Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dodge Challenger Concept: vylepšený originál

34 komentářů

tak tohle v evropě nedokážou...
Vylepšený originál, který sériové provedení dovede zase zpátky k originálu >😁 >😁
>😁
Vyzera dobre, zvlast interier sa mi paci. Len sa trochu obavam, ci tu za chvilu nebudu jazdit len retro auta ...
Hlavne z venku se 100% povedlo. Ten interier me moc neoslovuje, ale prekvapuje 6°manual :yes: A co se tyce tech retro-aut, tak nejake jezdit budou - ale ruku na srdce: tech pravych retro je opravdu pomalu a plne silnice jich rozhodne nejsou... A az se preji, tak se trend zase otoci jinam. Ja osobne mam retro design rad. Ale musi se to umet (Ford GT, Trepiuno, Mini, New Beatle, Miura...) V Ameru Retro umi, ale zas tak moc se tam stejne nevyrabi (ne ze me budete chytat za slovo - nejake delaji, ale spousta skvostnych studiiji zustane jen ve stadiu studie - bohuzel)
Začínám mít pocit, že vedení obchodních oddělení automobilek cítí v dnešní vlně retrodesignu ověřenou příležitost. Nakonec - je to docela jednoduchý. Prostě vezmete prověřenej a vyhlášenej kousek daný fabriky, zpracujete ho dnešními postupy, zachováte charakteristický rysy a voilá, máme tu renesanci legendy. A lidi jak ovce tleskaj a těšej se, jak si budou před sousedem honit ego.To vám to nepřijde divný? Spočítejte si, kolik se za poslední rok takhle "znovuzrodilo" slavnejch modelů! A kolik z nich dosahovalo kvalit originálu? To už automobilky nemaj co nabídnout? Dodge už nemá na to stvořit novej muscle car? Určitě má. Jen je jednodušší oblbnout lidi. A řekněme si to upřímně. Tady to šlo sakra snadno...
Dokonalosti a stylu původního Challengeru už těžko něco dosáhne. Asi je ta retro mánie trošku nudná, ale Challenger byl tak nádherným strojem, že jeho "návrat" považuju za skvělej krok. A když se navíc povedlo zachovat krásné, nádherné a brutální tvary originálu, vyvolává ve mě pohled na tenhle koncept nájezd na podobnou vlnu vzrušení, jakou prožívá dredatá smažka při drogovém nájezdu za zvuku freetekna.
K té poslední větě: evidentně s tím musíš mít zkušenost a jsi dredatá smažka. Jinak si nemohu vysvětlit, že víš, jaký ona zažívá pocit...
Třeba mi o tom ta smažka vyprávěla >😁 Z vlastní zkušenosti ten pocit vážně neznám.
OK >😁 :yes:
A mít na hlavě smradlaveý chuchvalce nechci a nikdy jsem neměl. 8-s
To vidíme stejně. >😁 :yes:
Nesouhlasím s tebou, lepší koukatelné retro, než hybridní novotvary...
A lepší sáhnout pro inspiraci do vlastní historie, než vykrádat cizí design. Přijít s něčím úplně novým jde už celkem těžko, i když někdo to stále dokáže. Pak se ale musí počítat s tím, že ne každý to překousne.
Moc sem te nepochopil.Jak ovce? Napriklad ja miluju tenhle styl starejch aut.A co si mam podle tebe dneska koupit ty hnusny vajicka
GTI
ty už byly vyrobený... vždyt i ty nejlepší časy taky už dávno minuly... s tím se jednou provždy smiř, brácho. Tohodle spratka nelze zkazit... protože musíš dodržet ty základní linie, co z něj učinily ikonu ostrejch hochů. Na vnitřek se vybodni, ten, bohužel, musej udělat jak v raketě... ale sjeď pohledem tu kastli... pak si pusť Mamas and Papas... do koutku vstrč jednu Camelku, dva dny se nehol, vobleč trenčkot barvy Sahary, voči opancéřuj železem vod Ray ban, svý poslední vteřiny v týhle pakárně nech odměřovat na levačce krámem s logem Hamilton, a vlez do něho. Garantuju ti, že do smrti nezapomeneš na ten pocit... Tohle se v nižší střední zpravidla nezažívá... P.S. A bacha ať u pumpy nechytíš jednu na solar vod Pepka z Francouzský spojky... BRAVO DODGE :yes:
Tady máš svejch 456,5 snů [odkaz]
Nevím, jestli si zachytil, první snímky z LA..[odkaz]
Pardon: 455,5 snů - chyba se vloudila... to víš, kalkulačka od Porscheho... 😉 >😁 >😁
GTI
😄 😉 :yes:
Dve povedene novinky ze zamori, o tom se cte, ve srovnani s neustalym chrlenim "novinek" VW, velmi prijemne :yes:
...[odkaz] Dokonalý >😒]
GTI
:yes: :yes:
:yes: :yes: :yes:
krásný koncept, který se nedostane do výroby. S tím nás americké automobilky zásobují už několik let. Taky proto podle mého názoru na svém domácím trhu ztrácejí - nemají dostatek nových modelů.
Redakce mě nepotěšila, píše dřív o Challengeru než o Camaru, které není bezmála exaktní kopií starého auta... Chjo :no:
Není to výborné jako třeba Mustang, ale je to dobré. Profil a záď vyvedená. Předek by možná chtěl trochu víc upravit ve smyslu dnešní doby.
Mám 100+1 chuť napsati zde něco ve stylu jakým zde bylo rozcupováno Lambo Miura Concept, ale neudělám to, neb nejsem jako voni. Tohle auto jest prostě další nádhera a je šumafuk veze-li se autosvět na nějaké retrovlně či neveze. Takže komu čest tomu i sláva, Dodge má u mne 3x podtrženou jedničku (stejně jako to Lambo) :yes: :yes: :yes:
Nikde není napsané,že tento skvost pujde do vyroby...ach jo...je mi 19, ale tohle auto zaujalo na mem seznamu vysnenych aut momentalne 1. misto...!!!!!!!!!!!!!..."laska na prvni pohled"...a kdyz nekomu neni po chuti>jeho vec...
Do výroby určitě půjde, protože DaimlerChrysler bude chtít vyrábět skutečného konkurenta proti Fordu Mustang a Chevroletu Camaro. A dosavadní Dodge Charger i přes jméno je víc limuzína než muscle-car. Otázky jsou spíš kdy a jak moc ho do série změní.
Tak ted si mi udelal radost!!!!!!!!!...uz vim na co pujdou prvni vyplaty >😁
Juž mi trůní na ploše, a že se tam teda vyjímá nádherně. Ešče gdyby mi tak trůnil aj v garáži, ach jo.
Jenom mě děsí ten objem motoru. Nikdy se mi nějak zvlášť nelíbily americké auta, ale tohle se jim designově povedlo.
Nenormalne... :yes: