Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: nové Audi Allroad

95 komentářů

Na mne prilis uhlazene, coz je dano elegantne-sportovnimi tvary puvodniho A6 Avantu 😉 Do allroadu bych ale ASI nesel.Uvidime jaka bude cena. :😉
Prekvapuje me, ze na fotkach to nema diodove zadni svitilny (narozdil od klasickeho avantu - ty jsou fakt cool).
Diodove svetla su u A6 avant alebo limuzina iba ak mas xenonove svetla. A6 na obrazku ma klasicke halogeny. 😉
Dik, to jsem netusil, asi jsem zatim vzdy videl jen ty se xenony 😄, resp. u sedanu jsem zase jeste nevidel diody.
No u sedanu su diodove iba brzdove svetla, normalne su klasicka ziarovka. Takze to zbadas az ked zabrzdi.Nachadzaju sa vo vrchnej casti svetiel.
Dik :yes:.
Neni zac rado sa stalo. 😄
Původni Allroad byl bomba. Dodnes to vnímám jako hodně cool auto, i když už jich pravda jezdí víc, než by se na tak cool auto hodilo... Nastupující generace mě nijak nenadchla. Asi jsem čekal víc. Takhle je to nuda, nuda, šeď, šeď. Takže milé Audi: Makat na tom!
Podle mého názoru ten design fakt není nic moc, současný allroad je pro mě líbivější i když v něm taky zrovna moc místa není. Tady mi to ale připadá, jak když si na poslední chvíli někdo uvědomil, že by to mohlo mít větší kufr, tak ho ještě v časové tísni přidělali. Ale určitě bude mít své kvality, takže si své zákazníky najde i u nás.
Je mi jasne, ze kazdemu sedlakovi a mnohokrat i ne-sedlakovi sa paci Audi, ale nikto z nich si nechce uvedomit, ze A6,Q7,Allroad a hlavne A6 avant a Allroad su vlastne to iste a vy (niektori) sa rozplyvate nad Allroad-om i ked uz davnejsie pred tym ste ho videli prostrednictvom Avantu. A navyse u vsetkych troch modelov je stale ten isty interier. Neleze Vam na nervy aspon trochu ta VW univerzalnost a minimalizovanie nakladov na ukor originality a moznosti odlisit sa uzivatelom od ostatnych, resp. ostatnych modelov VW group ???. ... ale, zastancovia VW group si vzdy najdu vyhovorku a tak sa ospravedlnujem dopredu tym, ktori mi daju za pravdu.
Audi Allroad II. No.2. Audi nemůže Subaru ani se***vat , hádám že tam dali zase americký Torsen. A nechápu co bude Allroad dělat v terénu s takovým megagrilem , rýt hlínu jak buldozer? Takže opět zůstanu věrný SUBARU. 😄
Myslim, ze AUDI se se Subaru opravdu zaplest nehodla... :-! A do terenu si kup H2...
Outback je triedou konkurencia s A4 Avant, BMW 3 Touring resp. Saabom Sportcombi - porovnavat s tymto nema zmysel, toto je o triedu vyssia velka krava 😄
Nesouhlasím, Outback a Allroad jsou odedávna "protihráči" , ať si kterýkoliv zastánce Audi nebo odpůrce Subaru říká, co chce 😉
Ale jo...Manchester hral nedavno v poharu taky proti nejakym amaterum...taky to byli "protihraci"... 😄
No, audi bych amatéry nenazýval, ale když myslíš.... >😁
:😉
😄
ja dodrzel logicke poradi v tve vete, ale to je jedno...dobry no 😄
Kazdopadne vim, ze Audi a Subaru "nikdy" nebudou primi souperi...jsou to jine svety jinych kupcu...nastesti. 😉
to byl ja ...to ja :😉
Nemyslim si, ze by se jednalo o jine kategorie vozu. Souhlasim, ze Outback je konkurentem Allroadu a to i presto, ze kazda znacka oslovuje jinou skupinu odberatelu btw. i cenou od sebe nejsou zase tak daleko...
8[
Presne tak, velka nuda. Koncept sa mi pacil ale teraz vidim ze je dobre ze som na to auto necakal. Tie plasty mi pripadaju jak na fabke junior >😁
Pravdou je, že předchozí generace byla na pohled tak trochu drsnější. Ale na druhou stranu, díváme se na prototyp. Realita se může v detailech odlišovat. Tak jako tak jsem přesvědčený, že novej Allroad bude pecka. Jistá uhlazenost tu určitě nebude na škodu. Kdo chce pravé SUV anebo offroad, má na výběr širokou nabídku u jiných značek, anebo šáhne po levnější variantě Q7. Mám na Audiny slabost, tím se natajím, zrovna tak jako s tím, že tenhle Avant je super. Tak jen neotálejte a šup s ním na trh! 😉
Nezavrhoval bych, je to prototyp, na malých zimních kolech, s podvozkem spuštěným až na zem, bez Al nástavců nárazníků, dveří a Al stř.nosičů...prostě aby nepoutal moc pozornosti. Podívejte se na koncept: [odkaz] , [odkaz] ... Pár detailů a je to jiné auto.
Jiste Alu packet za +3.000 EUR to vyresi >😁 A mozna si budes moci priplatit i za nelakovane dily karoserie >😁
a taky za elektrická okýnka dozadu.... >😁
Ale predni okno si budes muset zasklit sam >😁
Vsichni vite, ze se nejedna o offroad, ale on road, takze nareky nad (ne)prostupnosti narocnejsim terenem nejsou na miste! Mrzi mne lakovane narazniky na urovni OII. Predchozi provedeni bylo vice outdoorove a dobrodruznejsi, aplikace nelakovanych dilu, ktera kazdeho u X3 rozohnila predchozimu Allroadu jednoznacne slusela, nyni je to opravdu vizualne blizsi Outbacku.
GTI
:yes: :yes:
nějak to tu blbne... 😒
...to je tim Audi!!! >😁 :-!
Řekl bych že je to ještě dost maskované aby to vypadalo jako normalní A6. Proto se to zatím asi těžko dá posuzovat, zda je to podařené nebo ne. Počkejme si na realitu a oficielní představení. Dělat soudy nad fotografiemi prototypu mi přijde dost unáhlené.
Myslím že ve finále to bude velmi podařené auto, jako stávající allroad i když to na těchto fotkách vypadá divně. :yes:
Audi okrem dnesnych spyshots a noveho TT spusta seriovy vyvojovy program Roadjetu. Auto by sa v podobe velkeho hatchbacku / crossoveru malo zaradit nad sucasnu A4 a vraj sa uvazuje o oznaceni A5 (povodne urceneho pre Coupe - ktore bude tiez), alebo jednoducho iba Sportback (??? 8-s - sport na tom aute btw. nie je vobec nic). Druha sprava priamo od Audi hovori, ze nakoniec predsa len zvazuju vyvoj auta, kt. by nahradilo medzeru vzniknutu po ukonceni vyroby A2. Na rozdiel od povodnych obr. z Autocaru by ho chceli poziciovat ako male "fun-auto" iba v 3dv karoserii (nieco proti Mini). Postavene by bolo na platforme next-Polo, a drahy hlinik uz pouzity nebude...
Diky Marko, nad konkurenci Cromy stran Audi jsem se uz pozastavoval (jiste nebylo by primym konkurentem, spise velikostnim)...Nechapu, tolik let buduji image "uberauta" a pak prijde neco, co uz jako koncept vypada neslane, nemastne, obycejne...to je radne sebevedomi!
...no, tomuto autu nerozumiem uplne ani ja.. Audi tvrdi, ze to je novy crossover koncept a zamysla to ako nieco medzi kombi a MPV, ale dovolim si pochybovat, ze ta cesta je v podobe Roadjetu zjazdna...
Zajimave. A nevis neco konkretniho o suv Q5? Predem dekuji za odpoved. 😉
Q5 bude predstavene v priebehu buduceho roka. Bude postavene na platforme sucasnej A4 a znovu to bude viac cestne SAV, nez klasicke SUV. Takze nijaka redukcia, atd... Motory by tam mali byt tieto: 2,0 / 3,2 a verzia S neskor 4,2. Potom este TDI 2,0 a 3,0. 😉
dik 😄
[odkaz]
GTI
:-! 😉 :yes:
Ja osobne som ocakaval od Allroadu co sa tyka dizajnu troska viac,auto je na prvy pohlad az takmer identicke s audi a6 avant,ked si odmyslim plastove prahy.....Aj ked auto je to bezpochyby perfektne.mohli sa dizajneri pohrat s prednou maskou aby auto bolo jasne odlisitelne a davalo najovo svoj terenno-sportovy charakter
GTI
Tak jestli to takhle pustěj ven, Má Kia Cerrato o nový zákazníky postaráno 😄 Pááánové. Ovšem - klid. Minulej Allroad... byl blesk z čistého nebe. Přišel a fakt viděl a opravdu zvítězil. Tady, bohužel, inspiroval i teplákový lvy salonů... což je jisté špecifíkum... ovšem za to nemůžem my... to je záležitost jinejch..., přesto, nemusíme té pocitové zlatořetězové devalvaci dávad výraznej akcent. Popravdě totiž nutno řící, že Allroad je vizuálně neskutečnej brzoun v ideálním kabátu s dokonalým spodkem. Kam potřebuje dojet vostřejší kovboj, tam s ním dojede... na oranici samozřejmě volí traktor. Takže - ideál... (za dva melouny, to snad víš). Mimochodem, vlezu do něho - sedadla v lahvově zelený kůži... jemná perforace sedím, čumím a jsem očarován. To, na co koukám má sice dokonalej zadek a je vidět, že zadky umí koncern, jako nikdo (mrkni na Apoštola variant)... jenže já tam postrádám tu čekanou drzost, tu lehkou aroganci... tu vystrčenou bradu. P.S. Určitě na tom AUDI ještě zapracuje. A když ne, kup kladivo a dodo - dodělej si to doma, protože, co budeš mít pod kabátem, to nebude mít nikdo jinej v ulici... :yes: P.S. Alessia musím mírně zklamat... na tohle jinde nemaj.
Bohužel, GTI. Kdyby jsi teď seděl na finálovém křesle v HIP-HAP-HOP, tak máš vodu i v botách... 😉 . Věř mi, jel jsem i v allroadu i v outbacku. Audi bylo super, ale Subaru mi ze srovnání vyšlo jako vítěz. Už pro ty krásné velké mlhovky (jsou děsně sexy) nebo výbornej třílitr. GTI, beru to tak, že ty by jsi šel do Audi. Já za ty peníze do Outbacka, když už tuhle kategorii aut :-! PS: Když si tak jistý tím, že na tohle jinde nemaj, kolikrát jsi jel v outbackovi? Prosím, nehodnoťme podle "nosu", ale podle reálných prožitků,ju? 😉 :yes:
GTI
Podle nosa... poznáš kosa 😉 Co se týká mlhovek... povedená markanta. Ze zadních blinkrů, a stylovosti jako takové... už asi tak nadšeni nebudem... ale - AUDI je jiná liga... to je liga doublistů... dva melouny... a koupíš si svět. Subaru je nepochybně motoricky výborné... ovšem opravdu jiná liga. Nemyslím to hanlivě.
Ach jo...a země je placatá... 😐 . Věř mi, že Allroad a Outback je výborná volba. To, že za Allroad dáš víc peněz,neznamená že je o třídu lepší. Nikoli. Audi je totem pro úspěšné...Subaru je totem pro úspěšné znalce (nový outback je neskutečně krásné auto!)
GTI
Klid... já ti tu chtěl popsat rozdíly... tak jsem se podíval na stránky Subaru a pak na stránky AUDI... Alessio, já se rozesmál... fakt. Hele, přece mi nechceš k AUDI Allroad předhazovat Subaru Outback... vždyť jednak je to o třídu menší a o třičtvrtě melounu levnější... O kastli snad nemá ani cenu psát... ta u Subaru je poměrně elegantní v silniční verzi, ovšem jako crossover to nefunguje vůbec - těžkej spodek a na to naroubovaná kastlička, jemná jak od pavoučka. Copak z toho čiší nějaká dravost. Tohle na mě nehraj... nenuť se do toho... Máš rád Subaru Imprezu, ok, ovšem hru na tvrďáka dokonale zvládlo Audi. To Subaru má tady vlastně konkurenta než ve Volvu XC70... (zejména ve 2,5l) - tam u Volva si uvědomíš, jak se má z silniční verze zbouchat crossover... P.S. Jiná liga v podobě AUDI Allroad by ti něměla vadit v milování Subaru... ale jede-li Audi vedle tebe, je každému jasné, kdo je král... tedy kdo králem být musí... mimochodem o podvozku AUDI a o motorech se nejlépe přesvědčíš sám na stránkách AUDI... Já tě respektuju, ovšem duel těchto aut... to je asi jako bych Apoštola obhajoval před BMW5... doslova. A to bych si tu nedovolil... 😉
No, když myslíš. tvoje volba by byla Allroad moje Outback. Tak se nech svézt v Outbackovi a pak si o tom nad Chivasem popovídáme 😉 . jako konkurenci allroadu uvažuji špičkovou verzi outbacku s perfektním šestiválcem a ve výbavě, která se rozhodně může s allroadem rovnat. Argumentuješ tu rozměry...dobře. Ale kolik je tam rozdíl? pět cm na dýlku?
GTI
Má volba by nebyl ani A, ani S. Vím ovšem, co je poměřitelné. Vím, žes S. teď nadhodnotil svým fandovstvím 😉 , to chápu, ovšem musíme být i realističtí a kritičtí. Já viděl lahvově zelené S. se zlatejma plastama na spodku... na to se nezapomíná... to považuju za úlet století... P.S. Ke špičkové verzi Outbacku postav špičkovou verzi Allroadu... s Chivasem souhlasím... ovšem ani galon by mě nedonutil změnit názor na tohle... neboť zde teď nejde o názor... jde jen o fakta.
GTI
Jo, a ještě - je tu jestě jeden konkurent vedle Volva, a to je Alfa 156 Crosswagon... Evropa má ovšem naftu, a to v téhle třídě mít musíš... v těchto autech není prioritou maximálka... Nemáš-li naftu, je to jako bys prodával jeansy bez kapes. Takže má voba? - VOLVO XC70, pak ALFA CROSSWAGON.... pak dlouho nic... Nemusíš horovat pro design VOLVO, ovšem bejt mladej bejk a zvolit si místo Alfy Subaru... to bych chtěl fakt vysvětlit... Přece krása Crosswagonu je nebetyčná... co to tu řešíme, Alessio...
Kdybych byl mladej bejk tak spíš volím to Subko. Krása Crswagonu může být sice nebetyčná, ale lidi dnes vnímají jako větší "frajeřinu" Subaru... A zvláště ti lidi, co má mates zakázáno 😉 kapišto..
Ne a ne a ne. Já bych šel do Subaru, protože mi příjde hezčí. Audi si strč za klobouk 😉 . Nafta...znáš můj názor na naftu. Je to skvělá alternativa,ale prostě benzín je benzín,otáčky,rychlost...atd. S tou maximálkou máš pravdu. tyhle auta jsou koráby a ne závodáky. Ale já nikdy netvrdil nic jiného. PS: cena skoro mega a půl je ti málo??? PPS: dostal jsi mail? PPPS: auto s benzínem je jako jeansy bez kapes? To ti jen tak ujelo, viď...vím, že se jinak v autech vyznáš 😉 PPPPS: moje fandovství vychází z osobních zážitků (a jestli přeháním, tak nejsem na těchto stránkách zdaleka jediný, kdyo je fanatik "své" značky...viď? >😁 )
Myslim, že GTI to myslel tak, že nenabízet v Evropě auto v naftový verzi je jako šít jeany bez kapes (což se ovšem prodává a mnohem snadněji..)
