Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volva mají nejčistší vzduch v interiéru

22 komentářů

Tohle tema evidentne nikoho moc nezajima...soude podle mnozstvi prispevku rovnajiciho se do teto chvile nule...a je to skoda. Vetsinu zajima pouze zrychleni 0-100kmh, velikost rafku v chromu(nebo ve zlate) a barva metly....Bezpecnost vozidla zacnou resit az v nemocnici,pokud maji to stesti a jejich vyber nebyl uplne hloupy(napr.S 120).
Tohle tema k bezpecnosti patri. Kazdy, kdo travi v aute hodne casu, je ohrozen a ja vitam takove informace...neprekvapuje mne (negativne) hodnotovy ulet u Hyundai, ale o to vice mrzi vysledky Mercedesu 😲
Kazdopadne je videt, ze Volvo nemysli na zivotni prostredi a zdravi pasazeru jen pri sestavovani marketingovych materialu, ale hlavne pri vyrobe. 😉 Velmi zajimavy clanek :yes: P.S.: zajimalo by mne, jestli AUDI zahrnuli pod VW?
Ještě chybí graf závislosti ničeho na ničem s výrazně rostoucí červenou čárou, komentář inženýra "pět ze čtyř inženýrů doporučuje volvo" a že když nepoznáte do patnácti dnů rozdíl, vrátí vám peníze.. Působí to na mě nějak divně, tahle "studie".
Hurá... opět jeden pitombub 😉 co nechápe... Jaká červená čára by tady měla být? Si fakt *... a vzpomeň na tento článek až pojedeš za Avií... Jako v reklamě = a volně dýchej... :yes:
tys to tak uplne nepochopil ten puvodni prispevek, jak se zda. ta studie mi nepripada tak divna, spis je HODNE zavadejici nadpis. ze se neuvolnujou naky sracky z palubky este neznamena, ze do interieru klimatizace nepusti sracky z okoli (jak to chapu ja z nadpisu). tot muj nazor.
To je sice hezké, že soudruzi na severu mají míň ftalátů v autě, ale dokážete si představit, čím to třeba taky je? že by tím čerstvým vzduchem na severu? možná. nebo jsou prostě dobří inženýři. tak jako tak, a´t si koupíte jakékoliv auto a pojedete za ávií, tak jste v ři*i, ftaláty neftaláty 😒
GTI
Mrkni zlehka na filtraci vzduchu u Volva... pochopíš pak mnohé... i výsledky studie. Opravdu budeš překvapenej. :yes:
Jo tak za Ávií...a co třeba zapnout vnitřní okruh...Volva to maj navíc automaticky...
Švihák si dá ráno 3 vejce, fazole, a jaký bylo Volvo....
jaky, jaky...zaprdeny >😁
Prd prdy prd, pod prdama prd...Volvo, a cítíte se líp!
Do 31.1.2006 by malo trvat informacne embargo. Nevydrzalo 😄:
[odkaz] ///
[odkaz] ///
[odkaz] /// [odkaz] /// [odkaz]
to vubec nevypada spatne :yes:
Óóó. Krásné. Moc. Dosavadní S80 patří k mým nejoblíbenějším evropským autům. Tady se trochu bojím, že design zádi to auto trochu opticky zmenšuje. Ono je to tak asi v módě. Ale jinak mc pěkné. Dávám 89/100.
GTI
😄 Přiblížili ho dost 60ce... zajímavé je, že druhé zadní boční včlenili do dveří... Jinak je to přesně takové, jaké Volvo má být. Dokonalé, vyvážené, bez výstřelků, ovšem ve vážném, jistém a kvalitním designu... který do tebe vplouvá zvolna, dlouze a tak nějak obohacuje tvůj vnitřek... Sedadla opět na vrcholu, jinak to ani u Volva neumí. BRAVOVLVO :yes:
😄 :yes: ..ale u mna aj tak plati o Volve to co som povedal 😄 😉
S80 je good, a k tomuto článku, ještě to, že klíma sice dovnitř propustí nějaký ty sr...ky (jak tady někdo píše), ale i ty jsou vyfiltrovaný.
Velky facelift Fordu E😜edition pre MY2007: [odkaz]
Tak já jsem spíš kluk limuzínovej, ale tohle se Fordu povedlo. Vypadá správně drsňácky. Jak velký SUV vypadat má. Tak teď se třesu kdy konečně uvidím odmaskovaný Navigator. U toho se možná rozpláču štěstím. Tady prozatím 75/100. 😄 :yes:
Ja Ti neviem - trochu mam z toho zmiesane pocity. Je to na jednu stranu urcite impozantne - na druhu stranu to ma taky trochu "uzitkovy" design...
Já ho designem řadím jasně nad Chevrolet Suburban. Dodge Durango se mi zvenku líbí sice víc, ale má ošklivý interiér. Asi bych v této třídě volil tedy E😜edition.
Durango sa mi zda byt trosku mensie - skor nieco ako je E😜lorer. (Aj ked teraz pozeram, ze Durango je znatelne vacsie). Ale fakt je, ze radsej takyto drsny E😜edition, ako dost uhladeny Suburban...keby teda existoval nejaky rozumny dovod vlastnit take auto.
s tema smisenejma pocitama to mam podobne; ta spodni linka svetel ?ala Edge? je "takova divna"