Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bezpečnost

Zpět na článek

Euro NCAP: Alfa 159, Hyundai Tucson, Kia Cerato, Peugeot 207, Suzuki SX4

24 komentářů

Mám jednu otázku - proč letos nemáme články o prodejích aut? V loňském roce jsme v měsíční periodě čítávali, kdo si jak stojí, či kdo se jak potápí... koneckonců to kultivovalo i diskuzi... vzpomínám si, že někdy v podzimních měsících se na podkladě právě informací z těchto článků začalo připojovat v diskusi před slovo "Passat" oslovení "Jeho blahorodí"... 😄 :yes:
Dobrej dotaz. Tabulky prodejů bych také uvítal, protože když nejsou, tak si je musím hledat sám, což dá dost práce (redakci za to aspoň někdo platí 😉 ). Nechci někoho podezřívat, ale mám takovej pocit, že si některé automobilky (jejich zástupci) zveřeňování tabulek nepřejí - možná se mýlim, ale jinak si to vysvětlit neumím..
P.S. já čerpám informace z ACEA (The European Automobile Manufacturers Association, which represents the 13 major European car, truck and bus manufacturers in the EU). Tak že klidně mým statistikám můžeš věřit 😉
Omluva všem kdo na články čekají. Výpadek bude brzy napraven.
:yes:
GTI
Díky :yes:
Víš co by tady kultivovalo diskuzi??? Kdyby jsi tu vůbec nepsal. Zkus se nad tím zamyslet.
GTI
Vím, máš se mnou lehkej problém. Takhle ho neřeš. Zkus léčbu. Myslím to upřímně. Máš intelekt lehce pod průměrem a tyhle lidi, to je přirozené, obtížně zvládají úkoly, které na ně klade život v celé své šíři a hloubce. Tedy u tebe se o hloubce moc hovořit nedá... tak v té šíři. Uvidíš, že se zklidníš... pochopíš a přijmeš tak nějak svou žovotní roli... Která to je... ty víš... vím to i já... leč... natolik krutý veřejně nebudu. Mimochodem, to, cos byl v kolektivu ve školce... to jsi stále, byť dnes asi dospělý. Pokud ti to nikdo zatím neřekl... tak teď to víš.
Kdyby tu nepsal GTI, tak by to byla nuda. Bud te lasky a svou zavist si nech pro sebe. :no:
:yes:
Celej život, brácho, budeš dělat kompromisy. Ten z nejhloupějších bude, až budeš kolem vyprávět, že sis přece nekoupil auto k bourání, ale k jízdě a ži ti jsou hvězdičky ukradený. Dobrej bonmot... tak ti přeji, abys ho stačil aspoň vyslovit, než to napereš v plný tři do sloupu veřejnýho osvětlení... jehož světlo tě bude vyprovázet na tvý cestě vzhůru... z který není návratu... Amen.
Bezpečnost je jedním z hlavních prvků, ke kterým přihlížím při výběru auta, ale když to někdo napere v "plný tři do sloupu veřejného osvětlení", tak mu myslím nepomůže ani svěcená voda...
A ani pípající pásy na všech sedadlech za tři body 😉
:yes: >😁 chce to nadhled (ne z nebe, ale z Range Roveru) 😄
GTI
Asi tak 😄
:yes: :yes: 😉
Bolo by celkom cool keby tam dali lambo gallardo! >😁 >😒]
To radsi ne.Utrhlo by mi to srdce 😄
Docela by mě zajímalo, co se děje s těma nastřelynýma autama. Taková Alfa po bočním narazu ještě nepatří jistě do šrotu. Kdo to ví, ať odpoví. Díky, díky, díky. Rider.
Prodají je do Německa na natáčení Kobry 11. >😁
Tak to mě nenapadlo. >😁 >😁 :yes:
Ja bych rekl, ze to prodavaj do bazaru.Opravovat si myslim to nema cenu...
Kdo neví, ať se zeptá Lachouta, kam to prodávají... Jo taková Alfice by se v bazaru dala jistě najít...jako "výhodná koupě za 200 kámo". To zase bude někdo nadávat na italskej šrot... >😒]
Jednou jsem viděl novou Vectru jeětě i z polepkama na vrakárně... Nevím, kde ji vzali, ale rozstřelená bylo dost a na opravu teda rozhodně nebyla >😒]