Novinky
Tak. A konečně dává jedničková řada od BMW smysl :yes:
Souhlas, tuhle 1 beru. Musim teda priznat, ze jizda se 130 se mi vryla hluboko do pameti! :yes:
Mně stačila 120i na mokrém okruhu v maďarsku 😄 Měla obyčejné silniční pneumatiky a žízeň jako prase.. 😄
To ja prohanel kolem Konopiste, taky na mokru a bylo to moc fajn! Zizen jsem neresil, ale predpokladam, ze byla VELKA😄
...ne ze by jsi to necekal... >😁
Ten pozitek z jizdy jsem teda necekal. To priznam. To auto je z venku nemastny neslany a zevnitr uplne hrozny. Nicmene jede naprosto skvele!!! Tu zizen jsem cekal a neresil. Neresim ani spotrebu svyho auta. Vim kolik je tak maximum a za jakeho stylu jizdy. Nehodlam si kazit radost z jezdeni pocitanim kolik me to stoji na kilometr. Kdyz mas na opici, musis mit i na banany! 😄
je jedno kolko dveri ma bmw1, vzdy je to najlepsie auto pre normalneho cloveka, pripadne aj pre mensiu rodinu ! :yes: :yes: :yes: nejaka namietka ?? :-! 😉
Námietka! 😉 Pre rodinu? Keď rodina = 2 osoby, tak OK, beriem. Ale keď rodina = 2+ osôb, tak to je problém 😄 Objektívne: dozadu sa nezmestíš. Nemáš šancu. Ani deti. Kufor má pre 2+ rodinu zúfalo malý objem. Nadobúdacia cena je pre dnešné 2+ rodiny neúnosne vysoká. Námietka? :-! 😉
jasne ze namietka ! 😉 mam 180cm a sedel som aj vzadu... nehovorim ze to ovplyva miestom nazvys a mozem si vylozit nohy aj za usi, ale urcite som nebol nijako obmedzovany, takze dve normalne decka vo veku 0-18 rokov nemaju ziadny problem. ten kufor je tiez v pohode, na dovolenky chodia majitelia bmw vacsinou lietadlom, na ostatne tiez staci v pohode. no a o cene nebudem hovorit, myslel som najlepsie auto ako najlepsie auto, nie ako najvyhodnejsie auto... 😉
Misoo, chlape. Niečo veľmi nesedí! >😁 V 120i som viezol seba (vpredu vľavo, 177cm), brata (vpredu vpravo, 186cm), bráchovu ženu (vzadu vpravo, 160cm) a svoju ženu (vzadu vľavo, 173cm) asi 120 kilometrov tam a potom späť. Brali sme len minimálnu batožinu. Ženy si síce nabalia horalský batoh aj na návštevu kozmetičky, ale včas sme "zasiahli" 😉 a aj tak sa tam tie dva malé batohy zmestili tak-tak. Nákup z T*sca, čo sa normálne zmestí do kufra Fabie/Ibizy/Pola/atď. sa len tak-tak vošiel do kufra jedničky. Pre mňa a pre brášku to bolo super, ani sme si veľmi nevšímali ten interiér, ale ženy vzadu... No, mohli by rozprávať. Neveril som a pokusne som si sadol za brata, tak na 15 kilometrov. Skoro som porodil - tak nepríjemný pocit a obmedzený priestor v aute vzadu som ešte nezažil, neklamem. A je DRAHÝÝÝÝ! 😉 Ale ako auto pre šoféra - nemá chybu :yes:
no v podstate aj s tebou suhlasim, ale asi rozdiel medzi nami bude v tom, ze ja som si do zadu sadal s pocitom ze sedim v sportovo zalozenom aute a neocakaval som nic viac ako moznost odviezt viac ako 1ks spolujazdca. sadol som si, skonstatoval ze sa zmestim a hotovo. preto sa mi to zdalo uplne v pohode. mozno keby som sa viezol cisto ako pasazier, tak by som na to pozeral uplne inak, ale celkovo mi to stale pripada ako idealne riesenie pre mensiu rodinu. Deti v zadu nie su az tak narocne a nesleduju tak parametre auta ako dospeli. Myslim si, ze ten priestor im bude plne vyhovovat... 😄 no a tu jazdu (mozno aj cele auto) ti velmi zavidim, dufam ze sa mi postasti to soferovat... 😉 a gratulujem k uspesnemu "zasahu", mne sa to obcas nepodari... >😁 :yes:
K tomu, aby si si objednal u dealera skúšobnú jazdu, bepotrebuješ novinársku akreditáciu 😉 Skús to! Nemáš čo stratiť, môžeš tým iba získať 😉
jj mas pravdu... :yes:
no tak vcera som spravil na bmw1 116i 25km ako sofer a 25km ako vzadu sediaci. definoval by som to tak, ze kazdy normalny pasazier sa zmesti v pohode, len priestor navyse tam v podstate neexistuje. este je nevyhoda pri nastupovani do zadu (maly vstupny otvor), ale inac je to paradicka, jazdi to jak diva svina !! uz iba vymenit motorcek trebars na 120i a nic viac netreba :yes: :yes: :yes:
nevim jestli je to tim že BMW zkrátka moc nemusim a nebo je to fakt nuda... nechápu co se vám na tom tak líbí? 8-s neřikam že je hnusný, ne to neni, ale prostě je chladný, navíc věřim tomu, že nebejt tam napsaný že je to 3dvířko taxi toho půlka lidí sama od sebe ani nevšimne 😄 od 3 dvéřáka bych čekal něco víc sportovního vzhledu a třeba i náznak *. Stará 3ka v 3 dvířku je rozhodně hezčí.
a píše se o GTIčku... herrrrgot :-! Neštěstí to vyhrálo na celé čáře... tak můžu klíďo píďo psát o tom skvostu do dlaně, o BMW 1. Umět milovat je jen krůček od - Umět žít... a pak už jen schůdek, brácho a čeká na tebe. Bavoráček k pomilování... musíš ale ovládat Umění milovat :yes:
tak je to hezčí než 5dveřová 1, ale u tohohle by měli dát přední sedačky místo zadních a zadní pryč, v 5dv sem se musel uskromnovat aby si za me nekdo sednul
třídvéřový BMW 1 už dávno jezdí a závodí >😁
[odkaz]
ale je to jen Silhouette.....
😄
[odkaz]
ale je to jen Silhouette.....
😄
A nezapomeňte si nastavit budík 😉