Novinky
0
Tak to se pochlapili. Mozna to dela ta barva, ale rekl bych, ze oproti conceptu Lincoln Aviator Ford Edge nic-moc dulezityho neztratil.
0
Tak at prodeje i dal stoupaj, at je na investice a nemusi se nic prodavat! 😄
0
tou barvou jsem mel na mysli ten pronikave kladnej dojem; jinak concept Aviatoru vysel puvodne tusim v cerny barve
0
Myslim že kuci modrý oválný to zvládli zvenčí, ale z toho interieru jsem rozpačitý 😲
0
no ten volant a vyplne dveri by asi snesly trochu "poladit", ale jinak mi to prijde OK (ale nejsem Amik ani zakaznik 😄; jeste aby byl zbytek auta aspon tak povedenej jako tvary
Co se dá Fordu vytknout? Poměrně stylové auto, žádný zbytečný a krátkodobý módní výstřelek. Něco mezi neotřelým luxusem Infiniti FX45 a střízlivým přístupem Fiesty. Neotřelý design v rámci zažitých konvencí. Zpracování na patřičné úrovni. Kvalita za rozumnou cenu. Něco takovýho se od Forda čeká, no ne? Jednoduše trefa do černého. Od zadání marketingu až po poslední šroubek technickýho oddělení.
To si dělaj s tou anténou kozy, ne? To je teda super zpracování :no: 8-s Krásně to tam ladí a nádherně to kopíruje sklon čelního okna ;-\
Tak...moja pochybnost, ze Audi predstavi koncept Q5 sa potvrdila. RoadJet skor vyzera ako nieco na styl luxusneho doublera VW Polo. Ze by nove A2? (Aj ked z fotky je dost tazke odhadnut velkost). Btw. na koncept to ma dost "series-ready" tvary: [odkaz] /// [odkaz]
No já nevím, na jednu stranu, čistý tvary, na druhou, ta maska zhranatěla a roztáhla se, což se mi moc nelíbí. A ten předek, tou barvou auta a zabarvením světlometů na modro mi to připomíná ty Lexus concepty coupé, který tady dneska proběhly... Kam se na to bude zpředu dávat SPZ - myslím, že tomu taky chybí blinkry na boku nebo tak, celkově mi to přijde až moc čistý na sériovku...
no nic-moc, rekl bych; az tomu daj normalni svetla, bude to cistokrevna nuda, ale v tyhle kategorii (tim spis od Audi) nikdo nic napadityho neceka (nehledejte v tom zadnej pokus o flame)
AUDI jde do emocí... konec hladkým plochám... zlomová studie... tohle je velké auto. Bravo AUDI :yes:
Me se to nelibi a skoro ani nedkazu rict proc ;-\ Asi celkova nevyvazenost a prapodivne linie zepredu a hlavne vzadu... Koncept velkeho 5dv hatche se mi libi ale v oooo provedeni mi nic nerika. Myslim ze Audi styling jde od studie steppenwolf spatnym smerem. Smerem k prekombinovanosti nekterych detailu a nesouladu hmot a krivek (napr A6 a tohle) Asi nemam to spravne VW oko, ale u Audi se mi dnes nelibi jediny model...
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz] - opravdu hodně velkej šéf..
A mazda - [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz] - opravdu hodně velkej šéf..
A mazda - [odkaz]
[odkaz]
Stylove i designove ciste - dokonaly globani produkt - tohle se musi libit vsude na svete a zaroven by to mohlo nest skoro jakoukoliv znacku = dokonaly univerzalni design. V jistem smyslu dokonala prace...
no proste $racka bez napadu 😄
>😁 :yes:
to byla samozrejme takova mala sebeironie; ten nazor jinak nesdilim ... "je to parta modrejch zoufalcu - kdyz jim necouhaj matky, zmrvej antenu" ;o))
Ty tmavší barvy mu náramně sluší. Sice pomalu, ale začíná se mi líbit. Dobrý počin. :yes: :yes: :yes:
none!!! na posledni fotce je krapet prifouknuta fabka, zejo? vony ty skodovky se amikum proste libej, skoda ze jim je tam nikdo neprodava.