Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
Proč mi to příjde jako dokonalá kopie Jettyho od Škodovky? Sice takovej ten korejskej design světel a tak, ale koncepce auta zůstala stejná.
0
Suhlasim s tebou,...stacilo ze som zbadal obrazok a hned som si spomenul na Jetty-ho.....No co uz...dnes sa kradne vsetko aj design😄
0
Přesně tak. Zloději jedny žlutý. >😒]
0
Hm. Az na to, ze z jinych zdroju je Kia asi o 1 m delsi a o 0.25m vyssi nez Yetti. Cili jina trida.
0
Omlouvam se a beru zpet. Podle jeste poslednejsich informaci je to plus/minus par centimetru stejne jako snezny muz Skoda. Schvalne, ktere z tech aut buse drive na trhu?
Tak tohle Škodovka nemůže přeci jen tak nechat... Nebo snad jo?
No presne takhle mel Roomster od A sloupku dozedu vypadat. Bohuzel podle poslednich fotek z nej udelali hnusnou mrchu a Korejci tim zase vydelaji. No co se da delat...
Zajimave je, ze ta podobnost vazne bije do oci. Aspon neudelali dvojdilnou panoramatickou strechu stejne jako ve studii Roomster, ale otocily ty prosklene dily o 90 stupnu.
V tomto su korejci nevinnne. Minuly rok mali kocept Kia Mesa - a toto pokracuje v rovnakom designovom style...takze pri podobnom koncepte karoserie im z toho vylizlo logicky toto. Btw. ja by som bol rad, keby tento design-direction nevozili iba po autosalonoch, ale ho aj premietli ako svoj styl aj do serie. Pretoze teraz tam moc jednotiacich prvkov (light-motiv) nie je. Co korejec - to ine auto ;-\
Já bych byl hlavně rád, kdyby škoda už přišla se sérií Roomster/Yeti aby měli nějaký nový model... A korejci? Budu jen rád, když jejich light-motivy budou takový jako do teď, já jim prostě nefandim.. Ps. i když chápu, že Kia má jisté vztahy s MB
A ake vztahy? 😲 Tu nejde o vztahy - ja nemam problem kritizovat nikoho, ano MB. Ide o pekne auta - vzdy a vsade. Radsej obchadzam peknu Kiu, aj ked by som si ju nekupil (pretoze osobne mi z roznych dovodov nevyhovuje) ako na obycajnu/skaredu Kiu.
Tak který ty korejci mají techniku z MB?? Prepáčtie súdruh major, sem z toho volaký zmetiený 😉 😄 ... No až na vyjímky, jistě MB jsou pěkná auta (a tvůj postoj samozřejmě zcela logicky odpovídá).. Taky raději uvidím hezkou Kiu než ošklivou, jen jde o to, že hezká Kia znamená větší prodeje a větší prodeje pro Kiu znamenají nižší prodeje pro jinou (evropskou přip. americkou) automobilku... I když chápu, že marketingová věda to určitě tak jednoduše nevidí/nedefinuje.
...sůdruh generál !!!! 😉
No, neviem c je moc na co sa tesit: [odkaz] //// [odkaz]
No pravda je, že ten Roomster vypadá spíš jako Raumschiffe. 😉 ;-\ 😒 Ta Fabie vypadá docela povedeně, ale to je brzo hodnotit..
OMG. 8-s Některým značkám nepomůže ani kdyby založily designové centrum v Pininfarinových slipech. >😁
Vejce nebo slepice? Dyk je to jedno. Paždokádně jak dyzajnéři u Kie tak i u Škody měli défacto stejný nápad. Fčíl jde akurát o to aby Škoda vrhla na trh svoje modely co nejdřív, než si ti kucí šikmooký rozmyslej že by tuhle studii eventuálně taky vyráběli a tudíž asi i prodávali. A bude-li bodovat ta Kiácká studie v Detroitu, potažmo v USA (o čem já osobně sice docela dost pochybuju), tož má Škoda prošláplou cestičku i za Velkou louží.
