Bezpečnost
0
Mám jednu otázku - proč letos nemáme články o prodejích aut? V loňském roce jsme v měsíční periodě čítávali, kdo si jak stojí, či kdo se jak potápí... koneckonců to kultivovalo i diskuzi... vzpomínám si, že někdy v podzimních měsících se na podkladě právě informací z těchto článků začalo připojovat v diskusi před slovo "Passat" oslovení "Jeho blahorodí"... 😄 :yes:
0
Dobrej dotaz. Tabulky prodejů bych také uvítal, protože když nejsou, tak si je musím hledat sám, což dá dost práce (redakci za to aspoň někdo platí 😉 ). Nechci někoho podezřívat, ale mám takovej pocit, že si některé automobilky (jejich zástupci) zveřeňování tabulek nepřejí - možná se mýlim, ale jinak si to vysvětlit neumím..
0
P.S. já čerpám informace z ACEA (The European Automobile Manufacturers Association, which represents the 13 major European car, truck and bus manufacturers in the EU). Tak že klidně mým statistikám můžeš věřit 😉
0
Omluva všem kdo na články čekají. Výpadek bude brzy napraven.
0
:yes:
GTI
0
Díky :yes:
0
Víš co by tady kultivovalo diskuzi??? Kdyby jsi tu vůbec nepsal. Zkus se nad tím zamyslet.
GTI
0
Vím, máš se mnou lehkej problém. Takhle ho neřeš. Zkus léčbu. Myslím to upřímně. Máš intelekt lehce pod průměrem a tyhle lidi, to je přirozené, obtížně zvládají úkoly, které na ně klade život v celé své šíři a hloubce. Tedy u tebe se o hloubce moc hovořit nedá... tak v té šíři. Uvidíš, že se zklidníš... pochopíš a přijmeš tak nějak svou žovotní roli... Která to je... ty víš... vím to i já... leč... natolik krutý veřejně nebudu. Mimochodem, to, cos byl v kolektivu ve školce... to jsi stále, byť dnes asi dospělý. Pokud ti to nikdo zatím neřekl... tak teď to víš.
0
Kdyby tu nepsal GTI, tak by to byla nuda. Bud te lasky a svou zavist si nech pro sebe. :no:
0
:yes:
Celej život, brácho, budeš dělat kompromisy. Ten z nejhloupějších bude, až budeš kolem vyprávět, že sis přece nekoupil auto k bourání, ale k jízdě a ži ti jsou hvězdičky ukradený. Dobrej bonmot... tak ti přeji, abys ho stačil aspoň vyslovit, než to napereš v plný tři do sloupu veřejnýho osvětlení... jehož světlo tě bude vyprovázet na tvý cestě vzhůru... z který není návratu... Amen.
Bezpečnost je jedním z hlavních prvků, ke kterým přihlížím při výběru auta, ale když to někdo napere v "plný tři do sloupu veřejného osvětlení", tak mu myslím nepomůže ani svěcená voda...
Bolo by celkom cool keby tam dali lambo gallardo! >😁 >😒]
To radsi ne.Utrhlo by mi to srdce 😄
Docela by mě zajímalo, co se děje s těma nastřelynýma autama. Taková Alfa po bočním narazu ještě nepatří jistě do šrotu. Kdo to ví, ať odpoví. Díky, díky, díky. Rider.
Prodají je do Německa na natáčení Kobry 11. >😁
Tak to mě nenapadlo. >😁 >😁 :yes:
Ja bych rekl, ze to prodavaj do bazaru.Opravovat si myslim to nema cenu...
Kdo neví, ať se zeptá Lachouta, kam to prodávají... Jo taková Alfice by se v bazaru dala jistě najít...jako "výhodná koupě za 200 kámo". To zase bude někdo nadávat na italskej šrot... >😒]