Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renault Mégane F1 Team: oslava triumfu

18 komentářů

v žltej nemajú? Renaulty (f1tky) "obsahovali" aj žltú farbu... Aj ked neviem, či boli žlto-modré alebo modro-žlté 😉 A tá modrá bola na F1ke svetlejšia... ale inak ujde
S modrou jezdili drive francouzske monoposty...proto. 😉
Máš na mysli Prost? Takže francúzi majú "racing blue"? Tak ako Briti majú "british racing green" 😄
to ma saltrpaku jako Fiesta? Interier nic moc, teda spis nic nez moc😒
To je taky Nissan.. >😒]
Ty ses taky Nissan :-!
Ty ses zase dneska nějakej vtipnej..
Uz jsem se bal, ze jsem taky Nissan >😒] :-!
Proč ne.... 😐 ale víc bych ho vyved barevně >😒] chybí tam žlutá 😒 ....a co motor?proč mu nedali taky nějakýho koníka navíc? :no: ps:sem zvědavej co udělá příští rok Ferrari >😒] :-! >😁
Krásnej skvost, dárek pro renaultisty. Škoda jen, že vítězství neoživilo legendu Renault Alpine...
Ať nechaj Alpínku raději spát, neb mám taký nepříjemný pocit, že současní dyzajnérové od auta s kosočtvercem by ji zprznili. Snad někdy pozdějc někdo jinej, tejdě radějc ne.
Zkus tohle ale nevim nevim [odkaz] :no:
Titul mistra světa F1 bych neolavoval přidáním výbavy, ale auto bych trochu očesal, přidal pod kapotu nějaké ty koníky, ESP hodil do * úplně a patřičně naladil podvozek. To by byla teprve oslava. Jinak teda vypadá fakt velice pěkně...
to už to rovnou mohli postavit na plecháče ;-\
tie disky v čiernej sú hroznéb. Vyzerá to ako koleso bez puklice.
:-!
jaaj..a kolko to ze mate rokov? bud 10 alebo vyse 50..alebo ste poondeny diskofily (co sa do hudby tyka) a tak to vyzera....vseetko musi byt stejne....stovka rura namieto vyfuku..pri** zliat. disky farby, ktoru je vidno na kazdom druhom aute>co takto dat prednost viacerym variantom (a napr aj v hudbe)
:yes:
toto je fakt extremne skarede auto 😒