Novinky
0
To je téma... to JE směr. Všechno už víš. Nic jsi ovšem zatím neviděl. Tak to nakal do Ženevy. Uvidíš jednak to, na co nikdy nemůžeš vydělat. Máš naděšji spatřit i to, na co vydělat můžeš. A možná, tam někde v rohu, ti předvedou i to, co si nejspíš jednou koupíš. Ovšem tohle všechno není důležité. Důležité je to všechno vidět... Tedy přijít, vidět a zvítězit. Vítěze totiž určuješ jen ty sám. P.S. Vem brejle... ať tě neoslní Roomster... jo, a pochval redakci, že tě vede až do Ženevy... :yes:
0
😄 :yes:
0
😉
Kto ma chut a cit pre umenie, nech si pozrie reklamne plagaty vsetkych doterajsich Zenevskych autosalonov. A ze ich od r. 1905 bolo... Krasne sa v nich odraza pohlad na moderne vytvarne umenie, auta a aj dobu: [odkaz]
:yes: :yes: pěkná sbírka... 😉
1906 je nejlepsi, ze jo?😉
vždyť je to 100 let... tady jde o umění ty prase...!!! >😁 >😁 😉 fuj.... :😉 .. :yes: 😄
A 100 let stary plakat neni umeni? Na me teda umelecky zapusobil nejvic!😄 >😁
..umělecky.. jo..?? ;-\ znáš vůbec význam toho slova..? >😒] >😒] >😁 >😁 😉
to ano...mat to doma v originaloch a komplet tak snad mas aj majetok. 😄 Od toho lepsie je uz mat iba vsetky original plagaty z Monaco Grand Prix
Ty vis co sbirat😉
Dokonalé :yes:
[odkaz]
😄 Jo, to jsi rád 😉
...to vis, ze je rad...ta kvalita provedeni >😒] >😁 :yes:
Tím si myslel jako co? 😲 Nehraju to, vážně to nechápu, jen cítím, že to měla být urážka...ale nechápu odkud vítr vane? Jakože vadí, že je to provedením Saab nebo naopak, že to je podle tebe jediný kvalitní Cadillac? Obojí je blbost.
hurá hurá už je to tu, v pátek připravit autí a v z neděle na pondělí se frčí směr ženeva ... glko třes se už se na tebe třesu 😄
Ten koncept co som sem vcera dal sa otvara ako stihacka 😄 : [odkaz] /// [odkaz] /// [odkaz] /// [odkaz] /// [odkaz]
😄 Má to grády, ale s tím předkem se ještě dost poperou.
...ma, ma....a ten predok: prave predok je vraj v zakladnych tvaroch uz hotovou podobou buducich Saabov. Menit sa vraj budu iba detaily (evidentne napr. ten tvar svetiel, atp...)
Já mám pocit, že to jde moc do úsměvu.
Hmmm....ja v tom viac vidim "zlovestny" pohlad, nez vyslovene usmev. Kazdopadne to budu musiet rozriesit v Russelsheime a Trollhatane... 😄
A to jako budou dělat tohle dělo, nebo vidíme tvář budoucích sedanů?
To je urcite tvar buducich sedanov. Ci budu vyrabat aj nejake /toto coupe nebolo zatial rozhodnute...
Nové Lamborghini - nejrychlejší a nejdražší, přichází na svět. Je to odpověď na Ferrari Enzo, Porsche Carrera GT, MB McLaren a Maseratti MC12.
Bude mít 640 koní, 660 NM.
Byl zde převrtán dvanáctiválec, z 6,2 na 6,5.
Z 0 na 100km/h za 3,4 s
Pro opravdové řidiče...a boháče.
Bude mít 640 koní, 660 NM.
Byl zde převrtán dvanáctiválec, z 6,2 na 6,5.
Z 0 na 100km/h za 3,4 s
Pro opravdové řidiče...a boháče.
Nemůžu ho anjít ve složce Cadillacu ale jsem si jistej že někdy existoval protže ho mám na ploše šle by tam dodat? děkuji Vašek
[odkaz] - konečně civilní fotka ve správný barvě..
Tohle stojí za to!!!!!![odkaz]
mates plny ocakavania (stupnovaneho natahovanim obrovskeho obrazku) Ti asi strasne ublizi >😁 >😁 >😁 Ale inak to je dobre! Len na znacku Jaguar prilis vulgarne 😉
[odkaz]
...teda nechcel by som stretnut majitela toho auta a tej "budovy". podla mna to bude typek priblizne vyzoru Majkiiho z Orange County Choppers, akurat ze na jedno oko silha, pol roka sa nevenoval osobnej hygiene (ani svojmu psychiatrovi, ani kuratorovi), zato ma nablizku vzdy svoju najlepsiu kamaratku zn. Remington s upilovanou hlavnou. >😁 Aha...a este ma tu cest byt na short-liste FBI >😁 >😁 Ale inak zas dobre... 😉
Majkiii je dobrej 😄, ale největší dříči jsou Vince a Rick 😉 :yes:
Vince a Rick su borci - a normalni. :yes: Odhliadnuc od pracovnej moralky - ktora je naozaj svojska - je OK aj Paul Jr. Paula Sr. sa bojim. Tak nehodnotim (ako by povedal Bertonak). A Majkii - ja naho vzdy hladim v nemom uzase, ze take nieco vobec moze zit! To je vyzorom aj IQ chybajuci clanok medzi ludoopom a clovekom. Inak to zaradit fakt nedokazem. (btw. ja som si najprv myslel, ze on to predstiera kvoli dramaturgii programu, ale casom ma uspesne presvedcil, ze sa mylim.. >😁 😉
Souhlas, starej je dobrej, ale je to tak trochu buran, mladej Paul je mozek... Majkii je opravdu, no on neni zlej, možná ani blbej, ale mě spíš zaráží, jak je levej. Vince je podle mě hodně obětavej člověk a s Rickem jsou asi nejzkušenější a opravdu dříči.. Myslím, že mladej Coudy bude za čas taky moc dobrej pracant. Ale! Když se tak koukneš, jak vlastně jsou OCC velký, tak opravdu se ten seriál točí jen kolem těhlech několika (což neříkám, že je špatně), ale ve skutečnosti jich na motorkách maká XX. Co mě ale kolikrát překvapilo ze všeho jak jsou nedůvtipný.... no v tom naprosto vede Majkii. A co mě celkově s*re je to, jak si ničeho nevážej (teda aspoň to tak často prezentujou) - chápu, když se ničí vraky v různejch rally atd. Ale zdemolovat kancl a pak tu kukaň ještě projet vpodstatě novým SUVkem (myslim, že to byl E😜lorer) - prostě některý věci nechápu (ale je třeba říct, že jak Vince tak Rick se divili, když to viděli) - je vidět, že ty se na živobití nadřou. Jinak to co produkujou, myšleno všechny ty theme bikes, tak o tom se nám tady může jenom zdát. Tady u nás je problém snad i něco obyčejně a kvalitně pochromovat.. No nic.
So vsetkym suhlasim! Vazne! :yes: :yes: Dokonca aj s tym, ze Majkii neni zly....akurat nesuhalsim s tym, ze neni blby. Musel by tu blbost totiz predstierat, a myslim si, ze tak dokonale to nejde >😁 . Zaparkovat 2WD pick-up doprostred rybnika... Zdemolovat svoje prve auto, o ktorom pri tom rozprava ako ho ma rad... nemat v takej family vodicak na motorku.... a neurobit ho (!!!).... atd, atd, 8-s 8-s 8-s
>😁 ...sorry, ale mne ta fotka neda: celkova atmosfera tej fotografie je fakt sila: to desne auto, ta "budova", aj ten strom na kraji je zdochnuty....tak mi nejde do hlavy, prec tam vobec kvitne trava 8-s >😁 >😁 A este raz sorry, ale to, ze autor fotografie fotil cez sklo a neobtazoval sa k tej fotke ani staihnut okienko (nedajboze vystupit) svedci o tom, ze mal odtial pravdepodbne sakra naponahlo.... >😁 >😁 >😁
On by to nefotil přes sklo, jenže já jsem měl zrovna puštěný psy..
Aha...v tom pripade som nic nepovedal >😁 A aku rasu psa mate, pan domaci? >😁 Nieco ako pes baskervillsky (to je taky crossover z argentinskej dogy + irskeho vlkodava), ze?! >😁
No presněji je to brazilská fila, dva rotvajleři a štěně dobrmana, já bych je zavřel do vohrady, jenže přijeli z daňovýho, tak jsem se ani neobtěžoval >😁 >😁 :yes: Když si nakous ty psy... žádnýho nemám, ale toho vlkodava bych si chtěl jednou pořídit, nádherný zvíře, jen mluvit. :yes: :yes: :yes:
Aha, ja som myslel, ze za Tebou isiel susedovic 5-rocny syn, aby rodicom dokazal, ze vobec nie si vrah.. >😁 Ale ked z bernaku...tak to je samozrejme inaaa! >😁 /// Btw. ja proi psom nic nemam, prave naopak....minuly rok touto dobou som este stale mal sib. huskyho. 13 rokov....nadherny a perfektny pes. A vlkodav?..Na mna moc velky...ale vraj je dost mierny . A tiez krasny pes! :yes: