Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz CLS 350 CGI: přímý vstřik podruhé

12 komentářů

Tohle je nejhezci Mercedes soucasnosti a s timhle motorem to bude vynikajici nabidka: silny sestivalec a sportovni strih. Jeste kdyby to slo koupit s 6-ti rychlostnim manualem... 😄 :yes:
😄 😉 :yes: . Jo a za ten manuál by se měli hlavně nejvíc modlit ti- kteří to za 10let budou kupovat jako ojetinu. Servicemani opravující automaty už začínají nějak podezřele klesat pod tíhou zlatých řetězů
Pokud je nekdo ochoten za to zaplatit, tak lze vyrobit cokoliv 😒
...ja som mal tiez taky nazor na automat ale tan nova 7G je uzasna >😁 ...aspon ta co som skusal(R320 CDI)
Má překrásná kola.
Jojo to je jedinej medvěd kterej mě bere a bere mě fakt moc. 350 CGI ale ne...občas se mi zdává o CLS55AMG ve vínové štyry laufy světloučkej vnitřek hamham
No taky tmave zelena metaliza je na nem uzasna, nebyl to sice AMG, ale stejne byl krasnej. A uz se oplati pockat na 63AMG, ten novej osmivalec mu taky bude sluset. 😄 :yes:
to jo >😁 AMG rulezz!!!
motor jezdil jsem s ním v CLS a SLK jo to žůžo.Samo ještě se starou motorizací 272PS :yes:
ale mám slabost pro CDI :yes:
Uz som myslel ze budu stavat len na objeme motora, ale ako vidno tak robia aj nieco s technikou. Takze rovnaky objem ale > vykon a < spotreba. Go Mercedes Benz!
Docela problemovy princip snizovani emisi zavedenim 40% vyfuku do sani. To aby do servisu k Mercedesu prijali nejake kominiky, tak jako pred casem k Mitsubishi s jeho slavnym GDI.