Novinky
0
od 350 litrů výše :-!
0
Ak chce uspiet, tak cena by nemala prekrocit takých 410 000 Sk. Ako zaklad samozrejme.
záleží na výbavě co do toho dají aby to bylo cenově konkurence schopné muselo by to stát tak kolem 320-330 s 1.4 motorem
No hlavne, aby to nestalo za *...
Otazka bude, co do toho narvou za motor... Jestli HTP, tak 320.
A jestli uz dostanou rozum a bude v zakladu elektrika, man. klima a aspon 4 airbagy, ABS tak snad uz 400 - ale neverim... VW je *
Otazka bude, co do toho narvou za motor... Jestli HTP, tak 320.
A jestli uz dostanou rozum a bude v zakladu elektrika, man. klima a aspon 4 airbagy, ABS tak snad uz 400 - ale neverim... VW je *
Tři dny jsem Roomstera neviděl, teď mrknu na toho modráska, co uvozuje článek... a jsem až dojatej z jeho krásy... Viděl bych to kolem pěti důstojnejch vejplat, to znamená tak 400 tyček. Chtělo by to ovšem ještě verzi k pěti atuálním průměrnejm mzdám... jenže to by Roomster vyjel na dřevěnejch loukotích a s vidlema místo ližin. Ti štěkaví psi, co psali pod předchozím článkem budou štěkat dál... ti si ale naštěstí tím štěkotem přivolaj než chrapot a Roomster, štěkot neštěkot, tu půjde jako po másle. Živnostník totiž konečně dostane do ruky důstojný auto vybavené takovou porcí stylu, o jakém se těm bazarovejm štěkavejm kovbojům ani nezdá. P.S. Tak můj odjad je 400 až 500 kapříků...
Roomster má něco do sebe. Asi jsou ty přední dveře trochu zvláštní, ale to mu dává punc originality. Bez toho by to byla neidentifikovatelná krabicová osobní dodávka 😄
Cena je důležitá, ale především pro střední Evropu. Jinde to berou trochu jinak, přestože cena hraje roli! Otázka motorů. Mě opravdu docela vadí, jak se na Škodovky nadává z hlediska motorů, především na 1,2 HTP. Kurňa, tak si to nekupujte, nikdo vám to nenutí. Ale uvědomte si, že ten motor spustě lidí vyhovuje. I v tom Roomstru, pokud to budu mít jako rozvážkový auto, nebo auto pomocník, a budu jezdit v nějakým velkým městě, nebo jen meziměsta po okreskách, je to fajn motor. Nízká spotřeba, nízký ručení. Stejně tak je to s Fábií. Prostě někomu to vyhovuje. Škodovka to naopak udělala dobře a nabízí to, co někteří chtějí. Nikdo nikoho nenutí nic kupovat! Je důležité rozumně vybírat, co od auta chci. Mě vždy může rozesmát jedinec, který někde zklamaně konstatuje, jak mu 1,2 HTP jede na dálnici ve čtyřech jede jenom 165 km/h. 1,2 má co nabídnout, ale chce to trochu rozumu.
A výbava, to je obdobné. Já od auta velikosti Fábie nepožaduji nabušenou výbavu. Netoužím v tak velikém autě po klimatizaci, elektrických oknech apod. Jsou to fajn věci, ale airbagy, ABS, to jsou důležitý věci. Ale každej to vidí jinak. Co se týče Roomstru. To je individuální. Když v tom budu vozit nářadí budu chtít jinou výbavu, než když to budu mít jako praktický rodiný auto.
Jinak to není příspěvek proti GTI, chtěl jsem jen navázat 😄
Cena je důležitá, ale především pro střední Evropu. Jinde to berou trochu jinak, přestože cena hraje roli! Otázka motorů. Mě opravdu docela vadí, jak se na Škodovky nadává z hlediska motorů, především na 1,2 HTP. Kurňa, tak si to nekupujte, nikdo vám to nenutí. Ale uvědomte si, že ten motor spustě lidí vyhovuje. I v tom Roomstru, pokud to budu mít jako rozvážkový auto, nebo auto pomocník, a budu jezdit v nějakým velkým městě, nebo jen meziměsta po okreskách, je to fajn motor. Nízká spotřeba, nízký ručení. Stejně tak je to s Fábií. Prostě někomu to vyhovuje. Škodovka to naopak udělala dobře a nabízí to, co někteří chtějí. Nikdo nikoho nenutí nic kupovat! Je důležité rozumně vybírat, co od auta chci. Mě vždy může rozesmát jedinec, který někde zklamaně konstatuje, jak mu 1,2 HTP jede na dálnici ve čtyřech jede jenom 165 km/h. 1,2 má co nabídnout, ale chce to trochu rozumu.