GTI
Jistě... a v tomto segmentu obzvlášť.
Myslíš traktory a jiná zahradní technika 😉 >😒]
GTI
😄
a co postavit proti Audi A8 nejakou top verzi Kia Opirus... 8-s >😁 ...to je podobna logika 😉 P.S.:Ctyrkolky Subaru jsou fakt dobry, ale znacka jako takova neni, proboha, konkurent Audi ;-\
:yes:
v čem? že si nebudeš připadat tak cool? Porovnávejme chvíli motory (benzíny, samozřejmě),podvozek,design....o auře okolo "luxusních" aut vím. Ale mě nezajímá. Srovnávám realitu, na odkaz dějin se rád podívám ale...jak to jen vysvětlit... ;-\
GTI
Alessio, to se vysvětlit nedá... seš tu teď v nekonečném presu 😄 😉 to nemůžeš ustát. Subaru, jak píše Lowkick dělá výborné čtyřkolky... Outback ovšem prosím necpi na recepci, kde se schází smétánka... prostě pochop, To Volvo nebo Crosswagon také nestavíme jako přímou konkurenci Allroadu... prostě proto, že Allroad je crossover par excellence... a nezaslouží si konfrontaci s tím, kdo tu ambici nemá ani v rodokmenu... porovnávej s Alfou, nebo s Volvem... to je přímá konkurence Subaru. Volvo pak zejména svou nepřehlédnutelnou dominancí a Alfa svým sportovním šarmem smetou S. mimo zorné pole. Na třílitr se vykašli... P.S. kdybys věděl... jak Lowkick s tím Opiriusem zabodoval... sice tvrdě sarkasticky... o to trefněji. Píšu ti, že vizuálně Legacy funguje pro někoho v silniční verzi... do terénu, s těma plastama - až ti bude 70.
Micinko: jasně,já to chápu,nejsem natvrdlej. Moje osobní volba by ale byl outback. S tím nikdo nic nenadělá. GTI: já ustál i horší věci. Lowkick tě taky několikrát pěkně utřel...a změnil jsi snad názory? Nenechám se utřít snadno. Sakra, vy mě tady toho allroada znechutíte. neríkám, že je to špatné auto, ale mě se víc líbí,pocitově lépe jede a má image Subaru....Outback. Tak si mě tady třeba upalte...NEODVOLÁM! (kdyby mi snad někdo chtěl darovat allroad, abych uznal svůj omyl, tak ho beru! Za rohem ho střelím a koupím WRX...nebo rovnou STI? Sakra, proč se bavíme o autech jako je allroad nebo outback? pojďme se bavit o čistém požitku z jízdy! Probírejme Evo,STI a 911 >😁 )
Jsi neskutečná vlezdo***ka!Když ti teče do bot otočíš a chceš se bavit o evu a 911!Proboha buď chlap a stůj si za svým!Nepochlebuj!
:no: 😄
911 mám rád. STI mám rád EVO mám rád.....a do bot mi neteče nevím proč. Pro odlišný názor? vysvětlil jem to a tím to pro mě hasne. Ale ted jsi mě tím nařčením tak znechutil diskuzi,že končím. Nazdar ;-\
GTI
Myslím, že ti zlepším náladu. To, za co tě považuje ricardito, by mě ani ve snu nenapadlo. Naopak... nic si z toho nedělej... tady se píšou kolikrát i horší nepravdy 😉 :yes:
Alessio je nějakej benjamínek?! :no: Všichni víme,že mám pravdu.Pokud něco prosazuješ,tak do konce! 😉
Není, ale rozhodně mi nepřijde jako vlezdo.. Takže :no:
GTI
Pravdu samozřejmě nemáš a Alessio žádnej benjamínek není... jen... jaksi... ricardito... přemejšlí... což se... tedy... nedá řící vždy o každém, viď...
Rád můžeš mít co chceš,ale pokud o něčem diskutuješ neodbíhej!Ono je hrozně jednoduché změnit téma... :no:
GTI
:no: :no:
Jo, a za to s těma plastama s tebou dva dny nemluvim! Dědku! >😁
>😁 >😁 :yes:
GTI
>😁 >😒] 😉 :yes:
Ale Subaru opravdu není konkurent Audi.. Audi má širší záběr, kdežto Subaru je poměrně specializovanej výrobce (hlavně auta s dobrými schopnostmi v terénu)..
"a o třičtvrtě melounu levnější...", "ovšem hru na tvrďáka dokonale zvládlo Audi"... Clovece, kdyby ses musel pod svuj, byt jen pisemny projev podepsat, asi by takove vyplody nevznikaly, ze?
GTI
Jestli máš co napsat¨k AUDI, tak to napiš, a jestli se chceš jen otírat o mé názory, tak zkus popřemejšlet k čemu je to dobré.
No, třením názoru o liščí ocas bude mít za následek odebírání elektronů z názoru a tím se názor nabije kladně,zatímco....(aha,asi nejsem vtipnej...no nevadí. Zasměju se sám sobě! >😁 . Tak a máte to) 😉
Jel jsem v třílitru, v quattru a jelo to božsky. Tohle bude mazec, fakt. Ale ta cena....
Tím třílitrem jsem samozřejmě myslel nové Audi A6, ze kterého vychází tento Allroad 😉
I přes obrovský úspěch allroadu si myslím,že to auto je na nic.Pokud chci kombajna tak A6,pokud chci něco do lehkého terénu tak X5!
GTI
Pokud na to nazíráš zpoza předního skla Yarise... mohu tvůj názor přijmout. Praxe na silnici i v jinejch vozech by tě dovedla k poměrně různorodějšímu postoji...
Sice ne z Yarise,ale Japonec to je 😉 .Prostě si nemůžu pomoci,ale A6 v kombíku je větší krasavec než Allroad.
GTI
Jistě... A6 je krasavec, ovšem Allroad je z toho krasavce udělanej drzoun - dokonale. Jak na to šli například u S. můžeš posoudit sám. Je mi jedno, jestli je to japonec nebo malajec... posuzuju nestranně. P.S. Nahoře jsi to přepísk u Alessia...
To se omlouvám.Já to nemyslel tak zle!Líbilo se mi jak pořád obhajuje svůj názor.Pak z ničeho nic otočí list...
GTI
:yes: Alessio to měl dnes moc těžké... 😉 tak mu to neztěžuj.
ricardito....já jsem už vyčerpal všechnu duševní sílu a pak se na mě slétli jako supi. Poslední příspěvek a v něm "NEODVOLÁM!" to snad řekl jasně. Prostě mě to přestalo bavit,protože kdyby to bylo v hospodě, tak GTIho umlátím táckama a ostatní propíchnu párátkem! >😁 :-!
GTI
😄 >😁 :yes: 😉 :yes:
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Jeden obrázek už postnul Marko. Nádhera. :yes: Další typická amerika. "Šedivé plasty v interiéru a špatná kvalita." >😁 >😁 >😁 Nejlepší je jak vždycky vytahují na ameriky interiéry z devadesátých let. Přitom ještě minulá E-klasse měla taky interiér jak traktor. >😒] Nesnáším ty neobjektivní kecy o interiérech.
Mrkni pod mýtný systém... Postnul jsem velké obrázky.. 😉 😄
jo jo interiér je hooodně dobrej .... když už vyšli s tímhle tak asi bude brzo i nonej navigouš jééééééééé >😁
Nech toho...nebudu moct spát. 😄
nooo to já už taky ne .... asi začnu zase brousit po všech auto serverech každou půlhodinu ay mi nic neuniklo 😉
Hm, pěkný repro bedny vedle tý malý televize >😁
to jsou auticka!!!!!!!!!!!!! Asi si pro nejaky poslu!!