Novinky
0
Tak toto auto vypadá jako velmi rozumný dopravní prostředek jak pro mladé, tak pro staré...a ten design se mi začíná čím dál víc líbit :yes: 😉
0
Teď už jenom aby něco provedli s těma bočníma oknama a bude to docela normální a pěkný auto.
0
Když myslíš... 😄
0
Právě to normální mi tam nesedí! Tohle auto má přinést nové křivky do designu Škody Auto a do třídy ve které bude Rooooomster! 😉
0
Ano příď je úplně super, mnohem lepší než u OII. Interiér je standart. Celkově prostě normální ale hezký a kvalitně navržený auto. No a pak jsou tady vysoce extravagnatní boční linie. Prostě to do sebe tak nějak nazapdá.
0
No tak s tim souhlasim...predni partie vcetne predniho bocniho okna mi nejak nesedi se zadni casti ale na tomhle videu vypada Roomster daleko lip nez na fotkach.Jsem zvedavej jak to bude ve skutecnosti...doufam ze jeste lepsi...porad z toho ale nemam moc dobrej pocit...ta nesladenost se mi nelibi... :no:
0
Když myslíš 😄
0
To si piš! 😉
Pánové od Škody zapomněli to auto zamčít a dokonce nechali televizní štáb jen tak chodit kolem s kamerou... >😒] >😒]
Exterier se tu už řešil, tak ho necháme, ale interier sází na zkušenosti a nic nového nepřines...nevím jestli to je dobře nebo ne...možná trochu "nenavazující" linieď jako exterier by neuškodilo.... 😉 ale jako by řek GTi... ,, BRAVO (VW)- ŠKODA!!! :yes: :yes: :yes:
Jinak na záběrech je vidět, že na zadních sedladech je místa požehnaně! Kufr se mi zdá taky objemný a jsem zvědav jak to bude s čistě nákladním autem...kolik bude místa v kufru...uvidíme již brzy >😒]
tohle se mi nelibi, ale tesim se na Yetiho! :yes: snad ho nakonec pustej 8-s
Ještě má tanga... ještě má kombiné... tak to má bejt... bravo Prima. Postupně, jen postupně. Video samotné zapadne s první oficiální prezentací. Tak já chápu, že v "dohodě" se Škodou to lehce opticky zastřeli... A v tomto kontextu jásám - jo, zas kousek jsme mohli spatřit. :yes: P.S. Kdyby jste tu takhle vyvedli video k nedávnému testu Jaguara... napíši - jděte se bodnout... ale myslím, že velkorysost v hodnocení tohoto videa je nyní na místě... jo, a tu závorku v textu... tu vrátím i s úroky 😉 :yes:
Všem přisprostlým kritikům, všem bazarovým kovbojům, s nudlí nízko u pasu, všem Uriášům Heepům, všem zhůvěřilým auto-slepcům: Zatím umíš jen plivat, zatím umíš jen nenávidět... Ačkoliv poplivat bys měl spíš zrcadlo a nenávidět bys měl jen sebe... Neskutečnej štěkot psů, jimž kost visí těsně u čumáku... jenže to "těsně" je nepřekonatelný. Vím, dávky na Úřadu práce ti vláda zajišťuje poměrně slušný... Slušný na co? Na štěkot, jen na štěkot. Nauč se bejt k sobě upřímnej, naplň ten svůj dutej pytel vědomostma, nauč se jazyky a přesvědčuj své okolí o tom, žes potřebnej, nenahraditelnej... a pokud se ti to podaří, budeš mít i na ROOMSTERA, a pak teprve budeš na něho nahlížet jinou, reálnou perspektivou... Zakopanej pes... je jenom v tobě... P.S. Psi štěkaj... ovšem karavana, ta jde dál...Tak si vyber.
s Roomstrem se ve Škodovce trefili :yes: , parádní kousek.Sice většina těch auta bude sloužit jako dodávka, ale to je jedno.Jen by mě zajímalo jestli bude i Yetti.
sorry za OT, ale co mas proti Uriah Heep? IMHO velmi kvalitni hudba... Proc ne treba Lunetic, nebo Tomas Savka? Jen se ptam, fakt netusim, proc zrovna ze vsech kapel na svete ti lezi v zaludku zrovna UH 😄
Uriah Heep když vydali první desku... cca 1972, tak to bylo vedle Deep Purple, Led Zepp, Pink Floyd a Yes, jako když nebe prořízne další rockovej bůh... Gypsy... Loot at Yourself... to bylo něco... Jenže... asi nevíš, odkud se vzal jejich název - tak přečti knihu Ch. Dickens - David Copperfield. To budeš mrkat... P.S. Až po Sweet Freedom ty byla parádní muzika... mám to komplet na CD a občas si sednu a poslouchám...
