby bylo na kapote misto toho zlatuho krize hacko v ovalu, zajimalo kdo by poznal, ze tohle neni hyundai, ale "made in USA"...jsou to auta bez ksichtu, bez emoci, jestli tohle ma bet evropska chevrolet image tak dekuji nechci
to bylo aveo, o 2 třídy menší
Mne sa to velmi paci,praveze to vyzera uplne inac ako europske auta!Nie ako bezpohlavny superb a passat(nie ten najnovsi,tam sa uz aj nemci priucili trosku designu),kde sa musis trikrat pozriet co to je za auto!
No zvnějšku je to doopravdy taková směs několika okopírovaných evropských stylů. Vzdáleně to připomíná Saab 9-5 a světla mají evokovat dojem BMW 5. Celek sice jakž takž vyvážený, ale délka vozu i rozvoru nic nespraví na karoserii bachratých a neosobních tvarů. Interiér na korejce velmi pohledný. Cena určitě výhodná. Jinak jen další bezpohlavní příspěvek made in South Korea. Hyundaie Sonata, Grandeur a koneckonců i nová Kia Magentis vypadají o poznání lépe. Tohle se mi moc nelíbí. 8-s
To je to vozítko, jak teď krutě neobstálo v crashtestech? Je to šedá myška, ani ryba, ani rak.
souhlas,úplná nádhera.Škoda,že k tomu asi nebudou ty chromový kola.Jinak ale :yes: :yes:
Velice pěkné auto, tvarově vyvážené, interier jednička s hvězdičkou. Cena bude určitě podobná VRCHOLNĚ vybaveným Fábiím s volantem, sedadly, držákem pro dobrou vodu a klimatizací >😒]