Novinky
0
BRAVO GTI! 8-s ;-\ >😒]
No, GTI, ac jsme se parkrat chytli, chci Ti rict, ze obcas, ale opravdu OBCAS jsou Tve komentare VTIPNE a i kdyz se na nazorech vetsinou silne neshodneme, rad bych Ti do noveho roku popral vse nej nej nej, hlavne zdravi stesti a silu psat dal!!!! (s kym bych se pak hadal, ze?) >😁
Tak teď se musím smát všem co tvrdili, že GTI ničí diskusi >😁 >😁 >😁 >😁 chtěl bych je tady vyjmenovat, ale nejsu zas tak velkej grázl.Srdečně Ti gratuluji GTI!.........BRAVO VW-GTI :yes:
No, já zas musím zcela upřímně a bez jakýkoliv zášti říct, že od tý doby, co sem píše, už diskuze vůbec nečtu, ani do nich nepíšu. Je to o ničem, nejsou k věci a pro mě je to jen ztráta času. Ale chápu, že to provozovateli zvyšuje rank, tak má radost...
Naprosty souhlas. Clovek co napise prumerne 20prispevku za den podle me neni normalni ale jsem rad ze jsou takovi lide tady a ne na kvalitnejsich serverch.
Cteni prispevku GTI a jinych basniku co chodi na auto.cz opravdu naprosta ztrata casu.
Cteni prispevku GTI a jinych basniku co chodi na auto.cz opravdu naprosta ztrata casu.
Úplne s tebou súhlasím, nemám ktomu čo viac dodať, pretože všetky jeho príspevky sa zvrhnú na nekritické vychvaľovanie produktov koncernu WV a v podstate sa nedotýkajú danej témy.Ale inak mu gratulujem, lebo neviem, čo ten chlap robí, keď v podstate sedí od rána do noci pri počítači a píše príspevky na auto.cz. Ja by som to proste nedokázal. Prajem celému kolektívu auto.cz a všetkým diskutujúcim veľa úspechov v novom roku (vrátane GTI-ho).
ja si diskusiu precitam. maximalne po prvy prispevok od GTI. dalej to nema zmysel...
musím sa pridať, toto fórum malo byť o odborných veciach, kde sa človek chcel dozvedieť niečo zaujímavé a seriózne. Pseudobásnické výplody GTI - aj keď Kerouaca mám veľmi rád - mi zdvíhajú adrenalín, najmä keď sa naváža do vecí o ktorých vie hov.o. Odporúčam, aby sa GTI odobral na smetisko dejín typu pokec, alebo iný chat aj so svojimi pritakávačmi!
Kde sú tí fundovaní odborní laici, ktorí používali zdravý rozum.
😒 😒 😒
Kde sú tí fundovaní odborní laici, ktorí používali zdravý rozum.
😒 😒 😒
:yes: :yes: :yes: Máš to krušný. Nikdo tě nečte, ale všichni umí přesně popsat proč a citují tě i v noci v horečkách. >😒] :yes:
Lonesi, ty jeden amerikánisto, tobě přeji také vše nej a spoustu pohodových kilometrů v novém roce. A přec mám na Tebe ještě dva dotazy - tušíš jak to bude s Infinity v Evropě a otázka druhá, kdy se u nás objeví Caddy DTS a BLS??? 😄
Infiniti s měkkým na konci, pozor na to. Špatně to píší většinou i v časopisech. Kdy bude v Evropě oficiálně netuším a podle toho, co říká Marko (a ten vždycky ví), tak o tom není ještě tak úplně v Renaultu rozhodnuto. BLS prý na jaře 2006, takže velmi brzo. DTS, můj miláček největší, nikdy. 😒 Je příliš "neevropský".
Jo a samozřejmě všechno nej v roce 2006 i tobě. 😉
Čoveče, škoda, že s těmihle zajímavými auty prakticky nemám osobní zkušenost. Znám se sice s klukem, kterej je průhonicích prodává, nicméně je dost poblém se tam jen tak zastavit. Když tu začínali, byl jsem se svézt s STSkem. A docela mile překvapil. Takovej sameťák s medvědí silou 😄 Jinak dávám za pravdu - ač Caddy není mou krevní skupinou, toho DTS je vážně škoda. Určitě by si svoje kupce našlo.. 😒 Jo a jak s ostrými verzemi V???
Všechny tři se mají prodávat i v Evropě. CTS-V už se prodává v Evropě nějaký čas a STS-V i XLR-V mají začít na jaře. Jak to bude konkrétně v ČR ovšem nevím.
Lonesi, kterej z Caddy jsi ozkoušel Ty??
Jízdu jen starou Seville. Seděl jsem v CTS, XLR.
Lonesi, starou Seville?? a kde?? přímo v US? No kydbys měl zájem, já jsem schopnej nějaký to příjemný svezeníčko v novym Caddy zařídit. Jinak který další ameriky preferuješ??
Nene, v US ne. 😄 V Rakousku. Zájem o svezení by byl vždycky. 😄 Jinak obecně se mi líbí hlavně limuzíny. Lincoln a Buick. Ale fandu amerik ze mě udělaly Chryslery. New Yorker, 300m, LHS. Chrysler teď patří pod Mercedes a ty nový už nejsou ono.
Tak jo Caddyho nějak zařídíme. V případě Buicku s tebou plně souhlasim - taková nová Lucerna je krásný a zřejmě i kvalitní auto. Lincolny se mi líbily kdysi. Dnes už rozhodně ne. Stejně je tomu u Chryslera - 300 je jako tank ;-\ ale na druhou stranu, vše je otázkou vkusu - je dobře že ameriky jsou zpestřením i evropského trhu. 😄
Povodne planovany prichod znacky Infiniti do EU bol rok 2008. Formalne to aj stale plati. Su s tym ale spojene problemy, ktore spomeniem za chvilu. Teraz len poviem, ze vela veci sa vyjasni okolo 20.2.2006. Vtedy zasada dozorna rada Renaultu ("vlastnik" Nissan / Infiniti) a pori buducnosti v F1 sa ocakava aj druhe velkerozhodnutie: nakup premiovej znacky. Renault totiz uplne stratil pozicie v segmente luxusnych aut a dobit ich naspat sa uz nepodari. Natolko peragmaticky su, aby to chapali. Potrebuju teda globalne fungujucu luxusnu znacku (Jaguar? Saab?), ktora by ich jednak rychlo znovuetablovala (ako koncern) v luxusnom segmente, jednak im pri vyssich marzach tvorila zisk. Sucasne portfolio Renautov /Nissanov / Dacie su viac-menej auta, ktore su urcene pre mainstreamoveho zakaznika, a tak sa ide zvacsa na objem predajov a nie na vysoku marzu. Renault je podla C.Ghosna (prezident koncernu) momentalne uplne zavisli od Megane - a aj to zo 60% na domacom trhu! (Napr. v Spanielsku poklesol predaj Meganov aj napriek vitazstvu Alonsa v F1). A ako do toho zapada Infiniti? No.. renault chce znamejsiu luxusnu znacku teraz hned aj preto, ze ak v roku 2008 uvedie v EU Infiniti, bude trvat 10-20 rokov kym ho etabluje ako realneho konkurenta domacim premiovym znackam, a hlavne proti Lexusu, ktory tu zu v tom case bude operovat vyse 10 rokov. A nielenze im Infiniti nebude po tu dobu tvorit v EU zisk, ale Renault bude musiet davat nemale prostriedky na brand-building luxusnej znacky v EU (ktora naviac nikdy nedosiahne "popularity" domacej konkurencie). Takze ak ziskaju napr. ten Jaguar nebude dovod ponahlat sa v EU s Infiniti... Ono, nakoniec Infiniti urcite pride...uz preto, ze existuje, a brand luxusnej znacky dnes nejde budovat inak ako globalne (takze pride aj Acura)... Byt iba US lokalnou luxusnou znackou povedie aj na danych trhoch v istej chvili k imageovemu handicapu proti globalne operujucim protivnikom. Otazkou teda zostava, ci by to bol potom ten rok 2008 - aj preto, ze sa s urcitostou pre EU nerata s modelom Q45 (a nastupca nie je isty ani pre US-trh). A vstupovat na EU trh ako luxusna znacka - bez 5m. sedanu- to sa neda. Spomenme, s cim sem ako prvym prisiel Lexus... 😉
S tim Renault+Jaguar me strasis. 😄 Myslis, ze se ta pravdepodobnost o dost nesnizila pote, kdy do nej ted Ford nalil miliardu liber?
Teraz som bol nejaky cas v UK. Medzi ludmi z brandze sa dost hovori o tom, ze Ford skor/neskor Jaguar naozaj preda... ;-\ Ta suma moze byt dost mozne urcena aj na restrukturalizaciu a teda nasledne zvysenie hodnoty automobilky... Ale! Fakticky z toho, ze tam naliali peniaze sa neda usudzovat nic presne. Moze to v reale znamenat, ze firme veria, rovnako ako to co som napisal vyssie a postupuju podobne ako private equity "spravcovia" pri svojich investiciach...
Mě to taky nedělá dobře na pajšl, jedině snad, že by konečně nebyl Jag do budoucna omezován existencí AM pod stejným pánem... Hlavně si tím slibuju stavbu supersportu, proto píšu v budoucnu, teď na to asi nejsou prostředky ani pomyšlení... Ale k sobě a leaper pasujou asi tak jako... něco si doplň..
snad bych nesl lip, kdyby Jaguara chtela koupit napr. Honda; je to samozrejme iracionalni, protoze Renault pravdepodobne nebude chtit, aby Jaguar nacichl jeho p94ou; ale v mejch ocich se u tyhle automobilky bohuzel snoubi hned nekolik veci, ktery mi nejsou vubec sympaticky; takze si myslim, ze si Jaguara proste NEZASLOUZEJ (at uz je Jaguar jeste na ceste ke dnu nebo uz se od nej zacina zvedat)
Jo jo, jen se potvrdilo kdo je tu tím GURU >😁 GTI, ještě jednou vše nej do nového roku a ať ti v tom silvestrovským mrazu nezamrzne tvá nikdy neutuchající fantazie. 😉 😉
Co na tenhle článek napsat... třesou se mi ruce... jsem dojatý... fakt. Taky se trochu stydím... přeci jen... mám velkou úctu k vaší práci, vím, že ji děláte dokonale... a nalézt tu teď tohle... děkuju vám. A mé příspěvky? Proud života... láska k autům... láska k jazyku... láska k diskuzi... láska k AUTO.CZ. Ovšem, jsem jen jeden z mnoha... z mnoha kolegů, kteří vás čtou, které obohacujete a kteří se tu pak do krve bijí za to "své". Tak do nového roku vám všem, co to tu také milují, mnoho štěstí a mnoho úspěchů... :yes: :yes:
...až se všichni přestěhujem do obrovských měst. Nejprve chci poděkovat celé redakci auto.cz, za to co pro nás v tomto roce udělala a také za to, že má smysl pro humor! 😄 No a co dodat k tomuhle ocenění pro GTI...
Tak tohle bych nečekal. Gratulace brácho. Tak BRAVO GTI! BRAVO PORSCHE -VW!
Tak tohle bych nečekal. Gratulace brácho. Tak BRAVO GTI! BRAVO PORSCHE -VW!
Většina komentářů je vtipná, někdy bych vytknul přílišnou délku... Rozhodně ale smekám GTI...
P.S. Přes Tebou, ne před autem... G5, to je auto, které v Tobě zanechá dojem, to ano. Ve mě ale dojem veskrze negativní. Zvenčí? Pfff, je milion hezčích. Zevnitř? Na foto vypadá dobře. Ale motor se mi nelíbí. I zrychlení by mohlo být lepší, ale budiž. Ale je to Volkswagen ne? Lidové auto... Za ty prachy co stojí? Nene. Lidové auto je asi tak Fábka v základu (kde ale nic není), Fox, Twingo možná Logan (to zas není auto😄 Číňany vůbec neberu dokud to budou levný rakve... Takže mě prostě GTI nic neříká... Nemůžu si pomoct...
P.S.S. Vše nej do roku 2006! W.
P.S. Přes Tebou, ne před autem... G5, to je auto, které v Tobě zanechá dojem, to ano. Ve mě ale dojem veskrze negativní. Zvenčí? Pfff, je milion hezčích. Zevnitř? Na foto vypadá dobře. Ale motor se mi nelíbí. I zrychlení by mohlo být lepší, ale budiž. Ale je to Volkswagen ne? Lidové auto... Za ty prachy co stojí? Nene. Lidové auto je asi tak Fábka v základu (kde ale nic není), Fox, Twingo možná Logan (to zas není auto😄 Číňany vůbec neberu dokud to budou levný rakve... Takže mě prostě GTI nic neříká... Nemůžu si pomoct...
P.S.S. Vše nej do roku 2006! W.
:yes:
gti, napis knihu ty poeto. Nekteré prispevky by se v klidu mohli vyskytnout v čitankách pro střední školy :yes:
ps: tohle neni ironie
gti, napis knihu ty poeto. Nekteré prispevky by se v klidu mohli vyskytnout v čitankách pro střední školy :yes:
ps: tohle neni ironie
Podle mně je GTI zakomplexovaný grafoman nic víc, nic míň a redakci zřejmě dělá velmi dobře když za každým článkem je obrovská diskuse GTI a jeho družiny.
Nevím kdo tu je zakomlexovanej a štve ho, že z jeho příspěvků nevytvořili TOP50. Že by jsi to byl Ty? :no: Pomlouvat jiný umí každej, ale spíš by jsi měl přemýšlet proč Tvoje příspěvky nejsou tááák dobrý...Ani zdaleka.
S pozdravem.
S pozdravem.
Me ty GTI's eseje taky naprosto mijeji, diplomaticky receno. Rikal jsem si, jestli to mam zase zminit - jako protivahu tomu, ze o tech "klenotech" jeste vyjde clanek. Vyprdnul jsem se na to ale ze dvou duvodu: 1) GTImu, ktereho se to tyka v prvni rade, uz jsem svuj nazor na jeho vytvory vyjevil, a necekam, ze omilanim meho nazoru ho primeju "k naprave" (navic, kdyz to asi vetsina lidi bere) 2) ocekaval jsem, ze se najde nekdo, kdo napise, ze GTImu zavidim (a na miste geroce bych ted byl asi sprostej 😄.
ANO, myslim si, ze je GTI grafoman; NE, nemyslim si, ze je zakomplexovany. Ale to o zavisti je neskutecnej ulet. 😄
ANO, myslim si, ze je GTI grafoman; NE, nemyslim si, ze je zakomplexovany. Ale to o zavisti je neskutecnej ulet. 😄
v tomto prípade evidentne obsah zaostáva za formou. Písať na technickom fóre básnické pičoviny nie je nijaké hrdinstvo. Keď chce byť spisovateľom, nech si nájde iné miesto.
Nechtěl bys napsat knížku o svejch názorech na auta, o tom, jaká auta jsi kdy měl, pocity, zkušenosti, zkrátka to co píšeš tady? Určitě bych si to koupil.
Tak pánové, je čas pomalu začít zvedat hladinku... >😒]
Micko, zachlastej i za mě! >😁
Ty nemůžeš?
ale jo, jenže raději až večer. teď by mě žena doma zprdla 😉
Proti GTI clankum a prispevkum nic nemam, castokrat s nim souhlasim (samozrejme neprecetl jsem vsechno, a ani neci), ale jako cloveka ho lituju !! 😒 Kdyz jsem si listoval a dival se kolik prispevku a v jakem casovem rozpeti je napise, tak si rikam ze asi "nic jineho nedela". Celej svuj volny cas travit u PC na auto.cz je dost smutny!! A to nemluvim o tom kdyz je na jinych auto strankach. A smutny je ze na techto diskuzich se casto resi "ptakoviny" a stejne se nic nevyresi a na nektere prispevky se po 5ti minutach zapomene. Chapu ze kazdy ma svoje konicky, nekdo jezdi na kole, nekdo pestuje kyticky a nekdo sedi u pocitace....Samozrejme se ted do me pustite a rozcupujete me......ale chtel jsem svuj nazor vyjadrit !! Asi je ot tim ze nejsem do aut tolik "zazrany"...
Musím uznat, že GTI hodně pomohl AUTO.CZ v diskuzích.Lidé sem chodí a čtou to, protože kolikrát se navážej do GTIho a dalších z "Pen Clubu" a to znamená, že to čtou.A taky diskuse zde jsou daleko živější a díky GTImu dostávají zvláštní příchuť.Když se podíváte ke konkurenci, ano přesně tam, tak uvidíte nezáživnou diskusi.Sice je k tématu, ale vydržet tam třeba čtvrt hodiny je moc.Často nudný tlachání a občas se objeví cenzor( přežitek komunismu ) a smaže váš příspěvek, který není k tématu.Tady se člověk aspoň pobaví, občas dojde k bitkám na virtuálním poli, jindy, a to když GTI a Pekelná Micinka nepíšou, tak se dostaneme i k tématu.Jinak si myslím, že spousta lidí GTImu prostě jen závidí nebo křivdí, protože nejsou tak známí jako on a neumí psát tak záživně a dobře jako on.No a taky je to najkradenější nick a to o něčem svědčí( jednak o inteligenci toho kdo toto provádí a jednak o jakési GTIho důležitosti).Tak snad tohle toto bude trvat i v příštím novým roce, kterej už buší na dveře.Tečka..............
Ába ich cu tchéma gešrajbn bite!
já myslel jen obrazně když nejseš ve formě a GTI je nemocnej.....Ába ich hab cum tchéme gešrajben, bite ho do hlavy.........
ale to by znamenalo, že nejsem ve formě skoro nikdy, páč k tématu píšu tak jednou za 20 příspěvků.. >😁 >😁 a GTI? Ten už nemocnej je, kdo jinej by mohl tolik milovat VW.. 😉 >😒]
snad jen Adolf H...........
No jo, ale ten žije v jižní americe.. >😁 >😒] Málem bych zapoměl, tohle jsem měl pro GTIho, ale zapoměl jsem to postnout. Tak až teď.. Taťka - [odkaz]
co asi je ten odznáček na levý klopi kabátu?Otázka za milion......
No jo no, Ferda Poršů holt taky občas musel ukázat, kolik napadlo sněhu >😁 >😁 >😁 >😁
a tááááámhle je pavouk >😁 >😁 >😁
Jé to neznám >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 :yes: :yes: :yes:
no to je na způsob toho sněhu, ale ukážeš na strop nebo na zeď.........
Jo mas pravdu 😄.... az na to ze GTImu teda nezavidim (to by me ani nenapadlo).
čoveče já nezávidím nikomu. jen musím uznat, že tenhle náš hemingway má vážně talent. a jak je vidět i dost času se svému koníčku věnovat 😄
Už hodněkrát sem se pobavil při čtění tvých příspěvků a DÍKY.Pořád mi ale nejde do hlavy,kde na to všechno chodíš >😁 .Tak snad nás všechny budeš "obšťasťnovat" i nadále 😉 JO a to svezení Golfem GTI je krásnej dárek,třeba by mi redakce za mojí budoucí aktivitu mohla zařídit takovou menší projížďku s Veyronem >😒] >😁
s výronem na Seychely.......
To máš fuk VW jako VW.... >😒] >😁 >😁
Mám tu ještě nemnoho set nábojů, to víte zásoby na tisíc let, tak jich pár vysypu na ohněstroj, aby z toho taky Volk něco měl >😁 >😁
Tak tento clanok ....to je proste parada! :yes: :yes: Teda...parada je tento jeden clanok hlavne kvoli tym 50. clankom v nom. 😄 A aj kvoli tomu "nanebovstupeniu" medzi clanky v News.Auto.CZ 😉 Takze BRAVO GTI, BRAVO AUTO.CZ, a P.F.2006 nielen menovanym "Fiatom"! >😁 >😁 😉
Všechno si to asi nevymylseli, ale jsou tam vtipný hlášky... Třeba: "Ten chodec váhal, kterým směrem se má vydat, a tak jsem ho přejel." Nebo: "Když se mi stala nehoda, řídil jsem vůz už čtyřicet let a usnul za volantem." Viz [odkaz]
A ještě navrch mates... [odkaz]
Rád bych se připojil k menšině (bohužel), která komentáře od GTI zrovna dvakrát nemusí. Z jeho komentářů až moc často cítím jak se vtírá do přízně redakce, aby mu zas něco pučili a ostatní se zas vtíraj ke GTImu, aby je pak vzal sebou. Jeho příspěvky jsou často dlouhé a o ničem, jediný co uznám, že umí psát, některý obraty sou dobrý, ale podle mě se vůbec nehoděj k autům
A kde bereš tu jistotu, že si menšina? Mě moc baví, jak se každý vymezuje jako osamocený bojovník, i když má naprosto mainstreamové názory. >😒] Co je ale totální blábol a proč reaguju na tebe a ne na kritiky před tebou a asi ani po tobě je tohle "jak se vtírá do přízně redakce, aby mu zas něco pučili a ostatní se zas vtíraj ke GTImu, aby je pak vzal sebou" To je nehorázná drzost a navíc i urážka. :no: :no: :no:
Vyjma toho, nejhlavnějšího, co si zmínil, totiž že je to nehorázná drzost a vpodstatě i urážka. Je to zcela nekonstruktivní, poněvadž GTI dostal jen projížďku v GTI, ke které taky musel něco napsat a čistě technicky a) pro 5 lidí max a za b) ne každý asi měl čas se zúčastnit, navíc by musela ostatní pozvat redakce, těžko by asi GTI obemailoval ostatní diskutéry, že jako tam a tam. Byl to "dárek" redakce GTImu a nikomu jinému... takže z Boba čiší buď závist nebo bohapustá nas ranost na to, že jemu nikdo nic takovýho nedal, možná víc snahy a pokory v roce 2006 by pomohlo k podobnýmu "dárku". Tak PF.
Nehledě na to, že každý pako si tu plechovku může jít pučit do autosalonu... 😉 . No, tu plechovku berte s nadsázkou...No. Tak vám všem přeju krásný nový rok! Dneska jsem si dal dárek a crossil po neprotaženém parkovišti...paráda, nikdy už nechci nic jinýho, než čtyřkolku! Huráááá,hip,hip,hip,hurááá, nový rok! A já jsem v půlce portskýho...sakra, měl bych to omezit. Abych došel na oslavu v pořádku. Takže se mějte a střelte špunt i za mě!!!!!! (PS: sorry za překlepy, klávesníce se mi nějak spíjí, svi*e jedna 😄
PS. Osamocený bojovník s mainstreamovými názory -> skvělej obrat, to si musim někam napsat. 😉 😄 :yes:
no pochybuji, že ty, Lonestarstate, bys toužil po projíždce ve Volkswagenu Golf V GTI..........tohle jen konstatuji aby ten nahoře pochopil, že tady nejde o nějaký primitivní vtírání............
ještě jsem nezažil, že si na AUTO.CZ někdo stěžujě že nemá práci a my ho utlačujem.Takže shrnuto a podtrženo tu žádná menšina není.Spíš vás je víc než GTIho družina(já do ní nepatřím.S Pekelnou Micinkou jsme založili speciální vojenský oddíl Sturmabteilung, teda ten název vymyslel on, moji Bratři v Tigru neprošli)............
Sturmabteilung - to by šlo, jen aby pro to měli na divizi pochopení.. Přeci jen patřit k ZZ waffen.. >😁 >😁
no teď mě napadá, že su vool.Teď mi docvaklo, že Sturmabteilung je SA takže beru zpět a zůstáváme u ZZ Waffen.Sorry za tohle malý nedorozumnění, ale nějak mi ten název vlezl do hlavy a nespojil jsem si ho s tímhle.........
Ale sturmabteilung by mohl být i bojový oddíl, tedy v rámci nějakého většího celku. I když můj slovník je hodně zvláštní, před nějakou dobou jsem tu vysvětloval slovo überstellung - nadřazený seřizovací prvek. Ovšem největší p del byla, když jsem před několika lety vůbec nemohl dojít význam jedné silniční značky. Je umístěná na frekventované silnici, kde je několik přechodů pro chodce, nějaké školy atd. Je to tabule tak 100 x 150 cm. Snad to ani není značka oficiální, řekl bych že jí tam dalo město někdy zkraje 90. let. Na tý značce je taková ta silueta děcek a nad ní nápis: "UBER PLYN". No a mě nemohlo docela dlouhou dobu secvaknout, že tam není přehláska nad U. Tak jsem si furt říkal, co to znamená ýbr plyn... A pak mi to došlo... >😒] >😁 >😁
a nebylo tam ÜBER GAS?No on je to v překladu bojový oddíl ten Sturmabteilung, taky mě nic jinýho nenapadlo, ale pak mi došlo, že tohle je vlastně význam tý zkratky SA.No a pro sichr jsem to uvedl na pravou míru, ještě by se v tom začli šťourat novináři a to by pak dopadlo...........
No právě že tam je UBER PLYN... Asi jsem deformovanej a hned jsem to četl jako ýbr... Koneckonců, třeba některý auta by mohli mít pedál navíc, jakýsi überplyn, to jako když ten normální plyn už nestačí 😉 >😁
Kratka sprava: uz o par dni predstavia u Aston Martina koncept 4dv. limuziny Rapide, odkazujucej na povodny model z 1961.... 😄 😉 :yes: :yes:
Super, však bylo na čase... Akorát mi neni jasný, proč takový auto - jaguar - ale nic no... Aspon tak. 😄 😉
a nebude to trochu škoda, to je jako když uvažovali o tom, že do Gallarda daj V10 TDI..............
Jsem napnutý. Aston-Martin se mílovými kroky zlepšuje s každým dalším uvedeným modelem. 2Pekelná Míca: Bude cenově výš než Jaguar. 2Tamin: Podle mě to není to samý.
AUTO.CZ je pro mě naprosto jedinečný website. Diskuze čtu ještě mnohem raději, než skvělé články, testy,... Výplody a znalosti některých čtenářů vážně obdivuju. Pod články na drtivé většině českých serverů je plno vymazaných a sprostých vidláků a nechutných flamewarů. Tady ale vládne přátelská diskuze lidí, kteří si stojí za svým, jsou dobře informováni a brání se slušně. Navíc občas vyvíjí obdivuhodnou literární činnost >😁 Nachází se tu také člověk, který je mi názorově neuvěřitelně blízký a vždycky se těším na jeho příspěvky. Miluji klasické americké vozy jako máloco jiného.. Fascinují mě i ty současné. Nesnáším předsudky evropanů v minivozech vůči zámořským přibližovadlům a nevoní mi kamna pod kapotou. Amerikanista Lonestarstate je pro mě největší celebritou!
jojo, teď jsem si vzpomněl jak na AUTOMIX.CZ byla diskuse o těch Monster Truckcích a jak se ta diskuse zvrhla v to, že moraváci nadávali na pražáky a zase obráceně.Tohle se tu nestává, jen občas se něco semele, ale jinak je to v cajku............
