Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
je to velmi divné co dělají u Fiatu.
take nechapu zastoupeni fiat čr....nejdriv palio,ted idea.....
Idea je velice pekny vuz,prakticky,akorat mohl byt o malinko delsi,tim by se ji zvetsil kufr a Meriva by odstrouhala.No a ta cena byla na fiat trosku vic nez by melo byt,jinak Idea-idealni auto.Dokonce i nemecky casopis autobild dal prednost Idee pred Merivou-ve srovnani techto 2 vozu v dane tride
Idea je velice pekny vuz,prakticky,akorat mohl byt o malinko delsi,tim by se ji zvetsil kufr a Meriva by odstrouhala.No a ta cena byla na fiat trosku vic nez by melo byt,jinak Idea-idealni auto.Dokonce i nemecky casopis autobild dal prednost Idee pred Merivou-ve srovnani techto 2 vozu v dane tride
Super auto len ta cena bola trosku dana niekam inam a s kvalitou fiat urcite postupil 2x fiat po sebe a nedam dopustit take reci zle licovanie plastov atd take veci nepoznam a to som za posldeny rok a pol jazdil popri mojom stile asi 8 aut (fabia, octavia1, octavia 2, renaul megane grandtour, scenic, A4 a ine uz) fiat v nicom nezaostava naopak si myslim ze urcite auta preskoci priestorm vybavou a komfortom Oct1 Oct2 megane
Politika prodeje CZ Fiatu je opravdu údivná. Idea je velice pěkný a pro posádku prostorný vůz. Bohužel ta cena byla úplně scestná. Už se vyplatí koupit za tuto cenu Stilo.
Ať vám jezdí káry tak dobře jak má Panda😄 pánové.
Ať vám jezdí káry tak dobře jak má Panda😄 pánové.
* Citroën Berlingo
* Fiat Multipla
* Mitsubishi Space Star
* Peugeot Partner
* Renault Kangoo
Nejvetsi vnitrni prostor ma dle testu FIAT IDEA!!!!!!!!!!!
nejde srovnavat golfa a ideu,nepatri do stejne tridy!!!!!Golf-Stil😲ctavia-focus-mazda 3-renault megane-peugeot 307 atd atd
Idea-Meriva to jsou mini mpv!!!!!!
Kdyz uz jsi napsal nazor, tak design bych nechal trochu stranou, ale jinak mluvis jen o plastech a tzv. kvalite zpracovani - typicky nabulikovany nazor ceskych (ponemeckych) medii na tzv kvalitu aut. Ja bych rekl ze je to o technice a (jeji) "kvalite" . K plastum - nebo myslis ze pogumovany plast = kvalitni plast?
podivej se do tuv reportu kde je palio a pak mozna pochopis, co jsem mel na mysli. teda pokud vis, co to tuv report je 😄
tuv report je velmi respektovany prehled zavadovosti osobnich automobilu, vypracovavany nemeckou obdobou nasich stk. az jiste jednou vyrostes, dostudujes a budes mnoho let pracovat v automobilove branzi, pochopis o cem je rec.
to ital, limach at😜 ja vam to neberu, uzijte si palio ve zdravi, kdybych nekdy nedej boze mel tak malo penez, ze bych musel uvazovat o tomto typu vozitka, taky bych asi premital jestli feldu, ladu nebo palio a byl z jejich designu unesen. to neni nic pejorativniho. vy se taky budete divat utrpne na nejakyho ukrajince kterej je rad ze nasetri na tavriji a nelibi se mu, kdyz mu ji nekdo kritizuje. slunce v dusi 😄
Chapu, ze tu VW nenabizel Polo Variant a male kombi od Seatu, ale proc tuhle kategorii vyklidil Fiat? Kdyz koukam na auta, tak se mi zda, ze nejprodavanejsi auto je fabie combi.