Novinky
0
Přejít do diskuze
Jetta je tradice!! to je jako, kdyby se prestal delat golf v GTI!!! Nebo ferarri si zvolilo do znaku okridleny prase.... (ted mozna prehanim, ale jen ti tim chci jemne naznacit jak se veci maji) 😄 so se designu golfu tyce, je to nadherny auto, mam ho uz rok a jediny, co mi jakz takz vadi je cernej plast na zadnim narazniku a fakt, ze volkswagen neprodava (zatim) originalni dil, kterej by ho nahradil, jelikoz nachci jit cestou laminatovych tuningovych dilu s gigantickymi dily na jeste vetsi vyfuky (minimalne ctyri 😄).. Vsadim se, ze nejsem jediny, kdo by rad mel i zadni cast sveho Golfika v barve karoserie a tak marne doufam... to je ale vsechno, co muzu pri sebevetsi snaze tomuhle autu po cca 45000 km vytknout...
Jezis to je zase hnus jako celej 5kovej GOLF,zlata IV rada Golfu,tohle se VW fakt nepovedlo!!!!Jetta HNUS!!!!Golf taky.Mozna jen Passat ujde ale jen ze predu,zadek je humus
Jasně, pochopil jsem. Beru tenhle tvůj příspěvek jako kapitulaci, protože k tomu už nemáš co říct :yes: >😁 . Buď chlap a přiznej to 😉 .
Samozřejmě v hodně věcech máš i ty pravdu,každý má to své...Jenom v tom ,že mě moc nikdo nerozhicoval,protože je tady zima jako v ruském filmu a v tom, že až někdy změním zaměstnavatele ,nechci už asi prodávat auta i když mě dost baví ale je to dost drsný obchod a už to dlouho není o autech a lidech,ale o slevách...Japonc;um jsem dával přednost ještě předtím,než jsem se dostal do branže a budu jim dávát přednost do budoucna. :-!
Za tohle tě pochválej jen hoši z klubu 😲 😄 Nechme tu diskuzi pod Civica... a tedy otázku na příště - pro jakou věkovou kategorii je Civic určen? Myslím vzhled Civica 😉
Tak zaprvé: Pininfarina, nebo Italdesign - není to jedno? Ani jeden z nich se za své kreace stydět nemusí, přičemž Pininfarinovi to z těhle dvou jde ještě o něco lépe. :yes: >😁 Pokud jdem někde uvedl mylně designéra, alespoň vidíš, že nejsem živoucí Encyklopedia Brittanica, ale jen Ottův slovník naučný. :-! A teď pojďme na studii. Jsem velmi rád, že tu někdo konečně tyhle obrázky vytáhl a zasadil tak GTImu a spol smrtelnou ránu, argumenty se rozpadly v prach a zbývají jen oči pro pláč a pocit prázdnoty. Že je Civic jen japonský vetřelec, který nemá na evropských silnicích co dělat, že je vytržený z kulturních souvislostí? Ale kde - ten nadpozemský design nevyplodil chorý japonský mozek, ale evropský designér z nejpovolanějších, velký Pininfarina, který obléká Ferrari a jehož jméno si s úctou šeptají nejen Helmuti z Vlkohrádku, ale i Bangle. Ano, Civic má evropský design s nejlepším rodokmenem. Co na to říct? Snad jen - BRAVO PININFARINA, BRAVO HONDA. :yes: >😁 . A jestli je opravdu tak novátorský? Odpověděl sis sám - zrodil se před 18 lety, v sedmnácti dospěl, ztratily se beďary a akné, ostře řezaná tvář získala na mužnosti a jeho figura donutila dívky strhnout ze stěn pokojíčků postery Brada Pitta a mužské části populace už v garáži visí jen Pamela Anderson, o čtyři kola nezavadíte. A je tak novátorský, že se za ním ještě za dalších 17 let se zájmem otočíte :yes: 😄
Nehaním kupující BMW. Tvrdím, že si BMW lidí koupí, ať bude vypadat jakkoli, protože si ho kupují pro jiné přednosti než je vzhled. A taky se pozastavuju nad tím, že zrovna nááááhodou vyhraje BMW cene za design v Německu... 😉
máš pravdu. nechápu proč, u Legacy už je 2,0R. Možná ještě montují staré motory. Ale Ten 2,5i je supr motor, takže kamarád může být moc rád. Na videu byli nosiči kamer taky vevnitř... 😉
No jo, ten vejfuk... to k tomu patri, nemuzes pocitat s tim, ze vyjedes beze sramu, jinak dovnitr jako nosic... to by asi nebylo videt nic, kamera byla vevnitr pridelana. Ale priste se jede v dubnu, tak jestli chces, muzes jet taky. Jo a este k tomu outbacku, opravdu to je MY2006, sou 2,5 a 3l.
Asi sis to tu dnes poplet s mateřskou školkou. Buď to na to máš, nebo ne. Jestli chceš, aby ti tu někdo utíral nudli, tak ti jí jednou utřu já - probuď se nevychovanče :no: Úcta ke kolegovi, je základní stavební kámen diskuze... ty sice píšeš krátce... leč nepotřebuji, aby tu kdokoliv vysvětloval tvé příspěvky... není totiž vysvětlovat co :no: :no: P.S. Náhradní mozky, Imprezo, se fasujou v suterenu vlevo u schodů. Požádej o model honící pes - tj. alespoň dva závity... :no:
Jen bych poprosil ostatni ctenare, jestli by pro me nemohli priste tyto neuveritelne vyzivne prispevky shrnout do dvou vet, pac jsou to vetsinou takove blavy, ze se to neda... Ale kdyz se chci pobavit a sledovat dalsi diskuzi, tak musim alespon ramcove vedet, co "Vepřofilský" GTI zase vytvoril, pricemz cist se mi to opravdu nechce. Dekuji
V čem myslíš, že je ta strohost horší než v golfu? Bral jsem je jako stejně udělané interiéry: strohé,kvalitní,seriózní. Pro mě osobně jsou bez espritu oba
Jenze kvuli te rakvi nemusis shanet kostym ze StarTreku, abys nevypadal jak deda v radiovce vystupujici z magnetickeho vlaku 😉
S tim rozdilem, ze Octavia neni sedan, ale hatchbag. To je taky jeji hlavni deviza. Kde jinde dostanes auto tehle velikosti, do ktereho narves (temer) co te napadne? Sedany jsou extreme neprakticke. Kolikrat je problem tam dostat par kufru, nebo vetsi nakup. Octavia je v tomto idealni. Sklopis sedadla a mas misto jak v dodavce. Naprosto nechapu, ze se jeste vyrobci drzi prekonane koncepce sedanu a vydavaji to za "family car". Pokud jde o design, tak je jedine dobre, ze nekdo porad vyrabi auta tradicniho vzhledu, ktere nemaji predni svetla az k B sloupku. Predchozi Pasik byl vzhledem temer dokonaly. Urcite bych nasel pekne auta i u jinych vyrobcu, ale kdokoli kdo tvrdi, ze VW zaspal dobu, nepochopil co si zakaznik teto znacky zada. Jaky ma smysl, aby vsechny auta vypadaly stejne? To uz rovnou muze zustat jen jedna znacka aut a vysledek bude tentyz.
Jestli tě rozhicoval autosalon a v něm test Apoštola 4M... tak chápu, že máš pěnu u pusy... Ty ovšem nechápeš, že já proti TTT nemám vůbec nic, naopak... Kdybych bydlel v Japonsku, umím si představit, že lítám naduplou Corollu. Zrovna tak, kdybych bydlel v USA, asi by mě těžko někdo zahlíd´v Loganu. Jenže já žiju v Evropě... a mohu si dovolit chválit evropské výrobce, VW zejména. P.S. Až změníš zaměstnavatele... nemusíš to tu psát... protože buděš pět chválu o něčem jiném, viď. Já tvou loajalitu moc cením :yes: , ovšem s odkazem na tvé lidské evropské kořeny tvé nadšení směrem k dááálnému východu tak nějak obtížně uchopuji... Víš, ono je z hlediska pocitu jízdy úúúúplně jedno, jestli jedeš ve Focusu nebo v Corolle... rozdíly rozezná zkušební jezdec, kterým tedy nejspíš nejsi... Důležité je, jak tě tvé auto obohacuje VEDLE té jízdy... tj. kulturně, esteticky, zakotveností v tvém čase a v tvém prostoru... tos asi nikdy nepromýšlel, viď. Jo, a k tomu napadání VW... je to trochu směšné, napadat výrobce, který kontroluje evropský trh z 20%... svět, Couline, nebude nikdy takový, jako bys asi chtěl - to je JEN TTT. Bude tu TTT, bude tu VW, budou tu jiní... tak zreálni své výkřiky, abychom si nemuseli myslet, že je na náš křičíš z okna základní školy...
Mazda3 je velmi dobra, hlavne sedan. Perfektne vyvazeny exterier, super podvozok z FocusII, 2.0, 150k. V zakrutach davas stale zabret vykonnejsim autam. Velmi priestrany interier. Interier bohovsky, originalny, rychly, kvalitny, ale tak trochu "plny."
Sedan z Golfu, Couline, je překvapení pro tebe. Ostatní ví, že je to tradice. Tradice, která bude opět (opravdu opět) na vrcholu prodejů v tomto segmentu v Evropě. Možná ještě Megane sedan bude bodovat, leč Jetta bude ten hlavní tahoun. Uvidíme, jak bude sbírat body sedan Focus...
Že by se v německu zvedali teplý vášně-kvůli těm chromům jako. Jinak se divím,že si taky nenapsal co podělali u Hondy,a že víč co musej vylepšit u TTT-čekal jsem taky trochu střelbu do našich šikmookých řad...ˇZe by strach >😒] >😒] A nebo se dostáváš trošičku do reality,to snad nééé...Nevzdávej TO ty jediný budeš na konci držet prapor s vlčí hlavou,Ty jediný budeš u toho až vyjde slunce a vybělí zbytky vlčích kostí a posvítí na torzo ležící u cesty,které někdy dávno bývalo Volkswagenem...ÁáááWolkswˇAMEN >😒] GTI každej den není svátek... :-! TTT
Za 600 tyček opravdu nevím co bych koupil za sedan Nižší střední,za to bych koupil v poho daleko daleko lepší káry ve střední...A proč myslíš ,že je tady Jetta zpátky-vždyť to byl model pro USA a tam ji nikdo nechce,tak co by s ní dělaly...VW už zkouší co může aby zůstal na koni,ale je to jen začátek konce... 8-s
veru chlapi su rozny. ak ide o zeny, niektori skocia na prvoplanovy efekt. ini si radsej vyberu spatu, lebo si myslia, ze ked nema ten efekt, tak musi mat aspon nieco vnutri. alebo preto, ze naviac nemaju. ako hovori eskimacke prislovie: "len zbabelec si vyberie skaredu zenu" 😉
(to ber len ako podpichovanie, tiez nedavam na lacne efekty... napr.na chrom na autach 😉 )
(to ber len ako podpichovanie, tiez nedavam na lacne efekty... napr.na chrom na autach 😉 )
Pro někoho je zase bez obsahu Golf (resp. VW). Tím mi z toho vyplívá, že každý hledá jiný obsah. Někdo je dolňák...atd,atd... 😉 :yes:
Video je supr! Má to pár mušek na kráse (upadlý vejfuk >😁 ,zrcátko ve výhledu z kabiny nebo malá pozornost tomu novějšímu STi) ale jinak naprostá spokojenost. Použiju z toho nějaké kratičké prostřihy z kokpitu a slidy toho modrého "rallye" STi. Jinak, vyřiď mu, že se příště hlásím jako nosič vntřní kamery! A nic za to nebudu chtít >😁 PS: dík 😉
jen jsem to vzal trochu obsirneji a myslim ze podstata se nevytratila. Proste si myslim, ze palubka v aute ma byt hezka od pohledu a vytvaret prijemne klima v aute. Z interieru VW a Skody na me jdou deprese 😉
podobnou argumentaci. Hlavne Octavia je kolem tech 600.000 v poho. Jetta je auto dobre, ale urcite ne hezke. To je vsechno co jsem chtel rict. Je pravda, ze ja nejsem zakaznik pro sedan kolem 600.000 nizsi stredni tridy...
Koncern vykrejvá 20% trhu v Evropě... Ví přesně jak a pro koho to dělaj. Ví přesně kam cílit jednotlivé modely... Ne vše se vždy a každému nezdaří k úplné spokojenosti (Phaeton), ovšem v celku je VW dokonalý organismus. Ta reklama je uhozená, auto nikoliv. Asi si Jettu, princeznu touhy nekoupí mladej kluk... ale nesmíš zapomenout, že jsou tu i jiní lidé... V nižší střední si mužeš koupit sedan Octavia nebo Jettu... víš snad o lepším řešení? Tj sedan v nižší střední za cca 600tyček?
BMW1 je drzek drzků... dokonalej pořez. jenže uvnitř je malý... takže jednička je na lítačku pro svobodnýho hocha. A to je pak dokonalá. V Golfu odšmejkáš i rodinu na dovolenou...
Pro mne je bez obsahu... resp. nemám ho kulturně zařaditelného... ničím mě neoslovuje. Jen prvoplánově efektní... na tohle jsem v životě neletěl ani u holek, natožpak u aut.
Astra? Mimo zádi, dobrej koník. Šílená reklama... že jako táta zapomněl pro lásku k Astře jméno svýho synka... ale v té šedivě stříbrné ji to sluší. Uvnitř chybí esprit.
Píšeme o nižší střední... Lotus pokud vím, není nižší střední. Ani Porsche... Mini je mimo čas...
ale ta skutecna reklama je este horsi: uz jsem tady taky psal: V cele reklame ji celou ukazou min nez 2 vteriny clkem a vsechny ty zabery jsou tocene tak, aby neslo videt jak je skareda. Na vsech zaberech je neco, co odvadi pozornost od aut jako ty lide, scenerie mesta. Cista reklamni manipulace. Driv nez ji kdy uvidis uz mas z reklamy vedet ze je uzasna a krasna... To je o tom jak se v podani VW tvori ty "Ikony". ;-\
A co takhle třeba nová Astra 😉 ,to jenom aby řeč nestála. Dost dobrá kvalita (pokud se teda slovem kvalita nerozumí pouze modré podsvícení budíků). Astra generaci od generace stoupá :yes: .Moje dehtové Monde TDCI proti ní vypadá jako stará páka
Teď když to po sobě čtu...sakra, nějak mi ujel smysl. omlouvám se, chtěl jsem napsat něco jiného, ale Švédky odvedly mou pozornost ;-\ 😐 😄
By me docela zajimalo, kolik za "zrkadelko normalni velikosti" budou mit nasazeno v kolonce "priplatkova vybava"?! :no:
Si tak nějak nemůžu pomoct, ale většina faceliftů původní model nezlepčí ale spíše naopak (viz třa C3 od Citrónů), a ani Golf se nestal čestnou vyjímkou potvrzující hen toto pravidlo. IMHO. Tož tak.
P.S. A ešče mu vlkohradští odfejsliftili zadní dvéře - viz foto. :no:
P.S. A ešče mu vlkohradští odfejsliftili zadní dvéře - viz foto. :no:
Otevři oči. Nižší střední není jen Golf a Focus. Spousta automobilek má výborná auta. Když zůstanu v evropě tak třeba A3 nebo BMW1...Alfička...A to germanofily nedráždím japonskem 😉
Emoce?? Pokud jízdní, tak ve Focusu a BMW 1. Pokud vzhledové, tak v Alfě 147 a možná pro někoho i v Civicu... 😉
...ikona nudy a priemernosti ktora sa chce hrat na nieco viac ;-\
Je snad nieco zabavnejsie ako najnovsie reklamy na Jettu v style "it's not nearly as e😜ensive as it looks"? >😁
Je snad nieco zabavnejsie ako najnovsie reklamy na Jettu v style "it's not nearly as e😜ensive as it looks"? >😁
Já myslím, že ve střední třídě jsou jen 2 opravdu dobrá auta(tím myslím všestraně dobrá)..1. je somozřejmě Golf a druhé(ted nemyslím pořadí) je Focus( jo, já vím, ten šíleně nudný design...ale Golf na tom v tomto ohledu není o moc líp). Jsou to obě skvělá auta a můžou v nich pohodlně cestovat 4 lidi. To se například o BMW řady 1 říct nedá. Kdybych však volil srdcem, tak by to právě BMW vyhrálo. Rozumová volba je však duo Golf Focus.:yes:
do cerneho. Tohle je snad nejlepsi charakteristika Golfu i soucasne VW... Auta to nejsou spatna, ale taky si nezaslouzi neustalou glorifikaci. A pomnik z tlachu by byl vetsi nez cely Kreml. Stejne velky pomik by mel Fiat z pomluv...
ne jizdni vykony. Ani v Golfu 1,4 zadnou sportovni nirvanu neprozijes... Nechapu co mas proti civiku krom teda toho za je z Japonska.
Tip? Byl sem mezi prvníma když se golf 5ka objevil v prodeji a zvědavě sem ho prubnul. Ale dodneška sem nepochopil v čem by jako měl být lepší.Holt nebudu daleko od pravdy když řeknu že Golf má lepší image než obsah. Pohodlí? Kvalita? Výkon? Styl? Spolehlivost? Cena? Je to úplně běžný standard a pouze několik zapálených jedinců 😉 o něm dělá obecné povědomí něčeho lepšího. Jinak Golfa máme v rodině 4ku, uhláka (jak dobrý vkus káže...) a nemám proti němu jinak nic. Kdyby si ale měl Golf postavit z tlachů pomník, v tu ránu vyšoupne Lenina z mauzolea
No ja mam proste jiny vkus. Moc se mi nelibi to "pokud ses chlap"... Me se treba strasne libi strohy design pristrojovky u Lotusu, ale ty hory cerneho plastu absolutne bez napadu me neinspirujou. Interiery u VW ani u Porsche se mi z estetickeho hlediska vubec nelibi. Stylovost? Ja vidim stylovy interier treba u roveru, alfy, mini, a samozrejme u nekterych aut v premium class. U VW ja to spis zamer nepopudit navykle zakazniky a taky asi usetrit - kdyz namontujes neco do interiru vsech aut koncernu od pola po Lambo, tak usetris... Aby to moc neslo poznat, tak ty soucastky museji mit nevyrazny design 😉
Přijde doba, kdy budou všechny VW stejný jen větší nebo menší......ať žije unifikace....dyť je to bez nápadu, nudný a trapný. Prostě Vidlákwagen z dojčlandu ;-\
OH sorry, mam za sebou tazku noc, tak som si pomylil kolonky - ten prvy prispevok o nude je odo mna. V nizsej strednej triede by som nasiel emocie a opak nudy u Civicu urcite, eleganciu u Corolly, zazivnost u C4 3D, Mazdza 3 ma tiez cosi do seba...Golf sa sice tvari ako elegan, ale to je asi tak vsetko po dizajnovej stranke. Uplne bez emocii a nudi a nudi a nudi.... Dobre sa v nom sedi, ale motorovo taktiez o nicom... ;-\ Holt ikona >😁
147 je krásná, vyjímečný počin... O civicovi snad v této dobré společnosti ani nebudu psát... Leon je přesně ta úkázka kam to chce VW u mladejch bejčků směrovat, jo, ok. BMW1... drzek drzků, jednička na světě... to tu píšu asi po tísící... akorát... je to premiovka... tak musíš dostřádat. Jinak emoce v Megane... no, ty bych chtěl prožít 😉
v Alfe 147, Honde Civic. Pak taky auta co se mi sice uz tak neberou, ale emoci maji taky dost a to Renault Megane nebo Seaty Leon a Altea a samozrejme BMW 1 - kdyz tam ta trida trochu hapruje. Cenou a technikou patri vys...
To přiznal i VW, že esprit přístrojovky trochu podcenil... proto za pár měsíců po zahájení výroby trochu toho espritu přidali... Uvidíme, co teď ten lifting s tím uvnitř udělá... Jinak když se podíváš jinam, a seš chlap... tak musíš u VW ocenit právě tu stylovost, strohost...
jestli narazis na palubku 407, tak tam nevim - nikdy sem tim nejel. Jinak si myslim, ze v dnesnich autech, teda predevsim tech evropskych je ergonomie na solidni urovni. Urcite se najdou vyjimky, ale zalezi taky na zvyku.(kdo je zvykly na koncern VW, tak mu pripda kde co neprehledne a naopak) Ta v Golfu je ergonomicky podarena, ale designersky 8-s Jo, je fajn, ze tam vetsinou nic nevrze a tak, ale z pohledu na ni mrazi 😉
Píšu klukovi, co snad má ještě zpěněnou krev, ne... až mi bude 77, sedni si do Apoštola a pojedu klíďo na 1,6 až do nebe. Nechytej mě za slova.
A ty emoce bys nešel v nižší střední kde? Kde není ta nuda a kde jsou ty emoce? Opravdu by mě to zajímalo. Napiš, prosím.
to GTI: chlape ty si fakt třída. Vsadím se žes právě prožil orgasmus >😁 Pod Vlčímhradem by Tě měli na rukou nosit 😉
Jestli chceš auto, pak předpokládám, že u Golfu jdeš minimálně do 150ti koní... Teda, pokud ti včera nevyměřili starobní almužnu.
Tak jsi jim to tady, Golfíku zes tvrdě natřel... zas může každej dumat nad tím, do čeho se nechal uvrtat, když za rohem na něho čeká ikona ikon - G-GOLF... GURU GOLF. Nedostižnej drzounek. Chce to prostě mít voko, dost v zadní kapse u jeansů a nechat si ho udělat - kůže, jo, kožený židle, to je základ. Pěkný, ne moc široký gumy... tak akorát. Těžká, temná barva, žádný cingrlátka z trhu... jen serie... Sedni si a jeď... nikdo na tebe v nižší střední nemá. To ti podepíšu. :yes:
Doufám, modlím se, aby byla k dispozici osvědčená benzínová perla
plná nejmodernějších vychytávek - 1.6 75 kW. Jinak do toho nejdu.
plná nejmodernějších vychytávek - 1.6 75 kW. Jinak do toho nejdu.
Malý detail, který by mohl hodně vylepšit výsledný dojem 😉 matnej kov by mu docela slušel. Myslím, že v matném plechu by vypadal podstatně lépe i ten apoštol, příp. Jetta, anebo R32. Jinak jsem docela zvědavej, jak bude vypadal ten interier..
No, o té poslední větě... chce to úvahu... Ta palubka je jednoduchá a účelná... žádnejch 407 čudlíků.
Ale já vím. Jistě, že to bylo dobrý, stylový >😁 >😁 ... já to snad nedopíšu >😁 >😒] svezení. Tak vážně - jo, jasně, že to bylo dobrý, stylový svezení.... >😁 >😁 >😁 >😁 Já tě prostě vidím... rozumíš 😉 kopyta... 😉 >😁 :yes: Tissot :yes: :yes: okoun... Fun lovin... :yes: :yes: :yes: Dokonalé 😉
Jo tak na tom se neshodnem. Dle me ma ze soucasne produkce VW estetickou hodnotu snad jen NewBeetle a Touareg... Ale vkus je vec vysoce subjektivni. Ja tam sice zadnou paralelu s 911 nevidim a dle me by to stejne nebyla zadna vyhra... Pokud jde o tu palubku, tak nevim, cim je tak uzivatlsky dokonala. Jo, je ergonomicka, ale oproti jinym tam nevidim nic az tak vyjmecneho. Dle me nemuze byt nic co se mi nelibi dokonale.