A výbava, to je obdobné. Já od auta velikosti Fábie nepožaduji nabušenou výbavu. Netoužím v tak velikém autě po klimatizaci, elektrických oknech apod. Jsou to fajn věci, ale airbagy, ABS, to jsou důležitý věci. Ale každej to vidí jinak. Co se týče Roomstru. To je individuální. Když v tom budu vozit nářadí budu chtít jinou výbavu, než když to budu mít jako praktický rodiný auto.
Jinak to není příspěvek proti GTI, chtěl jsem jen navázat 😄
😄 Jasně. Ten motor 1,2 je výbornej tříválec... moc mě překvapila absance vibrací. Ono, ten motor hlavně napadaj ti co maj 1,4 😄 Rozumíš... každej kůň navíc přidává dravost směřující k Ferrari výšinám 😄 Je to ovšem motor, kterej malé auto důstojně veze... Chybí mu větší pružnost... ale to snad každej ví a počítá s tím. Ano, ano, bezpečnost především. :yes:
osobní subjektivní názor na 1.2 motory (vlastní zkušenost)😒br />
Clio ... OK, Punto ... OK, Fabka ... nic moc (mne právě překvapily ty vibrace)
ad Roomster: pod 400t asi nepujde (a tu 1.2 bych tam nedával :-! )
mimo mísu: včera mi to nedalo a zašel se podívat do Hondy na new Civic (2.2 i-CTDi Executive), to je AUTO podle mého gusta! :yes:
ad Roomster: pod 400t asi nepujde (a tu 1.2 bych tam nedával :-! )
mimo mísu: včera mi to nedalo a zašel se podívat do Hondy na new Civic (2.2 i-CTDi Executive), to je AUTO podle mého gusta! :yes:
No jo, ale chtělo by to napsat také, co je tvé gusto 😉... jaké čteš knihy, jaké miluješ filmy, jakou hudbu posloucháč, co máš ještě na světě rád... abychom si mohli utvořit obraz fanouška Civicu 😉
OK😒br />
kniha (poslední dočtená): Orwell - Nadechnout se
filmy: třeba ty, kde hraje Jean Reno
hudba: hlavně ambient
co mám rá😜 to by bylo moc dlouhý a nikdo by to nečetl :-!
filmy: třeba ty, kde hraje Jean Reno
hudba: hlavně ambient
co mám rá😜 to by bylo moc dlouhý a nikdo by to nečetl :-!
😄 :yes: 😉 Óóó... cením Orwella... a pak J. Reno - Leon... dokonalé :yes: Teda, ale pak, monsate,... mi vysvětli 😉 co s tím Civicem 😉 Viděl bych to spíš na ošlehanou, pěstěnou, nadupanou 205... nebo Calibru... nebo - černý getei 😉 :yes:
tak 205 ne, stačí pěstěné Punto Emotion (5 dv. HGT 😉 no a na černý GTI bych se také asi nechal přemluvit 😉 . Proč Civic? Auto má mít MOTOR a to se Hondě daří a pak mě dostal ten interiér, resp. palubka :-! v exteriéru bych vyhodil to zadní okno, protože přes ten spoiler fakt není vidět - a nebo jezdit tak svižně, aby mně nikdo neproblikával zezadu >😒]
😄 Jo, to zadní okno, tohle asi nedomysleli. Za Punto velká pochvala 😉 ... a za getei :yes: 😉 :yes: P.S. myslím, že palubka má být co nejjednodušší... a motor má táhnout odspodu... na to pozor, hoši z klubu maj prej při sekání trávy pavlov reflex >😒]
>😁 palubka je o zvyku, jsou auta, která mají milion tlačítek a páček sice na dobrých místech, ale ...
😄
A nejhorsii co se tomuto svetu mohlo staat byla masovaa motorizace....
Ctyri vejplaty za auto, hmmmm to nenii dobryy .
He he-- a Shanghai uz taky stojii ve struudlu.
.......a lepsii by bylo ctyricet vejplat za auto a jeste bych mel paar ideii jak udelat jiizdu autem cennejsii..........................