hmm, už jsi řekle vše co jsi chtěl ? Co dodat k pokojovému vozítku, nějak jim ten design ujíždí, větší nesourodost tvarů jsem v životě neviděl. I Multipla byla proti tomu designový skvost !
nejak jsem nepochopil co jsi tim chtel rict uspesnej clovek si skodovku nekoupi ta je urcena ve svete pro chudaky a v cechach pro velky patrioty
ach jo ... vím že pro českou motorisktickou obec je to událsot číslo 1 pro příští rok a půl, že to je auto roku v čr pro další ročník ale jak všude kam se podívám vidím jen roomstera mi už začíná nudit a začínám toho mít dost - muj pomyslný pohárek trpělivosti začíná přetékat ... v ženevě se na něj kouknu, ale utěšovat své srdce budu jinde ... mě neoslovil ;-\
ale tohle si jmeno roomster skoro nezaslouzi nest. Ten koncept byl k svetu. To co z nej zustalo je bohuzel k placi. Teda po konec prednich dveri je super. Tam bych toho moc nevytkl, ale zbytak auta... Zadni dvere jsou tou asimetrii nahore i dole uz trochu moc a prijde mi, ze diky tomu protazeni skla oken do strechy trochu pribylo na tezkopadnosti. Ze zadu se neda rict nic nez nuda. A interier v duchu koncernoce tradice. Deprese zhmotnena do mekceneho plastu... Po slibnem zacatku ten vysledek mrzi. ;-\
Koncept byl uplne bez chyby. Kdyz prisli s finalnim produktem, zezil jsem velke zklamani. Aspo ty bocni linie tomu nechali. Kdyby ty okna srovnali, zas by to byla dalsi nudna Skodovka (Octavia, Fabia). Ale i tak jsem premyslel o koupi. Ted kdyz vidim, ze vnitrek je zase dalsi nuda, zklamani se zdvojnasobilo. Proc Skodovka nemuze udelat auto, ktere k necemu vypada??
Už udělala 3, ale ty sis toho nevšim...
To je prave to, od 60. let neudelala. Posledni byla Felicia 196?
osobne nechapu jak se toto nekomu muze libit, pokud neberu v potaz vlastenecky cit. To auto bude naprosty vybuch jako MB Vaneo. Ma to blize k malemu podnikatelskemu autu jako pick-up nez k osobnimu autu, i ten interier tomu odpovida.
....ne ted vazne.
Pri pohledu na Rommster mne napada:Korea!Cina?
Ale i korejci uz delaji designove lepsi a vyzralesi auta,viz aktualni studie Kia v Zeneve.
Roomster je proste e😜eriment dvou designeru-ameteru,kteri si sve detske napady bohuzel dovolili realizovat ve Skode.Vsude jinde by je s timto paskvilem vyrazili v predkole.
To co van Braeckel doslova vydupal s niceho a je i z dnesniho hlediska naprosto nadcasove dilo,to h.Wouda a h.Ingelath dokazali naprosto zkazit a posunout design Skody nekam do asie.
Diky bohu jsou tito dva VW-mani pryc,ale i tak se na tohle neumele"dilo" budem muset divat dalsich x-let.
Pri pohledu na Rommster mne napada:Korea!Cina?
Ale i korejci uz delaji designove lepsi a vyzralesi auta,viz aktualni studie Kia v Zeneve.
Roomster je proste e😜eriment dvou designeru-ameteru,kteri si sve detske napady bohuzel dovolili realizovat ve Skode.Vsude jinde by je s timto paskvilem vyrazili v predkole.
To co van Braeckel doslova vydupal s niceho a je i z dnesniho hlediska naprosto nadcasove dilo,to h.Wouda a h.Ingelath dokazali naprosto zkazit a posunout design Skody nekam do asie.
Diky bohu jsou tito dva VW-mani pryc,ale i tak se na tohle neumele"dilo" budem muset divat dalsich x-let.
na dodavku celkem prumerny, urcite bude mit prkeny sedadla a gumove razeni
len skoda ze ani na dodavku to moc pouzitelne nebude, aspon keby sa do toho jedna EUR paleta dala v pohode vlozit, najlepsie rovno s paletakom 😉
Nerekl bych, ze by VW prevodovky meli gumove razeni.Pokud mam nekdo gumove razeni, tak jsou to Francouzi....
1. Opravdu by me zajimalo, jak se Prima k zaberum interieru dostala
2. Interier me dost zklamal. Cekal jsem neco modernejsiho, ale predpokladam, ze to co je na videu je zakladni verze. Rozhodne by se mi libili doplnky z chromu.
2. Interier me dost zklamal. Cekal jsem neco modernejsiho, ale predpokladam, ze to co je na videu je zakladni verze. Rozhodne by se mi libili doplnky z chromu.
