Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Pozemky pro Hyundai sceleny, čeká se na rozhodnutí automobilky

26 komentářů

Aby v Nošovicích našli lidi,v Holešově by nebyl problém-to je větší spádová oblast lidí co rozuměj technicky a né samý zelináři. 😲
Zapomínáš, že kousek vedle je Kopřivnice 😉
Ale je tam blbá dostupnost,kdyby se to mělo zlepšit,tak ty vesnice musí křížem všechny spojit novýma silnicama.Já tam mám rodinu,tak nekecám do větru-takovej havíř co měl dobrej výdělek,nepůjde dělat za ty prachy a lidi od tatry jich zase moc není.
Nejprve byl problém,jestli zelí nebo auta,teď budeme řešit,jak se tam lidé dopraví?Já bych to nechal na investorovi,pokud sem vůbec nějaký příjde.Třeba bude lidi vozit podnikovými busy. Znám firmy,které to tak dělají běžně a jsou nekonečně menší a chudobnější,než nějaká automobilka. Neřešme to. :-!
Nicmene v sousednim Frydku je plno byvalych a nezamestanych lidi z valcoven plechu, navic z teto oblasti dojizdelo spoustu lidi do Vitkovic a na Novou Hut - takze o technicky zpusobile lidi bych se nebal, ikdyz problemum se nevyhnou stejne jako v Koline (nemyslim, ze v Holesove by to bylo jine - to je teprv zemedelsky kraj). Kazdopadne si myslim, ze lokalita Mosnov je mnohem lepsi (hlavne z hlediska zivotniho prostredi).
tak se necháme překvapit,doufám,že poláci nám to nesfouknou.Jisté je ,že škodovka zabrečí stou cenovou politikou. 😉
Že bychom ještě poradili Škoda-Auto,co a jak mají dělat?To bych nechal na ní též...Každý prodává za tolik,za kolik je kdo ochoten koupit,v tržní ekonomice určitě.A proč lidé kupují škodovky,to bych zase nechal na těch kupujících. :-!
hmm taky nevidím důvod proč by se mělo cokoliv měnit na něčí cenové politice.
Nevidím důvod, mezi Nošovicemi FM a Příborem vede krásná čtyř-proudová cesta a z Příboru je to co by kamenem dohodil do městečka Kopřivnice. Mimochodem havíře tam asi ani chtít nebudou je to automobilka 😉, i když každá ruka dobrá.
Lidi je dost, vždyť je to z Ostravy 30km a když můžou z Ostravy jezdit autobusy do Phillipsu v Hranicích (50km), tak proč ne do Nošovic.
Pokud vím, tak v téhle zelinářské spádové oblasti žije (i s polským a slovenským okolím 2mil. lidí).
Navíc se tam staví čtyřproudovka na Polsko a Slovensko.
Vsichni skacou jak Hyundai piska :no:
Kdo tu skáče?Relevantní variantou je,že Hyundai půjde třeba do Polska.Protože je to on,kdo bude investovat,je asi tím silnějším hráčem.V obchodu tak už chodívá. :yes:
Toz konecne nam to budou vyrabet bliz a treba to i slevni cenu ND 😄
Vůbec nechci zpochybnovat výstavbu nové továrny.Co mě ale zaráží je to,
že stát vyplatí vlastníky a potencionální poškozené,aniž by bylo jisté
jestli Korejci vůbec budou stavět v Nošovicích.Jak jsem včera slyšel ve
zprávách,tak v případě,že Hyundai půjde jinam,nemusí ti lidé nic vracet
To je sakra podivné zacházení i s mými penězi. !!!!!!
Som Slovák a aféra okolo vykupovania pozemkov pre KIA je nočná mora ešte dnes. Váš štát spravil dobre, trochu zariskoval ale predišiel tým špekuláciam a handrkovaní sa o cene pozemkov. Keby Hyundai oznámil že ide stavať u vás určite by sa našli "patrioti" čo by ten kúsok svojej zeme chcel predať za viac ako ponúka štát... ;-\ To bol náš prípad. Ak pôjde Hyundai inde má štát pripravený super park pre iného investora, už ho len nájsť.. >😁
Ked tam Hyundai nepride stat aspon bude mat pripraveny pozemok a bude ho moct ponukat dalej ako uz pripravenu lokalitu a predide problemom. Takze vyhodene peniaze to nie su nazvyme to skor ako trosku rizikovu investiciu.
"Zabijeme tebe a tvou rodinu" a samé podobné pěkné věty od "anonymů" to "scelily". Třikrát sláva. ;-\
Na základě toho co jsi zmínil jsou dost možná smlouvy o prodeji u těch majitelů, kterým bylo vyhrožováno, neplatné, protože mohly být uzavřeny v tísni či za nápadně nevýhodných podmínek a prodej nemusel z jejich strany být učiněn svobodně, což je podmínka aby smlouva byla platná. No nevím, dalo by se tady spekulovat a byl by tu prostor pro obstrukce až se třeba bude stavět . . . Každopádně výhrůžky tohoto typu jsou HNUS !!! ;-\
To sice jsou, ale nekdy je proste nutny "trochu" pitlacit na pilu - precijenom my sme stat jako kdyz plivne, my si nemuzem vybirat a delat frajery, musime brat, co je a list firmam do *. To neni tim, ze bych byl srab neco rict, tohle je proste fakt ;-\
hm, mozna jo, ale ne za kazdou cenu... Nesel bych pod cenu dustojnosti, a v tomhle pripade (pokud stát vykoupí pozemky díky výhrůžkám fyzickou likvidací) je to podle mě pod lidskou úroveň. I když obecně jsem rád, že sem investor přijde (možná), tak tohle mě dost znechucuje 8-s
nesouhlasim, proc lizt do *japoncum? proc stat radsi takhle nepodporuje mensi domaci vyrobce? nemyslim jenom vyrobce aut, myslim vseobecne, vsechno je to v legislative.
No vidíš, že ses na tý škole naučil i něco do života >😒] :yes: 😉
Hned to zkusím aplikovat až budu žádat o zápočet. >😒]
:yes: Úspěch zaručen. A rovnou ti dají i stípko 😉
Nechaj si to az na skusku. Nevytahuj vsetky tromfy hned ako sa naskytne prilezitost. 😉 >😁
já to aplikuju právě teď...drž palce 😉