Novinky
Sypu si popel na hlavu, sedám si do Smartu a všelijak jinak si ubližuju. Protože jsem opomněl Ford Thunderbird. Neopakovatelný klenot. Pták hromu. Stále ještě je v prodeji, stále ještě nakupován lidmi s vkusem. Ford Thunderbird 280koní: 1 192 000 Kč. Kape z něj vkusné retro, jaké umí jenom Ford. Před padesáti lety ožil poprvé, teď končí druhé vtělení dokonalosti. Možná bude další až zase za 50.let, kdoví.
Thunderbird byl dobrej kdysi... teď pokud vim ho ford stahuje z nabýdky, protože se vůbec neprodával tak jak by si přál😄 navíc mi nepříde ani trochu pěknej, ale to je věc názoru o sportovní jízdě nemluvě
Jo, je to věc názoru: Stále mám v prstech chuť kůže tvých sedadel. Ještě mám stále ten zvyk sčesávat si vlasy dozadu. To po směru tvého větru, můj Thunderbirde. Dovedl jsi mně daleko. Pamatuji si, jak jsem seděl na terase, bylo mi 16 a v rozpáleném slunci jsem ponejprv uviděl na obzoru jen zvířený prach. Ten prach, co jsem dýchával, když jsem chodíval na státní silnici čekat na školní autobus. Ten prach, co zvířil vojenský jeep, který otci a matce přijel sdělit tu hroznou věc, co se ve Velké válce bráchovi stala u Quadalcanalu... Byl jsi v cihlové barvě. Můj otec tě zastavil v elegantným oblouku před terasou. Já ještě zůstal okamžik v křesle a loučil se s dětstvím. Pak jsem se zvedl a otec mi vtiskl do ruky tvůj klíček k tobě se slovy - je tvůj hochu, buďte na sebe opatrní. A já na tebe a ty na mně jsme opatrní byli, to ty víš. Prošel jsi se mnou Harvardem a čekal jsi trpělivě až se vrátím ze služby ze základny v Evropě. Tehdy jsem na tebe často vzpomínal. Teď odpočíváš zaslouženě, protože po tolika mílích dole v garáži, přikryt zelenou plachtou. Až můj syn dosáhne šestnácti, odkryji s tebe plachtu a zastavím tě, Thunderbirde, v elegantním oblouku pod terasou našeho domu. Do dlaně pak mu vtisknu tvůj klíček...
:yes:
:yes:
jednomu to vhrkne slzu do oka... psát umíš fakt krásně a dojemně, jen ta pointa mi vždycky uteče ;-\
😄 :yes: :yes: :yes: [odkaz] | [odkaz] | [odkaz]
Jo v týhle barvě ve stylu kuchyňský linky od komančů jsem ho viděl v Praze, naživo to zas taková pecka neni 😲
Jsi tragický. Pastelové barvy. Padesátá léta. Styl. Postoj. Punc vlastní cesty. Nemusí být každý auto stříbrná krabice.
Ale prd, víš houby o mě. Je rok 2006, retrodesign už mi leze krkem, pastelový barvy patřej na ledničky. V reálu je thunderbird ušmudlaný retro, kam se hrabe na originál. Stejně jako spousta dalších retropříšer, já chci něco novýho, proto daleko víc oceňuj Bangleho, nelíbí se mi to, ale je to odvaha.
Věty o nehrabání se na originál od člověka, kterého ameriky nezajímají mají pro mě nulovou váhu.
Kdes proboha zase vyčet, že mě nezajímají ameriky??? Jen mě přiváděj k zamyšlení fanatici typu hoši z klubu, amerikanofilové, japanofilové, koncernofilové, nic není jen černý a bílý. O ameriky se samozřejmě zajímám a snažim se je pochopit, u některejch to de snadnějc u jinejch míň a najdou se i oblíbený kousky a třeba Thunderbird I byl fakt fešák a to co udělali potom..... ;-\
Zase blábolíš nesmysly. "Byl dobrej kdysi." >😁 Prodává se přesně tolik let, kolik trvá jedna generace. Cca 5let. Místo faceliftu nastává konec života, protože tak věrné retro není jak faceliftovat. Prodával se skvěle. O prodejních číslech víš absolutní prd. Neexistoval v USA kabriolet za 40 000 dolarů, který by se prodával líp.
Jako plíseň se tu šíří ošklivá nemoc. Ekologičnost aut se neposuzuje podle spotřeby ale podle země původu. Všichni, kdo jste takoví, křičím: Opovrhuju Vámi. Jste ubozí závistiví pokryteční ubožáci. :no: :no: :no:
chápu tě, kdyby někdo ryl do mí milovaný Corvetty nebo Alfi tak budu taky remtat😄 1)vim že v USA sou daleko přísnější emisní limity než u nás, proto tam v hodně státech nejde ani prodávat evropský diesely(díky bohu) 2)pokud nejseš totální ignorant, tak musíš uznat, že to nehorázný plejtvání amíků benzínem neni zrovna ideální, a to že někdo řekne proč ne když na to mám ;-\ sportovní auta nepočítám, k těm vír v nádrži prostě patří.
Lones: Nic takovýho tu nikdo nepsal, poboha vzbuď se ty, jseš postiženej jinim druhem nemoci, ktrá je tu hojná : FANATISMEM, v tvym případě dotaženym k dokonalosti a trošku lízlý stihomamem. Psal jsem, že osmiválce maj velkou spotřebu a velký emise CO2, to je fakt. Nejvíc takovej motorů a nejvíc CO2 se vyplodí v USA, tzn. v převážný míře to platí pro americký auta, ale taky pro australský, jihoafrický a evropský. Zamysli se nad sebou tvoje hodnoty jsou jaksi out of reality a hodnocení lidí s jiným názorem slovy opovržení dokáže opravdu jen dušecní slaboch :no:
Pokrytečtí slaboši jste vy. Neupřímní sami k sobě. Až budete svoje eko-bláboly psát pod každý šesti, osmi, deseti a dvanáctiválcový auto, který se na auto.cz objeví, ať už evropský, japonský nebo americký, bude to váš názor. Jenže kdykoliv se nemluví o amerikách, je tu ticho po pěšině. :no: :no: :no:
Víš problém je v % zastoupení takovejch kár mezi všema, v Evropě je to malý procento v USA, Aus daleko větší. Píšeš, že je to dáno podmínkami, samozřejmě, je tady ale, proč v zemi kde jsou přísný rychlostní limity potřebujou káry s 200,300,400 kňíkama? Prostě proto, we are free, we are americans, we can! To, že by jim k rychlosti 60 MPH stačil klidně čtyř a když ne to tak 2,5 l šestiválec, to jim neva, není přece nad V8 a spotřebu 20 na 100. Zaplaťpánbůh i tam už se to začíná měnit. Audi s motorem V8 nebo V12.... setjnej nesmysl, je to Evropa, BMW V10 taky nesmysl, ale i tak platí, že to jsou okrajovky. Já osobně se nechovám jako parazit budoucnosti a to mi k dobrýmu pocitu stačí. Pokud někdo tu potřebu má, budiž mu to pánbůh oplatí na dětech. Jinak Lonesi, ty žiješ kde, že tak hájíš auta stavěný pro jiný podmínky? Do Evropy se prostě Ameriky nehoděj ať si říká kdo chce co chce, možná ještě míň než japonský káry. Americkejch aut je spouta dobrá, ale bohužel ty, co se blížej evropskýmu pojetí (Neon, PT Cruiser) patřej ke slabšímu průměru danejch tříd...
Jediné, na čem se shodneme, že malinkaté ameriky (nižší střední třída) se nemohou prakticky v ničem rovnat evropské a japonské produkci. Jenže ty znáš vyznavače amerik, jehož ideálem je nižší střední? Typická amerika je o pohodlném cestování. Hodí se výborně i do Prahy, mám to ozkoušeno na vlastní kůži. Čím horší vozovka (kočičí hlavy třeba), tím víc sem rád, že zrovna jedu v americe. Řeči o zbytečnosti osmiválců při dálničním limitu. Heh...to je přesně to omezený český myšlení "mám silný auto, pořádně na to dupnu, zkusím, co to dá" ;-\ Silný auto chci mít z úplně jiných důvodů, ale to se dá vysvětlit jen někomu. Zatím si mě nepřesvědčil, že k nim patříš, tak se nebudu namáhat. Pokud ti k dobrému pocitu stačí, že kdykoliv vidíš někoho v silnějším a větším autě, že si řekneš, že je parazit, prosím.
Ano hodí se do prahy, ale opravdu jen tím odpružením, spotřeba, velikost atd. to prostě nepřeváží použití ve městě. Existuje i spousta evropskejch kočárů, který ti spolehlivě vyžehlí kočičárny a navíc jsou dělaný trochu i na zatáčky a těch je tu víc než v US. O těch osmiválcích se nenamáhej, jejich výhody znám, jedou na meší zatížení a tím vydržej dýl, ale motory o objemu 2-3 litry to splňujou taky, notabene v Evropě nenajedeš tolik co po route 69 tam a zpátky několikrát za měsíc... Silný auto je opravdu příjemná věc, ale bohužel ne každej a u nás na silnicích bohužel musím říct, že většina lidí to prostě neunese mít silný auto a nechovat se jak ..... Kdokoliv jede v silnějším autě, je mi šumafuk, pokud to nepřekračuje rozumnou míru, tu má samozřejmě každej jinde, ale mě je fakt šumafuk jeslti jedu v Evropskym 3.2 V6 s 260 k za 12-13 litrů nebo s motorem HEMI o objemu 5,7 V8 s výkonem 340 k za 17-20 l. Prostě ameriky sou dělaný jinam a tam taky patřej, a navíc si trošku rejpnu, proč jsou evropský automobilky v USA úspěšnější než americký v Evropě? Asi ta Evropa to fakt neumí.....
2) ano osmiválce mají něco do sebe, ale taky mnoho proti, Evropa to nedělá, jak to dělá, protože by neuměla osmiválce, ale je trošku dál s mentalitou v podobě ochrany životního prostředí (emise CO2 osmiválců) a ohleduplnosti k planetě Zemi z hlediska zásob ropy (spotřeba). Takže osmiválce jsou super, ceny těch aut jsou taky super, ALE nemyslím si, že svět v současnosti takový věci nutně potřebuje, de to prostě i jinak a ohleduplnějc. BTW: 300C HEMI úžasný svezení, ale ani při jízdě, "sakra stojim ještě na plynu, nebo mi po chodidle leze moucha" po silnici mimo město tam spotřebu nesrazíš pod 11 l na 100, pravidlem je 15-16 a víc...
bod 2) jsem napsal proto, že kdybych to napsal jinam, i když je to off-topic, tak sem ho napsal sem, aby bylo jasný kam to patří, kdyby chtěl bejt trošku konstruktivnější, navrhneš něco ve smyslu, pojďme se přesunout do diskuze xy, kapišto.
S tou spotřebou jsi to asi nepochopil, nejde o tebe a tvoji peněženku, trošku ukliď svoje ego a mysli na Zemi.
"Američani jsou jenom umytý Rusové."