Ctyri vejplaty za auto, hmmmm to nenii dobryy .
He he-- a Shanghai uz taky stojii ve struudlu.
.......a lepsii by bylo ctyricet vejplat za auto a jeste bych mel paar ideii jak udelat jiizdu autem cennejsii..........................
Proč? Máš s tím nějakej osobní problém?
No jasne , ty ne ??
Ne.
eeeeeee, na jakyym ostrove zijes ??
Ostrov jménem Země.
Aha, ten ostrov je osobnii a nebo globaalnii ??
Univerzální. Dříve se po něm jezdilo koňmo... teď posledních sto let autem.
Jasne, masovee Konenii (ne, konenizovaanii, nebo konovstvii ??) byl velikyy probleem a tak se nasla (nebo prisla) novaa cesta .Kone, to byl smrad, raamus a zaadnaa hygiena. O probleemech s palivem ani nemluve ......
Ale praave mi riikal Kung Pao Ching, ze chtejii v provinci Nachgumaindu
postavit velikou fabriku na auta. Know how dodaa VW a ciilem je e😜ort do Evropy. Do roku 2007 vyrobii pryy asi 700 000 aut v kvalite VW Passat. Cena by se pohybovala tak kolem (v KC) 150 000 .
Jsem nadsen...........
Ty taky, zejo ??
Ale praave mi riikal Kung Pao Ching, ze chtejii v provinci Nachgumaindu
postavit velikou fabriku na auta. Know how dodaa VW a ciilem je e😜ort do Evropy. Do roku 2007 vyrobii pryy asi 700 000 aut v kvalite VW Passat. Cena by se pohybovala tak kolem (v KC) 150 000 .
Jsem nadsen...........
Ty taky, zejo ??
Dobrou, nextrome,... ještě stále mám rozpoznávací schopnosti na té úrovni, že poznám, když někdo píše s rukama za zády...
Jaa neviim, zas tak uuplne za zady taky ne, tady v tee zemi kde jsem rozmontovaavajii komanda ciinanuu celee zelezaarny aby si je vzaapetii postavili u sebe doma a prodaavali naam levnejsii ocel .
K tomu aby naam lifrovali komplet hotovee produkty na ctyrech kolech chybii jen kruucek .
Jde o to aby pracujiicii clovek zacal tak rvaat, ze nenii ochoten platit za svojii pracovnii siilu (konzumem), ze mu to ti zodpovednii umoznii presunutiim vyyroby do zeme z levnejsii pracovnii silou. U aut jeste nejsme tak uuplne daleko, jen nejakyy VW FOX a ty brazilskee Fiaty , ale to je teprve zacaatek . Jinee konzumnii zbozii uz daavno z Asie pochaazii.
Ta myslenka , ze se v Evrope bude jen premyyslet a udelaa se z toho socialstickyy raaj, mysliim nenii uuplne domyslena do konce .
Dobryy Raano
K tomu aby naam lifrovali komplet hotovee produkty na ctyrech kolech chybii jen kruucek .
Jde o to aby pracujiicii clovek zacal tak rvaat, ze nenii ochoten platit za svojii pracovnii siilu (konzumem), ze mu to ti zodpovednii umoznii presunutiim vyyroby do zeme z levnejsii pracovnii silou. U aut jeste nejsme tak uuplne daleko, jen nejakyy VW FOX a ty brazilskee Fiaty , ale to je teprve zacaatek . Jinee konzumnii zbozii uz daavno z Asie pochaazii.
Ta myslenka , ze se v Evrope bude jen premyyslet a udelaa se z toho socialstickyy raaj, mysliim nenii uuplne domyslena do konce .
Dobryy Raano
a podla mna sa zaklad pod pol mega sk nedostane. staci pozret na sk cenu fabie. este aj posrana verzia junior, v ktorej nie je nic, stoji bez 5000 tristo litrov. za verziu easy ktora ma naviac len dekel na batozinaku a narazniky v laku je to skoro 330 000, classic bezmala 350 000, vsetko s ubohym 1,2 HTP motorom. takze si nerobte iluzie....
este som zabudol dodat, ze za 350k sa da kupit LOGAN v plnej vybave s 1,6 motorom. Som sa v nom nedavno povozil a mozem povedat, ze som bol dost prekvapeny, ake to bolo prijemne povozenicko. sice bolo v interieri citit, ze sa setrilo vsade kde sa dalo, ale 1,6 motor je very good a som sa musel fest snazit, kym som ho dostal do smyku 😄, takze aj podvozok je OK. na zbytok sa da zvyknut a ten pruzny motor vyvazuje hodne vela veci...
Classic
Roomster 1.4 16V 55 kW 362 900 Kč
Roomster 1.4 TDI 59 kW 417 900 Kč
Ambiente
Roomster 1.4 16V 55 kW 384 900 Kč
Roomster 1.6 16V 77 kW 428 900 Kč
Roomster 1.6 16V 77 kW aut. 478 900 Kč
Roomster 1.4 TDI 59 kW 442 900 Kč
Roomster 1.9 TDI 74 kW 468 900 Kč
Elegance
Roomster 1.4 16V 55 kW 424 900 Kč
Roomster 1.6 16V 77 kW 468 900 Kč
Roomster 1.6 16V 77 kW aut. 518 900 Kč
Roomster 1.4 TDI 59 kW 482 900 Kč
Roomster 1.9 TDI 74 kW 508 900 Kč
tomicio
Roomster 1.4 16V 55 kW 362 900 Kč
Roomster 1.4 TDI 59 kW 417 900 Kč
Ambiente
Roomster 1.4 16V 55 kW 384 900 Kč
Roomster 1.6 16V 77 kW 428 900 Kč
Roomster 1.6 16V 77 kW aut. 478 900 Kč
Roomster 1.4 TDI 59 kW 442 900 Kč
Roomster 1.9 TDI 74 kW 468 900 Kč
Elegance
Roomster 1.4 16V 55 kW 424 900 Kč
Roomster 1.6 16V 77 kW 468 900 Kč
Roomster 1.6 16V 77 kW aut. 518 900 Kč
Roomster 1.4 TDI 59 kW 482 900 Kč
Roomster 1.9 TDI 74 kW 508 900 Kč
tomicio
Takhle přesvědčivě fabuluješ, nebo jsou to oficiální ceny?
Kalkuluji... Škoda má rozdíl mezi výbavami u fabie ca. 40 tis. rovněž rozdíl mezi fabii a fabii combi je ca. 40 tis. Tak tedy předpokládám, že rozdíl mezi fabii combi a roomsterem bude 40 tis. a bylo řečeno, že bude mít od začátku 4 motorizace....tak jsem trochu kalkuloval...(nepracuji ve Škoda Auto 😃
Jo a taky nepředpokládám, že by Škoda prodávala Roomster s motorem 1,2 nebo slabšími 1,4...to by pak nic neuvezl a prostor by ti byl na nic....
Tak k tomu už se Škoda oficiálně vyjádřila a s motorem 1.2HTP se v základu rozhodně počítá.
Nemáš pravdu. Kúpil som Renault MODUS - podobný ako Toyta Vario, má motor 1,2 16 ventilov. Predtým som mal Fábiu 1,4. Môžem povedať, že čo sa týka akcelerácie, jazdy do kopca plne zaťažené reaguje lepšie ako fábia, akurát je viac hlučnejší. A spotreba vzhľadom, že je tam počítač, priemerná zatiľ mám okolo 10000 km 6,2 litra. Ato sa jazdí skoro výlučne iba po meste, myslím, že 3 x som bol v Brne. Takže kľudne aj 1,2 kôli cene ju určite budú ponúkať. Cena na Slovensku MODUSA Renault je od 450000.- Sk, a nová škoda je skoro úplne stejná, čiže taky tak...
Tak ten BETL nebo žebrák či jak se tomu říká v ČR buď za 329900 nebo 332900, samozřejmě s 1,2HTP (Hodně Teče Palivo), bude to mít Lak nár.,přípravu pro rádio,tón skla,centrál, možná i s DO,bez ABS,4 pytle a konec. Jinak ta 1,2 nestačí pro spoustu lidí, ale tak ať se poohlédnou po jiným motoru. V nabídce jich je (bude) dost!!! Sám bych taky volil jinou variantu, ikdyž tatovej S...t to není když se jich denně vyrobí cca 1400, z toho asi 750-800 pro Fabii.
Měli by se pochlapit a dát o zálkadu ABS, a 4 airbagy. Když přihoděj rádio na CD (sorry, ale kazety už 5 let v autech nefrčej😡) Tak bych to viděl s 1,4 na 500k....
když pominu ty částky... Vy byste to někdo kupoval? Proč? Drahý ošklivý a škodovka... nevidím důvod...
Škoda nebude ani dráhá, ani ošklivá, prober se. A proč Škodu? možná proto, že je to výborné auto. Jako to tvoje... nebo si snad myslíš, že auta z koncernu jsou dělaná jinak než ostatní konkurence? P.S. viděl jsi už tu příšernou reklamu na PUNTO? Jede auto a rozbíjí táfle skla... kdo jim tohle poradil... každej kdo si ho koupí bude podvědomě trnout, kdy už proletí vejlohou... To je ale mimo... hele, a co je podle tebe v tomto segmentu hezké, levné a není to Škoda... tedy, to jsem zvědavej, jaký bude tvůj tip.
No dobře, ty mě dokážeš vždycky odzbrojit... Nevím, mě se tenhle segment nelíbí... To už raději toho Tourana,když se chceš bavit o koncernu a nebo ideu z mýho koncernu . Tohle jsou prostě všechno dodávky... Berlingo Doblo, Roomster... Tam už ani tak nejde o vzhled, ale o praktičnost. A zrovna v tomhle u mě třeba roomster s Doblem taky to není žádný krasavec) prohrává zejména na zadních posuvných dveřích, což je u těchto aut nutnost a super věc... kdyby měl roomster víc vychýtavek z předlohy, bylo by to lepší... A to nemůžeš popřít. Tohle auto na mě působí jako kočkopes. Ani kombik a ani dodávka. Takový auta to nemají úplně na trhu lehký. Nu což, třeba to roomster změní díky koncernovým dílům...možná to, že bude víc než jako dodávka působit jako kombík...Ale je to kontraproduktivní... Bude kanibalovat Fabii. Takže podíl an trhu asi Škodovka díky tomuto autu nezvýší, protože všechyn ostatní auta pro funkci dodávky (Doblo, či Berlingo) jsou asi vhodnější... Ale neznám te´d parametry roomstru (nosnost, V...) Jen fabuluji
Já bych řekl, že ta reklama na punto není bombová, ale není ani průměrná, natož špatná. Každej, kdo si ho koupí bude spokojenej, si myslím. A trnutí u těch vejloh - to budou ti, co u nich budou stát a koukat na ty, co budou řídit Jettu a čumět a hledat, kde někde možná druhou Jettu uvidí a přitom nebudou čumět na cestu >😒] To se také VW povedlo ;-\ Radit řidičům, ať nečumí na cestu ;-\
8-s
no ja som reklamu na Punto pochopil tak, že človek sa musí odhodlať skúsiť niečo nové a za odmenu dostane do rúk najsamsuper stroj, ktorý zborí všetky mýty a predsudky, ktoré ešte čitatelia Auto.cz voči Fiatkám majú... 😉
A k tomu motoru HTP - mám ho v Ibize a ide to lepšie - oveľa!!! - ako fabka so starou OHaVou 50kw... Do prímestí to bude fajn, ale aj tak si to nekúpim, lebo na to nemám a bude to určite hrozne drahé a bez výbavy... 8-s 8-s 8-s
no ja som reklamu na Punto pochopil tak, že človek sa musí odhodlať skúsiť niečo nové a za odmenu dostane do rúk najsamsuper stroj, ktorý zborí všetky mýty a predsudky, ktoré ešte čitatelia Auto.cz voči Fiatkám majú... 😉
A k tomu motoru HTP - mám ho v Ibize a ide to lepšie - oveľa!!! - ako fabka so starou OHaVou 50kw... Do prímestí to bude fajn, ale aj tak si to nekúpim, lebo na to nemám a bude to určite hrozne drahé a bez výbavy... 8-s 8-s 8-s
well, tak pokud budu velikej optimista a Škodovka bude chtít prodávat, začne cena 1,2HTP(HORKO-Těžko-Popojede) tak někde na 330-340tis.. spíš to vidim na 350.. otázka je, kdy bude užitková verze a s jakým motorem.. osobně bych se s 1,2 nechtěl účastnit jakýchkoli pokusů o nájezd na dálnici v autě větším než fabie... ;-\ ale viz pawel, každej motor má svoje určení..(akorát ten zvuk je FAKT šílenej)
Předpokládám cenu od 390 000,-Kč s motorem 1,4 a v základu ABS,4xairbag a manuální klima.Cd tam Škodovka nedá,nemáho v základu ani Octavia 4x4 za 689 000,-. ;-\
jej kdo by dával do tak velikýho auta 1.2....to je jako kdyby ho šoupli do new octavie....podle mě neslabší bude 1.4 možná 1.6... 😉
idealni startovni cena s trivalcem by byla 320 - 330 tisic. Ale jak znam Skodu, kde se priplaci i za volant a sterace, bude to spis 370 - 380 tisic. A priplatek za ctvrty valec bude nejmin 50 tisic navrch >😁 :no:
nicmene roomster je pekny auto, kam se hrabe kyslikoj...
nicmene roomster je pekny auto, kam se hrabe kyslikoj...
no ja myslim ze asi tak okolo 400 klacku ceskych, design je kazdeho osobny nazor to necham na vas... inak neviete ako hmotnust ma ?? lebo ked tam daju tu 1.2HTP ci to nebude slaby motor na tazke auto a v tom pripade kontraproduktivne ...hmm ?
to je jedno kolko bude stat aj tak si ho nekupim lebo sa mi uz nepaci v tej studii sa mi moc pacil ale v seriovej podobe mi aj pripomina fiat panda jedoducho to najlepsie co nanom bolo dali prec
:no: :no: Jednou jsem dal za škodovku 330tis. (fabia combi) a než abych si koupil něco takového za podobné peníze s 1,2HTP/40kw tak si raději pořídím dva valachy a povoz. Doposud pokaždé mezi servisními intervaly jsem zkončil v servisu (ložíska, stabilizátory, servomotorek, termostat, spojkový válec apod. Jenom doufám, že Roomster bude kvalitnější- alespoň jako moje bývalá R19 (rád vzpomínám - za 70tis. to bylo super auto).
Není to sice k tomuto tématu,ale máme 1,2HTP/47kW najeto třicet a až na servisní prohlídky to nebylo v servise.
Máme 1,2/40kw, 30000km najeto a dělali jsme generálku motoru. Výměna jednoho válce a hlavy. 😒
:-! Brachu , kdyby jsi tady neplkal nesmysly.Možná píst válce , tobych ti věřil , ale jednoho válce??? 😄 Víš , on je válec zalitej v bloku , takže ti museli buď vyměnit celej blok i s válcema .S tou hlavou se mi to taky nelíbí.Tim nechci říc , že jsi neměl poruchu.Ale spíš mam dojem , že tě někde v servisu pěkně napálili a dobře na tobě vydělali .Jo i ve značkovým servisu se občas najdou šmejdi .Hlavně když vidí někoho nakom můžou vydělat..
Mimo jine, do Fabie combi se dava JEN 47kw NE 40kw, ta je jen pro kratkou Fabii!!! Co to tam mas vlastne za hemelky?
Cenová politika škodovky - několik let potrvá než se uklidní a nenechají si platit za každý doplněk ... A základní cena? To nejjednodušší provedení 299 600 Kč - alespoň doufám. Ale jaká bude základní výbava, když i dnes si lze koupit základ Fabii s jedním airbagem. Bylo by dobré škodovce na tyto obvyklé zaváděcí ceny neskočit a počkat si.
Pokial mi da skodovka 1,4 55kW, 4xairback, manualnu klimu a ABS za 400 tis Sk, tak to berem. Ale obavam sa, ze hlavne na zaciatku to bude dost drahe a za tuto vybavu budu pytat cca 500 tis SK, ale na to sa im vykaslem a presedlam na Ford C-Max. za 620 tis Sk je tam dvojzonova klima, elektrika, ovladanie radia na volante a o tiedu vacsie auto. A hlavne to by som zabudol, velmi dobry motor 1,6 Ti-VCT, taky skodovka ani nema.
si vzpomentě kolik stála fabia....v základu 310 000....Roomster je mnohem větší a určitě také pro úplně jiné zákazníky...bude to prostě MPV a ty stojej tak 450 000 a víš....a nechápu diskuzi o 1.2...to je blbozd....si spočítejte váha/výkon...vážit bude tak 1300kg a to by 1.2 neroztáhla...a ještě kdyby to rodina naložilaaa... >😁
Tipnul bych si v základě cca 498 000,-. Ale základ bude asi tak něco jako Junior u Fabie. Takže spiš více, podle toho co nacpou do výbavy takže reálně bych si tipnul 510 - 540 000,-. Cena samozřejmě časem půjde dolů ale myslím si ža pod 450 000,- se těžko bude dostávat.
Pokud hen ten bok (levý aj pravý) neprojde fackaliftem kerý narovná či ináč vyspraví děs předních a zadních oken, tož bych ho nekúpil ani za 1,-Kč brutto ani netto.
Já si myslím že jestli chce RuMstr uspět musí škodovka nahodit cenu hodně nízko. Jestli si ve vedení myslí že s tím tříválcem udělají díru do světa tak to se pletou. To si to koupím a raději tam šoupnu motor ze 120. než tříválec. Děs běs. Kam se ta naše malá automobilka žene 😒 Za 250 000 kč bych do toho možná šel.
Já myslím, že bude stát kolem 330 tis. Kč, bude mít 1,2l tříválec 47 kw, 4x airbag (myslím, že Škoda patří už k těm výrobcům, kteří si to mohou dovolit), ABS (od 1.června 2006 mají automobilky dohodu, že bude ABS v každém novém voze), neočekávám žádně černé nárazníky (ty přijdou asi až v užitkové verzi),ale u nejlevnější varianty se asi budeme muset smířit s černými zrcátky. Jinak rádio tam nebude určitě, to si musí každý připlatit jako u ostatních modelů. Na druhou stranu tak ale určitě bude dost praktických vychytávek hlavně v interiéru. Classic a asi i Ambiente se taky zřejmě bude muset spokojit se 14" ocelovkama a poklicema. Jinak si ale myslím, že nejprodejnější varianty Roomster rozhodně nebudou osazeny 1.2l, ale spíš 1,4 či TDI a rozhodně jich většina nebude brázdit české silnice. Proto bych ani neočekával, že se Škodovka nějak požene do levných a ještě levnějších verzí a myslím, že by to ani nebylo moudré.
svata prostoto, zapomente na roomstera pod 300! skodovka jede dneska 1. evropskou mainstreamovou ligu a tam musis trochu sahnout do mesce. pokud chce ceskej honimir s mizernou vejplatou auto za par slupek, ma tu ladu, dacii, dejvulet, thalii, casem jiste pribude geely 😄 ted trochu odbocim k motoru 1.2HTP: zasadnim problemem vsech honimiru, ktery maji problem s 1.2HTP je, ze chteji moc muziky za malo penez - jednadvojka je motor, se kterym se popojizdi od jednoho nakupaku ke druhemu, pripadne v ni jede strejda z jedny vesnice do druhy do kostela nebo k dochtorovi... pokud chces litat jako z praku, porid si 1.4/100HP benzin nebo 1.9TDI/100 HP.... pripadne RS. ovsem to neni auto za 249.900,- a kruh se nam uzavira. nenadavej na haj tork performenc kdyz na vic nemas 😄
>😁 >😁 :yes:
Plne súhlasím. Ozaj nevidím nič zlé na motore 1,2 HTP. Zvuk to má divný, ale ide to celkom prijateľne. Ten motor je určený presne, ako spomínal aegus, na jazdy v meste, prímestské trasy, sem tam za rodinou či na chalupu. A tento účel 1,2 HTP spĺňa dostatočne. Okrem toho by som rád spomenul výbavu. Prečo vám vadí, že Škoda má nízku cenu ale mnoho výbavy treba priplatiť? Bolo by lepšie, keby boli všetky Fabie v plnej palbe za 700.000 Sk? Kto by si to kúpil? Mne sa práve páči, že si do auta môžem vybrať to, čo považujem za dôležité a nepriplácať za veci, ktoré nevyužijem.
Typoval bych základovku na 330 litránků, ale kvalitu by měli škodovkáři hodně zlepšit. Mám fabku v kombajnu půl roku a už se zevnitř rozpadá. A to jí holku hejčkám jako děcko.
myslím si že malé i velke MPV už mala Škoda dávno dať na trh.je už neskoro a Roomster to bude mať ťažké.desing je netradičný ale cena pod 380 nebude.picasso je krajsie ;-\
Skoda predstavila Roomster ako auto pre mlade rodiny, dynamickych ludi, ktory vozia aj nieco vacsie tak pod 350000,- urcite nebude stat a 1,6 so slusnou vybavickou moze pokojne atakovat hranicu 550000,-
Maximálně 300 000 kč.To musí kupovat jen firmy,pro normálního člověka je to nepoužitelné.Snad nebudeme tahat všechny věci věčně.