Je to vo *, není tam stejně skoro nic vidět.. Proč mi to video přijde jak z továrního dvora, kde stojí skvosty, které nikdy nespatřily slávu reflektorů... Asi tím počasím, protože jinak Rster bude dobrej.
Tohle auto se mi zdá jako docela povedený. Někdo by si měl uvědomit, že čas 120 je pryč a hlavně tohle je MPV a né dodávka. A komu se nelíbí tak ať si ho nekupuje konkurentů je tu dost. :yes:
Ja teda nevim, ale kdyby to bylo spionazni video, tak jim asi nikdo neotevre dvere a komplet auto ne? To si otevreli sami sperhakem? >😁
Hodnotit to nebudu, pac si radsi pockam na zivo, precijenom je to pak lepsi...
Hodnotit to nebudu, pac si radsi pockam na zivo, precijenom je to pak lepsi...
:no: otrasne vyzerajuce auto a vobec nechapem ako ho mohli nazvat roomster, nemal som sice tu moznost si ho obzriet osobne, ale podla toho co som videl na fotkach a videu, sa mi veru ako "priestranne" auto teda vobec nezda...
dizajn je otrasny a interier nicim novym neprekvapil, vsetko zalezi samozrejme od ceny, ale octaviu urcite v predajnosti neprekona a fabiu tiez nie, v poslednej dobe sa skodovka nema vobec cim pochvalit, esteze sa im aspon ten superb ako-tak vydaril...
a btw cenovo tiez to nie je nic moc, osobne dam vzdy prednost inym automobilkam nakolko sa cenovo vyrovnali skodovke i co sa tyka servisu apod. a ze si mam z coho vybrat😉...
dizajn je otrasny a interier nicim novym neprekvapil, vsetko zalezi samozrejme od ceny, ale octaviu urcite v predajnosti neprekona a fabiu tiez nie, v poslednej dobe sa skodovka nema vobec cim pochvalit, esteze sa im aspon ten superb ako-tak vydaril...
a btw cenovo tiez to nie je nic moc, osobne dam vzdy prednost inym automobilkam nakolko sa cenovo vyrovnali skodovke i co sa tyka servisu apod. a ze si mam z coho vybrat😉...
Myslim, ze vevnitr bude vic mista nez v Octavii. Kufr je mensi, ale uprime...kdo potrebuje tak velky kufr, jaky je v Octavii. Detsky kocarek se vejde dobre i do mensiho. Jen kdyby ten interier byl zajimavejsi. Je to nuda.
Je fakt, ze prechod mezi prednimi a zadnimi dvermi je hrozne nezvykly a take strecha smerem dozadu hodne stoupa, ale jinak by to mohlo byt docela fajn auto, zalezi kolik je mista uvnitr a jak je vysoky. Kdyz budu chtit dat treba kola na strechu abych k tomu nepotreboval zebrik. Je fajn, ze to ma ctvery dvere, z puvodnich obrazku jsem se trochu zdesil, ze to ma snad jen dvoje, to by bylo hodne neprakticke. Jinak odvazne, ale docela fajn.
video je mizerny, interier nenasvicenej, moc toho videt neni - ale jak jsem rikal jinde, pockejte si na zenevu. me osobne se na roomsteru mnohem vic libi bezovej interier ale v tom nesmi jezdit clovek-prase, jinak se ucisti k smrti... dalsi dodavka to nebude, to jsem si jistej. to je na roomsteru prave to hezky, ze jizdni vlastnosti jsou v podstate na urovni OII (samozrejme, vyssi teziste je poznat a chce to taky vetsi kola, idealni jsou 16"). neni to proste jen dalsi berlingo nebo kangoo, kde se vzadu vymenily plechy za okna, pridala lavice a simsalabim mame tady osobni verzi.... jestli vubec bude uzitkova verze nevedej ani sami skodovaci - nejvetsi pravdepodobnost je, ze vyjede neco jako fabia praktik - proste se vezme osobak, zaplechuje se, daji se na to cerny narazniky, par se jich proda ale teziste prodeju vzdy zustane v osobni verzi. prodavat se to bude, to se tady z fleku vsadim s kymkoliv. za dva roky touhle dobou otevrete hospodarsky noviny a doctete se tam, ze skoda ma opet rekordni profit a k vysledku velmi prispely prodeje roomsteru...
za 150.000 to bude dobrý auto pro zaměstnance, dealary cukrovinek a cigaret...
Je to samozřejmě věc názoru,ale nelíbí se mi to auto.Prototyp budiž,ale tato ostrá verze...kdepak.Není to ono.Podle mě tomu chybí šťáva.Nápad dobrej,výsledek slabota.Na fotkách hezčí jak na videu.To Giugiaro,to je jiný kafe...