já to myslel vážně.. to auto bylo super.. velkej respekt.. vůbec jsem to nemyslel posměšně.. :yes: Ale stylovej jsem teda byl..!! >😒] 😉
Na "okouna" si vzpomínám >😁 Neřikám, že člověk musí mít hezčí auto, než holku... >😁 , ale nemělo by to bejt od sebe moc daleko 😉 >😁 :yes: Jo, jasně... určitě se v tom dobře jezdilo... Líbí se mi tvá poslední cudná věta... že dneska už jako ne... 😄 :yes: :yes: Jo, muzika... ta dělá káru... Člověk si pustí Led Zepp... a v tu ránu je z logana v Astonu 😉 :yes: P.S. Moc pěkně jsi to nahoře napsal 😉
.. z mé vlastní zkušenosti... před x rokama.. nevím (asi 6-7) jsem jezdil novou Corrolou combi.. taková ta "revoluční" se světlama jako okoun... a před ní i tou starší.. motor myslím 1.6 nebo 1.8 cca 100 koní.. a můžu ti říct... že STYLOVEJ JSEM BYL JAK NIKDO NA SVĚTĚ...!!! >😁 >😁 opravdu.. to auto bylo samosebou černý se světlým vnitřkem.. perfektní výbava.. jízdní vlastnosti - výborný (žádnej závoďák), motor šel velmi dobře a spotřeba v klidu.. řízení pohádkový - silnej věnec a kola velký (tak akorát).. Auto bez problémů... vážně to ve mě nechalo moc dobrej dojem. to auto jsem měl jako mladej bejk hrozně rád... najel jsem v tom hodně... takže moje resumé... super auto.. tenkrát.. nyní nevím.. nyní bych do ní asi nešel nelíbí se mi... :yes: 😉 jo a fantasticky v tom hrálo CéDéčko.. >😁 :yes:
Teda brácho, ty snad dnes slavíš vítěznej únor, že ti redakce posílá už druhej článeček k VW!!! >😁 A teď k inovovanému Golfíku. Jak se mě Golf vždycky líbil, tak tenhle lift nepokládám za nejščastnější řešení. Chromovaná velká maska se mi nelíbí ani na apoštolu a ke golfu jaksi nepatří. Kupodivu ale u Jetty nepůsobí zle. GURU měl zůstat takový jaký byl. Pro někoho fádní, pro jiného ikona. Pro mě vždycky pěkněj a pohodovej auťák. Ta brutální chromová maska kazí výsledný dojem. Nechci opakovat kolegu, ale opravdu to tak trochu působí dojmem jako když si guru natáh apoštolovy tanga >😁
Je to dokonalé. Podle mého, Golf omládl a získaj dravější vizáž. Osobně bych místo chromu preferoval matnej kov... jako se dává na přání na Apoštola... pak to s kolama cca 205/16 či 17 nemá chybu. Palubka je opravdu usedlá... nicméně uživatelsky dokonalá. Silueta Golfu... to je obdobná ikona jako silueta 911... tak bych definoval "hodnotu" Golfu z hlediska estetického. Je to prostě ten nejdokonalejší HB. :yes:
Tak ted uz to snad nemuze byt horsi... Proc nepouzili treba tu nasku z konceptu. Ta ma neco do sebe, ale tohle je designersky zlocin. Nerikam ze VW jsou a priori auta na h*vno ale tenhle design smrdi. Chtel sem se te GTI zeptat jestli se to vazne libi??? PS: udelali by dobre kdyby zmenili design palubky ve stylu Golf+, ta ja nejmene oskliva z celeho VW...
Pánové pozor, jdu po brzdě, končíme, vozovna... to byla jízda - pája básnil jak Mácha na Bezdězu 😉 :yes: vobřezali jsme kinga a nějakej maník si šel po obědě koupit do mototechny ty dvě světla na střechu >😁 No, přejme mu to, je vidět, že ikony táhnou. Takže, až vyskočíte na konečný, bacha na kopyta, ať vám je nesetne nějakej slušně rozjetej GURU. BRAVO VW-PORSCHE, BRAVO GOLF.
však to nemyslím, špatně, jen že z toho vážně nic nevidím... takže v tom směr lexusu bohužel nevidím... ;-\ .. Ale jinak.. těm fotografům prosím tě domluv..! >😒] 😉
Plni stejny ucel proklamovany i u Golfu, nenapadny, ucelny pracant domaci! Zadny extrem prosim...jsme decentni! 😉
mas pravdu, reknu fotografum, aby testovaci ridice poprosili o pozovani...zakladni linie jsou zrejme, ted tu neni Lones a ja priznam, ze mi pripominaji predchozi generaci Pontiacu Grand Prix.
ty v tom něco vidíš..?? já jen velkou černou šmouhu napříč silnice a je zřejmý že je to auto.. ;-\ 😒
veď práve, ja som netvrdil opak, jednoducho sa vytvorila ikona a žije z toho 30 rokov, ale tak je to isto niečím podložené a komu sa to páči, tak nech sa v tom vozí...a netvrdím, že sa mi nepáči, len im vyčítam málo invencie...páni z Wolfsburgu sú na mňa dosť konzervatívni, nič iné... :-!
co sa tyka vyvazenosti designu, tak u mna vedie verzia pred faceliftom. napriklad facelift pola je vyborny, ale nemozem si pomoct toho chromu je na tom golfe proste prilis, na passate a jette to este posobi dobre, ale golf takto vyzera dost tazkopadne. radsej sa mali pohrat s designom svetiel a na chrom sa *. lenze to bolo asi lacnejsie..
ale audi RS jezdí s chromovým zrcátkem.. ne..?!? a protože jim nejdou na odbyt jak chtěli... zbylo spousta chromu z těhdle zpětnej, tak to udaj jinde... 😉
skor by som to videl na do 20 (hlavne >10 rocne GTI) a od 60 😉 Aspon tak to okolo seba vidim... a tak to asi aj ma byt (hatchback ma byt v prvom rade lacne presuvadlo). Teda ak na nejaky VW vobec narazim (ano nezijem vo vych.europe 😉
V tom je ten trik... od 20 do 60ti. To neumí nikdo jinej. jinak nejnápadnější budeš na déjedna v dětský tříkolce.
Podle infa, byla temer hotova Corolla vracena zpet k redesignu, prave kvuli prilisne strohosti...uvidime, zda se povede, jinak za chvilku pridam odkaz na novy Avensis a la Lexus!
No a? Co na tom, ze je to obtiahnuty pinninfarina (tym lepsie)? hlavne je, ze vedla toho hocijaky golf vypada ako rakva pre nemeckych dohodcov 8-s >😒]
je to furt dokola. pořád o ničem. osobně jsem hodně zvědavej na novou toyotu COROLLU. myslím, že to bude pecka a že právě ona bude po čase opět královnou nižší střední. :yes: . jo, a TTT >😒]
Pane psychiatr, mam problem, libi se mi Golf, sve zene rikam TDI a detem GTD a 1,8t...No tak to si u nas pane Novaku polezite hodne dlouho...Kvuli tem prezdivkam?...V tech problem jako psychiatr nevidim, ale stim co se Vam libi musime neco udelat! Vzdyt Vy mate clovece znicene esteticke citeni! 😉
Horkej musíš bejt ty... nechtěj, aby ti kára stahovala v zatáčce tanga... na to si najdi lepší polohy... Jinak - Bravo za výběr aut.
Máme tu facelift Golfa. Hmm. A co je ještě novýho? Netuším, proč to řešit - je tu s náma už pár let, takže by to chtělo omladit. A že mu ušili kabátek z trenýrek Pašíka? A co byste čekali jinýho? Tahle zpráva mi přijde stejně překvapující a objevná, jako sdělení, že dneska bude k večeři tlačenka. Hm, tak jo. Stejně překvapující jako to, že pod článkem najdu GTIho patetickou reakci, kterou zavlažuje všechny články z hlavičkou VW... 😉 Aspoň bude mít pěknej víkend, no ne? Užij si ho, starej brachu! :yes:
V žádném případě nemám nic proti Golfům (byl jsem velmi spokojeným majitelem I., II. a IV. řady), ale tohle je zkrátka obrovská nuda. A facelift na tom nezměnil vůbec nic. Škoda, nevím proč bych si to auto měl koupit. To, že může být spolehlivé... o tom můžeme diskutovat, ale to je pro mě málo. Nechává mě chladným.
Hele, copak to fakt nevidíš? podívej se na ten snímek. Ty necejtíš tu jistou ruku tvůrce? Ty nepoznáš, že to udělá přesně, jak chce, jak to udělat má, jak to potřeba udělat je? Copak nemáš voko? Co chceš od auta? A víš vůbec jak má vypadat auto pro chlapa? Vždyť tohle ti v nižší střední nabízí jen on. Běž k němu blíž... podívej se na přední světla, na přední kapotu, na dveře, na dokonale zakulacenou záď... na překrásné zadní blinkry... na tu jistotu, s jakou sedí na gumách. Copak to nevidíš? Vím přesně, kde to u Focusu nezvládli, vím přesně, co u Astry nesedí, vím přesně, co u Meganu nevyšlo... prostě, brácho... bez voka... jak bez floka. Já prostě žasnu, že je možné být nadšený oranžovou barvou... copak si vůbec umíš představit, že bys v tom někam jel? Králíček Azurit?... Jak je možné toužit po zadním oknu, jak od akvaria? Copak ty nemáš v sobě estetiku týhle doby? Ty nevíš, že musíš bejt kovboj s drsnou tváří? Ty nevíš, že chromový lišty a náušnice jsou dobrý tak akorát pro neregistrovaný teplý vášně? Ty nevíš, že musíš bejt silnej v postoji? Sakra brácho... proč já ti to vlastně píšu... vždyť tys nejspokojenější u vyvolenejch pošuků v televizi... vždyť tobě nemusí mávat Bullitt na pozdrav... ty nepotřebuješ mít v druhym šuplíku u psacího stolu první pomoc v podobě láhve režný... vždyť tys to, brácho, vlastně, už dávno vzdal...
promiň kámo 😉 ale ja to tiež akosi nežeriem, netvrdím, že sú to špatné a zlé autá, to nie, len jednoducho by som uvítal viacej invencie, ako len nalepiť na každý model chrómovú masku...rozumiem tomu, že im ide o zjednotenie modelovej ponuky, čo je v poriadku, ale predsa len mi to nestačí... ;-\ ale v zmysle úslovia: "náš zákazník, náš pán" im to vychádza, lebo dôležité sú predajné čísla a dokiaľ im to ľudia zožerú, tak je to o.k.
...ehm, a proč hned tak zhurta? Copak jsem snad nevyjádřil, dostatečnou soustrast, oddělení designu, nad herkulovským úkolem, změnit ikonu dokonalosti na ikonu věčnosti? 😉
Já nepoznal že je to už prej pětka Golf >😁 Když ti němci od války nic nového nevymysleli... :no: >😒] VW přidá dva a půl chromovanýho proužku a z nesmyslnýho malého zrcátka udělá normální velké a maji revoluci... >😁
Kritici, kritici, copak nevite, ze se na Golfu neda nic zlepsit, jelikoz je nejlepsi??? :-! >😒] >😁
Také mě to tam trochu překvapilo... takovej jakoby Roomster-štěkot 😉 No, hele, ale popravdě, myslím, že King jen nezvládl tvůj nedávnej estetickej pozdrav od Pininfariny... a holt to odnes první po ruce... neboj se, že když na to pod Turbem nereagoval, že v klubu nebyla porada, jak dál >😁 :yes: P.S. Bacha, podle mě - začíná tuhej boj. (Vyhrajem) 😉
Vedle hospody u Wolfa, parkuju svyho obycejnyho Golfa. Az vypiju ctyri rumy, nezda se Golf uz tak nudny. Az zahuci myslivec, bude zase krasavec! Po chlastu mam nocni muru a pak vzyvam tohle Guru! Kdyz jako ja budes klopit, neni mozne nepochopit!
No, myslím, že hoši z klubu taví tubu... >😁 to je na harakiri... a když ne, tak aspoň na obřízku >😁 >😒] :yes:
To je zásah... myslím, že do konce roku tu klub neuvidíme >😁 To je ostudy.... >😒] >😒]
To je zásah... myslím, že do konce roku tu klub neuvidíme >😁 To je ostudy.... >😒] >😒]
[odkaz]%C3%A1zky
Kingu, připadá ti ten design nového civicu opravdu tak novátorský ??? Tahle studie od Pininfariny je z roku 1988 ... 17 světelných let ... Navíc, když jseš takovej znalec, není to Guigaro, jak si někde psal, ale Pininfarina. To mě tedy u tebe překvapilo, takovej znalec 😉
Kingu, připadá ti ten design nového civicu opravdu tak novátorský ??? Tahle studie od Pininfariny je z roku 1988 ... 17 světelných let ... Navíc, když jseš takovej znalec, není to Guigaro, jak si někde psal, ale Pininfarina. To mě tedy u tebe překvapilo, takovej znalec 😉
Kingu, klídek jo. U BMW rozdáváš rozumy a haníš kupující BMW a přitom nemáš proč. Tak BMW získalo cenu, no a co ? Proč musíš hned hanit BMW a jeho kupující ? Co tě k tomu vede ? Píšeš tady pochvalně o něčem jiném než o Hondě ? Já jsem snad ani nic nečetl, jen házení špíny na vše ostatní. Kdyby tu cenu vyhrála Honda, tak ta cena bude zajisté od nezávislých a opravdových odborníky a ty budeš opět onanoexhibovat jak je Honda vynikající. Tady taky nikdo, když Honda někde někdy něco možná vyhraje, nenazývá kupující prostituty vysokootáčkové touhy (díky GTI za vypůjčení). Vyspi se z toho. Někdo umí dělat krásná auta a někdo zase vysokootáčkové motory. 😉
Podívej se na sebe do zrcadla... možná že na tu konzervu změníš názor... P.S. Nevěděl jsem, že Golfa dělaj eskymáci... 😲 >😁
Ty, ikono ikon, co svým světlem naše životy prozařuješ. Ty, GURU z největších, co svou mocí nám cestu otvíráš. Ty, první Svatý svatých, který svou vírou dlouhé táhlé vyhráváš. Ty, GURU-GOLFE, smaragde našich nocí a slunce našich dní. My, nezlomní a žádoucí, my, nadějní a oddaní, my v záři tvé síly kloníme zraky své a v prachu cest tušíme mapy svých snů. A tedy tobě, GURU-GOLFE, klademe na oltář touhy svou naději, klademe tobě svou krev, klademe tobě věčnost raději, vždyť jen tys ta trefa tref. :yes: