Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Porsche: tahounem jsou zase sporťáky

27 komentářů

tak to už hej...keď si raz kúpim porsche, toto si rozhodne priplatím... :yes:
hmmmm... aj ja chcem 😄
ked to skoncilo len ze ti usiel, tak bud rad... mohlo to skoncit aj inak... 8-s 😉
no konecne... :yes: :yes:
se prohání stříbrnej Cayman na zeleným čísle... jedu za nim, sjíždím v zatáčkách boky... už musel bejt hrozně nervozní... šláp na to, a byl fuč... neskonalej drzek, obrovská kola, mezi nima krása krás... úplně bez chyby :yes:
Dobry, zatim jsem vzdycky zkousel to znamy "co je maly, to je hezky a kdyz ne, tak toho aspon neni moc"😉
Musíš ji příště vysvětlit, že velký voči vidí věci jako malý >😒]
Tohle ukecat je snad těžší než přesvědčovat ostatní, že zvuk dieslu je vlastně docela lahodný... 😉
Voci velky mela, ale presvedcit ji, ze 2,5" je ve skutecnosti 25cm se jaksi nepovedlo >😒]
Vééélký voči měla, i ten tmavě modrej satének >😒] >😒] >😒]
VŠICHNI SPÁT... a pak tu napište, jestli ten sen byl v temněmodrý s dvěma velkejma vočima... Jak ne, máte na tejden stop na diskuzi... 😄
Souhlas s tíms souhlasem se souhlasem s nesouhlasem. >😁 A už dos. 911 není můj sen od té doby, co jsem s ní jezdil.
Souhlas s tim souhlasem s nesouhlasem >😒]
tiez som to cital + z kazdeho predaneho auta ma Porsche zisk cca. 17 % - proste nadhera 😄 - a este vacsia nadhera je toto>
[odkaz]
GTI
Ráno mi tu napiš, co se ti zdálo... Peytle... ráno 8-s >😒] 😉 :yes:
V caraute som čital, že 90% zisku má porshe s SUV Cayenne. A len 10% tvoria športiaky.
Jo, Cayenne je hnus fialovej. Je to skoro tak ošklivý jako X3.
Uz se tesim na 911 turbo, to bude mazec...i ta cena.
Pre Porsche je najvyznamnejsim trhom americky. V rokoch 1992/93 sa tato superskvela automobilka zmietala v krize - dokonca to vyzeralo tak, ze kvoli nedostatku penazi pride o svoju nezavislost - nastastie vsak vtedy p. Wiedeking zamietol projekt na 989 - predchodcu Panamery a rozhodol sa pre SUV ktore sa na USA trhu predavaju ako hot-dogy. Mne osobne sa Cayenne moc nepaci - keby som musel, skor by som sa rozhodol pre Touareg - boli spolocne vyvijane a ma lepsi dizajn 😄 - nastastie sa Cayenne uchytil a to natolko dobre ze povodne uzka modelova rada - 911 a Boxster sa utesene rozrasta. Bankove ucty Porsche tiez - takze sa mozu pokojne venovat novym sportovym modelom - Carrera GT, Cayman... Som zvedavy ako bude vyzerat finalna verzia Panamery... 😄
No konečně zas Porsche začíná být tím, co vždy bylo - jedním z nejslavnějších výrobců sporťáků. 😄 Myslím, že k tomu velkou měrou přispěl i návrat k původním tvarům přídě. Těmi nemožně šišatými lampami které si porsche vyzkoušelo před faceliftem si zrovna moc nepolepšilo. Teď je situace jiná. Lidi prostě chtěj moderní techniku v klasickým balení. A té klasiky jim Porsche nabízí plnými hrstmi! Jsem zvědavej, zdalipak i pepřák po faceliftu prokoukne??
Souhlas s nesouhlasem. 😉
Máš veledůležitý a velevtipný mail. 😄 ps: nesouhlas s tím jedním snem pro všechny. 😉
Každej sníme o jiný ženský... jenom jeden sen máme všichni společnej... 911 v temněmodrý... BRAVO 911 :yes: :yes:
To je jasný. Sporťáka vidím tak jednou za měsíc. Cayenne několikrát denně. >😁 Jenže ČR(respektive Praha) asi není klíčový trh.
nooo a jak to bylo v čr ??? mylsím si že tu jsou a budou cayenny s odpočet ještě dlouhou dobu nosným modelem
jo jo... ale když to tu posledně o těch špatných prodejích pepřáku psal Lones... tak jich pár schytal... a ejhle...!! 😉
Takže teď už snad Porsche uloží myšlenky na užitková vozidla s případným odpočtem DPH k ledu. 😉 GO, sporťáky, GO!