Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Citroën DS3 Racing: 1,6 THP se 154 kW, premiéra v Ženevě

36 komentářů

IPace
no staci prehodit pismenka HTP na THP, pridat turbo nejaky ten objem a valec, a je z toho poradnej vykon >😁
acALIEN
Kdyz pridas valec, tedy logicky objem a pak to zavrsis turbem, tak k narustu vykonu nepotrebujest ani pismenka THP... 😉 .

Ale pochopil jsem tvuj prispevek, neboj. :yes:
cubalibre 16V
Jen tak dal, mas na to! Tohle bude peknej kousek kterej zvedne latku image v teto kategorii o poradnej kus vis, vybornej konkurent pro Mini, MiTo aj. :yes:
hattori_hanzo
Konkurence to bude leda pro MiTo,ale pro Mini těžko.To je v jiný lize. 😉
Myslím, že tihle malí "naštvaní" prcci si vzájemně konkurují celkem dost. Mini kvalitativně zas tak nevyníká - viz. [odkaz]
acALIEN
Dle meho usudku je to konkurent tak pro Clio, mozna Mito, ale ne Mini...
acALIEN
Moc zajimavej kousek...opravdu moc zajimavej...Pomalu zacinam verit Peugeotu, ze pouzije tvary z toho konceptu miniauta, co je ted na konci nic nerikajici TV reklamy na Peugeot..Ze by se ve Francii hnuly designove ledy...?
vrkuboy
Ta reklama je ale zatraceně dobrá :yes: takhle má vypadat reklama na auta a né nějakej harant co říká že se do Fábie vejde celej amstrdom >😁
krovakus
Jsem snad jedinej, komu prijde design jako pocin nactiletyho tuzera s neomezenym rozpoctem? Nevidim naprosto zadnou celistvost. Vypada to, jako by designeri dali dohromady kupu jednotlivych napadu, vlozili je do nahodneho konfiguratoru a ten je na zakladni tvary kastle prilepil. Umisteni denniho sviceni za 1. Prolis okolo mlhovek za 1. Bocni chromovana maxi lista za 1. Integrace bocniho plechu za b sloupek taktez za 1. Ale celkovy dojem? 3-.

Dle meho skromneho nazoru nema Citron ani na Mini, ani na Clio, natoz pak na umelecke dilo Mito.
kolmar
Ako vzdy hovorim 100 ludi 100 chuti, niekomu sa paci Defender, inemu zase Mustang...

Videl si to DS-ko nazivo?? Ja este v jeseni a bol som milo prekvapeny....podla mna vyzera uzasne... a paci sa mi, dokonca brat urcite (a mozno aj ja) by sme tento design uprednostnili pred Mitom...je to vzdy o chuti... nepripada ti predna cast Miťaka tak trochu ako (vyplasena) sova??
Ako celok je DS :yes:
krovakus
Jasny. Kazdymu se libi neco jinyho, proto mi prekvapuje, ze jsem tady zatim jediny, komu se nelibi. Podle me ma Mito zepredu vyraz jak alkoholik v hospode po tydnu abstinence. (prekla😜 Rozzareny, optimisticky...) 😉
kolmar
>😁 >😁 :yes😒br />
no hold...cas ukaze ktore sa "vydrzi pacit" dlhsie 😉
Ricardo
Tak s tím Cliem Citroën poceňuješ. Navrhnout auto ošlivější než Clio III po faceliftu chce pořádný designérský antitalent >😁
Na živo to auto působí líp než na fotkách. Vzhledově je na něm nejhorší asi volant, řadička a ten kšilt na přístrojovkou, zvenku je velmi pěkný
Ronault.
Nevím kolikrít jsem ti už říkal, že na Clio nemáš oko >😒]
Ricardo
Ale mám, předfacelift vypadá moc dobře :yes:
vrkuboy
Vy pane víte o designu velké houno! >😁 Clio je krásný... když je tma, je pod sněhem a 3 kilometry daleko >😁
Ronault.
Vrkáči... koleduješ si. Oba jste slepí, Clio III po faceliftu je nádherné, hlavně ve verzi RS nebo v zelené metalíze, černé, bíle atd.

Ještě se máte o správné francouzské vizualitě hodně co učit, chlapci >😒]

bRavo CLIO! :-! >😁
Ricardo
My víme, že se ti líbí obojživelníci, hlavně žáby, ropuchy, Clio po faceliftu a příbuzné druhy >😁 >😁 :yes:
Citroën DS3 je ale hezčí i nová C3
Ronault.
Proti gustu žádný dišputát.
Klaudius
Čo je na volante také hrozné? Mne pripadá zaujímavý a rozhodne svojbytný.
Zaujímavé je, že v autoškolách ponovom učia, že ideálne držanie volantu je "trištvrte na tri", ale výrobcovia áut stále "tvrdohlavo" tvarujú vence volantov na starú polohu rúk "o desať dve"...

😄 😄 😄
PROSÍME SI DISKUSIE POD TESTY RESP. CELÝ MAGAZÍN.
😄 😄 😄
Ricardo
Ten "kovový" díl na volantu je hrozný, nelíbí se mi seseknutí spodní části (tak na Audi R8 ok, ale všechny auta to mít nemusí) a vydutý beztvarý střed volantu se mně hnusí (ale stylisti PSA ho asi milují...).
Jinak ten volant ale zase v ruce sedí dobře, to ano, jde jen o design (to samé řadička - dobře padne do ruky, vypadá strašně). Ty zářezy nad vodorovnými rameny jsou podle mě právě k zasunutí palců a lepšímu a pevnějšímu uchopení volantu. Ale "za deset dvě" se dá taky přes ty boule chytnout, o tom žádná...
Klaudius
No neviem, mne ten volant celkom sadne. Zoseknutý spodok má svoj účel - je viac miesta na noh pri nastupovaní. Volant ako taký je proste iný ako bežne vidíme, asi preto má odo mňa :yes: . ja som taký novátorský typ... 😄

😄 😄 😄
PROSÍME SI DISKUSIE POD TESTY RESP. CELÝ MAGAZÍN.
😄 😄 😄
krovakus
Tak jsem zvedevy, jak bude pusobit nazivo. Po Zeneve nazor MOZNA 😉 prehodnotim. Jsem hold na cistou linku zadnymi vyraznymi prvky neprerusenou. Mam to uplne stejne i u holek. Jak nekde neco precuhuje a narusuje celkove tvary, hned hledam jiny model... >😒]
Motor jse skvělej ale zajímalo by mě jestli má 154kw nebo 155kw.
V článku jsou totiž 2údaje (jeden 154kw a druhej 155kw)
Tano
Jo jo taky jsem si toho všiml, nejdříve bylo 154 a pak 155. Myslel jsem, že až článek dočtu, že to bude mít výkon jak Ferrari 😄 Ale jinak je to samozřejmě detajl.
Kdyby bylo na konci třeba 250kw 😄
pretekar
Hlavne aby bol spolahlivy, lebo od uvedenia na trh ma stale problemy so spolahlivostou - strata vykonu a pod. Pricom to nemaju stale doriesene :no:
Všechny verze 1.6THP?
pretekar
Co viem tak 150 a 175k verzie. Neviem ako su na tom tie 210k
158k ne?
positivemind
Je to motor od BMW, spolehlivosti bych se nebál...
pretekar
Tak si precitaj fora peugeotu alebo mini a uvidis. Co poznam 7 ludi s tymto motorom tak 3 maju problemy ktore im servis nevie vyriesit!!
Na fóra většinou choděj spíš lidi co maj auto s problémam vo těch co jim to jezdí bez problémů se na tom fóře třeba ani nedozvíš.
BMW na tom neni zas tak dobře ve spolehlivosti Citroen i Peugeot jsou na tom líp (aspoň podle mejch zkušeností) Vem si třeba HDi to je spolehlivý fakt dost. HDi :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: 😄 😄 😄 😄 😄
co me na tom aute vadi je, ze tam proste uz neni ta originalni fr. zluta poznavaci znacka 😢 . Motory a karoserie, podvozky atd., to vsecko bych mohl ozelet, ale tu znacku teda ne !! :no: