Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Saab performance team: Námluvy po švédsku

23 komentářů

Ciello se posere az to uvidi >😒] A ty soferi, klobouk dolu :yes: :yes: :yes: :yes:
Jo, je to paráda. Ale už jsem to viděl asi před měsícem 😉
Dostal jsem to jako pravidelny sofer trasy Pha-Brno-Ova asi pred mesicem a ulozil si to na cestne misto k videu s Audi QS1 Pikes peak a screenshoty z WRC! Super! :yes:
tohle je teda super.Ti šoféři jsou holt profíci, ale chtěl bych vidět auta při resp. po tréningu >😒] ...........
Super!!!! To je fakt vysoká pilotáž..... Saab ještě žije! 😄
Paráda, kdyby je tak dostala do ruky posádka Blomquist-Cederberg, tak by to bylo ještě větší "tóčo", ale jinak super.
Já jel s novou 9-3 AERO (210k) v automatu a byla to taky lítačka, i když oproti tomu videu co jsem tu viděl a mým řidičským uměním, bych se musel červenat jako prvňáček 😄
no konecne! 😉 😄 :yes:
Nádhera. :yes: Saab 9-3 je trhem nedoceněný auto.
Určitě, i v základu s 1.8 šlape jako švýcary
Je to skvělý auto, bohužel to tady Ti Maďaři drželi s cenou šíleně vysoko. Snad se to srovná.
...a to som si myslel, ze taketo veci idu robit len so stihackami. 😄 A ono to funguje aj pri treni o vozovku. O to vacsia ucta: udriftovat, ubrzdit a uakcelerovat to v spravnu tisicinu sekundy - to je uz co povedat :yes: :yes:
pekny, to rozhodne jo, ale je to jen mala ukazka ..zkuste Saab Suite - koncert Saab Performance team z roku 88 s 9000 turbo 😄
[odkaz]
DOKONALY!!!!! :yes: :yes: :yes:
A co tohle? Santovi se asi roztrh raneček >😒] [odkaz]%20Group.jpg
Kámo, dost dobrý, díky za tip!!! Jak mi tohle jako zarytýmu Saabistovi mohlo uniknout...
[odkaz]

pro stazeni... hledejte po😜 Miscellaneous - Saab Suite (Film clip)
😄 😉 :yes: >😁
Tak to je slušnej mazec!!! :yes:
To dělám s kamošem na parkálu u Tesca každej den. >😒]
Jooo, kdyz se to umi, je to parada...
GTI
Dokonalej tanec... dokonalej krok... dokonalej rytmus. Tohle, brácho, bys nezvlád´ani s RC modelem... natožpak se svojí šunkou z bazaru, kde ses nechal voškubat jak vrabčák... Ale bacha, můžeš to trénovat... někde na okruhu... tipuju, že tak po třiceti létech bys to moh´zvládnout. Jednou... ovšem jenom jednou... Tak na to mysli, až budeš zejtra roštovat ty svý protektory na semaforech u vás za sámoškou...
:yes: :yes: :yes:
Pěkný, ale "kupte" si Top Gear's Tiff Needell Burning Rubber :yes: