Novinky
0
stejne mi prijde nejlepsi normalni GT, at uz s manualem nebo Cambiocorsou. Provedeni GranSport prave ztraci nevetsi kouzlo Maserati GT jako luxusniho cestovniho coupe se skvelym stylem a nejlepsim interierm vubec...
Umělá kůže?.....to nezní moc dobře.
"Normalni" modely jsou obsite cele v kuzi (teda krome koberecku a strechy). GranSport je volitelne i v Alcantare... A Ten oslavny model bude mit asi volby jeste osekane. Standartni provedeni je dle me proste lepsi.
Obávám se, že Maserati mohlo připravit trochu bujařejší oslavy svýho vítězství... Karbonový spoiler a cetky v interiéru - není to trochu málo? ;-\
Můžeš ji chytit šikmo přes šišku půllitrem v hospodě. Lepší je průnik trojzubcem rovnou do srdce... Dokonalej tvar... to auto je z profilu tak vyvážené, že ho ubalancuješ na špičce jehly. Tohle je pro mne italská škola. Tohle je respekt k minulosti v aktuálním hávu. Tohle je pro mne evropská lajna. Ano, tohle auto je oduševnělé... tu svou sílu na tebe nemusí cenit... on ví, že víš... BRAVO MASERATI. P.S. Alcantara je tam logicky... má semišovo-sametový vzhled... s hedvábním leskem. Má obrovskou odolnost. Takže překonává na přístrojovce kůži... pokud to tedy má být potah evokující semiš... semiš bys udržovat nedokázal...
jo a taky je Alcantara lehci nez kuze, coz u sportaku taky hraje roli. Ale ta kuze je z estetickeho a komfortniho hlediska dle me neprekonatelna. Videl sem taky GT s interierem obsitym v kombinace kuze a vysivaneho hedvabi, pro majitele firmy co to hedvabi vyrabi... To byl narez - clovek se tam opravdu citil "jako doma". Proste kuze, drevo, prirodni latky, kov to posunuji do luxusu a titan, karbon alcantara do cistoktevneho sportaku. Nejak tak. Pak zalezi na chutich a vkusu zakaznika...
Ve 159 jsem přičichnul k sedadlu, jestli je to semiš nebo látka... Jo, hladká kůže je nepřekonatelná... ten semiš je problém na čištění. Ten postřeh s váhou je zajímavej.
Tay určuješ pravost kůže čicháním? 😉 Jsem rád, že nejsem sám. >😁
Alcantara je ten umely semis. Taky se to necisti uplne nejlip... U interieru treba Maserati je fakt obsite uplne vsechno. Cely interier je treba necim ocalounit. (videl jsem jak to delaji - uzasny zazitek 😉 Alcantara vazi zlomek vahy kuze. Hrubym odhadem tak 1/4, mozna i mim. Navic je to znamka zavodniho auta - oblepuji se tim interiery a volanty zavodaku... Ja ten material moc nemusim. Jinak jestli se chcete podivat jak to vypada uvnitr GT, tak zkuste [odkaz] a "predstavte si vasi GT" 😉
Zajímavé autíčko, málem sem poslal do Mnichova objednávku, ale pak sem změřil garáž a zjistil, že by se mi tam nevešlo (bylo to těsný) 😉 [odkaz] /// [odkaz]
Konečně! Splnil se mi sen! Všechno jsem prodal, nemám nic, prodal jsem i pravou ledvinu. Ale mám Maserati! Musím ho jet ukázat babičce, je na tom špatně, tak ať ho ještě vidí. Půjčuju si od sestry na benzín, a valím! Vroooooooouuuum! "Ahoj babi!" "Jé, Pepíčku, ty máš ňáký malý auto, viď?" "Ale to je Maserati, Babi!" "I to nevadí, chlapečku, jednou si taky koupíš větší auto, jako tady Radeček od vedle má tu novou oktávku." (tento příběh a jeho postavy jsou smyšlené, podobnost čistě náhodná.)
babička se koukne do interiéru: "A taky si jednou koupíš auto s pravou kůží,neboj" >😁
Babička po pohledu na interiér: "Jé, to je asi hodně starý, je to ještě všechno ze dřeva, takovej dřevěnej volant má děda na půdě..."
😉 jinak skvela fabulace :yes:
Ráno kdesi u babičky: "Pepíčku, už vstávej, já bych potřebovala k paní Kučerový do Lhoty, slíbila jsem jí tu černobílou televizi a vajíčka, viď že mě tam odvezeš?" "Ale babi, ta televize se do Maserati nevejde!" "No tak lež, kluku nešťastná, já jdu říct Radečkovi..."
>😁 >😁 :yes:
babička po návratu: Pepíčku, představ si, že Radeček má v tom autě nějakej dýzl a ještě k tomu pumpu! Když zakvrdlal tím klackem uprostřed, tak mě to tak krásně zatlačilo do sedačky! Ale neboj, možná ti to někdy půčí...
Babička po obědě: "Pepíčku, už jsi vyjel tím autíčkem ze stodoly?" "Já jen že tam spadla střecha!" "Ještě aby mi to tak rozbilo sekačku, stála mě tři tisíce!" "Pepíčku, ty rudneš, co je ti?"
A jak to všechno dopadlo? Pepíček už nevstal, už nikdy neuvidí tu pohromu, neuvidí to rozdrcené Maserati. Dnes je zakopán pod starou jabloní, jejíž jablíčka tolik miloval. Radeček postavil z plechů rozbitého trojzubce novou králikárnu, všechno dřevo z interiéru babička už dávno stopila. Z motoru postavil Radeček babičce novou sekačku...