Novinky
Vsichni skacou jak Hyundai piska :no:
Vůbec nechci zpochybnovat výstavbu nové továrny.Co mě ale zaráží je to,
že stát vyplatí vlastníky a potencionální poškozené,aniž by bylo jisté
jestli Korejci vůbec budou stavět v Nošovicích.Jak jsem včera slyšel ve
zprávách,tak v případě,že Hyundai půjde jinam,nemusí ti lidé nic vracet
To je sakra podivné zacházení i s mými penězi. !!!!!!
že stát vyplatí vlastníky a potencionální poškozené,aniž by bylo jisté
jestli Korejci vůbec budou stavět v Nošovicích.Jak jsem včera slyšel ve
zprávách,tak v případě,že Hyundai půjde jinam,nemusí ti lidé nic vracet
To je sakra podivné zacházení i s mými penězi. !!!!!!
Som Slovák a aféra okolo vykupovania pozemkov pre KIA je nočná mora ešte dnes. Váš štát spravil dobre, trochu zariskoval ale predišiel tým špekuláciam a handrkovaní sa o cene pozemkov. Keby Hyundai oznámil že ide stavať u vás určite by sa našli "patrioti" čo by ten kúsok svojej zeme chcel predať za viac ako ponúka štát... ;-\ To bol náš prípad. Ak pôjde Hyundai inde má štát pripravený super park pre iného investora, už ho len nájsť.. >😁
"Zabijeme tebe a tvou rodinu" a samé podobné pěkné věty od "anonymů" to "scelily". Třikrát sláva. ;-\
Na základě toho co jsi zmínil jsou dost možná smlouvy o prodeji u těch majitelů, kterým bylo vyhrožováno, neplatné, protože mohly být uzavřeny v tísni či za nápadně nevýhodných podmínek a prodej nemusel z jejich strany být učiněn svobodně, což je podmínka aby smlouva byla platná. No nevím, dalo by se tady spekulovat a byl by tu prostor pro obstrukce až se třeba bude stavět . . . Každopádně výhrůžky tohoto typu jsou HNUS !!! ;-\
To sice jsou, ale nekdy je proste nutny "trochu" pitlacit na pilu - precijenom my sme stat jako kdyz plivne, my si nemuzem vybirat a delat frajery, musime brat, co je a list firmam do *. To neni tim, ze bych byl srab neco rict, tohle je proste fakt ;-\
hm, mozna jo, ale ne za kazdou cenu... Nesel bych pod cenu dustojnosti, a v tomhle pripade (pokud stát vykoupí pozemky díky výhrůžkám fyzickou likvidací) je to podle mě pod lidskou úroveň. I když obecně jsem rád, že sem investor přijde (možná), tak tohle mě dost znechucuje 8-s
No vidíš, že ses na tý škole naučil i něco do života >😒] :yes: 😉
Pokud vím, tak v téhle zelinářské spádové oblasti žije (i s polským a slovenským okolím 2mil. lidí).
Navíc se tam staví čtyřproudovka na Polsko a Slovensko.