Klekám na kolena, prosím za odpuštění, ale teprve teď jsem se dostal v posledním dnu v roce k AUTO.CZ! A co nevidím!! Než se začtu do vrchních příspěvků... Tak GTI, klobouk dolů. Redakce, paruka dolů! RESPECT, RESPECT, NIGGA! 😉 Sice to ze začátku zaskřípalo, pak chvilkama i dále, ale to už bylo takové špičkování mezi kohouty 😉 Ano, GTIho a ZZho diskuze 😉 Keep it on, all my auto.cz.buddies :yes: 😉
Pi čo vole, jaká ZZho diskuze? Ředěný to nepiješ, tak co jeé??
Ředěný... gin ředím vodkou 😉 :yes: Zítra mě tu nečekejte 8-s 😉
Brr... ale gin tu mám a tonic tu mám a jsem tu sám, tak se na to podívám.. 😄
Happy New Year.Este v nom neuvidime nove EVO X a novy Sky Line pridu az v roku 2007.Uz sa neviem dockat EVO X bude ako uder z vesmiru...
Big is Japan.V 2006 na jar pride novy Type R mam info ze tam bude len 200 koni.Vieme ze honda na 200 koni nepotrebuje turbo ale zda sa mi to na rok 2006 malo.S 2000 da 177 kw z 2 litrov bez turba alebo kompres.To este dlho nikto neporazi.Power of dream...
Big is Japan.V 2006 na jar pride novy Type R mam info ze tam bude len 200 koni.Vieme ze honda na 200 koni nepotrebuje turbo ale zda sa mi to na rok 2006 malo.S 2000 da 177 kw z 2 litrov bez turba alebo kompres.To este dlho nikto neporazi.Power of dream...
GTI, poklona. :yes: Opravdu, tohle jsem nečekal. Dobře víš, že s tebou se občas chytnu, ale tohle je asi tvůj největší úspěch v životě. Jsi už TEĎ známej po "celé" republice. Každopádně seš borec.
Další věc: Krom toho, že tě tady redaktoři tohoto serveru jaksi pozvedli (JEN u některých, kteří tě se vší vervou brání, když ti někdo napíše, co se mu nelíbí na tvých příspěvcích), mě ty tvé články vůbec neberou, vůbec. Kdybych to tu trochu nečetl, tak bych ani nedokázal přijít na klady tvých diskuzí. Ale musím uznat, ty slovní obraty asi ovládají jen ve VW 😉 S tím, že nepíšeš vůbec k tématu, s tím jsem se smířil. Já jsem se vždy divil, proč tu vlastně píšeš...Ty tu chodíš jen za účelem pokecání, a to je dobře. Každéhé toť věc. Zrovna včera jsem přemýšlel, co jsi zač (zrovna nad dalším tvým článkem, který se ani číst nedal, protože jak vidím hned ze startu "Brácho bacha", už končím). Jo a k těm jeho ochráncům😜oslouchejte, já vím, že vy jste jedna velká parta, která se tu nejspíš dobře zná. Určitě jste fajn hoši, ale to jak ho bráníte, ehm, nechte toho :no: Čekám na VÁS, na VAŠE reakce na můj příspěvek. Lonesi, Tamine, Pekelná Micko, spusťte!
Jinak GTI, seš fakt frajer, a to se musí uznat. Ne každému se tohle podaří. :yes:
Další věc: Krom toho, že tě tady redaktoři tohoto serveru jaksi pozvedli (JEN u některých, kteří tě se vší vervou brání, když ti někdo napíše, co se mu nelíbí na tvých příspěvcích), mě ty tvé články vůbec neberou, vůbec. Kdybych to tu trochu nečetl, tak bych ani nedokázal přijít na klady tvých diskuzí. Ale musím uznat, ty slovní obraty asi ovládají jen ve VW 😉 S tím, že nepíšeš vůbec k tématu, s tím jsem se smířil. Já jsem se vždy divil, proč tu vlastně píšeš...Ty tu chodíš jen za účelem pokecání, a to je dobře. Každéhé toť věc. Zrovna včera jsem přemýšlel, co jsi zač (zrovna nad dalším tvým článkem, který se ani číst nedal, protože jak vidím hned ze startu "Brácho bacha", už končím). Jo a k těm jeho ochráncům😜oslouchejte, já vím, že vy jste jedna velká parta, která se tu nejspíš dobře zná. Určitě jste fajn hoši, ale to jak ho bráníte, ehm, nechte toho :no: Čekám na VÁS, na VAŠE reakce na můj příspěvek. Lonesi, Tamine, Pekelná Micko, spusťte!
Jinak GTI, seš fakt frajer, a to se musí uznat. Ne každému se tohle podaří. :yes:
Co ti můžu v tomhle čase říct, jen že už mám lehce hladinku, že jsem docela naměko (ne z Tebe né 😄 ) a že pokud máš svůj názor a prezentujeě ho slušně, tak není co ti vytknout. PS. za mě sebesama já GTIho nechráním, jen s ním buď souhlasím nebo ne.. Jinak přeji i Tobě krásný vstup do roku 2006 a nejen vstup. Tak si to užij.. 😄 😄
souhlas s PM, žádný urážky a narážky tak co........to je asi tím chlastem.........
* Tamine, ty jsi tu ještě taky?... Já myslel, že tady zoufalce budu dělat sám. Neměl by si být někde jinde, nebo tak...? Hlavně tobě přeju, aby si si splnil ten svůj sen a postavil tu káru.. A estli bude mít koní 10 nebo 100 je fuk. Hlavně vydrž a když to zrovna nepůjde, tak zatni zuby a vydrž víc... 😉 😄
Hoši, vy se nezměníte. Jedu na Stodolní, čest.
* se neříká, no včera jsem ještě chvilku seděl u komplu a pak jsem vyrazil za kulturou do města.......P.S.>😁íky a tobě taky přeji Alles Gute do novýho roku.Jo a propos nemáš v záloze nějakej přebytečnej motor z Tigra?
právě poslouchám Led se zelim - Kaž mír a popíjím asi šestýho beefeatra s toníkem. Míchám to od oka, na gentlemanství není čas >😁 >😁 Je mi skoro dobře, chladim pár lahví šampaňskýho, ale asi mi jedna bude stačit... Může mi někdo vysvětlit, proč v bedně dávaj skoro nic..
Pánové, kolegové, bráchové... pročetl jsem diskuzi... děkuju vám za přízeň. Všem. Redaktorovi, který vybíral těch 50 příspěvků se omlouvám za těžkou hodinku, kterou musel trávit nad mými texty. Přesto... ten výběr... to je fakt průřez... V dokonalé pokoře a úctě stojím před AUTO.CZ... No... tak já... bych... abych se trochu odhalil... možná měl vybrat ten, který osobně považuju za nejpovedenější (pokud tedy přijmu odvážnou tézi o povedení ještě některých)... Tak osobně favorizuji jeden příspěvek... je krátký a nahoře v článku je označen pod pořadovým číslem 48 - Kopyta na baru. Vnitřní vztah mám též k číslu 26 - Ještě jsou srdcaři a k číslu 45 - Facha. Teď už o mně víte takřka všechno... Takže, jistě tušíte... jaké příspěvky budu publikovat i v roce letošním... Prosím předem o toleranci... neboť i já o ni usiluji... teda pokud nejde o kritiky VW 😉 P.S. Všem vše nej v novém roce a vzhůru na ně... myslím na auta, vy prasáci 😄 :yes:
Nemáte se za co omlouvat, pro mě to byl obrovský relax, fakt jsem se u toho pobavil :-! Do notebooku jsem v průběhu čtení vyprsknul několik deci čaje >😁
Mily GTI,
nejsem příliš častý čtenář tohoto fóra, ale občas se tady objevím.. Mě se z tvých příspěvků nejvíce líbila 13 - Má 911ka - odkud ten motiv máš?? Pak mi taky sedky do mých pocitů 9+10 k amerikám.. a ještě několik dalších.. takže dík. Ale zpět k té 911 - jak tě to napadlo?
nejsem příliš častý čtenář tohoto fóra, ale občas se tady objevím.. Mě se z tvých příspěvků nejvíce líbila 13 - Má 911ka - odkud ten motiv máš?? Pak mi taky sedky do mých pocitů 9+10 k amerikám.. a ještě několik dalších.. takže dík. Ale zpět k té 911 - jak tě to napadlo?
Tipuju...spousta probděných nocí a zírání na plakát 911 na zdi, a pod ním nápis "VW-Porsche 911 4" (bez čtyřkolky nebrat! 😉 ). No a pak si stačí přečíst GTIho články o plakátových maniacích a je to doma... >😁 >😁 >😁 . Včera jsem prožil podivný večer, párty byla hustá,jedny prokoplé dveře,rozbité skleničky 3x,vylité víno 4x,ukra´dený foťák 1x. Tímto zdravím Janičku ze žižkova! A Martinku ze záběhlic! PS: ať mi ze zad někdo sundá toho šimpanze!!!!!!! 😄 . Všechny zdravím, zváště GTIho, Micinku,Lonese,Matese,ZZtopáka,Marka,Tam… celá squadra auto.cz včetně redakce!) A nezapomeňte! Jak na nový rok, tak po celý rok! :-!
Díky... no, jak mě to napadlo... tak jako Má Corvette, Můj Cayenne, Má Impreza... prostě se podívám 911cce hluboko do očí... a napíšu to... Je to sice banální motiv... ovšem pokud pochopíš, že banální je v podstatě celý život... umíš si v sobě sestavit žebříček citovejch kvalit... a jedna z těch kvalit nejcennějších je vztah otce k synovi. Přečti prosím "Mou Corvettu". Je to někde pod článkem o Corvettě... pár měsíců nazpět... :yes:
Je reklama v den, kdy to nikdo nemyslí vážně, reklamou, nebo poukazání na "kvalitu" těch co tak hodně přispívají viz GTI. Článek oslavující něco co se líbí jen smečce věrných a možná AUTO.CZ, protože má víc přístupů na své stránky, to si dokážu představit. Bohužel kde je konec nebo začátek serióznosti? Zdá se mi to jako bláto, jako Blesk mezi normálníma novinama. Ale o tom to je...dokud ty blbosti bude někdo číst...dobře jim tak. Po tomto článku však nemíním dále číst takové stupidní články.
Tento clanek ma jen stmelit hardcore techto diskusi. Nikdo evidentne nezkouma kvalitu prispevku, jde jen o to ze tento clovek ma cas nejmin 20x denne sednout a cosi predlouheho sepsat, a cist vsechny reakce. Normalni lidi na to nemaji cas a muzou nejen lip psat ale i autum vic rozumet. Na xchatu taky maji silence, co sedi u chatu hodiny a hodiny a pak se vzajemne velebi. Uroven jeho projevu je porad uplne stejna a bez invence, radoby literat, basnickar oslovujici familierne ctenare bracho, ze sahodlouhych eposu aby se clovek konkretniho argumentu dohledal. Pohledy lidi, kteri vidi svet jinak, treba racionalne, dokonce "jen" beznych uzivatelu aut jako spotrebniho zbozi, nejak neni schopen pobrat. Neni to nic osobniho, panuje tu svoboda projevu, jen nechapu adoraci na zaklade mnozstvi, vlastne nechapu co vubec redakce dikutery jakkoliv komentuje.
Smysl tohoto serveru je informovat a pobavit (s nenápadnými bannery na kraji 😉 ). Informace jako z novin jsou v článcích, pobavení a doplňující informace pod nimi. To je celé.
No nerekl bych ze pise "spatne", je to fajn, a je fajn ze prispiva (ikdyz castokrat mimo tema). A castokrat s nim souhlasim. Ale mas pravdu s tim casem. Taky ho lituju ze cely svuj volny cas travi psanim na auto.cz, je to smutny a az neskutecny....podle casoveho rozpeti se to zda az nemozne to zvladat, proste timhle bych se nechlubil 😄. Az se me vnoucata zeptaji co jsem delal v tom a v tom veku, tak nechci odpovidat: jenom jsem sedel u PC a psal prispevky na auto.cz....tot vse ! Snad se nikoho nedotknu......
příspěvky od GTIoho si vždycky rád přečtu a to hlavně proto že se k jejich textu dá dobře diskutovat. Je tam vždycky nějaký názor s kterým ne vždy souhlasím (třeba jako že nejlepší barva je stříbrná a nejlepší auta VW apod.). Cením si literární hodnotu, ikdyž někdy ty příspěvky mají hodnotu jen literární 😄 a přemýšlím kde na to ten člověk bere čas - nestíhám ani číst všechno co napíše. Je vidět, že něco v hlavě má, ale občas zapomíná, že všichni nežijí ve stejném světě jako on a místo aby si svůj názor obhájil, začne nadávat do komoušů apod., že jo >😁
no cudujem sa, ze este nie si clenom redakcie, ale asi mas na praci nieco lepsie, i ked netusim co by mohlo byt pre teba lepsie ako pocas dna prehanat tatose po cestach a po nociach o nich pisat... 😉 kazdopadne gratulujem !! 😉 :yes:
...prostě nechápu... 😲 8-s
nic si z toho nedelej, ja taky ne. asi jde jen o to ze nekomu pripada jeho sloh zabavnej a on se opojen popularitou rozjel. Obsah nula, formu at posoudi podle vkusu kazdy sam, me pripada strasna.. Priznavam ze nekdy nechtene pobavi i me, zpravidla kdy vynasi do nebes i to posledni maly * ktery vypadlo z "toho spravnyho" koncernu a clovek si uvedomi ze to opravdu mysli vazne 😄 Kdyby se omezil v nesmyslnejch komentarich u japonskych aut tak se ten neskodny blazen da celkem snadno ignorovat. Jen me prekvapuje kolik lidi shledava jeho slohova cviceni zabavna, ale co se da delat, i strycek Jedlicka mel sve obdivovatele..
na Jehličku mi nešahej...............
Mám pro tebe výše ten motor, tak se podivej... 😉
>😁 >😁 >😁 :yes: včera ten link nefungoval, ale zupa.Teď valím do města koupit A2 tvrdej papír a vymodeluji si ten svůj športwagen jen pro oko abych zhodnotil dýzajn a pak se pude naostro, teda se stavbou normálně naostro nechodím.......
aspoň zúročím léta odebírání ABC................
[odkaz] myslel jsem tenhle link, jestli teda myslime ten stejnej.. Papír A2? To už VW opravdu nemá co dělat, že u Audi začli vyrábět papíry? Nebo jsou na tom až tolik špatně?
Ale stoji za prd, rano se mi zmuchlala dokonce i stredni trida A4! >😁
jojo, tenhle jsem myslel.Ohledně papíru a VW se zeptej GTIho, ale pochybuji, že ti prozradí něco o vývoji auta za 1000 ojro.....
Můžete se mi prosím ozvat do mailu?
Velmi děkuji. OŠ
Velmi děkuji. OŠ
Vyřízeno, zkontrolujte prosím Vaši schránku.
...srozumitelna vsem, nekonfliktni a vystizna, jinak ackoliv se radim spise k oponentum, tak tenhle clovek umi, mozna to chce posuzovat bez zavisti a k odpovedi pouzit mozek a kreativitu (ne kreaturu)!
Dost jsem se podivoval, jaktože tu postupně skoro vymizela individua neschopná napsat souvislou větu, jejichž příspěvky se skládají jen z rytí do čehokoliv a kohokoliv. Do článků, do aut, do druhých přispěvatelů... Proč tu diskuse nevypadá tak totálně odporně, primitivně. Sice stále nechápu, proč je odpuzuje zrovna GTI, proč je stejně animálně neodstrašuju třeba já nebo Mates nebo Ciello nebo Pekelná Micinka se svým Holz***m a další a další. Každopádně: Bravo GTI!!! >😁 >😒] :yes: :yes: :yes: Zamindrákovaní základoškoláci ať se vrátí třeba na auto.idnes.cz. Tam je diskuse vážně na úrovni. >😒]
na auto.idnes.cz je opravdu diskuse na úrovni >😁 , sice se to tam občas zvrhne v boj Pražák vs. Moravák a výkřiky typu Škodovka je sraČka, Dacia je in atd.....P.S.: Jak může Pekelná Micinka odstrašovat se svým Holz***m?U tebe bych to pochopil, ale u tak mírumilovnýho NADČLOVĚKA jako je P.M. to opravdu nechápu..........
Nesedí mi tvá familierní stylistika, nesedí mi tvůj předrevolučně vlčí způsob vedení diskuse. Zato hádky s tebou jsou pro mne kořením nudných chvil. Pravděpodobně proto se sem tak rád vracím, protože ač má tvá argumentace výpovědní hodnotu velmi často blízkou nule, ač příspěvky tvé popírají diskusní principy slušného vychování, je z tvých textů alespoň vždy cítit jistá vybíravá kultivovanost, tolik vyčpělá v dnešní době "bez hacku, carek a rozmysleni". Tak když nic jiného, alespoň hezký nový rok, GTI. :-!
Jestli chcete diskuze na AUTO CZ zvrhnout v Passatnim stylu wolfsburgskeho Apostola Bertonaka zvaneho GTI, tak prosim. Uskodite nevice sobe. V kratkem horizontu Vam to mozna zvysi navstevy ale kvalita prizpevky pujde :no: s tim jak do diskuzi budou prispivat jeho pochlebovaci. Po case se okruh prispivatlu omezi jen na ne a rank Vam zase klesne. GTI je jeden z tech, ktery tvori myty a stereotypy o autech na misto serioznich informaci. Ona zversovana blbost zustane vzdy jen zversovanou blbosti a tak kdyz se nekterym hloupejsim jedincum libi forma, absorbuji i informaci. Tohle je ucebnicovy pripad manipulace. GTI asi driv delal u politruku, jde mu to fakt vyborne! Redakce by podle meho nemusela vyzdvihovat podobneho prispivatele, protoze tim muze davat najevo, ze se hlasi k hulvatstvi, necivilizovane diskusi a protlaceni passatnich produktu VW Porsche Group. Myslim si, ze GTI je cistokrevnym pohrobkem 50-ti lete totality v ceskych zemich. Je redakce taky?
tudiz nebudu cist ani tuto 😄
A ani přispívat do ní nebudeš, viď.
On je zastánce vysoce intelektuálního technicky-odborného druhu diskuse, který pěstují třeba na iDnesu nebo Lidovkách. >😒] Proto se nebude zahazovat s náma a sníží nám rank. Bojim, bojim. >😁 Jen nevím, proč tu technickou diskusi nepředvedou. Třeba pod diferákem od Subaru. Tam chudáci civí, neví co napsat a musí to tam zachraňovat dáma. 😉
není mi to jasný... ;-\ proč po světě chodí tolik lidí, kteří stále mají problém... mají problém s tím brát věci tak jak jsou, bez závisti, bez narážek, bez vulgarit a s citem a slušností a úctou k druhému... třeba jen k názoru... Svět je takovej jakej ho děláme my... ti co tvrdí, že GTI przní diskuzi, tak ten ji przní právě tím příspěvkem 100%OT že ji GTI przní... Není lepší a rozumější přidat adekvátní příspěvek k tématu než se navážet do ostatních diskutujících a přiznejme že nejčastěji právě do GTIho...?!? Nebo se většina snaží na literárním poli či "žurnalistickém" tak dlouho a bez uznání a ocenění..?, že nedokážete zkousnout a povznést se nad tento článek..?? Jo..!!! Bravo GTI... to je síla.. a že jsme se nasmáli... >😁 >😁 :yes: a o tom to je... Proč nebýt rád za to, že také přispívám k dobré úrovni tohoto serveru... (ve srovnání s konkurencí..).. Internet je právě o té interaktivitě a myslím, že zapojení publika jakkoliv do "fungování" serveru je super..!!! Kingu...?? máš problém to rozdejchat..?? piš tak dobře jako on a třeba tě bude někdo číst..!!! jo snažíš se a docela dobře... tak nebuď malý dítě... a nejen ty... tvůj nick rozhodně nesedí k tvým komentářům a názorům... :no: A pozastavovat se nad 20 za den..??? 😉 😄 musím se smát, že někomu leží v žaludku volnej čas někoho druhýho... 😄 pracujte tak pilně jako on a ten čas za nějakou dobu (když budete dobře pracovat) budete mít taky... třeba.. 😉 Spíš na mě leze nálada pod psa... protože věční rejpalové a nenchavci mě lezou na nervy a otravují mě víc než slušný, vtipný a bohatý příspěvek od GTI, ze kterého je cítit úroveň a styl kvalitního přispěvatele a člověka....!!!!!!!!!!!!!! :yes: 😉 tak bravo GTI..!! 😉
Není ti to jasné ??? Sám si si dal odpověď, a to tou další větou : ... mají problém s tím brát věci tak jak jsou, bez závisti, bez narážek, bez vulgarit a s citem a slušností a úctou k druhému... třeba jen k názoru... (Tvoje slova). Promiň, ale že by zrovna GTI bral věci tak jak jsou, bez závisti, bez narážek, bez vulgarit a s citem a slušností a úctou k druhému... třeba jen k názoru ??? To se mi opravdu nezdá, Tvůj pohled na něho a hodnocení jeho příspěvků bude asi velmi zkreslen, sám asi víš proč, ale to je tvoje věc. Jen prosím Tě nehaň ostatní, kteří s Tebou nesouhlasí a vyjádří (samozřejmě že slušně a třeba i s argumenty) svůj názor, když sám máš máslo na hlavě - nebereš věci tak jak jsou a s úctou k druhým a nebo třeba jen k názoru. A také si nejsem jist, zda všechny příspěvky GTI jsou slušné, vtipné a bohaté, jak píšeš. Zkrátka si myslím, že si může psát každý kdo chce co chce. Názory, básničky i kritiku, ale slušně a pokud kritiku, tak s argumenty. To co jsi napsal Ty, mi nesedí a proto Ti tady píšu odpověď a doufám, že tam ty argumenty jsou. Pokud může přeci psát GTI, jak Ty píšeš, mohou psát i jeho kritici (opět zdůrazňuji slušnost, věcnost, argumenty). Pokud však píše s vulgaritami, bez slušnosti a bez úcty k druhému a třeba jen k názoru, pak se nikdy neozveš na obranu slušnosti a tolerance. Nebo se snad mýlím ? Jinak s tebou souhlasím s tou divnou skupinou lidí, kteří jen prskají a kritizují a pokud možno bez názoru a argumentů, zkrátka mají jen tu nas-ranost na vše, a tady si tu svoji vlastnost (kterou si možná neuvědomují) vylévají na GTI, protože to je ta osoba, která jim hází udičku, na kterou se vždycky ti hladoví rejpalové chytí. Je to ale jen jejich hloupost a ještě na ní poukazují. Takže to asi tak. Snad jsi pochopil, co jsem Ti chtěl napsat. 😉
8-s :😉 😲 ;-\ moc jsem nepochopil co jsi vlastně chtěl říct... o tom másle, o urážkách )vulgaritách) od GTIho.. atd... ;-\ ;-\
Vidíš a já myslel, že jsem to psal tak, aby to k pochopení bylo. Zkus to ještě jednou. Když to nepůjde, tak mi to sem napiš, já se Ti to budu snažit vysvětlit jinak. 😉
půjdu popřadě.. teda OK..?!? tak zrovna GTI je tak v pohodě a bere věci tak jak jsou a rozhodně bez závisti (já taktéž).. bez vulgarit a s citem.. (pokud někoho rejpneš pod žebra, tak je to v pohodě a není to navážení se do někoho..!!!!!!!) Nevím, čím by měl být můj pohled zkreslen..?!?? Jiné argumenty rozhodně nehaním, pokud to jsou argumenty..! pokud to jsou nářky na vlastní neschopnost a ukřivděnost tak na to tu nejsem zvědavej...!!!! stejně jako zhovadilý bláboly.. nejsme tu v psychologické poradně..!! proto nechápu tvoje navážení se do mě s tím máslem na hlavě...?!? ;-\ (o něčem píšeš ale děláš naprostej opak..!!!) GTIho příspěvky, které jsem tu četl a které jsou na kraji diskuze tak jsem zaznamenal jen slušné.. pokud se do něj někdo naveze tak chápu adekvátní odpověď... a nějákej výkřik do éteru hovorově nebo i s vulgárním slovem... nenech se vysmát...!!! 😄 a co se týká obrany slušnosti... hmmm... teď jsem to snad napsal... právě že většinou ji bráním..!!! A příště bych ocenil příspěvek bez takováho toho másla na hlavě atd... někdo chytlavej by to mohl vzít moc špatně... takže pokud jsi na takové úrovní, že dokážeš jen vyplodit podobnou hovadinu s pocitem nadřazenosti nad někým o kom řekneš že má máslo na hlavě, tak raději už nereaguj..!!! nebo opravdu na jiné úrovni...!!! 😉 nemyslím, že jsi zaostalý nebo podprůměrně inteligentní resp. blbej, že by jsi to nepochopil...!
No je vidět, že to sedlo - to máslo na hlavě byl ten šťouch, žádné navážení do Tebe. Asi jsi to opravdu nepochopil a hlavně tu nadřazenost. Tím netrpím a pokud to tak vyznělo, tak se omlouvám. Psal jsem o tom, že si každý může psát co chce, ať již básničky, názory nebo kritiku. Vše musí být ale ve slušnosti, v mezích obecně přijatelných a u kritiky s argumenty. Tím máslem bylo míněno, že sám nebereš názory, tedy spíše kritiky (a dokonce s argumenty) psané výše s Tebou uváděnou úctou alespoň k názorům. Také si nemyslím, že by GTI psalo neslušně jen po nějaké navážce. Kolikráte je on ten první, kdo začne používat břitvu a její ostří. Pohled je zkreslen vaším vztahem (myšleno přátelství), který je z diskuzí patrný. Tím ho nekritizuji, to je vaše věc, jen je pak jasné, že nemůžeš být v hodnocení 100 % objektivní. Spíše mi připadá, že by se Tvoje snažení dalo chápat jako nadřazenost. Pouze GTI a jeho skupina může psát, ostatní (i věcní kritici) ať jdou jinam. Tak to lze alespoň chápat z Tvých 2 příspěvků. Ale možná je to jen můj názor, přesto si jej dovolím napsat. Psal jsem také o té skupině, kteří jen rýpají, kritizují a naříkají (Tvoje doplnění). Tu netoleruji. Končíš však špatně, kritizuješ mne za můj příspěvek, ale argumenty nikde. No snad jsem to již osvětlil. Toleranci a nadhled, sám jej doporučuješ, tak se toho drž. 😉
Dost už, brácho... nerad bych byl ostrej... směrem k Ciellovi ti to moc nejde. Fakt. Nenuť se do příspěvků... pišme raději o slevách u jinejch článků... Jinak - žiješ-li v naivitě, že se tu odehrává nějaká podpora mezi přáteli a boj proti jakýmsi nepřátelům... tak se pokus pochopit, že jestli mi tu někdo nikdy nic neprominul, pak to byl zrovna Ciello. Jenže on umí nepromíjet kvalitně. A to proto, že je to kvalitní člověk. Vybral sis zrovna toho, kdo si tvé věty nezaslouží. Hrábni nahoru a kultivuj jiný borce... s názorama bez názoru...
Hele kámo, já myslím, že nepotřebuju, aby někdo hodnotil, zda mi to jde nebo nejde. Já to také nedělám a myslím, že ty na to asi taky živnostňák nemáš. 😉 A to že jste taková skupinka vám také nevytýkám, jen psal o jistém zkreslení pohledu. Věty, které jsem mu napsal, patřily jemu a nijak to nepopírá, že je kvalitní člověk. Nesoudím nikoho jen podle příspěvků do diskuse. Kultivovat borce ... s názorama bez názoru ? Sám víš, že to nejde, už když jim tu udičku nahazuješ. Tak jen tak dál, více vtipu, méně ostří.
No, konečně... Já jen... u Ciella jsi byl jak slon v porcelánu... tak proto... 😉 :yes:
právě ten nadhled... pokud chybí, těžko se hodnotí... a GTI a jeho skupina... >😁 >😁 paranoia prvního stupně.... právě proto že vím jací asi jsou lidé z jeho družiny.... (musím se nad tím smát..)... tak se zastanu jejich strany oproti navážkám odjinud... chápeš..?? a rozhodně spolu navzájem nesouhlasíme jen z projevu sympatií... naopak... většinou spolu nesouhlasíme a pokud jsi to tu četl, tak ti to musí být jasný....! A že neberu ostatní názory... já psal, že na nářky a ukřivděnost a totální bláboly nemůžu reagovat jakkoliv pozitivně... a ostatní názory silně akceptuju a dokonce je chci slyšet, abych se i třebas něčemu přiučil.... a že neakceptuju tvůj názor..? tak to bylo myšleno..? Právě že ano... já ti ho, jestli sis nevšimnul, nevyvracím, jen na něj reaguju svým pohledem a tomu se ve finále říká diskuze, která by většinou měla vést k rozšíření obzorů a třeba i k určitému poučení... 😉 ale máslo na hlavě už zavání něčím trochu jiným... nemyslíš..??!? a jestli dobře čtu, tak s kritikou mezi námi dvěma jsi začal ty, což mi nesedí ta tvoje věta: "Končíš však špatně, kritizuješ mne za můj příspěvek, ale argumenty nikde." a diskuze je právě o tom, že o své vetzi diskutuješ a netvrdíš ostatním že tohle tak a ono takhle..!!! to není diskuze ale diktát..
Já nevím proč paranoia - přiznej, že jste skupina, na tom není nic špatného a nikdo vám to nevytýká. To že je bráníš při navážkách je samozřejmě, to bych od přítele čekal. Pokud ale někdo napíše odlišný, ale vlastní, názor, třeba i tu omílanou kritiku, uvede fakta a argumenty, pak je nemůžu jen bránit hlava nehlava, ale názor vyvrátit. "A že neberu ostatní názory... já psal, že na nářky a ukřivděnost a totální bláboly nemůžu reagovat jakkoliv pozitivně" S tím naprostou souhlasím, to jsem už ale nahoře psal. Dál už to je "divné". V žádném případě to není diktát. Psal jsem to jinak, problém je, že každé oči "vidí" jinak a hlavně pak i ta hlava u každého "jinak" funguje (to nemyslím hanlivě, chraň bůh). Zkrátka a dobře, řekl bych, že máme skoro podobné názory, jen s tím, že já si navíc myslím, že věcná a slušná kritika GTI, stejně jako kohokoli jiného, může být a taky to, že někdy s ostřejším a později stupňujícím se tónem začíná GTI. No snad jsem to vysvětlil, máslo bylo popíchnutí podložené příkladem. 😉 Takže KEIN DIKTAT, KEIN PASSAT 😉
jo...s tím passatem souhlasím, ale trochu mě zaráží jedna věc... Ne že bych z toho byl na zhroucení, ale zavání mi to politikou... 😄 Trochu mě mrzí, že jsem se teď snažil napsat srozumitelně (doufám) můj pohled na věc o které vím a chci ti jej říct a ty nevím proč zase její část úplně vygumuješ a "reprodukuješ" tu zbylou... a to jest takhle z mé strany..: Ano jsme přátelé (nebo spíš - známe se).. a navzájem se silně respektujem a bráníme oproti výpadům "hulvátů" i přes fakt, že spolu nesouhlasíme a jsme navzájem názorově kontra velmi často... a z toho vyplouvá fakt, že se zase nebráníme z principu i v nepravdě... A určitě sám jsi poznal, že mnoho lidí zde jen něco plácne a bez argumentů a s výpadem proti někomu.. (o rejpnutí pod žebra nemůže být ani řeč..).. pak jsem jasně na straně přátel... ale v případě střetu názorů, jsem, a i většina, tam kde je mi to názorově bližší... V souhrnu asi píšem o tom stejným, ale přijde mi, že na určitou stranu už člověk vidí rudě a ztrácí pojem o realitě... 😄 zní to dramaticky, ale nemyslím to až tak strašidelně... 😉 leč bohužel to tak vnímám... Mně navíc takový rejpnutí neublíží... dokážu stejně dobře přijmout jako rozdát... jen mi přišlo nefér hned používat něco podobného a s tímto nábojem... Vím že mi rozumíš... 😉
Snaž se, Ciello, snaž, třeba ti ACZ taky na stará kolena vydá ty plky knižně. Tohle opravdu miluju. Mentorování někoho, kdo se cítí být povolán k tomu, aby stanovil pravidla, co a od koho je "dloubnutí do žeber" a co a od koho je "hulvátství". Nemluvě o tom, že zapomínáš, že těch "perel", ať už od našeho Poloboha, nebo od kohokoliv jiného zas až tolik není, bohužel převažují diskuze na téma "Kdo je jak debilní, omezený, jazykově nezpůsobilý, primitivní, nezkušený, názorově nevyzrálý, ubohý, případně charakterově pokřivený". To je to, co vadí mě v první řadě. Že jistá grupa dokáže s přehledem rozklížit libovolnou tématickou diskuzi mě vadí taky, ale až ve druhé řadě. U čtení spousty příspěvků se člověk taky pobaví, ale je to jako s grilovaným kuřetem. Kdysi jsem si říkal, že bych ho mohl jíst denně. Po třech týdnech jsem byl na pár let vyléčen. A to samé platí i o tom, co jedni na ACZ milují a druzí nenávidí. A třetí si mnou ruce, protože jim přibývají shlédnutí a jsou pro to schopni ty hemzy ikonizovat. Popravdě - dokázal jsem se tu královsky bavit u mnohých příspěvků od různých lidí, ale drivá většina v tom seznamu výše není. :no:
vy, mí kritici, co jste zatím svůj nejrozsáhlejší příZpěvek na auto.cz napsali k mé osobě... vám vzkazuji společně s Motýlkem - JEŠTĚ JSEM TADY, VY BASTARDI :yes: Učte se, makejte na sobě, tvořte myšlénky, buďte dobří, přejícní, a mějte smysl pro humor... neboť zoufalství z vlastní průměrnosti je ta nejhorší motivace k psaní, jakou jste si mohli vybrat. A všem kolegům, s nimiž "jedu" na společné struně (a my o sobě víme) tak těm samozřejmě děkuju za myšlénky podpory... Vehnaly mi slzy do očí... Víte... zažít to, co jsem zažil zde... prostě otevřít rutinně ráno monitor, pak teprv ještě rozespalé oči a úlekem spadnout ze židle... pak se k tomu vrátit a natvrdo si uvědomit... že je tu článek o GTI... no... já Oscara ještě nedostal... ale už vím... jaké u toho asi tak člověk zažívá pocity... P.S. Tak, a vzhůru na další články :yes:
Nenech si to tady znechutit pár lidma, který nevěděj o čem plkaj. Ještě jednou šťastný psaní příspěvků.
Hele, GTI, tohle je frajeřina udělat prům. 20 příspěvků denně. Smekám. Syn díky tobě udělal slohovku za jedna, psal "Jak kupovat auto". Dík. Nenech se odradit, jsou lidi, kteří tě fakt nesnáší. Nemusely by ale používat sprostá slova. To považuju za vrchol zoufalství. Tvoje příspěvky jsou možná občas odvěci, ale často se u nich zasměju. Jen tak dál a ještě jednou dík.
Pamätáte si, ako ste sa narodili? To svetielko na konci tunela? Ja moc nie, veď je to tak dávno... Ale pamätám si moje prvé pocity, keď som začal pred pár mesiacmi navštevovať auto.cz - ten GTI je ale pako. Ale už nemám -násť a namiesto bezhlavého búšenia do neho som si sem-tam vypočul niektoré z jeho názorov. Vybavil sa mi pri nich starý kamarát Kamillo (pozdravujem!) s jeho patentom na pravdu a spôsobom podania, ktorý vo vás musí speniť krv. Ale kto sleduje tieto diskusie vidí, že tak ako Kamillo časom obrúsil svoje hrany, aj GTI menej oslovuje spoludiskutujúcich "komouš" a "teplej". A jeho názory sa zrazu dajú čítať (čo nemusí nutne znamenať, že s nimi musíte súhlasiť).
Krásny príspevok Valka svetu! od užívateľa Paja mi hovoril z duše. Ja aj naďalej patrím do druhého tábora a VW nie je môj idol snov. Ale GTImu prajem, nech mu Passatní vítr prináša múzu. Hlavy, ktoré trčia z davu sa triafajú najlepšie, tak sa drž brácho!
Krásny príspevok Valka svetu! od užívateľa Paja mi hovoril z duše. Ja aj naďalej patrím do druhého tábora a VW nie je môj idol snov. Ale GTImu prajem, nech mu Passatní vítr prináša múzu. Hlavy, ktoré trčia z davu sa triafajú najlepšie, tak sa drž brácho!
Totéž lze popřát tobě, jen bych k tomu dodal - nauč se přijímat kritiku a respektuj opačné názory, oprosti se od psychoanalýz. A bude hned líp :-!
S tímhle problém nemám, neboj... ty se nauč přijímat kritiku, respektuj opačné názory a oprosti se od psychoanalýz... jen bych ještě dodal... že hra je od toho, aby se hrála... a na to každej nemá... Kingu. Jo, snažíš se... přečet´jsem si tě nahoře u Ciella... připomínáš mi mě samotnýho... kdysi v mateřský.
Nesem si jistý... No, na hraní na správňáky a zloduchy a na básničky už jsem docela starej 😉 . No, opravdu se nedá říct, že bych se snažil. Snahu je dobré vyvíjet na to, co dává nějaký smysl... No to jsem rád, že jsem jako božský GTI v mateřský, tenkrát jsi určitě ještě s lidmi vycházel a měl jsi nezdeformovaný pohled na svět 😄
Je z tebe cejtit, žes zupák (promiň), že na básničky nejseš... Jo, jo, tak to bude... Chce to nadhled a toleranci... brácho 😉 Ani jedno mít ovšem nemůžeš... možná ti jednou někdo vysvětlí proč 😄
Někteří si zvykli, někteří mu nemohou přijít na slovo (a že jich používá dost 😉 ). Každopádně závistivcům přeji vystřízlivění a GTImu dobrou klávesnici. Letos opět napočtenou, chlape 😄
Tenhle prostor pod článkem je od toho, aby se diskutovalo a my jsme opravdu velmi, velmi vděční za kultivaci diskuse, ke které většina z vás přispívá.
Občas se témata zvrhnou, a občas jsou tu bitvy zcela šílené, ale osobně jsem rád, že to tu vypadá o poznání kultivovaněji nez mnohde jinde. Je to i zásluhou těch vás věrných, kteří dokážete fanatiky uklidnit či umlátit argumenty a nenechat se vytočit sprosťáky.
GTI je v dobrém slova smyslu exot, ale vydáním antologie jeho slovních granátů jsme nechtěli vyzdvihovat jeho postavení - spiš vás všechny podnítit k diskusi. Pokud mě nekdo slyší, děkuji velmi speciálně nickum Ciello, King, Pekelna Micinka, Lonestarstate, dCi, ZZ, Marko, Tamin, Yaroukh a mnoha dalším - vaší zásluhou a vašimi připominkami to tu kvete. A věřte, že nejde jen o počet shlédnutých stran 😉 BTW: Test ve formě GTI by GTI bude mít následovníka.... už si z vás vybíráme ... tak se těšte😄
Občas se témata zvrhnou, a občas jsou tu bitvy zcela šílené, ale osobně jsem rád, že to tu vypadá o poznání kultivovaněji nez mnohde jinde. Je to i zásluhou těch vás věrných, kteří dokážete fanatiky uklidnit či umlátit argumenty a nenechat se vytočit sprosťáky.
GTI je v dobrém slova smyslu exot, ale vydáním antologie jeho slovních granátů jsme nechtěli vyzdvihovat jeho postavení - spiš vás všechny podnítit k diskusi. Pokud mě nekdo slyší, děkuji velmi speciálně nickum Ciello, King, Pekelna Micinka, Lonestarstate, dCi, ZZ, Marko, Tamin, Yaroukh a mnoha dalším - vaší zásluhou a vašimi připominkami to tu kvete. A věřte, že nejde jen o počet shlédnutých stran 😉 BTW: Test ve formě GTI by GTI bude mít následovníka.... už si z vás vybíráme ... tak se těšte😄
:yes: P.S. věděl bych komu svěřit k testu koště... jenže košťata vy zase netestujete... 😄 tak se necháme překvapit... BRAVO AUTO.CZ
No já slyším. 😉 A děkuji. "Antologie slovních granátů" >😁 :yes: :yes:
jsem rád, že spokojených nás tu je (doufám) většina, ale nezapoměl bych, že lví podíl na vysoké úrovni tu má jeden s gentlemanskými manýry.. 😉 takže díky a vy - redakce... tvrdě pracujte..! 😄 :yes:
Milé 😄 . Jinak máš recht, že diskuze na jiných autoserverech bývají i úděsnější, ale zase na drudou stranu i více k tématu. 😐 Ale spíš bych GTImu půjčil ještě nějaké pořádné auto, aby ho ten VW pustil >😁
Tenkrát tě to dost vzalo... vidím, že se s tím vyrovnáváš neúspěšně dodnes... 😄
Jasně, chodím kvůli tomu k psychoušovi a ani on neví, co se mnou. Každou hodinu se láduju hrstma tabletek, asi to vypadá na lázně se skotskými střiky a služebnictvem v bílém. A to všechno jen proto, že jsem se psychiccky nevyrovnal s tím, že se GTI svez v GTI. To je ještě horší, než kdybych byl v mládí zneužívanej stokilovou pošťačkou 8-s
Jestli ma cenu reagovat i trosku pozdeji uz ne k prave aktualnimu tematu,tak k tem TOP 50 od GTI, bych si dovolil jeste jeden jeho prispevek pridat. Mozna to je a verim, ze bude "TOP 51." jen pro mne, ale myslim si, ze urcite pro kazdyho z nas je minimalne fajn, kdyz potka, nebo jen pozna v zivote nekoho, od koho si muze do zivota i neco malo vzit. Tento "TOP 51." mam skopirovanej stejne, jako prispevek "Slunicko, kyticky, hrobecek" od Alibaby a i kdyz si ho treba casem prectu x-krat, vzdycky me ve mne vzbudi stejny respekt a oslovi mne stejne. Tak jako bylo stylove serazeno "TOP 50" prispevku a prvni misto bylo prideleno prispevku "Proc prave VW GTI" .... tak stejne tak, je u mne navyse jeste "TOP 51." prispevek tento: *"Fandím jistejm pohledům, přímejm řečem, férovosti, charakteru, čestnosti, pravdomluvnosti, odvaze a cti. Fandím upřímnosti, odpovědnosti, nezlomnosti, vytrvalosti a oddanosti. Fandím ochráncům dětí a dvořičům dam, fandím smyslu pro krásu, akcentu na detail, znalostem dějin, umění a tvořivosti lidí obecně. Fandím lidem s názorem, intelektu, moudrosti stáří, dravosti, mládí a pokoře."* Dodatecna gratulace pro Tebe GTI. :yes: *s*
NEuvěřitelné na JAKÝ jsem narazila text...! 😉
NEmám "ambice" na takovýhle "sestřih" svých výroků, nicméně vám GRATULUJi :yes: 😄
NEmám "ambice" na takovýhle "sestřih" svých výroků, nicméně vám GRATULUJi :yes: 😄