Přečti si vedle testík : Volvo XC70 2,5T, abys už konečně pochopil, že se dělaj čtyřkolky, s kterejma bys sice dokázal vyhrát kdejakou soutěž... ovšem pak se dělaj taky čtyřkolky pro život... s těma dojedeš kam chceš... třeba až na kraj svýho světa... BRAVO VOLVO :yes: P.S. Krásný čtení... silně vnímám tu cestu na kopec, ten sníh a závěje a pak to pozdvižení, když konkurent nenašel na Volvu ty řetězy... :yes:
Jo, čet sem včera, pěkný, moc pěkný. Rád bych viděl kyselej xichtík teho "borca" gdyž tam ty řetězy nenašel ... muhehehehe.
Já radši techniku,se kterou bych dokázal vyhrát kdejakou soutěž,budu mít na autě...jen tak, pro případ, že to do zatáčky přepálím, nebo že tam bude mokré listí...nebo protože chci jezdit rychle /vžum/ 😉 . PS: Nic proti Haldexu nemám...snad jen to, že na dynamickou jízdu se nehodí. Jinak, vyjedeš s tím fakt hodně! (ale ještě mnohem víc vyjede frajer v kamizole s redukcí a uzávěrkou diffáku....nějakej Lesák, neboco) >😁
Soutěže přenech těm, co to uměj... 😉 Vždyť brácho, styl trautenberg... to je tvá cesta 😄
Mýlíš se...ale trochu máš vlastně pravdu...Moje cesta je jedno, jak vypadá. Já tam dojedu vždycky a včas. Ať sněží,mrzne,prší...nic mě nezastaví. I díky podvozku,který má soutěžní parametry (ve srovnání s konkurenčními plechařinami).
PS: Trautenberg byl vždicky muj favorit (ten hnusnej komouš Krakonoš toho kapitalistu (jak jinak - tlustého) pořád obtěžuje a bezostyšně mu chodí na pozemek) 😄 . Taky mám rád Charlese Emersona Winchestera III. a školníka Willyho... :-!
PS: Trautenberg byl vždicky muj favorit (ten hnusnej komouš Krakonoš toho kapitalistu (jak jinak - tlustého) pořád obtěžuje a bezostyšně mu chodí na pozemek) 😄 . Taky mám rád Charlese Emersona Winchestera III. a školníka Willyho... :-!
Taky přečti... Hoši z klubu ať nasadí svářečský brejle... aby je záře ML 350 neoslnila navždy... neboť ze dvou... je vždy jen jeden ten lepší. BRAVO MERCEDES :yes:
GTI, Paja, Marko, Jozki, Yaroukh, Micina, Lones, ZZ, Tammin, Radio a ciello maji dulezity mail!!
Sakra, zase akce v Pinokiu a já tam nebudu... >😁
Nerus mi moji konspiraci >😒] Posli mi mail😉
GTI ho pošle...že,GTI? 😄 :-!
Nějak se mi to zase se*e...prostě se vyskytly problémy s reinstalem a maily mi nechodí z domova... 😒
Chlape, chlape, ty na tom nebudes nejlip, kdyz za tebe musi maily posilat takovy antipocitacovy zvire jako je GTI >😒]
>😒] My, co velký Č píšem pomocí... přirození... my problémy s počítačem nemáme :-! >😁 :yes:
To mi budes muset ukazat! Natocime video a dame ho do testu. Martina te bude milovat do konce svych dnu >😒] >😒]
Jako že je tak malej, že bez problémů zmáčkneš Capslock a pak malé č? Aniž bys "omylem" stiskl jiné tlačítko? Hmmmm,tak to se teda máš :no: . >😁 >😁 >😁 >😁 PS: děti píší úkoly na stejné klávesnici? :no: . >😁 >😁 >😁